Şimdilik rafa kalktı orti olayı canım. Sena ablanın kursu falan var.
Bide ortiler hep karıştı yeni liste yapılır yakın zamanda.
Bide benim ortim var ama ortisi olmayan baya kısçe vardı o zaman ortaya çıkar zaten.
tamam canım bu hafta seni liste altına alıyorum ama gelecek hafta özele atmalısın bu şekilde bildirimi eğer özele daha gönderemiyorsan buraya aynı şekilde ama başına triendy21'in dikkatine yazarsan bilsdirimin geçerli olur canım,,hoşgeldin aramızaa
helal olsun kız sana,ne diyim çok sevindim senin adınada sana yardımcı olabildiğim için kendi adımada ,azmin elinden hiç bişey kurtulamıyor işte tebrikler,,hoşgeldin aramıza sendee
geçmişteyim şuanda azcık dinleneyim dedimde geçmişi okuyodum eksik bildirimler var sanırım topiğe yazılmış olabilir diyee
mrb... evet kahvaltı çok önemli aslında
ben mesela bu sabah
2 dilim tost ekmeğiyle kazırlanmış kaşarlı tost
1 dilim salam
1 fincan yeşil ve form çayı içtim
o beni saatlerce tok tuttu acıkmadım...
karnımı doyurdu..
daha fazlasını yersem ertesi qünde canım çok yemek ister diye korkuyorum
yemek yerken bile zevk almıyorum ya ödüm kopuyo kilo veremem die
ah canım ya bende seni okadar iyi anlıyorumkii,bizamanlar zayıf tanıdıkların yanında hissettiklerimi hatırlattın bana ,ama inanki,ozamanlar kilolarıma laf sokan insanlar şuan ağızları açık hayran hayran bakıyolar sadece,emin ol,,biraz daha sabret ulaşıcaksın hedefine,böyle düşündükçe yersin tabi,motive olman gerekiyo,sense kötü kötü şeyler duyup moral bozuyosun vede kendini yemeğe veriyorsun çok yanlış,boşver,gelecekteki halini hayal etionların ağzını kapatmaları için bunu başarman lazım,lütfen koyverme
doğum günün kutlu olsun canım daha nice yaşlara,daha yolun yarısını bitirmene 10 yıl var gönlünce yaşa
hoşgeldin canım yenisin sanırım,2 gündür pek giremedim geçmişi okuyup geliyorum
iyi pzarlar hepinize....
sevdiklerinle nice uzun yıllara inşallah..
ben de 65 i görmeyeli epey oldu. hatırlamıyorm bile.4 sene filan olmuştur heralde...
bu hf iyi kilo vermişken cuma akşamından beri dağıtmış durumdayım..2 gün lesliden sonra spor yok ..bu akşamdan itibaren yeni bi sayfa açıcam...
artılardayım offffffffff...
bend easlında yürüyüşü seviyorum ama dışarda...evde lesliyle yürü yürü bi yere vardığın yok..
gerçi devamlı olursa kilolar gidecek ya..ahhhh hırs hırs gel artık..
