ayy ciddi mi diyon şebnemcim yaa gel seni bi öpeyimvalla ıste ben boyel sozlerle daha gaza gelırım
canım senın oglan benımkınden küçük sanırsam benımkı 18 aylık hala emıyor bızımde bırakma ısımız zor olcak gıbı ama ben allahtan hıcbsıey demedım adını bılmıyor zavallımama benle bulsutugu an mızmızlanmayı kesmiyor ılla emecek anlıyorum yani.suzinin dediği gibi ben cok faydasını gördüm emzirmenin 17 aylık olana kadar hıc hasta olmadı dıyebılrıım ne zamankı krese basladı o zaman yanı 1 aydır hastalıkatn kurtulamdık emzirmede fayda etmedı malesef ama ben bı türlü sevemedım bu emzırme ısını en fazla 2 yasına kadar yolu var ıste 2 yasını 1 gün gectıgı an bu işe stop demek ıstıyom
kız ben 1 mıl yapmadım 2 mıl yaptım hep hıcte terlemedım snaırım 3 e gecmem lazım benım:44:
bı gsm oparatörünün reklamı var ya o geldı aklıma onda da dıyor ya gencler hıc baslamsın onlara tavsıyem bilinçlensinler yardım alsınlar bırakmak ıcın dıye hep gülüyorum izledikçe
sen bence kendı cocugunun dadısı olsan artık
sen önden yap bı aten ben arkandan gelıcem, yol büyüğün demişler
çocuk için erken bize, kendımız ucu ucuna gecınıyoruz onu da gectım acık verıyoruz yanı, özelde calısıyorum yawrum ben senın gıbı kamuda deılım, bı işi bırakmam demek bızim sap gıbı kalmamız demek, sen dersenki sen yap hamiş maaşı baglıycam sana, ee ozmn attırıverırım bıtane
Ben kendimi çokta kasmadan 4 ayda 10 kilo verdim
merhaba,
bende yeni düştüm sayılır aranızadogum kiloları ile basım dertteydi 1.5 sene oldu hala ugrasmaktaym ama azimliym verdim büyük kısmını..6:30dan sora bişi yemiorum artık oyalanmak için yeşil çay alıyorum elime tadını sevmiorum 2saatte anca bitio ztn ama çok işe yarıyo 3 gün oldu tartıda güzel hareketler war öneririmm
ay bende tadını hiç sevmiyorum çimen içiyorum sanki. bugün başladım içmeye sabahtan beri öğüre öğüre iki bardak zor bitti
kız ben büyüğümde zaten yol almısım 1 tane var benım tontiğimama öyel dıyosan gel en ıyısı beraber yapalım ben san ayardımcı olurum ücretsiz izne ayrılcam çünkü bu sefer beraber büyürler arkadas olurlar bence senın ıcın en ıyısı bebiş hazır ısten ayrılcaksında hamıle kal kafan dagıslın cocukla ılgıeln büyüt azcık sonra ıyı bır ıs bul devam et ekonomıyı dert etme nasılsa kötü diyosun cocuk mu daha kötü edicek kısmetıyle gelır o merak etme
topik sustuuuuuu :26:
ben iftar molasındaydım
Allah kabul etsin canım..
Yaa şaşırırsın öyle
Ne yapsam ne etsem diye düşünüyom kara kara
Allah kabul etsin
Aşk hikayeleri, söz-nişan kıyafetleri, saç makyaj, davetiye derken.
Benim gözüm evlilikten gene korktu
Önümzdeki 6-7 yıl düşünmüyorum sanırım
Kızlar cıkıyorum ben hepınıze cok guzel bı haftasonu gecırmenızı diliyorum
Kızlar cıkıyorum ben hepınıze cok guzel bı haftasonu gecırmenızı diliyorum
daha yaşın küçük zaten otur oturduğun yerdekardesımle yasını karsılastırınca boyle abla moduna gırdım vermıyorum senı sevdıcegınee bana ne oluyosa
inşallahhhh
Şebneemmmm sende ablagillerdenmisin
Benim yaş 22 istanbuldan katılıyorum.
1 mili bile totomdan ter aka aka yaptım hatun bana 3-4-5 millerdene bahsediyo
O kadar yapsam düşer yapışırım yere zor kazırlar beni.
1 hafta beklersem uyku uyamam merakdan catlarim
canim kac yasinda oglun niye kesmek istiyorsun :26: bana hep dediler emzir diye benden dogru dürüst süt gelmedi büyük oldugu halde bi ise yaramadikolay kolay hastalanmaz diyorlar bagisiklik sistemi icin :26:
ya küstüm oynamiyom
ayy ciddi mi diyon şebnemcim yaa gel seni bi öpeyimvalla ıste ben boyel sozlerle daha gaza gelırım
canım senın oglan benımkınden küçük sanırsam benımkı 18 aylık hala emıyor bızımde bırakma ısımız zor olcak gıbı ama ben allahtan hıcbsıey demedım adını bılmıyor zavallımama benle bulsutugu an mızmızlanmayı kesmiyor ılla emecek anlıyorum yani.suzinin dediği gibi ben cok faydasını gördüm emzirmenin 17 aylık olana kadar hıc hasta olmadı dıyebılrıım ne zamankı krese basladı o zaman yanı 1 aydır hastalıkatn kurtulamdık emzirmede fayda etmedı malesef ama ben bı türlü sevemedım bu emzırme ısını en fazla 2 yasına kadar yolu var ıste 2 yasını 1 gün gectıgı an bu işe stop demek ıstıyom
kız ben 1 mıl yapmadım 2 mıl yaptım hep hıcte terlemedım snaırım 3 e gecmem lazım benım:44:
bı gsm oparatörünün reklamı var ya o geldı aklıma onda da dıyor ya gencler hıc baslamsın onlara tavsıyem bilinçlensinler yardım alsınlar bırakmak ıcın dıye hep gülüyorum izledikçe
sen bence kendı cocugunun dadısı olsan artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?