maşallah sena abla.rabbim inş bizede nasip eder bu kilocukları vermeyi....
keşke yakında olsaydın ben anlatırdım sana muhasebeyi.2-3 yıl muhasebecilik yaptım ama şuan evdeyim kızımı büyütmekle meşgulüm.aslında herşey çok kolay tüm muhasebe programlarında prensip aynı.alış faturalrı,satış faturaları,cari alacak,cari borç,çek senet vs..bunu kavradıktan sonra öğrenmen gerekn tek şey programın incelikleri.nasıl kullanılacağı daha doğrusu.sana kolay gelsin ablacım...Allah yardımcın olsun...
günaydın canım afiyet olsunVirüs
senin süt dilimleri dün bana saldırdıbende sizmisizniz bana saldıran diye iki tanesini öldürdüm
çok pişmanım
günaydın sena fotograflar süper inş bi gün bende öncesi sonrası yapacak hale gelebilirim
günaydın naf
gunaydin herkese bugun reglimin son gunu kiloda hic bir degisim olmamis
sena super degisim harikasin
kilo bildirimi
baslangic:83
gecen hafta:69.8
bu hafta:69.6
gelen gid:200
top gid:13.4
hedef 60
son anda fark etim gecen hafta 69.8 idim bende 69.6 anediyordum neyse 200 gr hic yoktan iyidir....
Çok geçmiş olsun canım
Hoşgeldinn hemşiretopikte hemşire artışı oldu ne kaa güzelll
Ben her ay yaşıyorum o sinir dönemlerini sakin ol problem yok canım
Amanınnnnn
Süpersin sena abla
Günaydın bebem
O kadar söylendin 400 gr vermişsin yine len
Günaydın canım
Köfteden bişe olmaz bence et sonuçta kb değeri düşük
Kahvaltı yapmazsan öğlen abartabilirsin ama yinede sen bilirsin canım
Tebrikler
hoğgeldin takıl buralara verirsin...
ay bende sağlık meslek mezunuyum şu an hemşire değilim ama hemşirelik yaptım sizden sayılırım:))
olur bazen böyle. bazen hormonların baskısı ile çok ağır geçer regli öncesi çocuk istemiyorssan hemüz inşallah dilediğin zaman olur. kalbine göre olsun ...
anlıyorum zor iş aile ilişkileri benimde başta çok kötüydü ailesi ile aram. artık pek görüşmüyoruz hali ile iyi sayılır...
ya muhteşemsin tuh tuh on bin kere maşallah. bize de nasip olsun öyle incelmek...
çok geşmiş olsun
cok gecmıs olsun canım
deryacım merak ettım ne zamandır sorucam yeşil kahve nası bişey:44:
maşallah canım kesınlıkle cok onemlı bende pek azım yok ondan kaldım ayalrdır aynı kıloda
bu eşler hep aynı aılelerıne laf söyletemzler gercı sen bısey de dememıssın ama durduk yere canını sıkmıs ıste üzülme bosver
hah benımkıler de oglum kucukken her agladıgında acıktı emzır deyıp duruyolardı sinir oluyodum ve göğsümde acayip yaraydı of off ne aglardım emziriken
maşallah yaa kızınla arkadas gıbı olmussunuz
aksam yedım dıyodun ona ragmen vermıssın canım tebrıkler
tebrıkler
bravo vallaama ben boyle hızlı verılen kılodan korkarım cabuk gelme rıskı cok fazla
tebrıkler canım
günaydın kızlar bende aksam yedım baya onlar olmasaydı 65 i tekrar görürüdm ya neyse aylardır boyleyım zaten bı ılerı bı gerı
Bildirim
başlangıc:74
gecen hafta:66.3
bu hafta:66.2
giden:7.8 kg
hedef:62
günaydin kizlarhayirli cumalar
kutuma baktim bebegimcok sagol hayatim iyi ki seni tanimissim
sagol arzucum canim benim en büyükleri benim..4 hafta dayandm dedigin gibi 3 gün daha sIkayim disimi.. ya nasil olsa suzan ugrasiyor zaten herseylen diyorlar herhalde onlar da pek bi rahatlar esim ve kardesim hakklisin
cok sagol canim benimallah razi olsun... ben aslinda hep hayata positiv bakan bi insanim dün arkadas aradi konusduk biraz bana diyo sen deyilmiydin hersey gecer kendini yipratma diyen simdi noldu dedi
hayirlisiyla gelsinde canim gec olsun güc olmasin
fistik bende seni cok ama cok sevdimkardesim gibi görüyorum seni dilek ne diycem hadi tahmin et tarti bende ne gösterdi
hakklisin pelincim canim destekleriniz icin cok sagolun sizlerle iyiki tanismissim
canim benim cok sagol dualariniz icininsan bi an umutsuzluga kapiliyo ama bugün daha iyiyim
canim bazi bebelerin alerjisi oluyor belirli mamalara isallah düzelir kuzum
hosgeldin canim
senacim ne diyim bilmiyorum valla tü tü tü100bin kere masallah
hay masallah
200 grammcikdan birsey olmaz canim sIkma canini
dilek bana hep hatirlatiyor niye arti cikdigimi unuttunmu sunu yemisdin diye bende sana diyim chips le milkayi unuttun herhalde
komsu ne dedi merak ettim sabah
EVRİM GEÇİRMİŞSİN CNM YAA MAŞALLAH SÜPER OLMUŞSUNN..
