eşim polis memuru canım...benim babam emekli deniz subayı fıstığım ,oyüzden kimliğimiz var ve giriyoruz
selam kızlar
geçmişi okuyup okuyup alıntı yapamadan işim çıkıyo.
herkes iyidir inşallah.
bende dün çok saldırdım yemeklere azcık kilo verdim ya şımardım hemen.
bugün dikkat etmeye çalışıyorum onun dışında herşey yolunda.
AMİN CNM İNŞALLAH ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
HAMİLELİĞİNDE BİHAYLİ KİLO ALMIŞSIN SONRASINDADA FIRSTIK OLMUŞSUN ..BEN ÇOK BEğendim çıtır arkadaşım benimm...
dilek yada naf nerdesiniz bişiii sorucaktımm..
Canım maşşallah,ne güzel kilo vermişsin.kilo çizelgende yazan başlangıç kilon değil sanırım,çizelgedekinden daha fazla vermiş gibi görünüyorsun.
iyiyim ben sen nasılsın...önemli olan kaçırdığının ertesi öğünü yada günü dengelemek zaten,bizde bunu öğrendik değilmi...oyüzden daha disiplinli oluyoruz
çok geçmiş olsun,okurken tüylerim diken diken oldu yaaaa...allah kolaylık versin
bende doğru düzgün birşey almıyorum hırs yaptım zayıflayınca dolabı baştan aşağı yeniliycemmm
günaydın canımmm.. kolay gelsin sana bende pazartesi yapıcam o dediklerinibugün erken kaçcam işim var..
bana bazen kuzenlerden mesaj geliyor hiç bir şey anlamıyorum. mesaj yazmayı hiç sevmem.. arıyorum geri kızıyorum ne yazdın bu çincemi diyeherşeyin kısaltmasını bulmuşlar internet yaramadı gençlere
günaydın kızlarr
işteyim ve bu sabah telefonumun alarmı çalmadı yada duymadımsaat 9:30 da geldim işe ancak ..gece pek iyi uyuyamadım kulağımda bir ağrı var kaç gündür nolduysa daha öncede vardı geçmişti ilaç kullanmıştım dr orta kulak iltihabı demişti o dönem ama yine başladı ağrı feci ağrıyo hemde ağrı kesici aldım daha önce kullandığım damladan vardı evde açılmamış onuda kullandım sabaha karşı uyumuşum tabii geç kalktım :))
şimdi işleri toparlayayım çıkışta dr gidicem bakalım ne diyecek gene off
bu sabah malum geç kalktığımdan işyerinde 1 dilim buğday ekmeğine karper sürdüm 1 ça ile kahvaltı ettim. o kadar.
3 gündür kabızlık sorunumu çözemedim akşam kayısı yemeyi de utuyorum yanımda getireyim işe dedim gene unuttum çok fenalardayım
kolay gelsn bebegim
bende anlamiyorum bazen diyorum ben yaslandimmi bu ne diye kardesim de öyle <3 bi ara bunun bile ne oldugunu bilmiyordum kalp gönderiyormus
gideyim bari doktora sagol canim benimbenim evdeki tarti da isyerindekinden fazla tartiyo is e basladimmi evdekine cikmiyorum
kizlar kactim ara ara ugrarim belki vakit buldukca :92:
hepiniz çok saolun kızlar...
bende ilk defa kanal tedavisi qördüm ve çok kötüydü
dişimin dibi iltihap yapmış
haftadır ağzımı kapatamıyodum kendi kendime ilaçlar kullandım qeçsin die
kokrudan qitmek istemiodum ama ilaçlar fayda etmemiş dişim çok kötü olmuş
dişimin dibini dün boydan boya kesti iltihabı boşalttı falan
iğrenç bir durumdu yaa :18:
defalarca uyuşması için iğne yaptı ama akşam uyuşması qeçince
dişim değil de kestiği yer hala acıyo konuşurken dlim değince çok kötü oluyo yaa
bi diş böyleyse diş eti cerrahi operasyonu daha kötüdür boydan boya kesip dikiyolarmış araştırdım
ya of çok korkuyorum
alt çenemin yarısını yapıcak haftaya perşembe.. 2,5 saat sürüyomuş sadece alt çenenin yarısı
mahfolucam
dün yediklerimi yazayımmm izin günü yaptım dün cuma olması sebebiyle ama biraz fazla kaçtı galibabeni topa tutabilirsiniz
sabah: 1 simit
2 kk peynir
ara: 2 küçük patatesli puaça 2 sinin büyüklüğü avuç içinden az
öğlen: 1 parça ızgara tavuk salata 1 kase çorba
ara: biraz üzüm
akşam: 1 tabak yağsız domatesli makarna üzerine kaşar peyniri :26::26::26:
dedimya dün izinliydimfırsatı kaçırmadım makarna yemek için çok özlemişim
bugün 4 günüm....78.5 regl dönemimde olduğum için ödemlerıde hızla atıyorum...4 günde toplam giden1.5 kilo....inşallah böyle devam ederim....sizlerı okudukça başarabilirim diyorum....
