70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah yarından itibaren günlük menümüde yazarım eleştirirseniz sevinirim

bak trendy 21 arkadaşımız kuralları yayınlamış...kendisi kaptan yardımcımızdır ve çok yardımcıdır...bende nacizane eskilerden sayılırım ve yardımcı oluruz merak etme

merhabalar ablacım abla diyorum ben 28 yaşındayım sizinde yaşınız 40 dı yanlış hatırlamıyorsam umarım abla demem sizin için sorun olmaz genel olarak hepinize teşekkür ettim ayrı olaraktan sizede teşekkür edeyim temmuzdan bu yana hergün sizleri okuya okuya 73.4 den 61.8e indim bunda menülerinizi takibim çok işe yaradı yani tamamıyla zayıflamanın şifresini sizlerin sayesinde çözdüm spor konusuna gelince aletli jimnastik çalıştım ilk 3 ay ama şuan bıraktım tekrar başlayacağım ama

tabikide bana abla diyebülürsüüüünnnn...ben sevinirim,hernekadar çıtır görünsemdebence sporu bırakma gerçekten sağlıklı beslenmeyi destekliyor ve tamamlıyor kuşum...maşallah ne güzel gençsin,metonda hızlı bize göre şanslısınız yani...hadi bakalım devam tam gaz

teşekkürler ablacım evet tamamen katılıyorum vede hedefim 58 kilo olmak boyum 169 aşağısındada çok zayıf oluyorum

bende kaçıyorum...herkese bol iradeli ve azimli hafta diliyorum vede hayırlı mesailer kızlar...

naber orti bu hafta iyi kilo vercem insaallah tarti cok guzel gosterdi bu sabah benmi kacirdim bu hafta liste yapilmadimi
Benimde cnm, dün, bugün bayağı iyi gidiyor. Tartıda bu sabah yüzüm güldü bu hafta inşallah güzel vericem. Gerçi benim regl başladı bakalım nasıl olacak. Umarım çok su tutmam. Senin adına da sevindim hadi verelim biraz yaaa dimi yüzümüz gülsün.

geç kalmış kilo bildirimimi huzurlarınıza sunuyorum

başlangıç=79.8
geçen hafta=61.7
bu hafta=60.1
giden=1.600
toplam giden=19.7
hedef=58(haftalardır hedef bu ama bitürlü göremedim nedenseee)

Tebrik ederim tuğbaacım nazar değmesin maşallah sana cnm. Artık girmiyorsun özlettin kendini iki muhabbet edemiyoruz yaaww

Ellerin dert görmesin cnm.

Verdiğin kilo az değil geldiğin rakam da.. Tabi ki yolun var ama herşey zamanla oluyor işte..
Aynen stres yaptıkca gitmiyor inatla.. Saçmalıyorum bide yemek konusunda.
İnşaallah bu hafta düzene girerim..

iyi aksamlar kizlarrr
nobetten ciktim uyudum ama hala cok yorgunum gunluk menumu yazayim hemen
gece nobetteydim gece kahvaltisinda salata 2 mercimek kofte birazda kepekli galeta yedim bugun sozde idare edecektim iyice
abarttim
sabah tan aksama kadar kepekli galeta yedim sabah buna ek olarak biraz peynir
aksam 1 firinda tavuk baget 1 firinda patates 1 kase yogurt bikactane galeta
bugun kendime kacamak gunu yaptim 1 cikolatali gofret yedim...

zaten kilo verememistim bugunde gitti sinir oldum kendime kizin bana hakettim

eline sağlık tuğba..tebrikler kızlarrr..bayramdan sonra toparlandık artık ne güzell

