70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kolay gelsn bebegim
bende anlamiyorum bazen diyorum ben yaslandimmi bu ne diye kardesim de öyle <3 bi ara bunun bile ne oldugunu bilmiyordum kalp gönderiyormus

gideyim bari doktora sagol canim benim benim evdeki tarti da isyerindekinden fazla tartiyo is e basladimmi evdekine cikmiyorum

kizlar kactim ara ara ugrarim belki vakit buldukca :92:

gecmis olsun canim

sabah aceleyle çıktım evden, 1sb süt içtim ,koşa koşa işe geldim,toplantı var saat 11:00 de de,en az 2 saat sürer,öğle aram gitti demek oluyor bu. ne yesem ne içsem bilemedim. buralarda benlik bir şey yok yiyecek.14:30 da çıkıyorum işten,o zamana kadar aç kaldım sanırım:-(

günaydın kızlar iyi tatiller herkesee
senacımm hoşgeldin senin bu kariyer sevdan bizi ayırıyor yaa
resimelrinde hariak ayani demesen maaşalalh kızını arkdaşın sandım
negüzel gençyaşta anne olmuşsun..nasılsın yaaa:26:
hb cnm teşekkürlerr..evet haklısın kursumun yoqun olması siteye gelmemi engelliyor ama artık kendim için bişeyler yapmak istiyorum buda iyi bir iş bulup çalışmak...bunun için çabalıyorum cnm...inşallah kurs bitiminde hayırlı bir işim olur...benden böyle cnm sen nasılsın?

deryacım yanımdaki kızım cnm...37 yaşındayım kızım 16 yaşında...zayıflayınca kimse kızım olduquna inanmıyor...kızımda bu duruma çok bozuluyor...benim genç göründüqümü deqilde kendisinin büyük gösterdiqini sanıyor

kızlar üzgünüm ama eta çalışmam gerekiyor çıkmam lazım malesef görüşürüz fıstıklarr

ben de yeniliycem dolabı,eskiden bol pantolonlar giyerdim,üzerine de daracık bodyler,kilo alınca tarz değiştirmek zorunda kaldım. pantolonlar daraldı,yeni bodylerim de hep bol. eskileri zaten facia giyemiyorum.

eskiden 38 beden giyerdim evlenmeden önce 62 kg falandım o zamanlar ne güzel fiziğim vadı tarzım vardı. gerçekten insan şişmanlayınca tarzı falan kalmıyor üzerine ne olursa onu almak zorunda kalıyorsun. topuklu ayakkabı hastasıyım kolleksiyonum var ama şişmanken o bile yakışmıyor giydiklerinle

:2:geçmiş olsun canım. benim kuzendede vardı çok ağrı yapıyor bazen gecelerce uyuyamıyordu şimdi iyileşti. umarım sende en kısa zamanda iyileşirsin..

genç yaşta anne olmuşsun ne güzel ve kilo verince nerdeyse 10 yaş gençleşmişsin seni takdir ediyorum. çok güzel yakışmış kıyafetlerin. kızında çok güzel maaşallah Allah bağışlasın. ama çok şaşırdım ne yalan söyleyim bilmediğim için bana ilk izlenim kardeşin yada akraban falan sandım

işallah güzel biriş bulursun bayanların kesinlikle çalışmasından yanayım.. sen neleri başarmışsın iş hayatındada çok başarılı olacağından şüpem yok. Allah hayırlısını versin.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun,ama dişle ilgili hiç sorunum olmadı şükürallah kolaylık versin

hepiniz çok saolun kızlar...
bende ilk defa kanal tedavisi qördüm ve çok kötüydü
dişimin dibi iltihap yapmış
haftadır ağzımı kapatamıyodum kendi kendime ilaçlar kullandım qeçsin die
kokrudan qitmek istemiodum ama ilaçlar fayda etmemiş dişim çok kötü olmuş
dişimin dibini dün boydan boya kesti iltihabı boşalttı falan
iğrenç bir durumdu yaa :18:
defalarca uyuşması için iğne yaptı ama akşam uyuşması qeçince
dişim değil de kestiği yer hala acıyo konuşurken dlim değince çok kötü oluyo yaa
bi diş böyleyse diş eti cerrahi operasyonu daha kötüdür boydan boya kesip dikiyolarmış araştırdım
ya of çok korkuyorum
alt çenemin yarısını yapıcak haftaya perşembe.. 2,5 saat sürüyomuş sadece alt çenenin yarısı
mahfolucam