boydan boya kesiyorlar diyince aklıma geldi,anneme yaptılar diş eti tedavisi. kesmiş,sonra dikmiş doktoru dediğin gibi.alt tarafı yapmış önce. üst tarafını daha sonra yapıcakmış,yaptırmadı annem. baya ağır bir şey. ameliyat gibi. ne yiyebildi ne içebildi. çok zahmetli.korkutmak gibi olmasın ama...
ben çıkıyorum kızlar,
bugün erken kaçcam işten. herkese güzel haftasonları diliyorum.
size birkaç eski resmimi koyayım :) da gülün accukkk..........
Eki Görüntüle 291151 doğumdan 2 ay sonraki halim :)
Eki Görüntüle 291150 doğuma 20 gün kala :)
Eki Görüntüle 291149 doğuma 18 gün kala
Eki Görüntüle 291152 burda doğumdan sonra 2 yada 3 ay lıktı kızım halime bakın balon gibi suratım
Eki Görüntüle 291153 doğumdan 6 ay sonraki halim
Eki Görüntüle 291154 geçen sene ramazan bayramındaki halim
Eki Görüntüle 291155 bu sene kurban bayramı
Eki Görüntüle 291156
alttakiler bu sene ramazandaki halim
HAMİLELİĞİNDE BİHAYLİ KİLO ALMIŞSIN SONRASINDADA FIRSTIK OLMUŞSUN ..BEN ÇOK BEğendim çıtır arkadaşım benimm...
selam kızlar..
adet sancım devam ediyor bugünüde bir atlatsaydım akşamada oturma var,eşlerle gidilcek bebek görmeye...
çocuk 4aylık oldu ama anca...
keyfim hiç olmuyor adetken somurtur dururum artık
kılavuzum cnaım hemşirem sana bişey sorcam ama:26:ben şimdi antibiyotik iğne vurundum 8tane..idrar yolumda yüksek kan veiltihap vardıda
daha öncede morarırdı ama bukez iki kalçamda fena oldu şimdi ben 2yadır coraspin içiyorum acaba kanım sulanıyoda ondan içte kanamamı yaptı feci ağrıyor yaa yan yatamıyorum bide adetim sırt üstüde zor oluyor..
akşam kolonya pamuk bastırdım iğne dün bitti ama kitle olmuş resmen hiöç böyle olmazdı coraspinle alakası varmı canım???*
mahvoldum,öldüm açlıktan. sabah 1 bardak süt içmiştim,onunla duruyorum. sağlıksız bir şeyler yemeyeyim diye hiç birşey yemedim. dakika sayıyorum .... 19 dakikam kaldı eve gitmeme.
selam kızlar
geçmişi okuyup okuyup alıntı yapamadan işim çıkıyo.
herkes iyidir inşallah.
bende dün çok saldırdım yemeklere azcık kilo verdim ya şımardım hemen.
bugün dikkat etmeye çalışıyorum onun dışında herşey yolunda.
selmmmmmmmmmmmmmm kulak için dr gittim geldim eve bişii yok dedi görünen ama ilaç verdi yine orta su vs kaçmış olabilir dedi ilaçları kullan geçmez se gel dedi
Bitti şükür canım sağolsanada şimdiden kolay gelsin
Geçmiş olsun canım
Sağol fıstıkım
Offf çok kötü oldum yaadediğin gibi başka doktora görün canım belki farklı bişey söyler :26:
Hadi bakalım
Ben bile korktum
İyi tatiller canım
Çok güzelleşmişsinnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah sağlıkla sıhatle büyütmek nasip etsin
Yettiimmm gariiiiiiiii
Çok geçmiş olsun cnm ya :26:
Ben iyiyimama şişmanım bi obez çıktı içimden sanki napıcam ben :26: :26:
İnşallah geçer cnm :26:
Ben geldim ama kimsecikler yok
Akşama kayınvaldemlere gidecekmişiz :26: inşallah yemeğe değildir :26:
Dün ve bugün yediklerimle 1 hafta idare edilirdi yaniay neyse :26:
Ben kaçtım kızçeler öptüm
kızlar şu 15-18 yaş grubunun konuşmaları öldürüyor beni..