doğumgünün kutlu olsun fıstık,nice mutlu yıllarakizlar bugun dogum gunum 30 oldum ah ahhh nezaman gecti bukadar sene
gelelim bugunki yediklerime
sabah 1bardak ilik su
kahvalti 2dilim kizarmis ekmek kk kadar peynir 1zeytin 2 kucuk domates bir tatli kasigi pekmez ve cay simdide ikinci cayimi iciyorum
hoşgeldin buraya takıldığın sürece çok şey öğrenip uygulayacaksın vede sorunların çözülecek...yeterki bizi terketmekızlar merhabaa :) beni de alın aranıza :) ben diyete 10 kasım Perşembe günü başladım
Başlangıç Tarih : 10 kasım
Başlangışç kilosu : 75.8
1. Hafta tartım sonucu : 73.00
1. Hafta verilen : 2.80
Hedef : 60
Normalde 2 kilo 800 gr fazla ama ilk haftam olduğu için ve ödem attıgım için normal sayılıyor :)
Tam gaz devam ben de buraya yazıcam bakalım Perşembe günü naıl bir sonuç alıcam
Aslında kilodan ziyade kalça-basen bölgemi inceltmek istiyorum denenmiş ve başarılı yöntemleriniz varsa seve seve uygularım
Üst bedenim 38 fln ama alt bedenim almış başını gidiyo cidden isterse 50 olayım ama basenim incelmeyince bi anlamı yok benim için
yani kiloyla beraber incelmede yapmam lazım kızlaryardım lütfennnn
70 79 topiğindeki herkese selamlar ben sizlerin sayesinde tam 11 kilo verdim 14 temmuzdan buyana.Herkesin hikayesi gibi klasik hamilelikden kalma kilolar vardı üzerimde 65 kilo ile hamile kaldım 80 kilo ile doğurdum doğumdan çıktığımda tam 72 kilodaydım bir sene böyle takıldım sonra yavaş yavaş verme çabalarına başladım kendimce ama ben diyet yapmayı aç kalmak zannettiğim için şok diyetler yaptım böyle böyle 73.4 kilo oldum ve birgün burayı keşfettim sizi buldum hani bazen hey alttaki ziyaretçi dikizleme bizi sende yaz dediklerinizden biride kesin bendim menülerinizi yediklerinizi içtiklerinizi hep takip ettim kılavuz triendy21 erginsena özellikle sizlerin menüleri bana nasıl beslenmem gerektiğini öğretti özellikle sizlere teşekkür etmeliyim ve bugün sabakki kilom 61.8 çıktı ve artık sizlere teşekkür etmek için üye olmaya karar verdim hedefim 58 kilo olmak
merhaba canım sabah kahvaltılarımı ben çok önemsiyorum akşamıda çorbayla falan geçiştiriyorum şuanki korkum bu kadar verdiğim kiloyu koruyabilirmiyim o
Eki Görüntüle 292105 Eki Görüntüle 292106
Eki Görüntüle 292102 Eki Görüntüle 292103 Eki Görüntüle 292104
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] cleopatra [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 13.500 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :124::119: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] pinktomato [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 67.1 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 12.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] yearslater_38 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 75.6 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] triendy_21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 61.7 [/TD] [TD] 60.1 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 19.700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nadir [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 5.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 59.6 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 26.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 63.3 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 13.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] kıvılcm [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] incelemezkiii [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 5.600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] mavigoz0554 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 7.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] musize [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 4.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] blackcat_80 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] ms22 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 67.4 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] deryaak [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 7.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 62.6 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 13.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 66.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 3.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] mywish89 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 14.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] umud [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 74.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 13.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 7.800 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 22.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] kdr [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 68.3 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] serpi [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 13.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birincimiz cleopatra arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan haticeatalay--charm--ay_she arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
naf ve serpi arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
nekadar kalabalıklaşmışız yaaa...ellerine sağlık bitanem...çok güzel ve keyifli bir liste olmuş bidenemmmmmmmmmmmm
kilo veren herkesi kutluyorum,diğer arkadaşlarada bol azim ve hırs diliyorum
iyiyim orti napem yaa listeyi hazırlamakla meşguldum pek bakamadım ,ama neyseki ok güzel bi liste ve sunum olduune kadarda ukalayım demi aynı sen gibii şaka biyana,tebrikte edemedim seniya valla süpersin,benim en son indiğim kilonunda 200gr aşağısını görmüşün inşallah haftaya benim başıma darısı,,benim ümidim kalmıyo gibi,bugünde kıtlıktan çıkarcasına yedim salaklaştım iyicee abur cuburun dibine vurdum dünden beri,,dün eşimle markete gittik ben hep light ürünlere bakıyorum abur cubur ama light ama eşim maşallah nerde en yüksek kb varsa o ürünü aldı evde oluncada höpür höpür yedik neyse pazartesi başlıyorum tekrar :90:klasik laf ama olsun ben kararlıyım haftaya bomba gibi gelmek istiyorum,benden sonra 59a indin ama maşallah ben yukarı doğru bi gidiş yaptım beni geçtin hıh hiçte kıskanmadım :130::78::86:
bu arada avatarına bayıldım muhteşem enerjisi var çok hoş:))
yazdiklarini okuyunca bir an yasadiklarim geldi aklima neler neler soylediler kimi yuzume kimi arkamdan patavatsizca knusmalar onlara inat ama basta sagligim icin bu yola girdim yolu yariladim belki amacima ulasmadim ama olsun baya bir degistim eskiden magazalara giderken korkuyordum gitmek bile istemiyordum simdi oyle degil magazalara gitmek hic korkutmuyor beni ustelik bu kiloda olmama ragmen gecen hafta 38 beden bir kot pantolun aldim uzerimede cok guzel oldu birazcik gobek pirtladi ama oyle cok degil ben bir zamanlar 46 beden dahi giyordum ama simdi 38 beden sen bu yolda oyle guzel bir mesafe katletmisinki bundan sonrasi sana viz gelir ara sira boyle inis cikislar olur onemli olan senin her seyin farkinda olman ayrica sevgilinin gelmesi yaksastikca sanirim sen heyacan sitres yaptin ondan boyle takildin inan bana bu durum gecicidir sen gun gelecek 60 lacan ve onu beyenmiyip 5 rakamlar hedef alacan inan kendine...Günaydın kısçelerr.