ben hiç koymayayım korkarsınız valla
gunaydın kızlar, dursmadaydım yenı geldım, gecmıse goz gezdırdım bıraz.. canım sıkkın, en yakın arkadaslarımdan bırının babannesı vefat etmış, cok hayat dolu bı kadındı benı de cok severdı bend eonu tabıkı.. mısafır gelıcekmıs aksama ona hazırlanıyolarmış, kalp krıız gecrmış, durusma bekleken annem arayıp hbr verdı şok oldum..telefon ettım ama konussamdım bogazım dugumlendı, sokakta aglayarak geldım..ooff Allah kalanlara zun saglıklı ömürler versın, bu dunden berı aldıgım boyle ıkıncı anı ölüm hbri, ıkısı dekalp krızı, valla bu dünya beş para etmıyo..
gecmısı okrken bıraz alıntı yaptım onlara da cvp vereyım,
senacım maşallah içinden gerccekten de yenı bı sena cıkmış gibi olmuş,cok genclesmıssın
o kdr koşuşturmaca olunca sabah sabah metabolızma hızlı baslamıstır güne
canım hosgeldin, cok mrk etmıstım seni, keske yüzüm yok fılan dıye gelmemezlık yapmasaydın hanı arada ıyı oldugunu soylesen yeterdı, ben de buaralar yedıkelrıme dıkkat etmıyorum ama burda olmak hıc olmazsa benımde yeme konusunda zıbıtmamı önlüyo
geldim canım ama bu defada sen gıttın sanırım :26:
amaaaaaaaaaaaaaan öyle yani kızlar adlıyede donerken markete ugradım, Eki Görüntüle 290550 bunları alıp geldim ofıse, ve karra verdım, pıgui süt dilimine en az 5 basar ama cok kalorili bı daha almamakta fayda var, Dilekcim sende uzak dur valla bı lokmalık bısıymış ama baya kalorili bu ya:26:
75,2 ile aranıza katılıyorum ancak ne yapacagımı hiç bilmiyorum. genelde evdeyim ve 57 kg olmak istiyorum yani 2 çocuktan önceki halim.
elimde diyet listesi var ancak motive yok her gün burayı okuyarak kendime iyilik yapmak istiyorum. umarım olur
Slm kızlar, Muhabbetiniz bol olsun hayırlı cumalar, geç oldu ama
Kilo bildirimimi de yapayım,
başlangıç: 75.7
geçen hafta: 75.0
bu hafta: 74.3
gelen/giden: -700
toplamda giden: 1400 gr
hedef: 65
Bu kadar verirsem 1 sene de görürmüyüm acaba 65i?
canım cabuk alınan kılo cabuk gdıer ama sen bence surda yanlsı yapıyorusn kendın de demıssın ya cok yıyorum ya da cok az menülerini paylasırken görüyoduk asırı azdı oyle oldugu ıcınde bı an gelıyokı ıstah patlaması yasıyosun buna engel olmanın en ıyı yolu ıse ne az ne cok dengelı beslenmek bun alaıstırırsan ekndını boyle anı iniş cıkışlar yasamazsın zaten bırde kılonu gostermıyon sen zaten cok takma ama dedıgımı de düşün uygulamya calıs bence sen yaparsın
Sen toparlanırsım canımcım. Hepimiz kilo alıyoruz dönem dönem.
Buraya bi iki gün takıl bak düzene gireceksin.
