70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 hafta beklersem uyku uyamam merakdan catlarim
ya küstüm oynamiyom

Küsmeeeeeeeeeeeee

Her 5 dakika da yürüyo abla zaten.
Daha çözemedim valla ben olayı.
Yakın olsak yardıma gelirdim
Şimdiki sitede dışarda var aletler haziranda yeni evlerine geçicekler orda spor salonu+havuz falan filan herbişi var.
Çocugun dadısı niyetine tüm nimetlerinden yararlanmayı düşünüyorum

yeni dadı ben olabılırım ne de olsa yakında işsiz gucsuz olcammm

banane banane

ay biraz önce cep tel çeldı .açtım bir bayan viscofiber diye bir zayıflama ürünümüz var onun için aradım diyo. ya benim adımı no mu nereden buldunuz dedim. netten bir ürün almışsınız onun aracılığı ile aldık diyor. yuh ya tüm internet alemi tombişliğimi duymuş şirketler birbirlerine duyurmuş anlaşılan. bu viscofiber i duyan bilen kullananınız mı var mı

anam bi tarfdan ütü bosa calisiyo ikiye bi cit diyo sizlen lafliycam diye bi tarafdan sitede kanit i acmisdim bulmaca cöziyom acaba katil kim diye

fistik bende seviyom onu bi kutu bitiyor en iyisi hic baslamamak

Zayıflama ürünlerine karşıyım ben
En güzeli spor ve saglıklı beslenme
Öyle bişi alacagına leslie bacıyla yürü niveayla sporunu yap en güzeli.

oh be sonunda bende baktim kutuma o deyilde ben bunu bilmiyom anlamadim ne ki fransiz mi :26: dur bi google sorayim

Sor canım yeni çıktı sizin orda yoktur büyük ihtimal

Slm kızlar, Muhabbetiniz bol olsun hayırlı cumalar, geç oldu ama

Kilo bildirimimi de yapayım,
başlangıç: 75.7
geçen hafta: 75.0
bu hafta: 74.3
gelen/giden: -700
toplamda giden: 1400 gr
hedef: 65
Bu kadar verirsem 1 sene de görürmüyüm acaba 65i?

ayy ciddi mi diyon şebnemcim yaa gel seni bi öpeyimvalla ıste ben boyel sozlerle daha gaza gelırım
canım senın oglan benımkınden küçük sanırsam benımkı 18 aylık hala emıyor bızımde bırakma ısımız zor olcak gıbı ama ben allahtan hıcbsıey demedım adını bılmıyor zavallımama benle bulsutugu an mızmızlanmayı kesmiyor ılla emecek anlıyorum yani.suzinin dediği gibi ben cok faydasını gördüm emzirmenin 17 aylık olana kadar hıc hasta olmadı dıyebılrıım ne zamankı krese basladı o zaman yanı 1 aydır hastalıkatn kurtulamdık emzirmede fayda etmedı malesef ama ben bı türlü sevemedım bu emzırme ısını en fazla 2 yasına kadar yolu var ıste 2 yasını 1 gün gectıgı an bu işe stop demek ıstıyom

Şebneemmmm sende ablagillerdenmisin
Benim yaş 22 istanbuldan katılıyorum.
1 mili bile totomdan ter aka aka yaptım hatun bana 3-4-5 millerdene bahsediyo
O kadar yapsam düşer yapışırım yere zor kazırlar beni.
kız ben 1 mıl yapmadım 2 mıl yaptım hep hıcte terlemedım snaırım 3 e gecmem lazım benım:44:
bı gsm oparatörünün reklamı var ya o geldı aklıma onda da dıyor ya gencler hıc baslamsın onlara tavsıyem bilinçlensinler yardım alsınlar bırakmak ıcın dıye hep gülüyorum izledikçe
Bu hatun gibi olsam daha ne isterim ya :119:
bu cok zayıf ya ben begenmedım cıdden zaten ben bu kadar zayıf daolsam boyel görünmem kemıgım bundan ırı benım
Eki Görüntüle 290701

sen bence kendı cocugunun dadısı olsan artık

bence yazin görürsün yakinda benide yakalar gecersin

Bildirim:
Baslangıc kilo:71.7
gecen hftaki kilo: 68.2
bu haftaki kilo: 67.4
hedef:50
çoooooooooooooooooooooook mutluyum :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…