kızlar bildirimi yapıp geçmişe bakayım
başlayış(30 ekim 2010):86 kilo
geçen hafta:60.8 kilo
bu hafta:59.6
giden:1200 gr.
toplam giden:26.4 kilo
hedef:58 kilo
beden:36
boy:162 cm
dilek naberr...
yemekten beri netteyim bebek konusu hakkında araştıryorum kıçım uyuştu yaa bukadar oturunca millet nasıl dayanıyorr..
aslınd apopom küçük değil ama ağrdıı
hoşgeldin aramızaaa
sıkıntı yapma stres zaten bebiş için iyi değildir herşeyin bi vakti zamanı var cnm sen sağlığına dikkat et yeter ama madem bebiş için uğraşıyorsun dikkatli bi şekilde hatta dr kontrolünde kilo versen iyi olur dengesiz beslenmemeye gayret et hem kilo verirsin hem bebiş için iyi bi hazırlık olur.. umarım istediğin kiloyu verirsin ve bebişinede kavuşursun en kısa zamanda
diş eti sıkıntım olmadı ama kanal tedavisi bana da yaptılar. normalde 3 tane kök olurmuş dişte benimkinin filmlerinde dört tane görunuyormuş,ama o dördüncüyü açtı kapadı açtı kapadı adam bulamadı haftalarca gittim geldim. baya uzun sürmüştü tedavim. öyle çok uyuşturuyordu ki suratımın bir tarafı gidiyordu. gün boyu düzelmiyordu mimik filan kalmıyordu.herkese ii akşamlarr nasılsınız kızlar?
çok uykum varr oğluşumun uyumasını bekliyorum
yatıcam birazdan size bi uğruyayım didimmmmm
buqün dişçiye qittim dişime kanal tedavisi dedi
dişim uyuşmadı vs çok canım acıdı
diş eti çekilmem varmış haftaya perşembe diş etlerime cerrahi operasyon yapacağını söyledi
çok korkuyorummmmmmm daha önce yaptıran varmı?
yada daha önce diş eti çekilmesi sorunu yaşayan oldumu?:26:
günaydın arkideşlerrrr
sabah sabah accayip bi yopunluğa girdim kdv muhtasar ba bs formları ödemeler vss kafamı kaşıyamıyorum desem yeridir.
neyse sıkıcı konuları bırakıp güzel şeylere geçelim
başlangıç :75 kg
geçen hafta :62,600
bu hafta : 62 KG
Giden: 600 gr
toplamda giden :13 KG
hedef :60 kg
dün sabah tartıda sadece 400 gr eksi görmüştüm ya bu sabah 600 oldu eksilen dün yeşilçaydı kayısıydı suydu akşam baya yedim içtim gece tuvaletten çıkamadım habire çişe gtttim inanırmısınız .ama hala kabızlığı netleştiremedim.neyse artık 600 gr eksi ile 62 yi gördüm yeniden çok şükür :)
sabah yediklerim
2 lıght etimek üzerine 2 ad lıght karper peynir sürmek sureti ile indirmiş bulunuyorum mideye e tabi 1 fincan çay eşliğinde
işe geldim 1 kupada yeşil çay içtim artık öğlene çorba içicem ara içinde elma getirdim evden akşama Allah kerim.
öküz kaçmış içine bi an önce keselim onu
bendekinide
kızlarında dedği gibi kilo daha oturmamıştır çabucak gider inş
düzeltme yapıyım eksikler var
nafcım çok geçmiş olsun
Sabahtan beri otururken dik oturmaya çalışıyorum artık.
Kazık yutmuş gibiyim.
Ne kaa zor böyle oturmak ya
günaydın hepinize,hayırlı cumalar
kilo bildirimi yapıp hemen çıkıcam..
kilo veren herkesi kutluyorum.