Çok sağol canımbide ramazanın 3. günü çıkmıştı böyle 18-14 olmuştu ama onda ensem filan uyuşmuştu bayılcaktım bide evde yalnızdım :18::18:
Tamam canım onuda uygularım :26: sağol
Tebrikler
Vayy tostçu abla tebrikler
Ben bir haftaya 2.4 kilo almıştım bu nekiverirsin sen nasılsa yerleşik değil canım
öküz kaçmış içine bi an önce keselim onu
bendekinide
kızlarında dedği gibi kilo daha oturmamıştır çabucak gider inş
düzeltme yapıyım eksikler var
nafcım çok geçmiş olsun
yok anam benim bünye sasmiyo
babamin banka kartindan belki para cekebilirmiyim diyeay ben cok utanirim annem de olsa ararken utaniyorum :105:
300 500 300 500 di reklam vardin dimigittigine de bende sasirdim cünkü kizarkadaslan bulusdugumda kacamak yapmisdim hemde öyle böyle deyil :78:
sen cok yasa emmi benimde bi samimi arkadasim var cok icli disliyiz az yatmadik beraber bi keresinde ben uyuyorum esim isde anneme cikmis yedek anahtari ver ben uyandirayim suzan i diye anam yanima gelince öyle korktumki
benim aklima birsey geldi :44: en iyisi biz cuma günleri ne istiyorsak yiyeköbür günleri kacamak yapmayak yapmama ya calisak hem cuma geldimi sevinirik hemde 1 günden birsey olmaz herhalde :26:
bende 2012 de 6 yi görürmüyüm ki
gunaydın kızlar, dursmadaydım yenı geldım, gecmıse goz gezdırdım bıraz.. canım sıkkın, en yakın arkadaslarımdan bırının babannesı vefat etmış, cok hayat dolu bı kadındı benı de cok severdı bend eonu tabıkı.. mısafır gelıcekmıs aksama ona hazırlanıyolarmış, kalp krıız gecrmış, durusma bekleken annem arayıp hbr verdı şok oldum..telefon ettım ama konussamdım bogazım dugumlendı, sokakta aglayarak geldım..ooff Allah kalanlara zun saglıklı ömürler versın, bu dunden berı aldıgım boyle ıkıncı anı ölüm hbri, ıkısı dekalp krızı, valla bu dünya beş para etmıyo..
gecmısı okrken bıraz alıntı yaptım onlara da cvp vereyım,
senacım maşallah içinden gerccekten de yenı bı sena cıkmış gibi olmuş,cok genclesmıssın
o kdr koşuşturmaca olunca sabah sabah metabolızma hızlı baslamıstır güne
canım hosgeldin, cok mrk etmıstım seni, keske yüzüm yok fılan dıye gelmemezlık yapmasaydın hanı arada ıyı oldugunu soylesen yeterdı, ben de buaralar yedıkelrıme dıkkat etmıyorum ama burda olmak hıc olmazsa benımde yeme konusunda zıbıtmamı önlüyo
geldim canım ama bu defada sen gıttın sanırım :26:
amaaaaaaaaaaaaaan öyle yani kızlar adlıyede donerken markete ugradım, Eki Görüntüle 290550 bunları alıp geldim ofıse, ve karra verdım, pıgui süt dilimine en az 5 basar ama cok kalorili bı daha almamakta fayda var, Dilekcim sende uzak dur valla bı lokmalık bısıymış ama baya kalorili bu ya:26:
Bildirim:
Baslangıc kilo:71.7
gecen hftaki kilo: 68.2
bu haftaki kilo: 67.4
hedef:50
çoooooooooooooooooooooook mutluyum :))))))))))
hosgeldin canimmerhaba,
bende yeni düştüm sayılır aranızadogum kiloları ile basım dertteydi 1.5 sene oldu hala ugrasmaktaym ama azimliym verdim büyük kısmını..6:30dan sora bişi yemiorum artık oyalanmak için yeşil çay alıyorum elime tadını sevmiorum 2saatte anca bitio ztn ama çok işe yarıyo 3 gün oldu tartıda güzel hareketler war öneririmm
Kızlar cıkıyorum ben hepınıze cok guzel bı haftasonu gecırmenızı diliyorum
güzel haftasonlari canlarim :79:kızlar ben de cıkıyorum bebişe gıtcemmmmmmmmmcok özledim zilliyiiiiiiiiiiiiii bıraz annelik hormonlarımı törpüleyeyim de geleyim
hepınıze ıyı aksamlar guzel haftasonları
ben emsiremedim sonra aptamil de fazla icmeyince öyle kaldi ne süt icer peynir yogurt da yemezben 30 yaşındayım, abla kategorisine girebilirim sanırımben de istanbuldayımm
canım 1 veya 2 mili her gün 1 hafta yap..sonra vücut alışıyor zaten yavaş yavaş artırırsın.. bu arada 4 temel hareket üzerine yürüyüş.. yani diğer millerde de farklı bişey yok.. fast olanları dene..
canım benim oğlum sadece mem istiyor mem mem mem bütün gün böyle, ek gıda olarak sadece öğlen belki 1 çay ardağı yemek o kadar.. sütten peynirden yumurtadan bilumum faydalı şeylerden nefret ediyor..dr her marka sütü dene dedi, hepsini denedik yok .. o yüzden ne yapıcam bilmiyorum.. sütten kessem hiç süt içmeyecek.. iki ucu enteresan bir durum yani..
canım 2 mile alıştıysan 3. mile geç.. 4 mesela bana göre epey yorucu..5 tane boosted walk bölümleri var anammm kan ter içinde kalıyorum..
