kolay gelsn bebegimGünaydın kızlar
Dün gelemedim :26: şimdide gelip geçmişi okuyup tekrar çıkıyorum öğlen mali müşavir gelicek kdvyi muhtasarı bağlıycazdaha dosyam
bitmedi kontrol edip beyannamemi doldurucam
Bu arada dengem şaştı canım sürekli hamurişi istiyor :26: kendimi bilmesem hamileyim dicem resmen aşeriyorum o derece :26:
En acilinden liste yapıp uymam lazım yoksa halim harap73' lü kilolarıma geri dönmek istemiyorum
Neyse sizi de bunaltmayayımöptüm çok
kızlar şu 15-18 yaş grubunun konuşmaları öldürüyor beni..
pampiş,ciciş,cancan,kank..bu ne şimdi? şler sh olmuş c-çler j olmuş,kler q olmuş, sheqer jojuq nece ki bu? her sözleri kalple veya xd ile bitiyor, x neymiş katılarak gülerken gözlerini kapamaymış d ise kahkahayla gülmek.. tövbe estağfurullaah
"kendine cici bak" dedi birisi, bu ne demek istedi şimdi diye durdum düşündüm
bir de "yha ve yaff" var ki,içler acısı.. okunuşu nedir bunların,anlayan beri gelsin.. güzel yavrum "ya" yazmak daha kolay değil mi?harf israfı, Türkçe katliamı.. ne gerek var
bakalım daha neler göreceğiz?
Tebrikler
Sağol tatlımm
Bende denedim dün onu ama zor ya :26:
Tebriklerr
Olsun canım almamışsın en azından :26:
Tebrikler
Kimyon bir çeşit baharat canımduymamıştım denerim :26: sağol bebekim
Tebrikler
Tebrikler
Canım başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin inşallah
Tebrikler
Tebrikler canım benim
Herkesin kutusuna yazmışsın bende istiyom
Bu arada dün pingui yidimbeğendim
Tebrikler
Yaramaz korkuttu bizi
Tebrikler
Tebrikler
Bekarlık kadınlar için sultanlık tadını çıkart hayatım
Hoşgeldin
Tebrikler
gideyim bari doktora sagol canim benimsözün bittiği yer fotoğrafların.. bide yanındaki kızınmı arada mesajlarda öyle bişey okudum sanki.. şakamı bu ??? gerçekten kızınsa itiraf edeyim ben kardeşin sandım
Allah rahmet eylesin canım başın sağolsun kalanlara sabır versin
canım vucusuda yeni bir ben oluştuğunu gördüysen hemen doktora göstermen lazım. sakın ihmal etme yeni bir ben çıkması zararlı olabilir. olmayabilirde ama sen tedbirini almalısın
benim tartıda öyle gittim kaliteli bişi olsun dedim iyi markanın dijitalini aldım ama farklı yerlerde farklı tartıyo bende yerinden oynatmamakta buldum çareyi en azından ne kadar verdiğimi biliyorum. birde bende tartılan herkes senin tartı fazla tartıyo diye bende spor salonunda tartılıyom akşam bazen hem tok karnına hem spor ayakkabılarla falan evdeki ince kıyafetlerle tartıldığımdan daha eksik çıkıyom
bence zeminle alakalı
oda çok kuru beee. kadın dediğin biraz elini attınmı et gelmeli kemik olmaya luzüm yok
hiç gerek yok böyle şeylere en güzeli doğal yollardan kilo vermek.
yaşın küçük evlilik hemen düşünme zaten ben 22 yaşında evlendim evlilikten pişman değilim ama biraz daha beklsem miydi diyom bazen
geçmiş olsun canım. diş çok zor ben yaşamadım ama 20 lik diş ağrısı bile canıma okumuştu. umarım hemen düzelir.
günaydın kızlarr
işteyim ve bu sabah telefonumun alarmı çalmadı yada duymadımsaat 9:30 da geldim işe ancak ..gece pek iyi uyuyamadım kulağımda bir ağrı var kaç gündür nolduysa daha öncede vardı geçmişti ilaç kullanmıştım dr orta kulak iltihabı demişti o dönem ama yine başladı ağrı feci ağrıyo hemde ağrı kesici aldım daha önce kullandığım damladan vardı evde açılmamış onuda kullandım sabaha karşı uyumuşum tabii geç kalktım :))
şimdi işleri toparlayayım çıkışta dr gidicem bakalım ne diyecek gene off
bu sabah malum geç kalktığımdan işyerinde 1 dilim buğday ekmeğine karper sürdüm 1 ça ile kahvaltı ettim. o kadar.
