70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eşim polis memuru canım...benim babam emekli deniz subayı fıstığım ,oyüzden kimliğimiz var ve giriyoruz

.ÇOK GÜZEL CANIM BENİM EŞİM ASKERLİĞİNİ asteğmen olarak bingölde yaptı bende yanına gitmiştim askeriyenin ortamı çok güzel orduevleri filan ...

iyiyim ben sen nasılsın...önemli olan kaçırdığının ertesi öğünü yada günü dengelemek zaten,bizde bunu öğrendik değilmi...oyüzden daha disiplinli oluyoruz

ben bi koşuda akşam yemeğimi hazırlayıp geleyim,sabahtan beri hem hastayım dökülüyorum,hem temizlik yapıyorum(sağolsun evi eşim süpürdü,balkonuda yıkadı çamaşır için),bir yandan çamaşır yıkayıp asıyorum,şimdide yemeğimi koyup geleyimde dinleneyim accuk...hem yemek yeme işimide erken bitiririm akşama sadece bitki çaylarımı,sütümü içerim...haftasonu erken yeme konusunda iyi oluyor hafta içi mesai olunca yemek geçe kalıyor

selmmmmmmmmmmmmmm kulak için dr gittim geldim eve bişii yok dedi görünen ama ilaç verdi yine orta su vs kaçmış olabilir dedi ilaçları kullan geçmez se gel dedi

saol cnm valla aslında 14 kilo ile bitirdim tedavi ile olduğundan 2 sene içinde 78 e çıkmıştım ben o dönem 65 kg den 78 e düşün artık n 78 kg ile hamile kalmıştım 97 lere çıktım 6. aydan sonra şeker olayı çıkınca macbuiri diet yaptırdılar bana dr lar 3 dr eşliğinde hamileliğim geçti diyebilirim :)

bugünüme şükürler olsun

Canım maşşallah,ne güzel kilo vermişsin.kilo çizelgende yazan başlangıç kilon değil sanırım,çizelgedekinden daha fazla vermiş gibi görünüyorsun.

cnm resimlerden bazıları hamilelik resmi karıştırma sakın ama doğumdan 86 ile çıktım ben öle başladım kilo vermeye işte ciddi ciddi dşete başlamam 75 le oldu bu mayıs ayında işte..:) son 3,5 yılımı şööle bi hatırlayayım dedim :)))))))

Son düzenleme:
iyiyim ben sen nasılsın...önemli olan kaçırdığının ertesi öğünü yada günü dengelemek zaten,bizde bunu öğrendik değilmi...oyüzden daha disiplinli oluyoruz

bende iyiyim canım. bugün dengelesemde yine de sabah tartıya çıktığımda moralim bozuldu. ama önümde koca bir hafta var inşallah sapıtmam. regl öncesi döneme girdim de
sende 5 li rakamlara geçmişsin. tebrik ederim canım. adına çok sevindim.

kızlar sabah yediklerim malum yedim bile sayılmaz ya neyseee :))

öğlen de işten çık dr git vss eve geldim ölüyordum açlıktan benim kız hazırlamış sofrayı geç kahvaltı şeklinde hanfendi 13:30 da kalkmışş ancakkk okula giderken erken kalkıyo ya zilli hafta sonu keyfi yapmış. neyse.. ben bi oturdum sofraya Allah ne verdiyseee beyaz ekmek yedim belkide çeyrekten biraz fazlasını bide sıcacık offf daha fazlasını anlatmiiim bu kadarı ile dövün beni anacım gerisi fenaaaaaaa

hadin ben kaçtım accık ev işleri ile meşgul olimde daha market alışverişim var haftalık yapıyom ya ben onu malum .kızada cep telefonu bakıcaz küçğe kazak vss sonra eve dönüp ütü yapıcam artık akşam yemeğini dışardan halledicem ..daha ne yicen dersiniz şimdi ben hemen söliim sadece çorba içicem salata ile ekmeksiz başkaca bişii yemem artıkkk üzerine yeşilçayımıda içicemmm

çok geçmiş olsun,okurken tüylerim diken diken oldu yaaaa...allah kolaylık versin

bende ilk duyunca tüylerim ürpermişti
inşallah buna qerek kalmaz hafta içi başka dr qidicem
eğer qerek yok ilaç vs tedavisiyle qeçer derse
bidaha o dr qitmicem parasınıda ödemicem

Bitti şükür canım sağol sanada şimdiden kolay gelsin

Geçmiş olsun canım

Sağol fıstıkım

Offf çok kötü oldum yaa dediğin gibi başka doktora görün canım belki farklı bişey söyler :26:

bugün 4 günüm....78.5 regl dönemimde olduğum için ödemlerıde hızla atıyorum...4 günde toplam giden1.5 kilo....inşallah böyle devam ederim....sizlerı okudukça başarabilirim diyorum....

