70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanada teşekür edeyim sizin listelerinizi inceleye inceleye inceldim

aynaen canım inan bendede öyle oluyor hala diyelim kaçamak yaptım akşam bişeyler atıştırdım karnım tok uyudum sabahda deliler gibi aç kalkıyorum ama 6 dan sonra birşey yemezsem sabah kalktığımdada normal insan kıvamında acıkıyorum yani kaçamak yapılırsa ertesi gün dengelendiği sürece bende problem pek olmuyo

tesekkur ediyorum kizlar

doğumgünün kutlu olsun fıstık,nice mutlu yıllara
hoşgeldin buraya takıldığın sürece çok şey öğrenip uygulayacaksın vede sorunların çözülecek...yeterki bizi terketme

merhaba canım sabah kahvaltılarımı ben çok önemsiyorum akşamıda çorbayla falan geçiştiriyorum şuanki korkum bu kadar verdiğim kiloyu koruyabilirmiyim o

hoşgeldin canım...veeeeee sana yardımcı olabildiğim içinde çok sevindim...birilerine faydamın dokunmasına çok seviniyorum,garip bir huzur veriyor....çok güzel kilo vermişsin ve artık nasıl beslenmen gerektiğini öğrenmişsin...oyüzden hiç korkma ve kendini çok kasma,ertesi gün yada bir sonraki öğünde ne yapman gerektiğini biliyorsun artık...imkanın varsa bu tarzını birazda sporla desteklersen cuk diye oturur herşey yerine...
inanırmısın ben artık eskisi gibi 6 öğün yemiyorum ve menülerimide esnettim (zaten takip ettiğin için bilirsin)buna rağmen sporla vücudumdaki kas oranını artırıp yağı düşürdüğüm için yediklerim olduğu gibi kaslara enerji olarak gidip yanıyor ve ben bu sayede kilo vermeye devam ediyorum...ama dediğim gibi sporla kas oranımı artırdıktan sonra yememi esnettim...bu saatten sonra zor kilo artışım vede yağlanmam olur,çünkü spora devam ediyorum ve korkmuyorum...
umarım diğer arkadaşlarada yardımcı olabilr yazdıklarım...şuda bir gerçek günde 3 lt. suuuuuuuu...suyu azalttığım dönemlerde o hafa sporum beslenmem tam olsa bile bildirimlerde hep hüsran yaşamışımdır...ya az gitmiştir yada yerimde saymışımdır

kızlar menümü ve günümün raporunuda vereyim...bugün bruncha gittiğimiz için geç kahvaltı oldu,öyle oluncada sonraki öğün bozuldu...
sabah+öğle(11.30-13 arası)
1 hşl.yumurta,1 sigara böreği,1 yumurtalı ekm.,2 tane sakallı kanepe(minnak peynirli maydanozlu bişey varya o),3 tane sosis kızartma,1 kaşık patlıcan salatası,1 kaşık tavuklu salata,çay
ara(16.00)
1 brd.süt(onca şeyden sonra yuh yani değilmi)
akşam(spor sonrası)
1 brd.süt,3-4 parça çeçil peynir(senadan arakladım tadı güzelmiş)
SPOR(17.00-18.45)
50 dk.7.0 da tempolu yürüyüş(365 kall.),60 ar taneden üst karın,alt karın mekiği(toplam 180 tane)...40 ar taneden sağ ve sol yan mekiği(topl.80 tane)...60 ar taneden 10 set plates çemberiyle iç bacak hareketi(topl.600 tane)
ayrıca saat 15 den 17 ye kadar yarına kuru fasülye koydum,çocuğun beslenmesinde kek var yarın için onu yaptım fırına attım veeee evi (dün dip bucak yapmıştım ama)üstten süpürdüm sildim tozları rütuşladım,küçük oğlanı yıkadım,biraz öncede ütüleri yaptım ve size geldim...saçım hala sarılı,birazdan kurutucam...