şöyle bi baktım..topik bu hafta epey toprlamış..tabi.. ben de
başlangıç 79.8
geçen hf 67.9
bu hf 66.8
giden 1100 gr
toplam giden 13 kg
hedef ilk etpta 62
esas hedef 58 kg
kızlar şu leslie sansone yi indiriyorumda bi site buldum 16 farklı çeşit videosu var yaaa.şu anda 4-5 kilo verdiren aerobik tarzlı yürüyüşü indiriyorum.kadın durmamış oturmamış yürümüş ha yürümüş
hayırlı cumalar...
ohh baya güzel kilo verenler var hele dilek ağlıya ağlıya vermiin 400ü iyi valla..
ya kızlar bu metobolizma işi galiba bakıyorum kaçamak bile yapanalr gayet iyi vermişler 1 hatta 2ye yakın...
bendeki vucüt zıkkım naparsam yapayım zor gidiyor..az çok yazaıyorum yediklerimi..
neyse bırakıyım sızlanmayı artık sizede yazık yani dinle dinle nereye kadar
zaten regl ağrısı bedenimde yayılıyor an be anbukezde bi tuhaf oldu dün ikindide haffi pemebe geldi ama sökülemedi ama sanırım şu saatlerde başlıyor..
bildirim yapalım yani nolcek kidmen utanuyoruz utansak hiç burda olmazdık
başlangıç:79
geçenhafta :75.8.....regl öncesi diyetisyen tartısında...
buhafta:evimdeki dijital değil ama hemen hemen aynı 75.9 yada 76
giden:yok
gelen:yok
hedef19:....3gündrü erken kalkıp az rayıan girdi menülerim bakalım haftaya nolur artıkınn:2:
regl zamanını iyi kullanmalıyım enazından ayakta lesliemle
bildirimin kizlar
baslangic 70.2
gecen hafta 66.8
buhafta 66.4
giden 400 gr
hedef 58
buarada gece tartildim ve 66.9du sabah tartildiktan sonra 66.4u gordum boyle kaldim
nafcim bak ne buldum canim :26:
Sağlikli Yaşam Danişmani
‎1 bardak kaynar suya 4-10 gr. kimyon koyun. 10 dakika bekletilip günde 2-3 bardak için....
kimyonu yüksek tansiyonu olan hastalara tavsiye ediyorum...
kimyon neydin :26: :44:
Başarılı bi hafta geçirmişim
başlangıç kilo: 76,4 kg
geçen hafta kilo: 71,8 kg
bu hafta kilo : 70,8 kg
verilen kilo: 1000 gr
hedef kilo : 55 kg
toplamda giden :5600 gr
bende ilk bildiririmimi yapayım buraya yazınca oluyordur umarım tugbaya mesaj atamadım cünkümesaj sayımın 100 olması gerekiyormus .(
baslangic kilosu : 84
gecen haftaki kilo : 76.6
bu haftaki kilo: 76.2
giden kilo: 400 gr
toplam giden: 7.800gr
hedef kilo: 55
regl dönemindeyim o yüzden acayip ödem oluyor vucudumda gecen hafta 75.5 dim.cizelgemdeo yüzden 75,5 gosteriyorhaftaya da eminimki 73 lere düsmüs olurum regl bi olsam bi olsam oda rahatlıcak bende..
gunaydın kızlar, dursmadaydım yenı geldım, gecmıse goz gezdırdım bıraz.. canım sıkkın, en yakın arkadaslarımdan bırının babannesı vefat etmış, cok hayat dolu bı kadındı benı de cok severdı bend eonu tabıkı.. mısafır gelıcekmıs aksama ona hazırlanıyolarmış, kalp krıız gecrmış, durusma bekleken annem arayıp hbr verdı şok oldum..telefon ettım ama konussamdım bogazım dugumlendı, sokakta aglayarak geldım..ooff Allah kalanlara zun saglıklı ömürler versın, bu dunden berı aldıgım boyle ıkıncı anı ölüm hbri, ıkısı dekalp krızı, valla bu dünya beş para etmıyo..
