70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bildirimi yapıp geçmişe bakayım
başlayış(30 ekim 2010):86 kilo
geçen hafta:60.8 kilo
bu hafta:59.6
giden:1200 gr.
toplam giden:26.4 kilo
hedef:58 kilo
beden:36
boy:162 cm

Vayyyyy 52:
5 rakamı görülmüş
Tebrik ederim Derya abla.

dilek naberr...
yemekten beri netteyim bebek konusu hakkında araştıryorum kıçım uyuştu yaa bukadar oturunca millet nasıl dayanıyorr..
aslınd apopom küçük değil ama ağrdıı

İyidir şekerim dizi izledim geldim.
Ben 07:30 da koyuyorum totomu 18:10 da kaldırıyorum gün içerisinde wc haricide kaldırmıyorum
Çok fena bişi

sağol cnım daha önce diyetisyene gitmiştim ordaki listelerim var olardanda faydalanıcam olmssa ...inşallah isediğim kiloya sağlıklı bi şekilde ulaşırım tabi bebişimede

günaydın kızlar... nasılsınız??
dünkü menümü yazayım hemen.
kalkınca: 1sb süt
3 saat sonra
kahvaltı : 2dlm çavdar ekmeğiyle kaşarlı tost ,1 haşlanmış yumurta ,1 dlm beyaz peynir,1 tk patlıcanlı kırmızı biberli ezme,15 tane zeytinyağlı bol limonlu yeşil zeytin
öğle yemeği: garnitürlü ıspanak yemeği,1 kase yoğurt
akşam: ıspanak yemeği,bol salata,ızgara balık

gece 1.30 a kadar arkadaşlardaydık neler neler yapmış,hiç canım istemedi ama,1 çatal patates salatası aldım o kadar. bitki çayı içtim hep,papatya filan.....

başarı öykülerini okudum biraz, motive oldum,40 kilo veren insanlar var,nasıl bir iradedir.ben şu 10 kiloyu vermeyi beceremedim. hırslandım ama bugün spora da başlıyorum düzenli olarak.

Son düzenleme:
buraya yazıyorum,bu hafta değil ama sonraki hafta 50 li kiloları göreceğim.... inat ettim kıyafet almayacağım zayıflamadan . zar zor giriyorum kıyafetlerime,eskiden hep daracık bodyler giyermişim, ne özledim istediğim kıyafetleri giymeyi. şimdi nerede bol kıyafetler var onları giymeye çalışıyorum fazlalıklarım belli olmasın diye.

diş eti sıkıntım olmadı ama kanal tedavisi bana da yaptılar. normalde 3 tane kök olurmuş dişte benimkinin filmlerinde dört tane görunuyormuş,ama o dördüncüyü açtı kapadı açtı kapadı adam bulamadı haftalarca gittim geldim. baya uzun sürmüştü tedavim. öyle çok uyuşturuyordu ki suratımın bir tarafı gidiyordu. gün boyu düzelmiyordu mimik filan kalmıyordu.

Tebrikler

öküz kaçmış içine bi an önce keselim onu
bendekinide
kızlarında dedği gibi kilo daha oturmamıştır çabucak gider inş

düzeltme yapıyım eksikler var

nafcım çok geçmiş olsun

Sağol tatlımm

Sabahtan beri otururken dik oturmaya çalışıyorum artık.
Kazık yutmuş gibiyim.
Ne kaa zor böyle oturmak ya

Bende denedim dün onu ama zor ya :26:

Tebriklerr

Olsun canım almamışsın en azından :26:

bildirimin kizlar

baslangic 70.2

gecen hafta 66.8

buhafta 66.4

giden 400 gr

hedef 58

buarada gece tartildim ve 66.9du sabah tartildiktan sonra 66.4u gordum boyle kaldim

Tebrikler

Kimyon bir çeşit baharat canım duymamıştım denerim :26: sağol bebekim

Başarılı bi hafta geçirmişim

başlangıç kilo: 76,4 kg
geçen hafta kilo: 71,8 kg
bu hafta kilo : 70,8 kg
verilen kilo: 1000 gr
hedef kilo : 55 kg
toplamda giden :5600 gr

