herkese hayırlı pazarlar...
nasılsınızz??
bu sabah 66,1'i qördümm
65 'i qörmeme ramak kaldıııııııı
hatta yarın qöreceğime inanıyorum inşaallah bakalımmm
hedefime koşarak ilerliyorum resmennn
takılın peşimeeee
ben de 62.3'ü gördüm bu sabah,süper
bu hafta motivasyonum çok iyi, verdiğini görünce daha da motive oluyorsun değil mi.oo süpersinnn
qeliorum yetişicem sana inşşş
kır kız kafasını...yada bize gönder biz dövelim...burda görüyoruz emeklerini,çok konuşmasın bendende selam söyle bişey derse
hayırdır be aşkım...neyse ne boşver gitsin ...nasıl olsa gün bitmiş sıkıntınıda sil gitsin
hayırdır tatlım noldu. anlat açılırsın belki. bak bende huzursuzluklarımı sıraladım biraz hafifledim. belki sana da iyi gelir.
cnm takma kafana dicem ne olduğunu bilmiyorum ama koy gitsin yawww senden değerlimi sıkıntı yaptığın konu relax olmaya çalış.biliyorum kolay değil bende bazen yapıyorum ama sonradan da ulenn ne gerek vardı bu kadar kendimi harab etmeye değmezmiş diyorum :) inşallah derdin neyse istediğin olur cnm
herkese hayırlı pazarlar...
nasılsınızz??
bu sabah 66,1'i qördümm
takılın peşimeeee
Günaydın kısçelerr.
3 gün öküz gibi yemenin sonucunda 72 olmuşum tekrar.:2:
Dün akşam en yakın arkadaşlarımla buluştum.
Söz döndü dolaştı kiloya geldi gene.
Biz 4 kız kardeş gibiyiz artık çocukluktan beri beraberiz ilkokul, ortaokul,lise, üni hepsini beraber okuduk.
Biri 46, diğeri 48, ötekide 52 kilo..
Dolayısıyla ortalarında sırıtan bi tek benim.
Doğum yapan arkadaşlarımızdan konu açıldı sonra kilolu kaldılar çoğu tabiki.
Bizim kızlarda direkt ben doğursam hemen kilo veririm ne öyle göbekli falan iğrenç dediler.
Böyle bi muhabbet başladı kötü hissettim kendimi.
Hepsinde son moda kıyafetler zaten yakışıyorda giydikleri.
Bide kendime baktım benim kilo takıntım sadece lafta dedim istesem çoktan vermiştim.
Duygularımı pek yansıtamasamda anlayan vardır belki.
Belki bi ortamda sizde böyle hissetmişsinizdir..
Kesinlikle onlara bi hasetliğim yok benim sorunum kendimle..
Öyle işte dün akşam yazdıklarınız için tekrar teşekkür ederim.
kizlar bugun dogum gunum 30 oldum ah ahhh nezaman gecti bukadar sene
gelelim bugunki yediklerime
sabah 1bardak ilik su
kahvalti 2dilim kizarmis ekmek kk kadar peynir 1zeytin 2 kucuk domates bir tatli kasigi pekmez ve cay simdide ikinci cayimi iciyorum
bu hafta motivasyonum çok iyi, verdiğini görünce daha da motive oluyorsun değil mi.
kizlar bugun dogum gunum 30 oldum ah ahhh nezaman gecti bukadar sene
sabah 1bardak ilik su
kahvalti 2dilim kizarmis ekmek kk kadar peynir 1zeytin 2 kucuk domates bir tatli kasigi pekmez ve cay simdide ikinci cayimi iciyorum
Hep birlikte kırarız kafasını bişi dedirtmemeyi düşünüyorum.
Teşekkürlerr kısçelerrrr
Aptal bi kilo sendromu konusu gene. Birazdan açıklıcam
Vayyy be süpersinnn nasıl bi gaza gelmee buuu bende istiyorummm
Ben gene 72 olmuşum.:2::2:
tesekkur ettim ortimİyiki doğdun, nice mutlu yıllara ortim.
tesekkur ettim amin canim
Doğum günün kutlu olsunnn canımmm..
