70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ızgara tavugumun sıparısını vereyım dedım, dun aradıgımda pılavsız demeyı unutmusum ordakı adam telefonda sordu, abla pılavsız dımı dıye, ben de aa evet dedım, bugunde aradım abla her zmnkınden dımı dedı ben de guldum evet dedım

bu arada dun aksam şu elektrıklı kemerı denedım, sırayla basenlerıme ve göbeğime taktım, 10 dakıka claısıp kendılıgınden kapanıo, garıp bı his oluşuo anlamadım noldugunu :26: denıycem artık bakalım işe yarıycak mı inşallah bı zararı olmaz:26:

bı de bu sabah bı tartılayım dedım, annem bızdeyken tartıyı banyoda kaydırmıs bıraz ama yıne fayansın üzerindeydı, cıktım tartıldım, sonra eski yerıne ıttım belkı bı karıs mesafeye yanı yıne cıktım baska bısı cıktı noluyo ya dedım, gecen gun burda yazdıkalrınız geldı bıraz daha ılerıye aldım bu defa bambaska bısı cıktı, amaaan dedım gıttım gıyındım..tartıya olan butun ınancımı kaybettım valla, bu ne normal zemın olsa dıycem zemınden fılan herhalde ama banyoda aynı fayansın uzerınde kaydırdım sadece anlamadım bu nası bısı..

Afiyet olsun canımm.
Bende banyoda değiştirmiştim bi yerde 68.5 bile çıkmıştı
En iyisi aynada ki görüntün
Bunu bilir bunu söylerim. Bende Pazar resim çekinmeyi düşünüyom.
P.tesi albümüme atarım.

beklıyorum yenı fotolarını emınım süper olduklarınaaa

ooo canımn süpersin tebriklerleslienin gücü mü bu

epeydır ölçmedim ama en son 95-79-101 felandı

ayy hele şükür sonunda ben de kutuma gidiyom

Kutuna bak Arzu abla

Suzi sana demem
ama bende kutuma bakmak istiyom ya :84::84:

epeydır ölçmedim ama en son 95-79-101 felandı

ayy hele şükür sonunda ben de kutuma gidiyom
güzel duruyor rakamlar diyetisyen doktor haftada bir ölcülün demisdin kilo veremesenizde santim gitmis olur diye :44: sen bi kutuna bak arzucum

canim benim de öyle oluyor anlamadim niye ama bütün tartilarda öyle herhalde benimki aneminki isyerindeki hep baska yerlerde baska gösteriyo zeminde ayni ama bende bu isi cözmüs deyilim :26:

kızlarrr işte eskisiyle yenisiyle SENAAAA

kaptanım maşallah diyorum

ortiiimmm bu hafta 2 mil yap, sonra 3 mil,4 mil, 5 mil derken bir sonraki ay gör bak kilolar nasıl gidecek...

maşallah canım kesınlıkle cok onemlı bende pek azım yok ondan kaldım ayalrdır aynı kıloda

arzucum bence sen de gayet azimlisin.. ben seni takdir ediyorum

başınız sağolsun canım

sağol suzancım sana da

Tebrik ederim Pink! :)
Sen leslie bacıyla yürüyordun dimi?
Ne kadardır yürüosun bide faydasını gördün mü?

dilek, adım şebnem leslieyle 5. haftaya giricem, ilk hafta 2 mil,sonra 3-4 ve 5 mil.. bu aralar 4-5 mil değiştirmeli olarak yapıyorum.. birkaç gün yapamamıştım o kadar.. çok faydası oldu bana.. tavsiye ederim canım..

evettt arzucum, leslieyle kan ter içinde kalıncaya kadar yürüyüş yapmanın faideleri

yaaaaaaaaaa dileeeeeek dıer bayıldıgın cısss ne kuzum soleeee ben bı denerım bu pınguı ve sut dılımı gıbı
beklıyorum yenı fotolarını emınım süper olduklarınaaa

Kutuna git şeker
Bilmiyorum artık tombik tombik tombik tombikkkimmm işte :2:

dilek sana da kutuna bak derse aglarim ama

Niaahahah
Sana yokk önce 300-400 vermeyi kess haftaya 800 gram verirsen o zaman derim.

sabah oğlanı dr.umuza götürdük..ishali,önceki ateşi falan hep diş çıkarmasındanmış..
kızlar ben nasıl kesicem anne sütünden bilmem.. bi de bizimki mem diyor da başka bişey demiyor(kendi bulduğu kısaltması),bütün gün anne sütü almaktan başka bir işi yok..
neyse kızlar ben kaçayım oğlan uyanır birazdan..

Şebneemmmm sende ablagillerdenmisin
Benim yaş 22 istanbuldan katılıyorum.
1 mili bile totomdan ter aka aka yaptım hatun bana 3-4-5 millerdene bahsediyo
O kadar yapsam düşer yapışırım yere zor kazırlar beni.