Tebrikler

Tebrikler

Canım başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin inşallah

Tebrikler

Tebrikler canım benim

Ben bi cıss ı daha begeniyorum ama adını demicem.
Yoksa birleşip beni topikten attırırsınız.:26::26:

Herkesin kutusuna yazmışsın bende istiyom

Bu arada dün pingui yidim beğendim

kızlar merhabaa

bildirimi buraya da yapıyorum..
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:67,1 kg
Bu hafta: 65,4 kg
Giden: 1700 gr
Toplam giden: 12.600 gr
Hedef kilo:60 kg

şimdi bi geçmişe uçup döneyim

Tebrikler

Yaramaz korkuttu bizi

Tebrikler

Bildirim:
Baslangıc kilo:71.7
gecen hftaki kilo: 68.2
bu haftaki kilo: 67.4
hedef:50
çoooooooooooooooooooooook mutluyum :))))))))))

Tebrikler

Aşk hikayeleri, söz-nişan kıyafetleri, saç makyaj, davetiye derken.
Benim gözüm evlilikten gene korktu
Önümzdeki 6-7 yıl düşünmüyorum sanırım

Bekarlık kadınlar için sultanlık tadını çıkart hayatım

Hoşgeldin

hoşgeldin takıl buraya faydasını görürsün emin ol :)))

Bildirim
başlangıc:73
gecen hafta:71
bu hafta:70,2
giden:800 gr
toplamda:2,8
hedef:55

Tebrikler

Tosun filan değilsin bence

Canım menülerini okuyorum ama yorum yapmıyorum bana düşmez diye :26: (Kendim bile düzgün menü tutamıyorum artık )

Derya abla harikasın 59 ne demek yaa tebrikler

Hıı ben onu düşünemedim :26: yiyebileceğim hazır bitek o vardı evde :26: daha dikkat ederim ablacım sağol

Ben kanal tedavisi yaptırmıştım acımadı ama geçici dolgu ve ilacın tadı berbattı

Günaydın kızlar

Dün gelemedim :26: şimdide gelip geçmişi okuyup tekrar çıkıyorum öğlen mali müşavir gelicek kdvyi muhtasarı bağlıycaz daha dosyam

bitmedi kontrol edip beyannamemi doldurucam

Bu arada dengem şaştı canım sürekli hamurişi istiyor :26: kendimi bilmesem hamileyim dicem resmen aşeriyorum o derece :26:

En acilinden liste yapıp uymam lazım yoksa halim harap 73' lü kilolarıma geri dönmek istemiyorum

Neyse sizi de bunaltmayayım öptüm çok

günaydin kizlar
ay dün feriha ya bakcakdim esim yeni diziyi acti atv de hayat devam ediyor eder mi neydin mahsun kirmizigül yönetmen cok acikliydin etkisi altinda kalmissim demekki daha unutmamissim

Bildirim:
Baslangıc kilo:71.7
gecen hftaki kilo: 68.2
bu haftaki kilo: 67.4
hedef:50
çoooooooooooooooooooooook mutluyum :))))))))))

hosgeldin canim
deryacim 5 var önünde ne güzel tbrkler bitanem

gecmis olsun canim :26:

dene tatlım sonuçları buradan bildirirsin..

başarı öykülerini okudum biraz, motive oldum,40 kilo veren insanlar var,nasıl bir iradedir.ben şu 10 kiloyu vermeyi beceremedim. hırslandım ama bugün spora da başlıyorum düzenli olarak.

sağol nafcım

kızlar şu 15-18 yaş grubunun konuşmaları öldürüyor beni..
pampiş,ciciş,cancan,kank.. bu ne şimdi? şler sh olmuş c-çler j olmuş,kler q olmuş, sheqer jojuq nece ki bu? her sözleri kalple veya xd ile bitiyor, x neymiş katılarak gülerken gözlerini kapamaymış d ise kahkahayla gülmek.. tövbe estağfurullaah
"kendine cici bak" dedi birisi, bu ne demek istedi şimdi diye durdum düşündüm
bir de "yha ve yaff" var ki,içler acısı.. okunuşu nedir bunların,anlayan beri gelsin.. güzel yavrum "ya" yazmak daha kolay değil mi?harf israfı, Türkçe katliamı.. ne gerek var
bakalım daha neler göreceğiz?