gecmısı okrken bıraz alıntı yaptım onlara da cvp vereyım,
senacım maşallah içinden gerccekten de yenı bı sena cıkmış gibi olmuş,cok genclesmıssın
o kdr koşuşturmaca olunca sabah sabah metabolızma hızlı baslamıstır güne
canım hosgeldin, cok mrk etmıstım seni, keske yüzüm yok fılan dıye gelmemezlık yapmasaydın hanı arada ıyı oldugunu soylesen yeterdı, ben de buaralar yedıkelrıme dıkkat etmıyorum ama burda olmak hıc olmazsa benımde yeme konusunda zıbıtmamı önlüyo
geldim canım ama bu defada sen gıttın sanırım :26:
amaaaaaaaaaaaaaan öyle yani kızlar adlıyede donerken markete ugradım, Eki Görüntüle 290550 bunları alıp geldim ofıse, ve karra verdım, pıgui süt dilimine en az 5 basar ama cok kalorili bı daha almamakta fayda var, Dilekcim sende uzak dur valla bı lokmalık bısıymış ama baya kalorili bu ya:26:
baslangic kilom : 74,800
gecen hafta 74,800
bu hafta 74,60
giden 200 gr
toplam giden 200 gr
hedef kilo 64 kg
bu hafta butun dikkatlerime ragmen basarili olamadim ama vazgecmekkk yokkk bu ilk haftam hemen kilo vermeyi bu tablonun bole olacagini bekliyordum zaten..
başlangıç kilo: 81 kg
geçen hafta kilo: 74,5 kg
bu hafta kilo : 73,8kg
verilen kilo: 700 gr
toplamda giden : 7,2 kg
HEDEF: 60 KG
hemen bildirip çıkıcam bugün çok yoğunum canlarım..akşam üstü rahatlarda girerim işallah.. öpüyorum hepinizi canlarım geçmişe hiç bakamadım gelince bakıcam
Ben bi cıss ı daha begeniyorum ama adını demicem.
Yoksa birleşip beni topikten attırırsınız.:26::26:
kızlar merhabaa
bildirimi buraya da yapıyorum..
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:67,1 kg
Bu hafta: 65,4 kg
Giden: 1700 gr
Toplam giden: 12.600 gr
Hedef kilo:60 kg
şimdi bi geçmişe uçup döneyim
sabah oğlanı dr.umuza götürdük..ishali,önceki ateşi falan hep diş çıkarmasındanmış..
kızlar ben nasıl kesicem anne sütünden bilmem.. bi de bizimki mem diyor da başka bişey demiyor(kendi bulduğu kısaltması),bütün gün anne sütü almaktan başka bir işi yok..
neyse kızlar ben kaçayım oğlan uyanır birazdan..
ay biraz önce cep tel çeldı .açtım bir bayan viscofiber diye bir zayıflama ürünümüz var onun için aradım diyo. ya benim adımı no mu nereden buldunuz dedim. netten bir ürün almışsınız onun aracılığı ile aldık diyor. yuh ya tüm internet alemi tombişliğimi duymuş şirketler birbirlerine duyurmuş anlaşılan. bu viscofiber i duyan bilen kullananınız mı var mı
Slm kızlar, Muhabbetiniz bol olsun hayırlı cumalar, geç oldu ama
Kilo bildirimimi de yapayım,
başlangıç: 75.7
geçen hafta: 75.0
bu hafta: 74.3
gelen/giden: -700
toplamda giden: 1400 gr
hedef: 65
Bu kadar verirsem 1 sene de görürmüyüm acaba 65i?
Bildirim:
Baslangıc kilo:71.7
gecen hftaki kilo: 68.2
bu haftaki kilo: 67.4
hedef:50
çoooooooooooooooooooooook mutluyum :))))))))))
Aşk hikayeleri, söz-nişan kıyafetleri, saç makyaj, davetiye derken.
Benim gözüm evlilikten gene korktu
Önümzdeki 6-7 yıl düşünmüyorum sanırım
75,2 ile aranıza katılıyorum ancak ne yapacagımı hiç bilmiyorum. genelde evdeyim ve 57 kg olmak istiyorum yani 2 çocuktan önceki halim.
elimde diyet listesi var ancak motive yok her gün burayı okuyarak kendime iyilik yapmak istiyorum. umarım olur
hoşgeldin takıl buraya faydasını görürsün emin ol :)))
Bildirim
başlangıc:73
gecen hafta:71
bu hafta:70,2
giden:800 gr
toplamda:2,8
hedef:55
Daha gençmişinn senn
Deniyim bakalım ins faydasını görürüm teşekkür ederimm
Charrmmmm özledim hee senii.