hosgeldin canim75,2 ile aranıza katılıyorum ancak ne yapacagımı hiç bilmiyorum. genelde evdeyim ve 57 kg olmak istiyorum yani 2 çocuktan önceki halim.
elimde diyet listesi var ancak motive yok her gün burayı okuyarak kendime iyilik yapmak istiyorum. umarım olur
hoşgeldin takıl buraya faydasını görürsün emin ol :)))
Bildirim
başlangıc:73
gecen hafta:71
bu hafta:70,2
giden:800 gr
toplamda:2,8
hedef:55
hic sorma benimkide fenaaman o iş biraz sakat valla ben daha once yapmıstım bır kere oyle sonra pısman olmustum bır haftada verdıgımı 1 gunde almıstım..
sonra o hafta aldıklarımı vererek gecmıstı bır ılerı bır gerı oluyor yanı... tabı ne kadar kacamak.. benım kacamaklarım fenadır yanı...
ben 30 yaşındayım, abla kategorisine girebilirim sanırımben de istanbuldayımm
canım 1 veya 2 mili her gün 1 hafta yap..sonra vücut alışıyor zaten yavaş yavaş artırırsın.. bu arada 4 temel hareket üzerine yürüyüş.. yani diğer millerde de farklı bişey yok.. fast olanları dene..
inşallah canım... pazartesı baslamayı dusunuyorum ınsallah.. dogum gunume barı dobiş olmayım dıyorum iyice yaklastı bırsey kalmadı...
yok ya bu hatun çiroz kıvrımları fılan yok..
sen zayıflayınca daha guzel olursun yavru...
kızlarrr işte eskisiyle yenisiyle SENAAAA
Eki Görüntüle 290278
MCx] [/url] kızımla bir köy düqününden...Eki Görüntüle 290277
zaten doğru olanı yapmışsında sonrasındaki kavurmayla riske girmişsin...iyiki tekrar fırlamamış...çok geçmiş olsunBen sözde akşam k-flakes yicektim eve gittim annem bende kaldıbirden başım döndü tansiyonum 17-14 olmuş hemen
limon içirdi annem :26: sonra soğuk kompres yaptık enseme başıma felan :26: sonra oturdum kavurma yedim ekmekle :26: bidaha ölçtüm
9-6 çıktı iyiydi yani(Normal tansiyonum 9-5)
Tansiyon çıkınca ne yapmak lazım ki hemşire ablalarım :26:
cok gecmıs olsun canım
deryacım merak ettım ne zamandır sorucam yeşil kahve nası bişey:44:
maşallah canım kesınlıkle cok onemlı bende pek azım yok ondan kaldım ayalrdır aynı kıloda
bu eşler hep aynı aılelerıne laf söyletemzler gercı sen bısey de dememıssın ama durduk yere canını sıkmıs ıste üzülme bosver
hah benımkıler de oglum kucukken her agladıgında acıktı emzır deyıp duruyolardı sinir oluyodum ve göğsümde acayip yaraydı of off ne aglardım emziriken
maşallah yaa kızınla arkadas gıbı olmussunuz
aksam yedım dıyodun ona ragmen vermıssın canım tebrıkler
tebrıkler
bravo vallaama ben boyle hızlı verılen kılodan korkarım cabuk gelme rıskı cok fazla
tebrıkler canım
günaydın kızlar bende aksam yedım baya onlar olmasaydı 65 i tekrar görürüdm ya neyse aylardır boyleyım zaten bı ılerı bı gerı
Bildirim
başlangıc:74
gecen hafta:66.3
bu hafta:66.2
giden:7.8 kg
hedef:62
çok geçmiş olsun,ama dişle ilgili hiç sorunum olmadı şükürherkese ii akşamlarr nasılsınız kızlar?
çok uykum varr oğluşumun uyumasını bekliyorum
yatıcam birazdan size bi uğruyayım didimmmmm
buqün dişçiye qittim dişime kanal tedavisi dedi
dişim uyuşmadı vs çok canım acıdı
diş eti çekilmem varmış haftaya perşembe diş etlerime cerrahi operasyon yapacağını söyledi
çok korkuyorummmmmmm daha önce yaptıran varmı?
yada daha önce diş eti çekilmesi sorunu yaşayan oldumu?:26:
kimse yok ama yinede yoruma acik menumu yazayim
kahvalti 2 dilm etimek
1kk ligts beyaz peynir
5 zeytin
cay
ara 5 kayisi
ogle 1 kase tarhana corba
yarim tabak borulce
1 kase yogurt
ara 1 elma 1 mandalina
aksam 5 firinda kofte yarim firinda patates (yagsiz)
1 kase yogurt
gun icinde 2 lt su 2 fincan dogadan karisik bitki cayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?