70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba,
bende yeni düştüm sayılır aranızadogum kiloları ile basım dertteydi 1.5 sene oldu hala ugrasmaktaym ama azimliym verdim büyük kısmını..6:30dan sora bişi yemiorum artık oyalanmak için yeşil çay alıyorum elime tadını sevmiorum 2saatte anca bitio ztn ama çok işe yarıyo 3 gün oldu tartıda güzel hareketler waröneririmm

sen önden yap bı aten ben arkandan gelıcem, yol büyüğün demişler

çocuk için erken bize, kendımız ucu ucuna gecınıyoruz onu da gectım acık verıyoruz yanı, özelde calısıyorum yawrum ben senın gıbı kamuda deılım, bı işi bırakmam demek bızim sap gıbı kalmamız demek, sen dersenki sen yap hamiş maaşı baglıycam sana, ee ozmn attırıverırım bıtane

kız ben büyüğümde zaten yol almısım 1 tane var benım tontiğim ama öyel dıyosan gel en ıyısı beraber yapalım ben san ayardımcı olurum ücretsiz izne ayrılcam çünkü bu sefer beraber büyürler arkadas olurlar bence senın ıcın en ıyısı bebiş hazır ısten ayrılcaksında hamıle kal kafan dagıslın cocukla ılgıeln büyüt azcık sonra ıyı bır ıs bul devam et ekonomıyı dert etme nasılsa kötü diyosun cocuk mu daha kötü edicek kısmetıyle gelır o merak etme

Ben kendimi çokta kasmadan 4 ayda 10 kilo verdim

ay bende tadını hiç sevmiyorum çimen içiyorum sanki. bugün başladım içmeye sabahtan beri öğüre öğüre iki bardak zor bitti

ay bende tadını hiç sevmiyorum çimen içiyorum sanki. bugün başladım içmeye sabahtan beri öğüre öğüre iki bardak zor bitti

basta bana da oyle gelıyodu hatta daha fena ben boyel çiğ bi balık tadı kokusu alıyodum ama çilekli yeşil çay cok güzel limonlu da fena deıl çilekli yeşilcayla yeneecgını düşünüyorum bu hissi

allallah bu da benı dogurtmaya takmışşş insan kafam dagılsın dıye cocuk yapar mı, kafam dagılınca gerı mı vercem cocugu
biz iki maaşla ucu ucuna gecınıyoruz hatta acık verıyoruz, tek maaşla napcaz:26: sen yap bebişini nasıl olsa bı tane abisi var evde yanlız kalmaz, bızım daha önümüzü görmemiz lazım

bu aksam eşimin halasına gıdıcez orda var orda bı bebişimiz var zaten, bücürük fındık kurdummmmmm, aaay nası ozledım aksam olsa da gıtsek artık yaaa

Aşk hikayeleri, söz-nişan kıyafetleri, saç makyaj, davetiye derken.
Benim gözüm evlilikten gene korktu
Önümzdeki 6-7 yıl düşünmüyorum sanırım

daha yaşın küçük zaten otur oturduğun yerde kardesımle yasını karsılastırınca boyle abla moduna gırdım vermıyorum senı sevdıcegınee bana ne oluyosa

Kızlar cıkıyorum ben hepınıze cok guzel bı haftasonu gecırmenızı diliyorum

inşallahhhh

Son düzenleme:
kızlar ben de cıkıyorum bebişe gıtcemmmmmmmmm cok özledim zilliyiiiiiiiiiiiiii bıraz annelik hormonlarımı törpüleyeyim de geleyim

hepınıze ıyı aksamlar guzel haftasonları

Şebneemmmm sende ablagillerdenmisin
Benim yaş 22 istanbuldan katılıyorum.
1 mili bile totomdan ter aka aka yaptım hatun bana 3-4-5 millerdene bahsediyo
O kadar yapsam düşer yapışırım yere zor kazırlar beni.

ben 30 yaşındayım, abla kategorisine girebilirim sanırım ben de istanbuldayımm
canım 1 veya 2 mili her gün 1 hafta yap..sonra vücut alışıyor zaten yavaş yavaş artırırsın.. bu arada 4 temel hareket üzerine yürüyüş.. yani diğer millerde de farklı bişey yok.. fast olanları dene..

canım benim oğlum sadece mem istiyor mem mem mem bütün gün böyle, ek gıda olarak sadece öğlen belki 1 çay ardağı yemek o kadar.. sütten peynirden yumurtadan bilumum faydalı şeylerden nefret ediyor..dr her marka sütü dene dedi, hepsini denedik yok .. o yüzden ne yapıcam bilmiyorum.. sütten kessem hiç süt içmeyecek.. iki ucu enteresan bir durum yani..
canım 2 mile alıştıysan 3. mile geç.. 4 mesela bana göre epey yorucu..5 tane boosted walk bölümleri var anammm kan ter içinde kalıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…