3 gün öküz gibi yemenin sonucunda 72 olmuşum tekrar.:2:
Dün akşam en yakın arkadaşlarımla buluştum.
Söz döndü dolaştı kiloya geldi gene.
Biz 4 kız kardeş gibiyiz artık çocukluktan beri beraberiz ilkokul, ortaokul,lise, üni hepsini beraber okuduk.
Biri 46, diğeri 48, ötekide 52 kilo..
Dolayısıyla ortalarında sırıtan bi tek benim.
Doğum yapan arkadaşlarımızdan konu açıldı sonra kilolu kaldılar çoğu tabiki.
Bizim kızlarda direkt ben doğursam hemen kilo veririm ne öyle göbekli falan iğrenç dediler.
Böyle bi muhabbet başladı kötü hissettim kendimi.
Hepsinde son moda kıyafetler zaten yakışıyorda giydikleri.
Bide kendime baktım benim kilo takıntım sadece lafta dedim istesem çoktan vermiştim.
Duygularımı pek yansıtamasamda anlayan vardır belki.
Belki bi ortamda sizde böyle hissetmişsinizdir..
Kesinlikle onlara bi hasetliğim yok benim sorunum kendimle..
Öyle işte dün akşam yazdıklarınız için tekrar teşekkür ederim.
kizlar bugun dogum gunum 30 oldum ah ahhh nezaman gecti bukadar sene
gelelim bugunki yediklerime
sabah 1bardak ilik su
kahvalti 2dilim kizarmis ekmek kk kadar peynir 1zeytin 2 kucuk domates bir tatli kasigi pekmez ve cay simdide ikinci cayimi iciyorum
kızlar menümü ve günümün raporunuda vereyim...bugün bruncha gittiğimiz için geç kahvaltı oldu,öyle oluncada sonraki öğün bozuldu...
sabah+öğle(11.30-13 arası)
1 hşl.yumurta,1 sigara böreği,1 yumurtalı ekm.,2 tane sakallı kanepe(minnak peynirli maydanozlu bişey varya o),3 tane sosis kızartma,1 kaşık patlıcan salatası,1 kaşık tavuklu salata,çay
ara(16.00)
1 brd.süt(onca şeyden sonra yuh yani değilmi)
akşam(spor sonrası)
1 brd.süt,3-4 parça çeçil peynir(senadan arakladımtadı güzelmiş)
SPOR(17.00-18.45)
50 dk.7.0 da tempolu yürüyüş(365 kall.),60 ar taneden üst karın,alt karın mekiği(toplam 180 tane)...40 ar taneden sağ ve sol yan mekiği(topl.80 tane)...60 ar taneden 10 set plates çemberiyle iç bacak hareketi(topl.600 tane)
ayrıca saat 15 den 17 ye kadar yarına kuru fasülye koydum,çocuğun beslenmesinde kek var yarın için onu yaptım fırına attım veeee evi (dün dip bucak yapmıştım ama)üstten süpürdüm sildim tozları rütuşladım,küçük oğlanı yıkadım,biraz öncede ütüleri yaptım ve size geldim...saçım hala sarılı,birazdan kurutucam...