pampiş,ciciş,cancan,kank..bu ne şimdi? şler sh olmuş c-çler j olmuş,kler q olmuş, sheqer jojuq nece ki bu? her sözleri kalple veya xd ile bitiyor, x neymiş katılarak gülerken gözlerini kapamaymış d ise kahkahayla gülmek.. tövbe estağfurullaah
"kendine cici bak" dedi birisi, bu ne demek istedi şimdi diye durdum düşündüm
bir de "yha ve yaff" var ki,içler acısı.. okunuşu nedir bunların,anlayan beri gelsin.. güzel yavrum "ya" yazmak daha kolay değil mi?harf israfı, Türkçe katliamı.. ne gerek var
bakalım daha neler göreceğiz?
yaşın küçük evlilik hemen düşünme zaten ben 22 yaşında evlendim evlilikten pişman değilim ama biraz daha beklsem miydi diyom bazen
size birkaç eski resmimi koyayım :) da gülün accukkk..........
Eki Görüntüle 291151 doğumdan 2 ay sonraki halim :)
Eki Görüntüle 291150 doğuma 20 gün kala :)
Eki Görüntüle 291149 doğuma 18 gün kala
Eki Görüntüle 291152 burda doğumdan sonra 2 yada 3 ay lıktı kızım halime bakın balon gibi suratım
Eki Görüntüle 291153 doğumdan 6 ay sonraki halim
Eki Görüntüle 291154 geçen sene ramazan bayramındaki halim
Eki Görüntüle 291155 bu sene kurban bayramı
Eki Görüntüle 291156
alttakiler bu sene ramazandaki halim
çok sağol dileğim...hııı bide tosun falan değilsin çokda güzelsin...öncesi sonrasına bak anlarsın ...gayet hoş bir hatunsun,sevdiceğin çok şanslı...kıymetini bilsin valla enişte kırarım kafasını
selmmmmmmmmmmmmmm kulak için dr gittim geldim eve bişii yok dedi görünen ama ilaç verdi yine orta su vs kaçmış olabilir dedi ilaçları kullan geçmez se gel dedi
çok geçmiş olsun fıstıksaol cnm valla aslında 14 kilo ile bitirdim tedavi ile olduğundan 2 sene içinde 78 e çıkmıştım ben o dönem 65 kg den 78 e düşün artık n 78 kg ile hamile kalmıştım 97 lere çıktım 6. aydan sonra şeker olayı çıkınca macbuiri diet yaptırdılar bana dr lar 3 dr eşliğinde hamileliğim geçti diyebilirim :)
bugünüme şükürler olsun
bende iyiyim canım. bugün dengelesemde yine de sabah tartıya çıktığımda moralim bozuldu. ama önümde koca bir hafta var inşallah sapıtmam. regl öncesi döneme girdim de
sende 5 li rakamlara geçmişsin. tebrik ederim canım. adına çok sevindim.
Valla o yaş grubuna yaşım yakın ama ben bile anlamıyorum
Bi gariplerrr tipleri de bi garip
Şunun 4-5 yıl öncesi böyle seyler yoktu ama son zamanlarda iicene sıpıttılar :)
Yok şeker daha düşünmüyorum çok erken
4- 5 yıl sonra anca
Ve tabi
Yüzün çok güzelmiş. Kilo verince yüzün gözün açılmış valla tebrikler
Yettiiim dışardaydım bugün şimdi gene çıkcam ama akşam gelirim sen yaz abla
Yarın resim çekincem bakalım bi umutt fark edilir.
Teşekkür ederim ablacım bak 9 gün sonra izne geliyyo bişi derse kilom için kıralım kafasını
geldimmmm sporumu yaptım 25 dakka az ama yavaş yavaş artırıım sonuçta yeni başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?