70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

orti bi hevesle 2 gün yaptım 3 gündür yok..3 günde deli gibi yedim ve artılardayım..sen maşallah çok iyi gidiyorsun..2 hf da 3.5 kilo harikasın..menülerinide paylaşırmısın....

kesmeyi mi düşünüyorsun yoksa sakın canım..boyu kilosu nasıl düşük mü..benimkide ek gıda konusunda çok istekli değil ama çok huzursuzsa biraz emzirip 20-25 dak sonra yemeğini yediriyorum..sakinleşince daha iyi yiyor..bi de caillou izlerken yiyor..tabi bişey izlerken yemesi doğru değil ama yesin de..
ben kendimi anne sütü savaşcısı ilan ettim..oğlumu 2 yaşına kadar emzircem inşallah.diğerleri emmedi.içimde kaldı..bu yüzden uykularım çok bölünüyor ama olsun..
bi de 1 yaşdan 2 yaşına kadar anne sütü alan çocuklar daha zeki oluyorlarmış..
dahiler arasında yapılan araştırmada hepsinin 2 yaşına kadar anne sütü aldığı tesbit edilmiş...

kızlar merhabaa :) beni de alın aranıza :) ben diyete 10 kasım Perşembe günü başladım

Başlangıç Tarih : 10 kasım

Başlangışç kilosu : 75.8

1. Hafta tartım sonucu : 73.00

1. Hafta verilen : 2.80

Hedef : 60

Normalde 2 kilo 800 gr fazla ama ilk haftam olduğu için ve ödem attıgım için normal sayılıyor :)

Tam gaz devam ben de buraya yazıcam bakalım Perşembe günü naıl bir sonuç alıcam

Aslında kilodan ziyade kalça-basen bölgemi inceltmek istiyorum denenmiş ve başarılı yöntemleriniz varsa seve seve uygularım
Üst bedenim 38 fln ama alt bedenim almış başını gidiyo cidden isterse 50 olayım ama basenim incelmeyince bi anlamı yok benim için
yani kiloyla beraber incelmede yapmam lazım kızlaryardım lütfennnn

70 79 topiğindeki herkese selamlar ben sizlerin sayesinde tam 11 kilo verdim 14 temmuzdan buyana.Herkesin hikayesi gibi klasik hamilelikden kalma kilolar vardı üzerimde 65 kilo ile hamile kaldım 80 kilo ile doğurdum doğumdan çıktığımda tam 72 kilodaydım bir sene böyle takıldım sonra yavaş yavaş verme çabalarına başladım kendimce ama ben diyet yapmayı aç kalmak zannettiğim için şok diyetler yaptım böyle böyle 73.4 kilo oldum ve birgün burayı keşfettim sizi buldum hani bazen hey alttaki ziyaretçi dikizleme bizi sende yaz dediklerinizden biride kesin bendim menülerinizi yediklerinizi içtiklerinizi hep takip ettim kılavuz triendy21 erginsena özellikle sizlerin menüleri bana nasıl beslenmem gerektiğini öğretti özellikle sizlere teşekkür etmeliyim ve bugün sabakki kilom 61.8 çıktı ve artık sizlere teşekkür etmek için üye olmaya karar verdim hedefim 58 kilo olmak

aynennn... benimde şu 10 qündür motivasyonum çok iyi çünkü her qün 100 gr. bile olsa verdiğimi qörüyorum
ve daha çok düzenli,sağlıklı yiyesim qeliyor.. bu ritimi bozmayalım bence

evet canım haklısın,bozmayalım. yürüyüşe çıktım bu arada 1 saat tempolu, sonra da kahvaltımı yaptım. sağlam yedim pazar kahvaltısı sonuçta. ama protein ağırlıklıydı yürüdüm de . zarar vermez yani diyetime.züğürt tesellisi derler ya,öyle oldu galiba

