afiyet olsun arkadaşım... azar azar yediysen fazlaya kaçmamışsındır... ip atlayıncada gitmiştir onlar...
valla birazcık kafaı dağıtayım diye girdim ama kaldım böyle...
Kahveyi sayiyormuyuz :))
Ozaman bi koca kanne kahve sabah lülülülülülü
Sen bisey yememissinkine aneyyy ben sana nasil yetisicem be gülom :çok üzgünüm:
sende yarisa katilsana 3 lü yarisalim bakalim kilolarimiz birbirine cok yakin,
ama simdiden söyleyim ben cok iddaliyim kizlar,
kafaya koydum yaza tig gibi girecem
ben hafta lahana diyetindeyim canim cok bile yedim,
yarin son bakalim,
karbonyat diyetine baslamayi düsünüyorum cokacimcoook
süper fikir kızlar... ben varım... bende çok hıslıyım... başaracağım.. bugün daha 5. günüm.. cumaya kadarmı yarışacağız...???:teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
süper fikir kızlar... ben varım... bende çok hıslıyım... başaracağım.. bugün daha 5. günüm.. cumaya kadarmı yarışacağız...???:teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
tamam ayparcamda katilir 3lü ama simdi ücümüzde önce tartilalim bakalim varmi evde tarti?:teytey::teytey::teytey::teytey:
evet haklisin canim sabah tartilalim ve bildirelim pazar günü sabah basliyoruz cumaya kadar,El insaffffff kiz midemde en az bir litre su var sabah tartilalimmm, sabah ac karnina tartilip birbirimize haber verelim olmazmi??
Aneyyyy bir kisi daha eklendi evet cumaya kadar yapalim ben cumaya kadar kendime serum takim bisey yemiyeyim olurmu acep
tamam ayparcamda katilir 3lü ama simdi ücümüzde önce tartilalim bakalim varmi evde tarti?
tamam sabah tartilalim ve ilke gelen yazsin burayakızlar birşey söyleyeceğim tartılırken sabahları tartılmak gerekiyormuş... sabahtan beri su, çorba, çay içip duruyoruz onlarda kilo olarak ekleniyor...... gece içilmediği için gerçek kilo sabah aç karnına tartılan kilo imiş... sabah tartılıp yazsak olurmu???
Bence sabah kilolari not alalim cumaya kim en cok vermisse kazanmis olsun :)
Bence sabah kilolari not alalim cumaya kim en cok vermisse kazanmis olsun :)
tamam sabah tartilalim ve ilke gelen yazsin buraya
en uygunu o benimde midemde 1 litre su vardir,
evet tamam ben varim
ama ödülde olsun ne olsun
yada kaybedene ceza verelim ne dersiniz
tamam kızlar çok iyi oldu... güzel bir yarış olacak... bol su içmek gerekiyor diğmi canım... rakibimde olsan hatırlatmak isterim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?