1 hafta beklersem uyku uyamam merakdan catlarim
ya küstüm oynamiyom
yok bu ısıtan kemerlerden değil, bu boyle ufak elektrık akımı verıp kaslarının calısmasını saglıyo, garıp bısı
ilk defa dun aksam denedım, içinde bı jel var, o jelı suruyosun sornada uzıerne kemerı takıp beklıyosun 10 dakıka calısıp duruyone titretiyo ne ısıtıyo, ufacık elektrık verıo bız bızz
sneın yaptıgıın sonunda da hafıf tempo koşu var mı, bnmkının her milinin sonu oyle bıtıo :26:
ya sen temızlıklı spor ıstıyosan desene bana, bızım evde var beklıo toz içindegecen haftasonu kardesımın ev işiyle ugrasınca alıd başını gıttı bnm ev valla:26: bu ahftasonu bende el atmayı düşünüyorummm, yardıma beklerımm
aay keske bızımde onumuzde oyle spor aletlerı olsa valla sureklı gıder yaparım, aletlı sporu cok sevıyorum ama işte fazlası kas yapıyo oyuzden once boyle yurumekle, jımlasıkle, aerobıkle,platesle fazlalıklardan kurtulmak lazım :26:
Küsmeeeeeeeeeeeee
Her 5 dakika da yürüyo abla zaten.
Daha çözemedim valla ben olayı.
Yakın olsak yardıma gelirdim
Şimdiki sitede dışarda var aletler haziranda yeni evlerine geçicekler orda spor salonu+havuz falan filan herbişi var.
Çocugun dadısı niyetine tüm nimetlerinden yararlanmayı düşünüyorum
Küsmeeeeeeeeeeeee
Her 5 dakika da yürüyo abla zaten.
Daha çözemedim valla ben olayı.
Yakın olsak yardıma gelirdim
Şimdiki sitede dışarda var aletler haziranda yeni evlerine geçicekler orda spor salonu+havuz falan filan herbişi var.
Çocugun dadısı niyetine tüm nimetlerinden yararlanmayı düşünüyorum
resmı tıklayınca altında "bu forma gırmek artık cok kolay" yazıooooonesi kolaymış anlamadım ben , bız bosuna mı debelenıyoruz burdaaa
bi ip ucu versiniz bari :26:
Aman okudum ben alakası yok
Onları yapsak bile böyle olamayız
Kutuna bak bebek.
ay biraz önce cep tel çeldı .açtım bir bayan viscofiber diye bir zayıflama ürünümüz var onun için aradım diyo. ya benim adımı no mu nereden buldunuz dedim. netten bir ürün almışsınız onun aracılığı ile aldık diyor. yuh ya tüm internet alemi tombişliğimi duymuş şirketler birbirlerine duyurmuş anlaşılan. bu viscofiber i duyan bilen kullananınız mı var mı
oh be sonunda bende baktim kutumao deyilde ben bunu bilmiyom anlamadim ne ki fransiz mi :26: dur bi google sorayim
yeni dadı ben olabılırım ne de olsa yakında işsiz gucsuz olcammm
Sor canım yeni çıktı sizin orda yoktur büyük ihtimal
Slm kızlar, Muhabbetiniz bol olsun hayırlı cumalar, geç oldu ama
Kilo bildirimimi de yapayım,
başlangıç: 75.7
geçen hafta: 75.0
bu hafta: 74.3
gelen/giden: -700
toplamda giden: 1400 gr
hedef: 65
Bu kadar verirsem 1 sene de görürmüyüm acaba 65i?
ayy ciddi mi diyon şebnemcim yaa gel seni bi öpeyimkaptanım maşallah diyorum
ortiiimmmbu hafta 2 mil yap, sonra 3 mil,4 mil, 5 mil derken bir sonraki ay gör bak kilolar nasıl gidecek...
arzucum bence sen de gayet azimlisin.. ben seni takdir ediyorum
başınız sağolsun canım
sağol suzancımsana da
dilek, adım şebnemleslieyle 5. haftaya giricem, ilk hafta 2 mil,sonra 3-4 ve 5 mil.. bu aralar 4-5 mil değiştirmeli olarak yapıyorum.. birkaç gün yapamamıştım o kadar.. çok faydası oldu bana.. tavsiye ederim canım..
evettt arzucum, leslieyle kan ter içinde kalıncaya kadar yürüyüş yapmanın faideleri
canım senın oglan benımkınden küçük sanırsam benımkı 18 aylık hala emıyor bızımde bırakma ısımız zor olcak gıbı ama ben allahtan hıcbsıey demedım adını bılmıyor zavallımsabah oğlanı dr.umuza götürdük..ishali,önceki ateşi falan hep diş çıkarmasındanmış..
kızlar ben nasıl kesicem anne sütünden bilmem.. bi de bizimki mem diyor da başka bişey demiyor(kendi bulduğu kısaltması),bütün gün anne sütü almaktan başka bir işi yok..
neyse kızlar ben kaçayım oğlan uyanır birazdan..
kız ben 1 mıl yapmadım 2 mıl yaptım hep hıcte terlemedım snaırım 3 e gecmem lazım benım:44:
Şebneemmmm sende ablagillerdenmisin
Benim yaş 22 istanbuldan katılıyorum.
1 mili bile totomdan ter aka aka yaptım hatun bana 3-4-5 millerdene bahsediyo
O kadar yapsam düşer yapışırım yere zor kazırlar beni.
bı gsm oparatörünün reklamı var ya o geldı aklıma onda da dıyor ya gencler hıc baslamsın onlara tavsıyem bilinçlensinler yardım alsınlar bırakmak ıcın dıye hep gülüyorum izledikçedeneme bile dıyosun yanıııee sen nıye uzak durmadın o zaman, kım alıstırdı senı kım düşürdü bu tuzagaaa boyle de kotu bıa lıskanlıgın avrmış gıbı oldu, mısafır fılan olup okuyan enler cıkarır bundan kımbılır
Bu hatun gibi olsam daha ne isterim ya :119:
bu cok zayıf ya ben begenmedım cıddenzaten ben bu kadar zayıf daolsam boyel görünmem kemıgım bundan ırı benım
Eki Görüntüle 290701
yeni dadı ben olabılırım ne de olsa yakında işsiz gucsuz olcammm
sen bence kendı cocugunun dadısı olsan artık
Slm kızlar, Muhabbetiniz bol olsun hayırlı cumalar, geç oldu ama
Kilo bildirimimi de yapayım,
başlangıç: 75.7
geçen hafta: 75.0
bu hafta: 74.3
gelen/giden: -700
toplamda giden: 1400 gr
hedef: 65
Bu kadar verirsem 1 sene de görürmüyüm acaba 65i?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?