70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

niye sıkılıyosun canım sıkılma yaaa
aslında bugün ben de hep bunalım takıldım,yeni yeni kendime geliyorum
bugün yediklerime dikkat ettim ama moralim bozuk olduğundan hiç spor yapamadım,o yüzden içim rahat değil
yarın yaparım inşallah

afiyet olsun arkadaşım... azar azar yediysen fazlaya kaçmamışsındır... ip atlayıncada gitmiştir onlar...

valla birazcık kafaı dağıtayım diye girdim ama kaldım böyle...

sende yarisa katilsana 3 lü yarisalim bakalim kilolarimiz birbirine cok yakin,
ama simdiden söyleyim ben cok iddaliyim kizlar,
kafaya koydum yaza tig gibi girecem :CüvCüv:

sende yarisa katilsana 3 lü yarisalim bakalim kilolarimiz birbirine cok yakin,
ama simdiden söyleyim ben cok iddaliyim kizlar,
kafaya koydum yaza tig gibi girecem

süper fikir kızlar... ben varım... bende çok hıslıyım... başaracağım.. bugün daha 5. günüm.. cumaya kadarmı yarışacağız...???:teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ben hafta lahana diyetindeyim canim cok bile yedim,
yarin son bakalim,
karbonyat diyetine baslamayi düsünüyorum cokacimcoook

Iyyyyyy ben onu yaptim hemde koca bir tencere pisirdim bi kasik bile alamadim icinden cok kötüydü senağlama
Hayatta yapmam :jeyyar:
Mesaj yerini actim galiba biseyler tikladim ama dogru sanirim kafamçokkarıştı
Ben dökülüyorum ya gidip yatsammi

süper fikir kızlar... ben varım... bende çok hıslıyım... başaracağım.. bugün daha 5. günüm.. cumaya kadarmı yarışacağız...???:teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Aneyyyy bir kisi daha eklendi evet cumaya kadar yapalim ben cumaya kadar kendime serum takim bisey yemiyeyim olurmu acep:dance:

tamam ayparcamda katilir 3lü ama simdi ücümüzde önce tartilalim bakalim varmi evde tarti?:teytey::teytey::teytey::teytey:

Aneyyyy bir kisi daha eklendi evet cumaya kadar yapalim ben cumaya kadar kendime serum takim bisey yemiyeyim olurmu acep

tamam ayparcamda katilir 3lü ama simdi ücümüzde önce tartilalim bakalim varmi evde tarti?

kızlar birşey söyleyeceğim tartılırken sabahları tartılmak gerekiyormuş... sabahtan beri su, çorba, çay içip duruyoruz onlarda kilo olarak ekleniyor...... gece içilmediği için gerçek kilo sabah aç karnına tartılan kilo imiş... sabah tartılıp yazsak olurmu???

tamam sabah tartilalim ve ilke gelen yazsin buraya
en uygunu o benimde midemde 1 litre su vardir,

Bence sabah kilolari not alalim cumaya kim en cok vermisse kazanmis olsun :)

tamam sabah tartilalim ve ilke gelen yazsin buraya
en uygunu o benimde midemde 1 litre su vardir,

tamam kızlar çok iyi oldu... güzel bir yarış olacak... bol su içmek gerekiyor diğmi canım... rakibimde olsan hatırlatmak isterim...

Ozaman bana adiosss ben yataga gidiyorum sabaha görüsürüz insallah..
Sizlere hayirli geceler Allah rahatlik versin..
Insallah gece bütün kalorileri eritirsiniz hadi canlar öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…