Hadi bakalım

Ben bile korktum

ben çıkıyorum kızlar,

bugün erken kaçcam işten. herkese güzel haftasonları diliyorum.

İyi tatiller canım

Çok güzelleşmişsinnnnnnnnnnnnnnnnn

Allah sağlıkla sıhatle büyütmek nasip etsin

Yettiimmm gariiiiiiiii

mahvoldum,öldüm açlıktan. sabah 1 bardak süt içmiştim,onunla duruyorum. sağlıksız bir şeyler yemeyeyim diye hiç birşey yemedim. dakika sayıyorum .... 19 dakikam kaldı eve gitmeme.

Çok geçmiş olsun cnm ya :26:

Ben iyiyim ama şişmanım bi obez çıktı içimden sanki napıcam ben :26: :26:

selmmmmmmmmmmmmmm kulak için dr gittim geldim eve bişii yok dedi görünen ama ilaç verdi yine orta su vs kaçmış olabilir dedi ilaçları kullan geçmez se gel dedi

İnşallah geçer cnm :26:

Ben geldim ama kimsecikler yok

Akşama kayınvaldemlere gidecekmişiz :26: inşallah yemeğe değildir :26:

Dün ve bugün yediklerimle 1 hafta idare edilirdi yani ay neyse :26:

Ben kaçtım kızçeler öptüm

yok canım fıstık gibisin. Atatürk ne demiş ''geldikleri gibi giderler''. azcık dikkat et o obezle savaş bence.

hadi bakalım kolay gelsin. dikkat edersin inşallah canım.
sende öpüldün.

Valla o yaş grubuna yaşım yakın ama ben bile anlamıyorum
Bi gariplerrr tipleri de bi garip
Şunun 4-5 yıl öncesi böyle seyler yoktu ama son zamanlarda iicene sıpıttılar :)

yaşın küçük evlilik hemen düşünme zaten ben 22 yaşında evlendim evlilikten pişman değilim ama biraz daha beklsem miydi diyom bazen

Yok şeker daha düşünmüyorum çok erken
4- 5 yıl sonra anca

Ve tabi
Yüzün çok güzelmiş. Kilo verince yüzün gözün açılmış valla tebrikler

Yettiiim dışardaydım bugün şimdi gene çıkcam ama akşam gelirim sen yaz abla

Yarın resim çekincem bakalım bi umutt fark edilir.
Teşekkür ederim ablacım bak 9 gün sonra izne geliyyo bişi derse kilom için kıralım kafasını

Herkes geçmişte sanırım.
Ben gene arkadaşıma gideyim tavıklı salatamı yedim 4 gibi börek yapmış ama kayfe yeter bana tokum dedim.
Türk kahvesi ve bitki çaylarıyla günü bitircem.

Sabah:
Yarım simit,
Sucuklu yumurta,
Az vişne reçeli,
Kaşar,
Şekersiz çay

Ara:
Bademli magnum
Akşam:
Tavıklı salata
Ayran

çok geçmiş olsun fıstık
sağol darısı başınıza canım
kır kız kafasını...yada bize gönder biz dövelim...burda görüyoruz emeklerini,çok konuşmasın bendende selam söyle bişey derse

geldimmmm sporumu yaptım 25 dakka az ama yavaş yavaş artırıım sonuçta yeni başlıyorum

olsun ben 15 dkyı bile zor tamamlıyordum ilk başladığımda...yürüme bandında 15 dkda zor inerdim nefes nefese oda 3-3.5 ayarında düşün yani...şimdi 7.0 da 50 dk.yürüyüp bide üstüne 180 mekik,600 iç bacak hareketi yapıyorum...spor müthiş bişey,yaptıkça performansın artıyor canım,oyüzden bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…