70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi aksamlar kizlarrr bugun gec uyandim 12:00 de nobetciyim uyuyayim bari ole giderim dedim saat 12:00 uyanip 13:00 ise geldim
saat 12 kahvaltim oldu
2 dilim etimek 1kk ligts peynir
ara 2 mandalina
saat 14:00 ogle yemegi
5-6 tane kepekli galeta sekersiz cay
aksam
1 kase mercimek corbasi 1 yk patlican oturtma 1 kase yogur

benden boleeee

allah emeğini boşa götürmesinde accuk toton morarsın canikom...bebiş isteyenlerin hepiciğine dua ediyorum tez zamanda kucağınıza alıp büyütmek nasip etsin yavrucum benim kuzum

idrar enfeksiyonu yüzündne popom morardı...
zaten canım rabbim nasipe tsind einsan dayanıyor hepsine ağrıya iğneye yeterki düşsün göbüşüme kucağıma alana kadar vurunurum napıyımm..
allah razı olsun duan için...

uyuşuk adet sancılı günümün menüsünde yazayım bari..sıcak duş alıp sıcak çorba içtim uyumuşum biraz rahatladım menü yazayımda oturmaya gidecez daha hazırlnacam süsleneyimde kendimi iyi hissederim evden çıkınca bari...

kahvaltı
1.5 kepek
1çavdar kızarmış ekmek üstü peynir bal,zeytin...
beşibiyerde çay..
ara
10 fındık
öğle...ara
1elma
1bardak süt
1kase yarmalı yoğurt çorba
akşam
1kase çorba
1tabak ıspanak yemeği..
...1avuç kabak çekirdeği..
SPOR:YOK rewgl sancısı yetti canıma anca uzandım...
SU:bol içiyorum atayım diye mikropları....iyiakşmlar kızalr..inş.cıslara yenilmem oturmadaaa dua edindee

senaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aşkitom ösledim guuuuuu,nörüyon
deryaaa
geldim kuzuuu
ama gitmek zorundayım malum faturalar cariler vs....

kıss buraya yazılırmı sorucaqım şeylerin hepsi hesap kitap bütün topik okuyunca büüleee kalır neyse canım naf arayıp anlattı bana saqolsun...teşekkürler naffffffffffff

fotolarini gordum gercekten buyuk degisim artik citir bir annesin
butun hersey geride kalsin suan yavrularinla guzel yasa emiiii....

kızlar çok tuhafım yaaaa...
eşim benle dalga geçiyor:fatih ürek-2 oldun diyor...üs dudağım bi uçtan diğer uca kadar uçuk olduğu için şişti yaaaaa....bütün gün sinir etti beni kıs kıs gülüyor...hastada değilim ama(gerçi hafif ateşim var ama) heralde şu denetleme işini çok kafaya taktım ya ondan oldu heralde...heralde müfettişler pazartesi geldiklerinde beni görünce gözleri ışıklanıryazık buna dokunmayalım derler...hemen menümüde vereyim
sabah+öğle(10-11 arası malum haftasonu)
3 dlm.kızarmış ekm.üzerine beyaz peynir,6 tane zeytin,1 hşl.yumurta,3-4 çıbık patates kızartması,domates,salatalık,sivri biber,1 tatlı kaşığı bal,,3 dlm.salam incesinden(dışarda yedik ben tatsızdım diye hafifte ateşim vardı),çay
ara(13.30)
1 fnc.yeşil çay,8 tane fındık
akşam(16.30)
1 kase malatya tarhanası(bol pul biberli sıcak sıcak iyi geldi),çeyrek hşl.tavık göğsü,1 kase yağsız domates biber soslu makarna,3 kaşık yoğurt
gün boyu 1,5 lt.su,2 fnc.yeşil çay,1 fnc.yemek sonrası çay,1 fnc.form çay
SPOR:720 tane plates çemberiyle iç bacak hareketi(yatıyorum çemberi diz kapaklarımın arasına koyup sıkp gevşetiyorsun 60 ar taneden 12 set yaptım)...bide gün boyu kocişin yardımıyla ev işi ,çamaşır...
yatmadanda 1 brd.süt
hepücüğü bukadar,haftasonu böyle iki öğüne düşüyor herzaman...olsun hafta içi toparlıyorum