3 gündür kabızlık sorunumu çözemedim akşam kayısı yemeyi de utuyorum yanımda getireyim işe dedim gene unuttum çok fenalardayım
hb cnm teşekkürlerr..evet haklısın kursumun yoqun olması siteye gelmemi engelliyorsenacımm hoşgeldin senin bu kariyer sevdan bizi ayırıyor yaa
resimelrinde hariak ayani demesen maaşalalh kızını arkdaşın sandım
negüzel gençyaşta anne olmuşsun..nasılsın yaaa:26:
zaten doğru olanı yapmışsında sonrasındaki kavurmayla riske girmişsin...iyiki tekrar fırlamamış...çok geçmiş olsun
canım bu antioksidan kahveymiş...bir ara suzancım bahsetmişti,bende migrosta nescafenin yeşil kahvesini buldum ve aldım...işe gidince günde 1 fnc.şekersiz içiyorum ,bilmiyorum faydası varmı ama antioksidan olmasıda yetiyor zaten...
sözün bittiği yer fotoğrafların.. bide yanındaki kızınmı arada mesajlarda öyle bişey okudum sanki.. şakamı bu ??? gerçekten kızınsa itiraf edeyim ben kardeşin sandım
canım vucusuda yeni bir ben oluştuğunu gördüysen hemen doktora göstermen lazım. sakın ihmal etme yeni bir ben çıkması zararlı olabilir. olmayabilirde ama sen tedbirini almalısın
benim tartıda öyle gittim kaliteli bişi olsun dedim iyi markanın dijitalini aldım ama farklı yerlerde farklı tartıyo bende yerinden oynatmamakta buldum çareyi en azından ne kadar verdiğimi biliyorum. birde bende tartılan herkes senin tartı fazla tartıyo diye bende spor salonunda tartılıyom akşam bazen hem tok karnına hem spor ayakkabılarla falan evdeki ince kıyafetlerle tartıldığımdan daha eksik çıkıyom
bence zeminle alakalı
oda çok kuru beee. kadın dediğin biraz elini attınmı et gelmeli kemik olmaya luzüm yok
yaşın küçük evlilik hemen düşünme zaten ben 22 yaşında evlendim evlilikten pişman değilim ama biraz daha beklsem miydi diyom bazen
geçmiş olsun canım. diş çok zor ben yaşamadım ama 20 lik diş ağrısı bile canıma okumuştu. umarım hemen düzelir.
ben de yeniliycem dolabı,eskiden bol pantolonlar giyerdim,üzerine de daracık bodyler,kilo alınca tarz değiştirmek zorunda kaldım. pantolonlar daraldı,yeni bodylerim de hep bol. eskileri zaten facia giyemiyorum.
günaydın kızlarr
işteyim ve bu sabah telefonumun alarmı çalmadı yada duymadımsaat 9:30 da geldim işe ancak ..gece pek iyi uyuyamadım kulağımda bir ağrı var kaç gündür nolduysa daha öncede vardı geçmişti ilaç kullanmıştım dr orta kulak iltihabı demişti o dönem ama yine başladı ağrı feci ağrıyo hemde ağrı kesici aldım daha önce kullandığım damladan vardı evde açılmamış onuda kullandım sabaha karşı uyumuşum tabii geç kalktım :))
bu sabah malum geç kalktığımdan işyerinde 1 dilim buğday ekmeğine karper sürdüm 1 ça ile kahvaltı ettim. o kadar.
3 gündür kabızlık sorunumu çözemedim akşam kayısı yemeyi de utuyorum yanımda getireyim işe dedim gene unuttum çok fenalardayım
günaydın kızlar iyi tatiller herkesee
hb cnm teşekkürlerr..evet haklısın kursumun yoqun olması siteye gelmemi engelliyorama artık kendim için bişeyler yapmak istiyorum buda iyi bir iş bulup çalışmak...bunun için çabalıyorum cnm...inşallah kurs bitiminde hayırlı bir işim olur...benden böyle cnm sen nasılsın?
deryacım yanımdaki kızım cnm...37 yaşındayım kızım 16 yaşında...zayıflayınca kimse kızım olduquna inanmıyor...kızımda bu duruma çok bozuluyor...benim genç göründüqümü deqilde kendisinin büyük gösterdiqini sanıyor
kızlar üzgünüm ama eta çalışmam gerekiyorçıkmam lazım malesef görüşürüz fıstıklarr
çok geçmiş olsun,ama dişle ilgili hiç sorunum olmadı şükürallah kolaylık versin
diş eti sıkıntım olmadı ama kanal tedavisi bana da yaptılar. normalde 3 tane kök olurmuş dişte benimkinin filmlerinde dört tane görunuyormuş,ama o dördüncüyü açtı kapadı açtı kapadı adam bulamadı haftalarca gittim geldim. baya uzun sürmüştü tedavim. öyle çok uyuşturuyordu ki suratımın bir tarafı gidiyordu. gün boyu düzelmiyordu mimik filan kalmıyordu.