merhaba kızlar
benide aranıza alsanız ne güzel olur
73 ile başladım diyete 1hafta oldu şuan 72 kiloyum düzenli besleniyorm ve günde 40 dk leslie yarım saatde bisiklet sürüyorm yarın gene tartılcam desteklerinizi bekliyrm
canim insalah ben de senin gibi birgun 5'li rakamlari gorurum ayrica birsey soracam ben suan 69.6 olmama ragmen 38 beden kot giyorum ama bana hep 63-64 gosterdigimi syluyorlar kemiklerim agir olabilirmi acaba nebileyim bazen derlerya kemiklerim agir boyle birsey olabilirmi boyumda oyle cok uzun degil 1.64 oglumda cok zayif durur ama tartida cok agirdir yasitlarinda 5*6 kilo fazladir
ay cidden inanıyomusun yaa:26yerim kız seni...benim hocam kim...sen ve sena...hocası kuvvetlilerdenim...sen bu aralar biraz sıkıntıdaydın ya heralde ondan duygusal açlığın oldu gibime geliyor...dün ve bugün bildirimdende eksideyim,bakalım cumaya ne görcez...ama ben sana inanıyorum bu hafta sen beni solluyacaksın
kızlar menümü ve günümün raporunuda vereyim...bugün bruncha gittiğimiz için geç kahvaltı oldu,öyle oluncada sonraki öğün bozuldu...
sabah+öğle(11.30-13 arası)
1 hşl.yumurta,1 sigara böreği,1 yumurtalı ekm.,2 tane sakallı kanepe(minnak peynirli maydanozlu bişey varya o),3 tane sosis kızartma,1 kaşık patlıcan salatası,1 kaşık tavuklu salata,çay
ara(16.00)
1 brd.süt(onca şeyden sonra yuh yani değilmi)
akşam(spor sonrası)
1 brd.süt,3-4 parça çeçil peynir(senadan arakladımtadı güzelmiş)
SPOR(17.00-18.45)
50 dk.7.0 da tempolu yürüyüş(365 kall.),60 ar taneden üst karın,alt karın mekiği(toplam 180 tane)...40 ar taneden sağ ve sol yan mekiği(topl.80 tane)...60 ar taneden 10 set plates çemberiyle iç bacak hareketi(topl.600 tane)
ayrıca saat 15 den 17 ye kadar yarına kuru fasülye koydum,çocuğun beslenmesinde kek var yarın için onu yaptım fırına attım veeee evi (dün dip bucak yapmıştım ama)üstten süpürdüm sildim tozları rütuşladım,küçük oğlanı yıkadım,biraz öncede ütüleri yaptım ve size geldim...saçım hala sarılı,birazdan kurutucam...
merhaba kızlar
benide aranıza alsanız ne güzel olur
73 ile başladım diyete 1hafta oldu şuan 72 kiloyum düzenli besleniyorm ve günde 40 dk leslie yarım saatde bisiklet sürüyorm yarın gene tartılcam desteklerinizi bekliyrm
hoşgeldin talım...buraya takıl tavsiyelere ve listelere dikkat et zaten spor yapıyorsun gerisi gelir
ay cidden inanıyomusun yaa:26f sanki dahada inemiycem gibi geliyo,,iyice hantal hissediyorum,yiyip yiyip hafif geçirince günü çok rahat hissediyodum hep ne güzel,ama bu kaçamaklar kaçamaklıktan çıktı,resmen yaşantıma sokulmaya başladılar,hey allahım bütün kuvvetimi aldınız bana bişey kalmadı sanırım:44: bakalım inşallah dediğin gibi seni sollamasamda yanı başına geliyimde bidahada ayrılmayalım :18: kendime yarından itibaren dur diycem yarın hiç kaçamak yapmıycam hadi bakalım kazam mübarek olsun...
bencede yani helal valla bu kadar azimle spor yaparsan tabi inersin iyice bravoo,,ne güzel dimi insan sporunu yapınca evin işlerini çocukların ihtiyaçlarını falan hazırlayınca ne kadarda rahat ediyo içi,,aynı bende öyle evin tüm işini yapıp öyle oturmaya çalışıyorum buraya,çünkü aklım hep işlerde kalıyo yoksa demek dündende eksidesin öyle olsun bakalım beni yalnız bırakarak kaaaç ben bugün artıdaydım bilyonmu canım benim ama dediğim gibi yarın iyi bi gün geçirip ertesi gün eksilerde dolanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?