1 2 3 huh huh huh 1 2 3 hadin başladım bakalım ben bi tartılıp geleyim,,ne zaman akşam tartılsam sabahkini tahmin edebiliyorumsabaha kadar nede güzel kilo veriyoruz uykuda hayret ediyorum valla,,benim sabaha kadar 1.5 2 kilo gidiyoo
yaa geçen dedim işte,pek giremiyorum doğru geceleri girip geçmişe bakıyorum cvb yazamadan çıkıyorum bazen,üzülüyorum ama napiyim,pek bi üstüme geliyor ev sanki,eşim çocuklar ev herşey bana bakıyo haliyle havada erken kararıyoya sıkıntı biniyo bana açamıyorum pcyi,,bazende oğlan bi oturdumu kkalkmak bilmiyooo
al sana ozaman alhadi bakalım yarın çeki düzen zamanı kaçamaklı günler sona erdii tamammı
ı
eline sağlık tuğba..tebrikler kızlarrr..bayramdan sonra toparlandık artık ne güzell

aynen süpper bi tabloo herkeze bravooo

doğru tatlıcım...kiminin kemikleri incedir löp ettir,kimiside senin ve benim gibi kemikleri dolgundur tartıda ağır gelir...oyüzden kendünle övünebülürsün...

sevindirik oldum valahhh. bende kendumle ovunecemmmmmmmm.....ha buda sana

hayırlı akşamlar kızlar..
hafta sonum pek parlak geçmedi beslenme düzenim açısından..
olsun zararın neresinden dönersem kar.. geçmişe pek bakamadım.. yarın görüşürüz..

papatyam süpersinnn

ya bu kiloları verdikten sonra bide hamile kalıp yeniden almak var ya sonra bir daha vermek ıcın caba var

neyse bu arada kızlaaaaaarrrr hamile değilimm.. :) geçen belırtlerıme hamıle olabılırsın demıstınız ama değilim. ilk belırtımız geldi dün ama daha devamı gelemedi. simdiden 75,300 olduuummmm. su odemıde adam akıllı bı atayım 74lere ınerım sporuda tam gaz verdıkmı 26 kasım cts dıyetısyen randevumda 73 lerı gorucem ınsss :)

süperiz süperiz süperiz

hepinizi sevıyorumm :)

vay benim en dar yerden ölçünce 74 çıkıyo demekki normalmişim
allah rahmet eylesin canım ne diyelim,off dediklerine aynen katılıyorum
bu arada pinguin gerçektende bi lokmada biten bişey hiç almamak daha iyi

hoşgeldin yeni gelenler için yazıyı uygulamaya başlayabilirsin canım
kızlar bildirimi yapıp geçmişe bakayım
başlayış(30 ekim 2010):86 kilo
geçen hafta:60.8 kilo
bu hafta:59.6
giden:1200 gr.
toplam giden:26.4 kilo
hedef:58 kilo
beden:36
boy:162 cm

geçmiş olsun valla unuttum ben bunu demeyi,acı varmı acı:18:çok kötüdür bilirim ama benim hiç tamamını kaplamamıştı,hep kenarda çıkar genelde oda senede 1 kez falan
yarım fırında patates dediğin ne nasıl nekadar ani anlamadım ben,ama ne olursa olsun patates bu yolda büyük düşmanımız uzak durmak en iyisi fırında bile olsa,ideal kilona gelince yersin onu hayal et barişuan yemesen daha iyi bide akşam yemişsinbugün duydum bi tane parmak patates yersek onu yakmak için 5 dakika koşmak gerekiyomuş,yani düşün bide biz bi yedikmi maşallah kaçtane yiyoruz,işin yoksa onu yakmak için koş dur
yha nevarki konuşmalarında,yaff ben severim onları pampiş,,sende alışsan iyi olur,,çünkü herkez ele geçirmek için uğraşıyo türkçeyi bozmak için neler yapıyorlar,hadi kendine cici bak sheker
yanlış anlama espirik yaptım,inanki bende anlamıyorum ne nasıl kolayına geliyo onların boşvermek en iyisii yapcak bişey yok

valla sena abla inanki kızınla arkadaş gibi duruyosun,,aman kızın duymasın bu lafı emii
değişim süper olmuş,,yüzün bile değişmiş farkındaysan sanada bravooo,daha çıtır hallerini görürüz inşallah,derya abla gibi

elbette yaparım
zaten benm diyet menümde bu şekil ama ben öğle akşamda 1 2 dilim tahıllı ekmek yiyordm artık kilo alıp vermekden sıkıldım 65e düşüp geri çıkıyorm ama bundan sonra devm ilk hedefim 58 ondan sonrada 55 53...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…