Son düzenleme:
kızlarrr işte eskisiyle yenisiyle SENAAAA

sözün bittiği yer fotoğrafların.. bide yanındaki kızınmı arada mesajlarda öyle bişey okudum sanki.. şakamı bu ??? gerçekten kızınsa itiraf edeyim ben kardeşin sandım

Allah rahmet eylesin canım başın sağolsun kalanlara sabır versin

ay ben deliyim ya banyo yaptim bacagimda yeni ben cikmis bende onu kil dönmesi sandim sIkIyom sIkIyom simdi de aci cekiyorum cok aciyo

canım vucusuda yeni bir ben oluştuğunu gördüysen hemen doktora göstermen lazım. sakın ihmal etme yeni bir ben çıkması zararlı olabilir. olmayabilirde ama sen tedbirini almalısın

benim tartıda öyle gittim kaliteli bişi olsun dedim iyi markanın dijitalini aldım ama farklı yerlerde farklı tartıyo bende yerinden oynatmamakta buldum çareyi en azından ne kadar verdiğimi biliyorum. birde bende tartılan herkes senin tartı fazla tartıyo diye bende spor salonunda tartılıyom akşam bazen hem tok karnına hem spor ayakkabılarla falan evdeki ince kıyafetlerle tartıldığımdan daha eksik çıkıyom

bence zeminle alakalı

Bu hatun gibi olsam daha ne isterim ya :119:

Eki Görüntüle 290701

oda çok kuru beee. kadın dediğin biraz elini attınmı et gelmeli kemik olmaya luzüm yok

hiç gerek yok böyle şeylere en güzeli doğal yollardan kilo vermek.

Aşk hikayeleri, söz-nişan kıyafetleri, saç makyaj, davetiye derken.
Benim gözüm evlilikten gene korktu
Önümzdeki 6-7 yıl düşünmüyorum sanırım

yaşın küçük evlilik hemen düşünme zaten ben 22 yaşında evlendim evlilikten pişman değilim ama biraz daha beklsem miydi diyom bazen

geçmiş olsun canım. diş çok zor ben yaşamadım ama 20 lik diş ağrısı bile canıma okumuştu. umarım hemen düzelir.

Son düzenleme:

bende doğru düzgün birşey almıyorum hırs yaptım zayıflayınca dolabı baştan aşağı yeniliycemmm

günaydın canımmm.. kolay gelsin sana bende pazartesi yapıcam o dediklerini bugün erken kaçcam işim var..

bana bazen kuzenlerden mesaj geliyor hiç bir şey anlamıyorum. mesaj yazmayı hiç sevmem.. arıyorum geri kızıyorum ne yazdın bu çincemi diye herşeyin kısaltmasını bulmuşlar internet yaramadı gençlere

sınavlarını okurken ölüyorum ben,sanal alemi geçtim , doğru düzgün cümle kuramıyorlar normal hayatta da. ne dediğini ne yazdığını anlamıyorsun çocukların. fena bir nesil geliyor... kötü yetişiyorlar.

Son düzenleme:

ben de yeniliycem dolabı,eskiden bol pantolonlar giyerdim,üzerine de daracık bodyler,kilo alınca tarz değiştirmek zorunda kaldım. pantolonlar daraldı,yeni bodylerim de hep bol. eskileri zaten facia giyemiyorum.

günaydın kızlarr

işteyim ve bu sabah telefonumun alarmı çalmadı yada duymadım saat 9:30 da geldim işe ancak ..gece pek iyi uyuyamadım kulağımda bir ağrı var kaç gündür nolduysa daha öncede vardı geçmişti ilaç kullanmıştım dr orta kulak iltihabı demişti o dönem ama yine başladı ağrı feci ağrıyo hemde ağrı kesici aldım daha önce kullandığım damladan vardı evde açılmamış onuda kullandım sabaha karşı uyumuşum tabii geç kalktım :))
şimdi işleri toparlayayım çıkışta dr gidicem bakalım ne diyecek gene off

bu sabah malum geç kalktığımdan işyerinde 1 dilim buğday ekmeğine karper sürdüm 1 ça ile kahvaltı ettim. o kadar.

3 gündür kabızlık sorunumu çözemedim akşam kayısı yemeyi de utuyorum yanımda getireyim işe dedim gene unuttum çok fenalardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…