allah emeğini boşa götürmesinde accuk toton morarsın canikom...bebiş isteyenlerin hepiciğine dua ediyorum tez zamanda kucağınıza alıp büyütmek nasip etsin yavrucum benim kuzum
deryaaa
senaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aşkitom ösledim guuuuuu,nörüyon
Valla o yaş grubuna yaşım yakın ama ben bile anlamıyorum
Bi gariplerrr tipleri de bi garip
Şunun 4-5 yıl öncesi böyle seyler yoktu ama son zamanlarda iicene sıpıttılar :)
Yok şeker daha düşünmüyorum çok erken
4- 5 yıl sonra anca
Ve tabi
Yüzün çok güzelmiş. Kilo verince yüzün gözün açılmış valla tebrikler
Yettiiim dışardaydım bugün şimdi gene çıkcam ama akşam gelirim sen yaz abla
Yarın resim çekincem bakalım bi umutt fark edilir.
Teşekkür ederim ablacım bak 9 gün sonra izne geliyyo bişi derse kilom için kıralım kafasını
saol cnm valla aslında 14 kilo ile bitirdim tedavi ile olduğundan 2 sene içinde 78 e çıkmıştım ben o dönem 65 kg den 78 e düşün artık n 78 kg ile hamile kalmıştım 97 lere çıktım 6. aydan sonra şeker olayı çıkınca macbuiri diet yaptırdılar bana dr lar 3 dr eşliğinde hamileliğim geçti diyebilirim :)
bugünüme şükürler olsun
kızlar çok tuhafım yaaaa...
eşim benle dalga geçiyor:fatih ürek-2 oldun diyor...üs dudağım bi uçtan diğer uca kadar uçuk olduğu için şişti yaaaaa....bütün gün sinir etti beni kıs kıs gülüyor...hastada değilim ama(gerçi hafif ateşim var ama) heralde şu denetleme işini çok kafaya taktım ya ondan oldu heralde...heralde müfettişler pazartesi geldiklerinde beni görünce gözleri ışıklanıryazık buna dokunmayalım derler ...hemen menümüde vereyim
sabah+öğle(10-11 arası malum haftasonu)
3 dlm.kızarmış ekm.üzerine beyaz peynir,6 tane zeytin,1 hşl.yumurta,3-4 çıbık patates kızartması,domates,salatalık,sivri biber,1 tatlı kaşığı bal,,3 dlm.salam incesinden(dışarda yedik ben tatsızdım diye hafifte ateşim vardı),çay
ara(13.30)
1 fnc.yeşil çay,8 tane fındık
akşam(16.30)
1 kase malatya tarhanası(bol pul biberli sıcak sıcak iyi geldi),çeyrek hşl.tavık göğsü,1 kase yağsız domates biber soslu makarna,3 kaşık yoğurt
gün boyu 1,5 lt.su,2 fnc.yeşil çay,1 fnc.yemek sonrası çay,1 fnc.form çay
SPOR:720 tane plates çemberiyle iç bacak hareketi(yatıyorum çemberi diz kapaklarımın arasına koyup sıkp gevşetiyorsun 60 ar taneden 12 set yaptım)...bide gün boyu kocişin yardımıyla ev işi ,çamaşır...
yatmadanda 1 brd.süt
hepücüğü bukadar,haftasonu böyle iki öğüne düşüyor herzaman...olsun hafta içi toparlıyorum
çok geçmiş olsun canım. biran önce geçer inşallah. bu uçuk olayı doğuştanmış öyle diyorlar. ben hiç yaşamadım ama sıkıntısını çeken çok insan var.
spor ve egzersizde harikasın yaa. istikrarına hayranım. nasıl böyle süreklilik kazandın.
bende çok severim spor yapmayı hayatımın her dönemimde sporla barışıktım ama senin gibi hiç istikrarlı olamadım maalesef
herbişeyin çaresini buldular da en azından bulamasalar da azaltıcı yatıştırıcı çareler buldular da birtek şu adet öncesi sendroma çare bulamadılar.
reglden 10 gün önce başlayor hayatım kararmaya. deli bir iştah artışı, nereye gidiyor onca yediklerim ben bile şaşırıyorum oysa 3 gün önce o yediklerimin çeyreğini yesem patlayacakmış gibi olurum. sonra ödem o şişlik hali deli ediyor beni. göbek bir karış önde el ayak balon gibi şişmiş uçtum uçacağım. yorgunluk hantallık cabası. yarın folklör var ben parmağımı bile oynatmak istemiyorum. ve sinir harbi. herşey nasıl gıcık gıcık üzerime geliyor. hiçbirşeyi sevmiyorum hayattan nefret ediyorum. herşeye alınıyorum küsüyorum sinirleniyorum. bunların hepsiyle başa çıkmak ne zor yaa. taa ki o altın damla gelinceye kadar. o 1 damlacık kırmızı sıvı geldiğinde gözümün önü açılıyor ruhuma güneş doğuyor. saçım başım ruhum bi başka güzel oluyor. savaştan çıkmış zafer kazanmış gibi. beni adet öncesi uyutsalar o bir damla gelince uyandırsalar ne güzel olur...
ben o dönemde spora ağırlık veriyorum...neden diyeceksin...hem meto hızlı çalıştığı için sporla destekleyince daha hızlı kilo veriyorsun ödemi atıyorsun yeme krizin geçiyor gevşiyorsun,hemide kendime vakit ayırdığım için sinirim geçiyor hırsımı yürüme bandından alıyorum canım tavsiye ederim...o dönemde spor yap,bir taşla iki kuş
Moral bozukluğuyla aranızdayım..
Uzun olucağı için anlatmıcam. Hoş keyfimde yok.
İyi akşamlar..
İyi akşamlar..
İyi akşamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?