Sevdiceklerinle birlikte nice mutlu, güzel, huzurlu, çıpçıtır yıllaraaaa :)))
selam ........................ecrin29 doğum günün kutlu olsun cnmcım daha zayıf ve huzurlu yıllar dilerim sna ..................
ben kahvaltıda:
2 dilim ekmek 1 bardak taze portakal suyu 1 haşlama yumurta 3 zeytin maydonız domates salatalık 1 karper hafta sonu olunca menü zengin tabi.... 1 litre su içitm şimdiye kadar
ah canım ya bende seni okadar iyi anlıyorumkii,bizamanlar zayıf tanıdıkların yanında hissettiklerimi hatırlattın bana ,ama inanki,ozamanlar kilolarıma laf sokan insanlar şuan ağızları açık hayran hayran bakıyolar sadece,emin ol,,biraz daha sabret ulaşıcaksın hedefine,böyle düşündükçe yersin tabi,motive olman gerekiyo,sense kötü kötü şeyler duyup moral bozuyosun vede kendini yemeğe veriyorsun çok yanlış,boşver,gelecekteki halini hayal etionların ağzını kapatmaları için bunu başarman lazım,lütfen koyvermeGünaydın kısçelerr.
3 gün öküz gibi yemenin sonucunda 72 olmuşum tekrar.:2:
Dün akşam en yakın arkadaşlarımla buluştum.
Söz döndü dolaştı kiloya geldi gene.
Biz 4 kız kardeş gibiyiz artık çocukluktan beri beraberiz ilkokul, ortaokul,lise, üni hepsini beraber okuduk.
Biri 46, diğeri 48, ötekide 52 kilo..
Dolayısıyla ortalarında sırıtan bi tek benim.
Doğum yapan arkadaşlarımızdan konu açıldı sonra kilolu kaldılar çoğu tabiki.
Bizim kızlarda direkt ben doğursam hemen kilo veririm ne öyle göbekli falan iğrenç dediler.
Böyle bi muhabbet başladı kötü hissettim kendimi.
Hepsinde son moda kıyafetler zaten yakışıyorda giydikleri.
Bide kendime baktım benim kilo takıntım sadece lafta dedim istesem çoktan vermiştim.
Duygularımı pek yansıtamasamda anlayan vardır belki.
Belki bi ortamda sizde böyle hissetmişsinizdir..
Kesinlikle onlara bi hasetliğim yok benim sorunum kendimle..
Öyle işte dün akşam yazdıklarınız için tekrar teşekkür ederim.
doğum günün kutlu olsun canım daha nice yaşlara,daha yolun yarısını bitirmene 10 yıl var gönlünce yaşakizlar bugun dogum gunum 30 oldum ah ahhh nezaman gecti bukadar sene
sabah 1bardak ilik su
selam ........................ecrin29 doğum günün kutlu olsun cnmcım daha zayıf ve huzurlu yıllar dilerim sna ..................
ben kahvaltıda:
2 dilim ekmek 1 bardak taze portakal suyu 1 haşlama yumurta 3 zeytin maydonız domates salatalık 1 karper hafta sonu olunca menü zengin tabi.... 1 litre su içitm şimdiye kadar
sevdiklerinle nice uzun yıllara inşallah..kizlar bugun dogum gunum 30 oldum ah ahhh nezaman gecti bukadar sene
sabah 1bardak ilik su
fotolara yapılan yorumlara teşekkür ederim kızlar çook mersiiiiiii
ben de 65 i görmeyeli epey oldu. hatırlamıyorm bile.4 sene filan olmuştur heralde...herkese hayırlı pazarlar...
nasılsınızz??
bu sabah 66,1'i qördümm
takılın peşimeeee
yürüyüşe çıkasım var, daha kahvaltı yapmadım, yeni kalktım sayılır. eşim de yatıyor zaten. midem çok şiş şuan nedense.... canım bir şey yemek istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?