buyrum kızlar alın kahvelerinizii höpürdetelim hep beraber

18.11.2011 cuma kilo tablosu
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] cleopatra [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 13.500 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :124::119: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] pinktomato [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 67.1 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 12.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] yearslater_38 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 75.6 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] triendy_21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 61.7 [/TD] [TD] 60.1 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 19.700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nadir [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 5.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 59.6 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 26.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 63.3 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 13.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] kıvılcm [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] incelemezkiii [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 5.600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] mavigoz0554 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 7.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] musize [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 4.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] blackcat_80 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] ms22 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 67.4 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] deryaak [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 7.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 62.6 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 13.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 66.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 3.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] mywish89 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 14.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] umud [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 74.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 13.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 7.800 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 22.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] kdr [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 68.3 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] serpi [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 13.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/TABLE]

Birincimiz cleopatra arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..

BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan haticeatalay--charm--ay_she arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..

naf ve serpi arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79:

KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA

Son düzenleme:

nekadar kalabalıklaşmışız yaaa...ellerine sağlık bitanem...çok güzel ve keyifli bir liste olmuş bidenemmmmmmmmmmmm
kilo veren herkesi kutluyorum,diğer arkadaşlarada bol azim ve hırs diliyorum

nekadar kalabalıklaşmışız yaaa...ellerine sağlık bitanem...çok güzel ve keyifli bir liste olmuş bidenemmmmmmmmmmmm
kilo veren herkesi kutluyorum,diğer arkadaşlarada bol azim ve hırs diliyorum

iyiyim orti napem yaa listeyi hazırlamakla meşguldum pek bakamadım ,ama neyseki ok güzel bi liste ve sunum olduune kadarda ukalayım demi aynı sen gibiişaka biyana,tebrikte edemedim seniya valla süpersin,benim en son indiğim kilonunda 200gr aşağısını görmüşün inşallah haftaya benim başıma darısı,,benim ümidim kalmıyo gibi,bugünde kıtlıktan çıkarcasına yedim salaklaştım iyiceeabur cuburun dibine vurdum dünden beri,,dün eşimle markete gittik ben hep light ürünlere bakıyorum abur cubur ama light ama eşim maşallah nerde en yüksek kb varsa o ürünü aldı evde oluncada höpür höpür yedikneyse pazartesi başlıyorum tekrar:90:klasik laf ama olsun ben kararlıyım haftaya bomba gibi gelmek istiyorum,benden sonra 59a indin ama maşallah ben yukarı doğru bi gidiş yaptım beni geçtin hıh hiçte kıskanmadım:130::78::86:

bu arada avatarına bayıldım muhteşem enerjisi var çok hoş:))

Son düzenleme:

yerim kız seni...benim hocam kim...sen ve sena...hocası kuvvetlilerdenim...sen bu aralar biraz sıkıntıdaydın ya heralde ondan duygusal açlığın oldu gibime geliyor...dün ve bugün bildirimdende eksideyim,bakalım cumaya ne görcez...ama ben sana inanıyorum bu hafta sen beni solluyacaksın

yazdiklarini okuyunca bir an yasadiklarim geldi aklima neler neler soylediler kimi yuzume kimi arkamdan patavatsizca knusmalar onlara inat ama basta sagligim icin bu yola girdim yolu yariladim belki amacima ulasmadim ama olsun baya bir degistim eskiden magazalara giderken korkuyordum gitmek bile istemiyordum simdi oyle degil magazalara gitmek hic korkutmuyor beni ustelik bu kiloda olmama ragmen gecen hafta 38 beden bir kot pantolun aldim uzerimede cok guzel oldu birazcik gobek pirtladi ama oyle cok degil ben bir zamanlar 46 beden dahi giyordum ama simdi 38 beden sen bu yolda oyle guzel bir mesafe katletmisinki bundan sonrasi sana viz gelir ara sira boyle inis cikislar olur onemli olan senin her seyin farkinda olman ayrica sevgilinin gelmesi yaksastikca sanirim sen heyacan sitres yaptin ondan boyle takildin inan bana bu durum gecicidir sen gun gelecek 60 lacan ve onu beyenmiyip 5 rakamlar hedef alacan inan kendine...