Uzakta durma artık.
13 Aralıkmış.1 aydan accık kalmışş. Hırsla devam bakalım salmak yok.
Benimde 10 gün sonra sevdicek geliyo hala tosunum.
Neyse ne napalım elimden gelen bu yani.
Kız güzel ya zapzayıfTeşekkür ederim ayrıca bi 10 kilo daha verirsem anca kendini belli edecek vücut.
buarada bende 30yaşındayım iyi bari bende gençmişim...
aslında birazda adet sancım arttı ondna bukadar oturdum tabi wcye koşuyorm arada..
menümüde yazayım pek kims eokumuyor ama neysee..
kahvaltı.
2dilim ortaboy kepek ekmek
1.5 yumurta tavada tereyağlı.
domates,zeytin..
ara
hatta öğlen oldu arkdaş geldi bugünde başkası yine
türk kahvesi çikolatalı(içinde tabiki)
1mandalina
yarım ayva
akşam
15taneye yakın azyağlı tavada istavrit(sizin için sayıdm haaa değerinizi bilinnn
bol salata
2bardak çay
..........he bugün kendime ödem çayı yaptım içinde(m.püskülü,maydanoz,k.sapı,karabiber,yeşil çay)2bardakta bunu içtim
tadelle çikoltanın çoğunu eşime yedi banada ucundan azcık ayırdı(arkdaşım bana getirmiş ama balık sonrası tatlı canım çekti nerdeyse helva kavuracaktım haa
şimdide 5biyer çayımlayım
SPOR: biraz sancım geçerse ayakta leslie yapıcam
KDRE.. ,ilk yorum benden
neden 3 öğün yok..bu şekilde olmaz daha erken kalkıp kahvaltı yapıp öğlene yemeğin hazır olursa öğlen yemek yemene hiç manin olmaz
ee gündüzün anormal olduğundan akşam 1dilimde olsa çavdar yedin açtın çünküü:18BUNU YAZMAMIŞTIM BİRAZ ÖNCE
ve ozaman daha düzenli olur menülerin ...erken kalkığında kabızda olmuyorsun erkende yediğin için değilmi canımm
DAHA GÜZEL MENÜLERDE BULUŞMAK ÜZERE
zaten doğru olanı yapmışsında sonrasındaki kavurmayla riske girmişsin...iyiki tekrar fırlamamış...çok geçmiş olsun
canım bu antioksidan kahveymiş...bir ara suzancım bahsetmişti,bende migrosta nescafenin yeşil kahvesini buldum ve aldım...işe gidince günde 1 fnc.şekersiz içiyorum ,bilmiyorum faydası varmı ama antioksidan olmasıda yetiyor zaten...
herkese ii akşamlarr nasılsınız kızlar?
diş eti çekilmem varmış haftaya perşembe diş etlerime cerrahi operasyon yapacağını söyledi
Bildirim:
Baslangıc kilo:71.7
gecen hftaki kilo: 68.2
bu haftaki kilo: 67.4
hedef:50
çoooooooooooooooooooooook mutluyum :))))))))))
hosgeldin canimmerhaba,
bende yeni düştüm sayılır aranızadogum kiloları ile basım dertteydi 1.5 sene oldu hala ugrasmaktaym ama azimliym verdim büyük kısmını..6:30dan sora bişi yemiorum artık oyalanmak için yeşil çay alıyorum elime tadını sevmiorum 2saatte anca bitio ztn ama çok işe yarıyo 3 gün oldu tartıda güzel hareketler war öneririmm
gecmis olsun canim :26:herkese ii akşamlarr nasılsınız kızlar?
Daha gençmişinn senn
Deniyim bakalım ins faydasını görürüm teşekkür ederimm
Charrmmmm özledim hee senii.
Uzakta durma artık.
13 Aralıkmış.1 aydan accık kalmışş. Hırsla devam bakalım salmak yok.
Benimde 10 gün sonra sevdicek geliyo hala tosunum.