dün yediklerimi yazayımmm izin günü yaptım dün cuma olması sebebiyle ama biraz fazla kaçtı galiba beni topa tutabilirsiniz

sabah: 1 simit
2 kk peynir

ara: 2 küçük patatesli puaça 2 sinin büyüklüğü avuç içinden az

öğlen: 1 parça ızgara tavuk salata 1 kase çorba

ara: biraz üzüm

akşam: 1 tabak yağsız domatesli makarna üzerine kaşar peyniri :26::26::26:

dedimya dün izinliydim fırsatı kaçırmadım makarna yemek için çok özlemişim

bugün 4 günüm....78.5 regl dönemimde olduğum için ödemlerıde hızla atıyorum...4 günde toplam giden1.5 kilo....inşallah böyle devam ederim....sizlerı okudukça başarabilirim diyorum....

üzme kendini 1 hafta sonra normale dönüyor kendini bu kadar sıkma hem canında acımıcak uyuşturuyorlar seni hissetmiyorsun sonrası 1 hafta zorluk çekiyorsun sadece birkaç gün sıvı gıdalarla idare ediyorsun. biraz kilo verebilirsin :26:

boydan boya kesiyorlar diyince aklıma geldi,anneme yaptılar diş eti tedavisi. kesmiş,sonra dikmiş doktoru dediğin gibi.alt tarafı yapmış önce. üst tarafını daha sonra yapıcakmış,yaptırmadı annem. baya ağır bir şey. ameliyat gibi. ne yiyebildi ne içebildi. çok zahmetli.korkutmak gibi olmasın ama...

evet bende öyle tahmin etmiştim...
doktorumda ameliyat dedi zaten ama ben başka dişçiye qidicem fikir alıcam
ilaç tedavsiyle düzelir belki..
özele qidiyorum ben.. belkide para için yapıodur ne bileyim
boşuna acı çekmek istemiyorum

:44:kesinlikle başka doktorada sormakta fayda var en güzelini yaparsın canım. tekrar geçmiş olsun

size birkaç eski resmimi koyayım :) da gülün accukkk..........

doğumdan 2 ay sonraki halim :)
doğuma 20 gün kala :)
doğuma 18 gün kala
burda doğumdan sonra 2 yada 3 ay lıktı kızım halime bakın balon gibi suratım
doğumdan 6 ay sonraki halim
geçen sene ramazan bayramındaki halim

bu sene kurban bayramı

alttakiler bu sene ramazandaki halim

Eklentiler

• $kk ben 22.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 59
  • $kk için.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
AMİN CNM İNŞALLAH ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

HAMİLELİĞİNDE BİHAYLİ KİLO ALMIŞSIN SONRASINDADA FIRSTIK OLMUŞSUN ..BEN ÇOK BEğendim çıtır arkadaşım benimm...

dilek yada naf nerdesiniz bişiii sorucaktımm..

Cnm süper valla. Bayağı vermişsin fıstık gibi olmuşun.

Kaptanım nasılsın özlettin. Sınavın iyi geçmiş sevindim. Yalnız senin de resimlerini gördüm sanada Darısı başımıza inşallah.

Canım maşşallah,ne güzel kilo vermişsin.kilo çizelgende yazan başlangıç kilon değil sanırım,çizelgedekinden daha fazla vermiş gibi görünüyorsun.

çok geçmiş olsun,okurken tüylerim diken diken oldu yaaaa...allah kolaylık versin

ben yanındakini akraban yada arkadaşın sanmıştım
çok geçmiş olsun,bende nadirde olsa kabız olurum ozamanlardada kayısılı form çay çok işe yarıyor yada sıcak sıcak yeni söndürülmüş zeytinyağlı kabak yemeği yada lahana yemeği çok işe yarar...umarım faydası olur
kılavuzum deryam, darısı başımıza.. inşallah biz de görürüz 5li haneleri sağlıkla..
inşallah canım,çok sevinirim
çok sağol darısı başınıza canım çok güzel bir his

çok sağol dileğim...hııı bide tosun falan değilsin çokda güzelsin...öncesi sonrasına bak anlarsın ...gayet hoş bir hatunsun,sevdiceğin çok şanslı...kıymetini bilsin valla enişte kırarım kafasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…