iyiyim cnm sen nasılsın...sınav sonuçlarım pazartesi belli olucak bende merakla bekliyorum...cnm süper valla. Bayağı vermişsin fıstık gibi olmuşun.
Kaptanım nasılsın özlettin. Sınavın iyi geçmiş sevindim. Yalnız senin de resimlerini gördüm sanadadarısı başımıza inşallah.
çok geçmiş olsun,okurken tüylerim diken diken oldu yaaaa...allah kolaylık versin
ben yanındakini akraban yada arkadaşın sanmıştım
çok geçmiş olsun,bende nadirde olsa kabız olurum ozamanlardada kayısılı form çay çok işe yarıyor yada sıcak sıcak yeni söndürülmüş zeytinyağlı kabak yemeği yada lahana yemeği çok işe yarar...umarım faydası olur
Inşallah canım,çok sevinirim
çok sağol darısı başınıza canım çok güzel bir his
çok sağol dileğim...hııı bide tosun falan değilsin çokda güzelsin...öncesi sonrasına bak anlarsın ...gayet hoş bir hatunsun,sevdiceğin çok şanslı...kıymetini bilsin valla enişte kırarım kafasını
selam kızlar..
adet sancım devam ediyor bugünüde bir atlatsaydım akşamada oturma var,eşlerle gidilcek bebek görmeye...
çocuk 4aylık oldu ama anca...
keyfim hiç olmuyor adetken somurtur dururum artık
kılavuzum cnaım hemşirem sana bişey sorcam ama:26:ben şimdi antibiyotik iğne vurundum 8tane..idrar yolumda yüksek kan veiltihap vardıda
daha öncede morarırdı ama bukez iki kalçamda fena oldu şimdi ben 2yadır coraspin içiyorum acaba kanım sulanıyoda ondan içte kanamamı yaptı feci ağrıyor yaa yan yatamıyorum bide adetim sırt üstüde zor oluyor..
akşam kolonya pamuk bastırdım iğne dün bitti ama kitle olmuş resmen hiöç böyle olmazdı coraspinle alakası varmı canım???*
saol canım..aynende öyle ama biraz yapılıştanda kaynaklanıyor...lasonil krem bulabilirsen onunla masaj yap hem morartısını hemde şişginliğini alır...geçmiş olsun
saol canım..
coraspinden dolayı öylemi.
üstkomşum hemşire ovurdu ama ilk gündne başladı az az morarma etimde çok sıkı bide yağlı ya ondanmı yoksa..
mecbur sağda solda olsa aynı bölge olunca arttı morarma hiçt bukadar olmazdı yürürken ağrıyor yaa:2:
lasonil eşime aldırıyım bari eczaneden geçiiryorsa evde bulunsun ben daha çok iğne olurum hoş artık tedavilerde kendim yapıyorum ama kalem şeklinde oluyor..yinede hamile kalırsam inş.sulandırıcı kullabilir doğuma kadar..
mahvoldum,öldüm açlıktan. sabah 1 bardak süt içmiştim,onunla duruyorum. sağlıksız bir şeyler yemeyeyim diye hiç birşey yemedim. dakika sayıyorum .... 19 dakikam kaldı eve gitmeme.
acınıcak haldeyim:-( yediler öğle aramı...ayyyyyyyyyyy içimi cızlattın kız...
acınıcak haldeyim:-( yediler öğle aramı...
herkese günaydın
herkes dedim ama kılavuzcum sen ve benden başka kimse kalmamış ....offf şu yediklermi nasıl daha aza indirebilirim yaa yavaş yavaş azaltıyım diyorum birden bünye afallamasın
yenimi kalktın kız...ne günaydını kuşum...akşam oldu nerdeyse aşkitom...sanada günaydın canım...hava negüzel bugün biz evdeyiz ama yarın keşana orduevine bruncha gelicez fıstığım
herzaman yediğin tabağının bir boy küçüğünü edin ve o tabağı dolu ye..böylece herzamankinin yarısı porsiyonu yemiş olursun ayrıca yeni tabağın dolu olduğu için gözünüde doyurmuş olursun ...bir taşla iki kuş canım
ben bi koşu çamaşır asıp geliyorum bekleyin canuuuuummmmmm
tabağimi küçülttüm ama sanki yinede çok yiyomuşum gibime geliyo aktivitemi arttırmam lazım bence benim spor yapmadan olmıycakBu arada eşin askermi canım senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?