Şebneemmmm sende ablagillerdenmisin
Benim yaş 22 istanbuldan katılıyorum.
1 mili bile totomdan ter aka aka yaptım hatun bana 3-4-5 millerdene bahsediyo
O kadar yapsam düşer yapışırım yere zor kazırlar beni.

canım ya sen yaptıgının 1 mıl olduguna emınmısın cunku sen de yurumeyı sevıyorum dıyodun,1 mil 10-15 dakkıka da bıtıyo sanırım , ben de 3 mılle baslamıstım ama tabı ozmn kondısyonum vardı spora gıdıyodum :26: senın vucut tam ısınıyo terlemeye baslıyo sen bırakıyosun sanırım ama devam et hıc olmazsa 2 yı bıtır sonra 3e cıkarsın yavas yavas bı de zaten bı kac yapıstna sonra artık ezbere yapıyosun sende zaten cok fazla degısık bı hareket yok sürekli walk walk walk

ısıtan kemer değil mi yok birşey olmaz. bende bir de omun masaj yapanı var ilk gün bacağıma taktım 20 dk çalıştırdım. dövüyo resmen bacakları neyse çıkardım. sonra yatarken ne göreyim iki bacağım da mos mor olmuş. nası birşeyse pataklamış beni resmen. ama ne yazık ki düzenli yapamıyom bi düzenli olsa işe yarar eminim. neyse ben bu akşam sporuma tekrar başlayacağım sizin lesliye de bir bakayım sporu bırakınca belimdeki simit yine çıktı ortaya
tartı işi ben de de karıştı. dijital fazla çıkıyo diye tartılmıyom onunla küstüm ona. o doğru bile olsa bana ne kabul etmiyom onun verdiği değeri...

Oyy 10 dakika da 1 msj atmak için bekleyemicem.
Nette okudugun tüm yorumlar gerçek canımcım..
Müptela olmamak için başlamamak en güzeli.
Ama bi başlayınca nasıl bitiyo anlamıyorsun bile

deneme bile dıyosun yanııı ee sen nıye uzak durmadın o zaman, kım alıstırdı senı kım düşürdü bu tuzagaaa boyle de kotu bıa lıskanlıgın avrmış gıbı oldu, mısafır fılan olup okuyan enler cıkarır bundan kımbılır

Sürekli walk walk walk he
Koptum ger-düş ya
Ya yürümeyi seviyorum da böyle hızlı hızlı wc e yetişmek için koşuyo gibi değil yani.
Aynen terlemeye başlıyorum bırakıyorum.
Hadi bakalım bu akşam sporun ev temizliği ablama yardıma gidicem.
Sonra onların sitedeki spor aletlerinde hareket yaparım.
Yarına da bizim evde temızlık var c.tesi akşam pazar 3 saatte bir yaparım
Bide 1 mil yazıyo :26:

Arkadaş kurbanıyım ablaaaaa
Kader mahkumuyum
Bi arkadaş almıştı yazın da orda yemiştim adını bilmiyodum taa kii migrosta bi hatun tanıtana kadar

Kutuna git şeker
Bilmiyorum artık tombik tombik tombik tombikkkimmm işte :2:

Niaahahah
Sana yokk önce 300-400 vermeyi kess haftaya 800 gram verirsen o zaman derim.
1 hafta beklersem uyku uyamam merakdan catlarim
canim kac yasinda oglun niye kesmek istiyorsun :26: bana hep dediler emzir diye benden dogru dürüst süt gelmedi büyük oldugu halde bi ise yaramadi kolay kolay hastalanmaz diyorlar bagisiklik sistemi icin :26:

Oyy 10 dakika da 1 msj atmak için bekleyemicem.
Nette okudugun tüm yorumlar gerçek canımcım..
Müptela olmamak için başlamamak en güzeli.
Ama bi başlayınca nasıl bitiyo anlamıyorsun bile
ya küstüm oynamiyom

yok bu ısıtan kemerlerden değil, bu boyle ufak elektrık akımı verıp kaslarının calısmasını saglıyo, garıp bısı
ilk defa dun aksam denedım, içinde bı jel var, o jelı suruyosun sornada uzıerne kemerı takıp beklıyosun 10 dakıka calısıp duruyo ne titretiyo ne ısıtıyo, ufacık elektrık verıo bız bızz

sneın yaptıgıın sonunda da hafıf tempo koşu var mı, bnmkının her milinin sonu oyle bıtıo :26:
ya sen temızlıklı spor ıstıyosan desene bana, bızım evde var beklıo toz içinde gecen haftasonu kardesımın ev işiyle ugrasınca alıd başını gıttı bnm ev valla:26: bu ahftasonu bende el atmayı düşünüyorummm, yardıma beklerımm

aay keske bızımde onumuzde oyle spor aletlerı olsa valla sureklı gıder yaparım, aletlı sporu cok sevıyorum ama işte fazlası kas yapıyo oyuzden once boyle yurumekle, jımlasıkle, aerobıkle,platesle fazlalıklardan kurtulmak lazım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…