ben bu aykini de yaptım ve daha önce kabızlık için hap kullandıgımdan konuyu iyi bilen biri olarak diyebilirim ki hiçbir zararı yok bildigin temizlikcanim yapicaktim hani o bagirsaklari yikadigin lavmani bulamadim ebay den buldum bu seferde bizim gruptaki kizlardan biri bununla ilgili yazi eklemis bagirsaklara zarar verdigini yazinca vazgectim sadece diyeti uygulamak istedim bir turlu firsat olmadi ama yaparsam mutlaka yazicam buraya
canım gerçekten çok araştırdım bende senin gibiyim dikkat ederim ve midemde bagırsaklarım da hassastır 2 ayda da birer hafta yaptım hiçbir kötü etkisini görmedim daha sonra..sonuçta zararlı olduğuna inandığım bildiğim şeyleri söylemek gerektiğine inanıyorum önce sağlık birbirimize desteksek sağlığımızıda düşünmeliyiz sağlık olmazsa ne zayıflama ne başka hiçbirşey olmaz dimi :1hug:
canım gerçekten çok araştırdım bende senin gibiyim dikkat ederim ve midemde bagırsaklarım da hassastır 2 ayda da birer hafta yaptım hiçbir kötü etkisini görmedim daha sonra..
üniversitede yurttayken ilaç da kullandım bi ara kabızlık için o senin dedigin gibi tembelleştiriyo ama bunun böyle bi etkisi yok..
herkese iyi akşamlar
sedacım eline sağlık gerçi ben bildirim yapamadım ama zaten kilomda aynı hala72 yim
perşembe günü hastaneye gittim bana düzensizlik için yas... adlı doğum kontrol hapını verdi
öğlende müşteriden dönerken düştüm ayak bileğimi incittim 2 gündür yatıyorum evde bileğim mosmor olmuş ve halada ağrıyor tabi işede gidemedim
merhaba kızlar, yazmıştım bende aa önce ama benim de kilom 77. Geç olmadıysa bende grubunuza katılbilirmiyim? çok hırs yapımdaa:d
ben bir kilo vermiştim ama hiçbir listede adım yok..
Birkaç gündr gelmediğim için sanırım(
merhaba canım.. kimseler yokki.... 1saattir burdayım ama yazışamadım kimseyle... neler yaptın bugü... benim çok yoğunda işlerim.. sakinleşmeye çalışıyorum...--------------------------------------------------------------------------------
merhaba kizlar
neler yapiyorsunuz?
ben acunu izliyorum bi yandanda sizlere bakayim dedim...
Güzelim ben iki sene önce sigarayi biraktim ve benim gibi tiryaki olan varmidir bilmiyorum
Günde yaklasIk iki paket iciyordum ve biraktim inanirmisin okadar rahatki
Evim kokmuyor, sagligim yerinde param cebimde kaliyor maddi manevi süper bir duygu..
Ortalama nerdeyse 13 sene ictim..
Birakirsin be güzelim yeterki iste :smiley-cool:
merhaba canım.. kimseler yokki.... 1saattir burdayım ama yazışamadım kimseyle... neler yaptın bugü... benim çok yoğunda işlerim.. sakinleşmeye çalışıyorum...
selam canim seni arkadas listeme ekledim kabul ettissin umarim iyi vakit geciririz,
sana sormak istedigim sigarayi nasil biraktin, biraz bana bu konuda yardimci olsan bende yaklasik 15 yildir iciyorum,
Nihayet bilgisayar basina gecebildim bugün baya yoruldum...
Yediklerimi yazayim hemencik
Sabah => 250gr Taze mantar tost makinesinde yaptim
Öglen => 1 Kabah yine tost makinesinde üstüne sarimsakliyogurt
Ara => Bir kücük dondurma
Aksam => Kücük parca yagsiz pismis et, Yanina püre azicik mantar ve tazefasuyle
üstüne az sos
Ara => Yarim Tabak cilek
Abooo yinemi kacirmisim ben CADIARZUCADIARZU
Ama parkta iki kere 100 tane ip atladim ve sabahtan beri ayaktayim yakmisimdir dimi citirlar delikafadulden
Nihayet bilgisayar basina gecebildim bugün baya yoruldum...
Yediklerimi yazayim hemencik
Sabah => 250gr Taze mantar tost makinesinde yaptim
Öglen => 1 Kabah yine tost makinesinde üstüne sarimsakliyogurt
Ara => Bir kücük dondurma
Aksam => Kücük parca yagsiz pismis et, Yanina püre azicik mantar ve tazefasuyle
üstüne az sos
Ara => Yarim Tabak cilek
Abooo yinemi kacirmisim ben
Ama parkta iki kere 100 tane ip atladim ve sabahtan beri ayaktayim yakmisimdir dimi citirlar
evet bu saatlerde pek kimse olmuyor kocalari ile beraberlerdir belkide,
ben bugun tembellik yaptim hafta icin cok spor yaptigimdan vücudum hamallasti her yerim cok kirgin, cay iciyorum valla tv izliyom buraya bakiyom canim cok SIKILIYOR
--------------------------------------------------------------------------------
Valla güzelim hamile kaldim oglusuma ve tabiki bu durumda hemen biraktim,
Oglusum suan 17 aylik ve ben geri baslamadim...
sigarali ortamlarda durmuyorum evimde icirtmiyorum..
Suan hic aramiyorum sigarayi umarimda hep böyle uzak dururum :)
Bu arkadas listesi ne ise yariyor ben kabul ettim ama sositososito
Banada anlatin
hosgeldinnnn
bende yazayim bakalim kim cok yemis,
kahvalti 2 fincan kahve benim olmassa olmazim,
ara ögün 1 kücük volkornbrot diyet recelle
ikindi lahana corbasi
aksam bir kase yogort
ve simdi cay iciyorum :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?