dogum gunun kutlu olsun .....sevdiklerinle uzun mur gecirmen dilegiyle...

merhaba kızlar

benide aranıza alsanız ne güzel olur

73 ile başladım diyete 1hafta oldu şuan 72 kiloyum düzenli besleniyorm ve günde 40 dk leslie yarım saatde bisiklet sürüyorm yarın gene tartılcam desteklerinizi bekliyrm

canim insalah ben de senin gibi birgun 5'li rakamlari gorurum ayrica birsey soracam ben suan 69.6 olmama ragmen 38 beden kot giyorum ama bana hep 63-64 gosterdigimi syluyorlar kemiklerim agir olabilirmi acaba nebileyim bazen derlerya kemiklerim agir boyle birsey olabilirmi boyumda oyle cok uzun degil 1.64 oglumda cok zayif durur ama tartida cok agirdir yasitlarinda 5*6 kilo fazladir

hoşgeldin talım...buraya takıl tavsiyelere ve listelere dikkat et zaten spor yapıyorsun gerisi gelir

doğru tatlıcım...kiminin kemikleri incedir löp ettir,kimiside senin ve benim gibi kemikleri dolgundur tartıda ağır gelir...oyüzden kendünle övünebülürsün...

Son düzenleme:
ay cidden inanıyomusun yaa:26f sanki dahada inemiycem gibi geliyo,,iyice hantal hissediyorum,yiyip yiyiphafif geçirince günü çok rahat hissediyodum hep ne güzel,ama bu kaçamaklar kaçamaklıktan çıktı,resmen yaşantıma sokulmaya başladılar,hey allahım bütün kuvvetimi aldınız bana bişey kalmadı sanırım:44:bakalım inşallah dediğin gibi seni sollamasamda yanı başına geliyimde bidahada ayrılmayalım :18:kendime yarından itibaren dur diycemyarın hiç kaçamak yapmıycam hadi bakalım kazam mübarek olsun...
bencede yanihelal valla bu kadar azimle spor yaparsan tabi inersin iyice bravoo,,ne güzel dimi insan sporunu yapınca evin işlerini çocukların ihtiyaçlarını falan hazırlayınca ne kadarda rahat ediyo içi,,aynı bende öyle evin tüm işini yapıp öyle oturmaya çalışıyorum buraya,çünkü aklım hep işlerde kalıyo yoksademek dündende eksidesin öyle olsun bakalım beni yalnız bırakarak kaaaçben bugün artıdaydım bilyonmu canım benimama dediğim gibi yarın iyi bi gün geçirip ertesi gün eksilerde dolanmak istiyorum

Son düzenleme:

hoşgeldin fıstık aldık gittik,giriş ücretini ödemişsindir heralde dimi10 cumhuriyet altını kapıdan girişte kutuya bırak okadar sonra hergün geliceksin buraya takip ediceksin güncel olayları,yediklerini paylaşıcaksın bide aşağıdaki yeni gelenlerin yapması gerekenleri uyguladınmıııı

hoşgeldin canım ben tuğba kaptan yardımcısıyım,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

canımın içi yanlışını biliyorsun ve farkındasın...oyüzden kendini şartlandır ve yarın milat olsun...hem sen bir ara negüzel bizle muhabbet ederken saunana giriyordun masaj yatağın vardı sanırsam...başlasana guuuuu gene...hadi bende seni hergün didikliyimde gel beni geç ortimmmmmmmmmm benim...çıtır annem fıstığım...kocişinede söyle cısları eve taşımasın işte yesin oraya götürsün ...umutsuzluğa kapılma ve sabırlı ol...seni motive edecekse gene menülerinin resmini çek koy,senin o tepsilerine bayılıyorum ben...heveslendinmi kız,hadi bakem orti...bir ki üç,bir ki üç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…