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım. biran önce geçer inşallah. bu uçuk olayı doğuştanmış öyle diyorlar. ben hiç yaşamadım ama sıkıntısını çeken çok insan var.
spor ve egzersizde harikasın yaa. istikrarına hayranım. nasıl böyle süreklilik kazandın.
bende çok severim spor yapmayı hayatımın her dönemimde sporla barışıktım ama senin gibi hiç istikrarlı olamadım maalesef

ben bir yıldır sporu hayatıma soktum ve en güzel yaptığım ve kendimi takdir ettiğim işlerden biridir...bilmiyorumki keşke daha önceden böyle bilinçli olupta genç yaşta başlasaydım spora,şimdi hayıflanıyorum...benim karakterimde bişeyi benimseyip,hoşlanmışsam çok çabuk kabullenip süregen hale getiriyorum...oyüzden sporuda severek ve zevkle yaptığım için yapmadığım gün kendimi suçlu hissediyorum...mesela bugün hastayım diye yapamadım baktımki huzursuz oldum bari yattığım yerde çemberi yapayım iç bacak baldır ve totom çalışsın dedim...nebileyim işte böyle:26:

herbişeyin çaresini buldular da en azından bulamasalar da azaltıcı yatıştırıcı çareler buldular da birtek şu adet öncesi sendroma çare bulamadılar.
reglden 10 gün önce başlayor hayatım kararmaya. deli bir iştah artışı, nereye gidiyor onca yediklerim ben bile şaşırıyorum oysa 3 gün önce o yediklerimin çeyreğini yesem patlayacakmış gibi olurum. sonra ödem o şişlik hali deli ediyor beni. göbek bir karış önde el ayak balon gibi şişmiş uçtum uçacağım. yorgunluk hantallık cabası. yarın folklör var ben parmağımı bile oynatmak istemiyorum. ve sinir harbi. herşey nasıl gıcık gıcık üzerime geliyor. hiçbirşeyi sevmiyorum hayattan nefret ediyorum. herşeye alınıyorum küsüyorum sinirleniyorum. bunların hepsiyle başa çıkmak ne zor yaa. taa ki o altın damla gelinceye kadar. o 1 damlacık kırmızı sıvı geldiğinde gözümün önü açılıyor ruhuma güneş doğuyor. saçım başım ruhum bi başka güzel oluyor. savaştan çıkmış zafer kazanmış gibi. beni adet öncesi uyutsalar o bir damla gelince uyandırsalar ne güzel olur...

ben o dönemde spora ağırlık veriyorum...neden diyeceksin...hem meto hızlı çalıştığı için sporla destekleyince daha hızlı kilo veriyorsun ödemi atıyorsun yeme krizin geçiyor gevşiyorsun,hemide kendime vakit ayırdığım için sinirim geçiyor hırsımı yürüme bandından alıyorum canım tavsiye ederim...o dönemde spor yap,bir taşla iki kuş

evde hertürlü spor aletim var. hatta sadece bu aletlerin olduğu bir spor alanım var.dumbell, mekik aleti,koşu bandı, twist, titreşimli masaj aleti vs. bir süre hırs yapıp deli gibi çalışıyorum sonra hoopp uyuma dönemi. böyle dönemlerde ruh halim bedenimi ele geçiriyor hapsediyor kurtulamıyorum bir türlü. çok iç karartıcı biliyorum yazdıklarım ama çareleri bilipte yapamamak bu olsa gerek.

Moral bozukluğuyla aranızdayım..
Uzun olucağı için anlatmıcam. Hoş keyfimde yok.
İyi akşamlar..

cnm takma kafana dicem ne olduğunu bilmiyorum ama koy gitsin yawww senden değerlimi sıkıntı yaptığın konu relax olmaya çalış.biliyorum kolay değil bende bazen yapıyorum ama sonradan da ulenn ne gerek vardı bu kadar kendimi harab etmeye değmezmiş diyorum :) inşallah derdin neyse istediğin olur cnm

ben kızımı banyo yaptırayım deli gibi bekliyo başımda uyutamadım henüz anne banyooo diye deliriyor zillim. banyo yaptırayım kendimde yapayım yatacağım yaww. yarın bi arkadaşa mgidicez kk dan bi arkadaşa hemde :)) kızıma hamile kalmak için tedaviye başladığım dönemde bulmuştum kk yı o dönem tanıştığım kızlarla hala görüşüyorum hatta yüzyüze görüştüklerim de var çocuklarımız bile arkadaşlar o derece artık büyüksün KK SİZİ ÇOOOK SEVİYORUM

iyi geceler fıstıklar,hadi ben gidiyorumvalla bugünde pek giremedim,malum eş çocuklar,yemek ev işi derken gün çabuk kararıyo zaten,,eşiminde tatiliydi bugün giremedim,neyse artık ablamdan bağlanıyoruz nete,ortak olduk akşamdan beri onla uğraşıyoruz,neyseki başardık,yarın sonkez yan komşuya parayı verip ortaklığı bitiricem,ablamdan bağlanıcaz bundan sonra dicem niye para başkasına gitsinki,ablamında yükü azalır böylelikleeehadin görüşürüz sonra byeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…