Neyse ne napalım elimden gelen bu yani.
Kız güzel ya zapzayıfTeşekkür ederim ayrıca bi 10 kilo daha verirsem anca kendini belli edecek vücut.
başarı öykülerini okudum biraz, motive oldum,40 kilo veren insanlar var,nasıl bir iradedir.ben şu 10 kiloyu vermeyi beceremedim. hırslandım ama bugün spora da başlıyorum düzenli olarak.
Tebrikler
Sağol tatlımm
Bende denedim dün onu ama zor ya :26:
Tebriklerr
Olsun canım almamışsın en azından :26:
Tebrikler
Kimyon bir çeşit baharat canımduymamıştım denerim :26: sağol bebekim
Tebrikler
Tebrikler
Canım başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin inşallah
Tebrikler
Tebrikler canım benim
Herkesin kutusuna yazmışsın bende istiyom
Bu arada dün pingui yidimbeğendim
Tebrikler
Yaramaz korkuttu bizi
Tebrikler
Tebrikler
Bekarlık kadınlar için sultanlık tadını çıkart hayatım
Hoşgeldin
Tebrikler
kızlarrr işte eskisiyle yenisiyle SENAAAA
gunaydın kızlar, dursmadaydım yenı geldım, gecmıse goz gezdırdım bıraz.. canım sıkkın, en yakın arkadaslarımdan bırının babannesı vefat etmış, cok hayat dolu bı kadındı benı de cok severdı bend eonu tabıkı.. mısafır gelıcekmıs aksama ona hazırlanıyolarmış, kalp krıız gecrmış, durusma bekleken annem arayıp hbr verdı şok oldum..telefon ettım ama konussamdım bogazım dugumlendı, sokakta aglayarak geldım..ooff Allah kalanlara zun saglıklı ömürler versın, bu dunden berı aldıgım boyle ıkıncı anı ölüm hbri, ıkısı dekalp krızı, valla bu dünya beş para etmıyo..
gecmısı okrken bıraz alıntı yaptım onlara da cvp vereyım,
ay ben deliyim yabanyo yaptim bacagimda yeni ben cikmis bende onu kil dönmesi sandim sIkIyom sIkIyom simdi de aci cekiyorum cok aciyo
ızgara tavugumun sıparısını vereyım dedım, dun aradıgımda pılavsız demeyı unutmusum ordakı adam telefonda sordu, abla pılavsız dımı dıye, ben de aa evet dedım, bugunde aradım abla her zmnkınden dımı dedı ben de guldum evet dedım
bu arada dun aksam şu elektrıklı kemerı denedım, sırayla basenlerıme ve göbeğime taktım, 10 dakıka claısıp kendılıgınden kapanıo, garıp bı his oluşuo anlamadım noldugunu :26: denıycem artık bakalım işe yarıycak mı inşallah bı zararı olmaz:26:
bı de bu sabah bı tartılayım dedım, annem bızdeyken tartıyı banyoda kaydırmıs bıraz ama yıne fayansın üzerindeydı, cıktım tartıldım, sonra eski yerıne ıttım belkı bı karıs mesafeye yanı yıne cıktım baska bısı cıktı noluyo ya dedım, gecen gun burda yazdıkalrınız geldı bıraz daha ılerıye aldım bu defa bambaska bısı cıktı, amaaan dedım gıttım gıyındım..tartıya olan butun ınancımı kaybettım valla, bu ne normal zemın olsa dıycem zemınden fılan herhalde ama banyoda aynı fayansın uzerınde kaydırdım sadece anlamadım bu nası bısı..
ama bende kutuma bakmak istiyom ya :84::84:
güzel duruyor rakamlardiyetisyen doktor haftada bir ölcülün demisdin kilo veremesenizde santim gitmis olur diye :44: sen bi kutuna bak arzucum
canim benim de öyle oluyor anlamadim niye ama bütün tartilarda öyle herhaldebenimki aneminki isyerindeki hep baska yerlerde baska gösteriyo zeminde ayni ama bende bu isi cözmüs deyilim :26:
ay biraz önce cep tel çeldı .açtım bir bayan viscofiber diye bir zayıflama ürünümüz var onun için aradım diyo. ya benim adımı no mu nereden buldunuz dedim. netten bir ürün almışsınız onun aracılığı ile aldık diyor. yuh ya tüm internet alemi tombişliğimi duymuş şirketler birbirlerine duyurmuş anlaşılan. bu viscofiber i duyan bilen kullananınız mı var mı
Aşk hikayeleri, söz-nişan kıyafetleri, saç makyaj, davetiye derken.