ben de hafta içi çıkamıyorum, anca haftasonları, o da üşenmezsem. ama çok rahatlatıyor. iy hissediyorum yürüyünce

mehaba canım senin duygularını taaa ciğerimde hissettim inan bana yılma sakın bende kilo vermeden önce biryerlere gittiğimde kilo muhabbeti açıldığında aynen senin şu yazdıkların gibi hissediyordum şu konu bir kapansa artık diyordum ve pes etmedim sakın pes etme ve yolunda devam et takır takırda ver kilolarını

bende en son hamile kalınca qörmüştüm...
bikaç qün sonra 65'e elveda diyip 64 ile tekrar tanışmak için can atıyorummmmmmmm

Son düzenleme:

oh afiyet olsun canım...
ben her zaman menülerimi fakir tutuyorum
ev hanımı olduğum için pazar qünü bana özel qelmiyo
her sabah kahvaltılarım farklı ama bütün öğünlerim minik minik :26:
yemeye korkuyorum yaa
kendimi yemeğe düşman ettim sanki
hiçbişey canım çekmiyor :26:
dün eşim pizza teklif etti ve ben ilk defa qeri çevirdim

merhaba canım sabah kahvaltılarımı ben çok önemsiyorum akşamıda çorbayla falan geçiştiriyorum şuanki korkum bu kadar verdiğim kiloyu koruyabilirmiyim o

listeyi hazırlamaya başlıyorum hadi bana kolay gelsin,sizde azcık daha bekleyin birazdan huzurlarınızda olucak:129::118::119::119::119:

Haklısın canımcım uzun zaman sonra bu rakam bile benim için sevindirici.
Tabi daha çok vermem gerekk..
Kolay gelsin canımcım..

Hoşgeldin canım

Yazını gülerek okudum.
Sonunda yazmana sevindim.. Hep bakıyoruz aşağıda ziyaretçiler var ama yazmıyolar
Aramızda takılırsın artık
Çok mutlu oluruz yani.

tamam nereden nasıl yapıldığını falan hep biliyorum canım orti olayınız vardı devam ediyomu ben kimle orti olacağım benimle orti olurmusun

Şimdilik rafa kalktı orti olayı canım. Sena ablanın kursu falan var.
Bide ortiler hep karıştı yeni liste yapılır yakın zamanda.
Bide benim ortim var ama ortisi olmayan baya kısçe vardı o zaman ortaya çıkar zaten.

tamam canım bu hafta seni liste altına alıyorum ama gelecek hafta özele atmalısın bu şekilde bildirimi eğer özele daha gönderemiyorsan buraya aynı şekilde ama başına triendy21'in dikkatine yazarsan bilsdirimin geçerli olur canım,,hoşgeldin aramızaa
helal olsun kız sana,ne diyim çok sevindim senin adınada sana yardımcı olabildiğim için kendi adımada ,azmin elinden hiç bişey kurtulamıyor işte tebrikler,,hoşgeldin aramıza sendee

geçmişteyim şuanda azcık dinleneyim dedimde geçmişi okuyodum eksik bildirimler var sanırım topiğe yazılmış olabilir diyee

merhaba canım sabah kahvaltılarımı ben çok önemsiyorum akşamıda çorbayla falan geçiştiriyorum şuanki korkum bu kadar verdiğim kiloyu koruyabilirmiyim o

mrb... evet kahvaltı çok önemli aslında
ben mesela bu sabah
2 dilim tost ekmeğiyle kazırlanmış kaşarlı tost
1 dilim salam
1 fincan yeşil ve form çayı içtim
o beni saatlerce tok tuttu acıkmadım...
karnımı doyurdu..
daha fazlasını yersem ertesi qünde canım çok yemek ister diye korkuyorum
yemek yerken bile zevk almıyorum ya ödüm kopuyo kilo veremem die

ay_she aramıza hoşqeldin canımm
hemen hemen aynı hikayelerimiz
umarım hedef kilona ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…