Tosun filan değilsin bence
Canım menülerini okuyorum ama yorum yapmıyorum bana düşmez diye :26: (Kendim bile düzgün menü tutamıyorum artık)
Derya abla harikasın 59 ne demek yaatebrikler
Hıı ben onu düşünemedim :26: yiyebileceğim hazır bitek o vardı evde :26: daha dikkat ederim ablacım sağol
Ben kanal tedavisi yaptırmıştım acımadı ama geçici dolgu ve ilacın tadı berbattı
günaydin kizlar
ay dün feriha ya bakcakdim esim yeni diziyi acti atv de hayat devam ediyor eder mi neydin mahsun kirmizigül yönetmen cok acikliydinetkisi altinda kalmissim demekki daha unutmamissim
hosgeldin canim
deryacim 5 var önünde ne güzel tbrkler bitanem
gecmis olsun canim :26:
sözün bittiği yer fotoğrafların.. bide yanındaki kızınmı arada mesajlarda öyle bişey okudum sanki.. şakamı bu ??? gerçekten kızınsa itiraf edeyim ben kardeşin sandım
bence zeminle alakalı
hepiniz çok saolun kızlar...
bende ilk defa kanal tedavisi qördüm ve çok kötüydü
dişimin dibi iltihap yapmış
haftadır ağzımı kapatamıyodum kendi kendime ilaçlar kullandım qeçsin die
kokrudan qitmek istemiodum ama ilaçlar fayda etmemiş dişim çok kötü olmuş
dişimin dibini dün boydan boya kesti iltihabı boşalttı falan
iğrenç bir durumdu yaa :18:
defalarca uyuşması için iğne yaptı ama akşam uyuşması qeçince
dişim değil de kestiği yer hala acıyo konuşurken dlim değince çok kötü oluyo yaa
bi diş böyleyse diş eti cerrahi operasyonu daha kötüdür boydan boya kesip dikiyolarmış araştırdım
ya of çok korkuyorum
alt çenemin yarısını yapıcak haftaya perşembe.. 2,5 saat sürüyomuş sadece alt çenenin yarısı
mahfolucam
boydan boya kesiyorlar diyince aklıma geldi,anneme yaptılar diş eti tedavisi. kesmiş,sonra dikmiş doktoru dediğin gibi.alt tarafı yapmış önce. üst tarafını daha sonra yapıcakmış,yaptırmadı annem. baya ağır bir şey. ameliyat gibi. ne yiyebildi ne içebildi. çok zahmetli.korkutmak gibi olmasın ama...hepiniz çok saolun kızlar...
dişim değil de kestiği yer hala acıyo konuşurken dlim değince çok kötü oluyo yaa
bi diş böyleyse diş eti cerrahi operasyonu daha kötüdür boydan boya kesip dikiyolarmış araştırdım
ya of çok korkuyorum
alt çenemin yarısını yapıcak haftaya perşembe.. 2,5 saat sürüyomuş sadece alt çenenin yarısı
mahfolucam
üzme kendini1 hafta sonra normale dönüyor kendini bu kadar sıkma hem canında acımıcak uyuşturuyorlar seni hissetmiyorsun sonrası 1 hafta zorluk çekiyorsun sadece birkaç gün sıvı gıdalarla idare ediyorsun. biraz kilo verebilirsin :26:
boydan boya kesiyorlar diyince aklıma geldi,anneme yaptılar diş eti tedavisi. kesmiş,sonra dikmiş doktoru dediğin gibi.alt tarafı yapmış önce. üst tarafını daha sonra yapıcakmış,yaptırmadı annem. baya ağır bir şey. ameliyat gibi. ne yiyebildi ne içebildi. çok zahmetli.korkutmak gibi olmasın ama...
evet bende öyle tahmin etmiştim...
doktorumda ameliyat dedi zaten ama ben başka dişçiye qidicem fikir alıcam
ilaç tedavsiyle düzelir belki..