Benim gözüm evlilikten gene korktu
Önümzdeki 6-7 yıl düşünmüyorum sanırım
herkese ii akşamlarr nasılsınız kızlar?
buraya yazıyorum,bu hafta değil ama sonraki hafta 50 li kiloları göreceğim.... inat ettim kıyafet almayacağım zayıflamadan . zar zor giriyorum kıyafetlerime,eskiden hep daracık bodyler giyermişim, ne özledim istediğim kıyafetleri giymeyi. şimdi nerede bol kıyafetler var onları giymeye çalışıyorum fazlalıklarım belli olmasın diye.
Günaydın kızlar
Dün gelemedim :26: şimdide gelip geçmişi okuyup tekrar çıkıyorum öğlen mali müşavir gelicek kdvyi muhtasarı bağlıycazdaha dosyam
bitmedi kontrol edip beyannamemi doldurucam
Bu arada dengem şaştı canım sürekli hamurişi istiyor :26: kendimi bilmesem hamileyim dicem resmen aşeriyorum o derece :26:
En acilinden liste yapıp uymam lazım yoksa halim harap73' lü kilolarıma geri dönmek istemiyorum
Neyse sizi de bunaltmayayımöptüm çok
kızlar şu 15-18 yaş grubunun konuşmaları öldürüyor beni..
pampiş,ciciş,cancan,kank..bu ne şimdi? şler sh olmuş c-çler j olmuş,kler q olmuş, sheqer jojuq nece ki bu? her sözleri kalple veya xd ile bitiyor, x neymiş katılarak gülerken gözlerini kapamaymış d ise kahkahayla gülmek.. tövbe estağfurullaah
"kendine cici bak" dedi birisi, bu ne demek istedi şimdi diye durdum düşündüm
bir de "yha ve yaff" var ki,içler acısı.. okunuşu nedir bunların,anlayan beri gelsin.. güzel yavrum "ya" yazmak daha kolay değil mi?harf israfı, Türkçe katliamı.. ne gerek var
bakalım daha neler göreceğiz?
sınavlarını okurken ölüyorum ben,sanal alemi geçtim , doğru düzgün cümle kuramıyorlar normal hayatta da. ne dediğini ne yazdığını anlamıyorsun çocukların. fena bir nesil geliyor... kötü yetişiyorlar.kızlar şu 15-18 yaş grubunun konuşmaları öldürüyor beni..
pampiş,ciciş,cancan,kank..bu ne şimdi? şler sh olmuş c-çler j olmuş,kler q olmuş, sheqer jojuq nece ki bu? her sözleri kalple veya xd ile bitiyor, x neymiş katılarak gülerken gözlerini kapamaymış d ise kahkahayla gülmek.. tövbe estağfurullaah
"kendine cici bak" dedi birisi, bu ne demek istedi şimdi diye durdum düşündüm
bir de "yha ve yaff" var ki,içler acısı.. okunuşu nedir bunların,anlayan beri gelsin.. güzel yavrum "ya" yazmak daha kolay değil mi?harf israfı, Türkçe katliamı.. ne gerek var
bakalım daha neler göreceğiz?
bende doğru düzgün birşey almıyorum hırs yaptım zayıflayınca dolabı baştan aşağı yeniliycemmm
günaydın canımmm.. kolay gelsin sana bende pazartesi yapıcam o dediklerinibugün erken kaçcam işim var..
bana bazen kuzenlerden mesaj geliyor hiç bir şey anlamıyorum. mesaj yazmayı hiç sevmem.. arıyorum geri kızıyorum ne yazdın bu çincemi diyeherşeyin kısaltmasını bulmuşlar internet yaramadı gençlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?