özele qidiyorum ben.. belkide para için yapıodur ne bileyim
boşuna acı çekmek istemiyorum
:44:kesinlikle başka doktorada sormakta fayda var en güzelini yaparsın canım. tekrar geçmiş olsun
AMİN CNM İNŞALLAH ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...genç yaşta anne olmuşsun ne güzel ve kilo verince nerdeyse 10 yaş gençleşmişsin seni takdir ediyorum. çok güzel yakışmış kıyafetlerin. kızında çok güzel maaşallah Allah bağışlasın. ama çok şaşırdım ne yalan söyleyim bilmediğim için bana ilk izlenim kardeşin yada akraban falan sandım
işallah güzel biriş bulursun bayanların kesinlikle çalışmasından yanayım.. sen neleri başarmışsın iş hayatındada çok başarılı olacağından şüpem yok. Allah hayırlısını versin.
size birkaç eski resmimi koyayım :) da gülün accukkk..........
Eki Görüntüle 291151 doğumdan 2 ay sonraki halim :)
Eki Görüntüle 291150 doğuma 20 gün kala :)
Eki Görüntüle 291149 doğuma 18 gün kala
Eki Görüntüle 291152 burda doğumdan sonra 2 yada 3 ay lıktı kızım halime bakın balon gibi suratım
Eki Görüntüle 291153 doğumdan 6 ay sonraki halim
Eki Görüntüle 291154 geçen sene ramazan bayramındaki halim
Eki Görüntüle 291155 bu sene kurban bayramı
Eki Görüntüle 291156
alttakiler bu sene ramazandaki halim
Eki Görüntüle 291152 burda doğumdan sonra 2 yada 3 ay lıktı kızım halime bakın balon gibi suratım
Eki Görüntüle 291156
Canım maşşallah,ne güzel kilo vermişsin.kilo çizelgende yazan başlangıç kilon değil sanırım,çizelgedekinden daha fazla vermiş gibi görünüyorsun.size birkaç eski resmimi koyayım :) da gülün accukkk..........
Eki Görüntüle 291156
Eki Görüntüle 291156
çok geçmiş olsun,okurken tüylerim diken diken oldu yaaaa...allah kolaylık versinhepiniz çok saolun kızlar...
ya of çok korkuyorum
mahfolucam
günaydın kızlar iyi tatiller herkesee
hb cnm teşekkürlerr..evet haklısın kursumun yoqun olması siteye gelmemi engelliyorama artık kendim için bişeyler yapmak istiyorum buda iyi bir iş bulup çalışmak...bunun için çabalıyorum cnm...inşallah kurs bitiminde hayırlı bir işim olur...benden böyle cnm sen nasılsın?
deryacım yanımdaki kızım cnm...37 yaşındayım kızım 16 yaşında...zayıflayınca kimse kızım olduquna inanmıyor...kızımda bu duruma çok bozuluyor...benim genç göründüqümü deqilde kendisinin büyük gösterdiqini sanıyor
kızlar üzgünüm ama eta çalışmam gerekiyorçıkmam lazım malesef görüşürüz fıstıklarr
çok geçmiş olsun,bende nadirde olsa kabız olurum ozamanlardada kayısılı form çay çok işe yarıyor yada sıcak sıcak yeni söndürülmüş zeytinyağlı kabak yemeği yada lahana yemeği çok işe yarar...umarım faydası olurgünaydın kızlarr
inşallah canım,çok sevinirimkılavuzum deryam, darısı başımıza.. inşallah biz de görürüz 5li haneleri sağlıkla..
çok sağol darısı başınıza canım çok güzel bir hisgünaydin kizlar
ay dün feriha ya bakcakdim esim yeni diziyi acti atv de hayat devam ediyor eder mi neydin mahsun kirmizigül yönetmen cok acikliydinetkisi altinda kalmissim demekki daha unutmamissim
hosgeldin canim
deryacim 5 var önünde ne güzel tbrkler bitanem
gecmis olsun canim :26:
Tosun filan değilsin bence
Canım menülerini okuyorum ama yorum yapmıyorum bana düşmez diye :26: (Kendim bile düzgün menü tutamıyorum artık)
Derya abla harikasın 59 ne demek yaatebrikler
Hıı ben onu düşünemedim :26: yiyebileceğim hazır bitek o vardı evde :26: daha dikkat ederim ablacım sağol
Ben kanal tedavisi yaptırmıştım acımadı ama geçici dolgu ve ilacın tadı berbattı
çok sağol dileğim...hııı bide tosun falan değilsin çokda güzelsin...öncesi sonrasına bak anlarsın ...gayet hoş bir hatunsun,sevdiceğin çok şanslı...kıymetini bilsin valla enişte kırarım kafasını
Vayyyyy52:
5 rakamı görülmüş
Tebrik ederim Derya abla.
İyidir şekerim dizi izledim geldim.
Ben 07:30 da koyuyorum totomu 18:10 da kaldırıyorum gün içerisinde wc haricide kaldırmıyorum
Çok fena bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?