70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eline saglik canim cok guzel bi tablo olmus
dogum gunu kutlamalari icin herkese cok tesekkur ediyorum

ne guzel canim buhafta ikimizde iyi vercegiz insaallah bende hala regli olmadim olsam birazdaha inerim belki

eveeeetttt.topikte yine yalnızım..ben de nedense kimsenin olmadığı saatleri buluyorum...
cuma akşamı kaynanamın yaptığı sıcacı su böreğiyle dağıtmaya başladım..ne güzel pırasamı yemişim..
sonra cmt aynen devam..ta ki bu akşam kaynanamda tyediğim kıymalı pideye kadar. onu da yedim anacım..zaten delmişim diyeti.öplende dışarda kahvaltı..koptum yani iyice.
bu üç gün içinde tabiki tatlılarda midemdeki yerini aldı..doğal olarak artıdayım bugün...
bugece itibarıyla toparlamaya başlıyorum...artık 65 i görmek istiyorum yaaa..
tabi böyle ............gibi yersem zor görürüm yaa..
ama ilk icraatım..lesliyle 3 mil yürümek.35 dk yürüdüm..kan ter içinde kaldım..
bu hafta 3 mil yürümei düşünüyorum.
umarım işe yarar..

Canım ne olacak arada yapılıyo öyle kaçamaklar. Boşver ta nerelerden gelmişin 2 kilodan mı korkacan şekerim. Yalnız kaynanan yapmış yenmez mi? Benimki de yapsa keşke nerde öyle kabiliyetleri yoktur benimkinin. Sen yapsanda o yese ne güzel olur. Verirsin en kısa zamanda inşallah. Sporda valla yapabilsek işe yararda yapamıyorum ben şahsen bir türlü vakit olmuyor. İnşallah yarar senin yaptıkların cnm. İyi geceler.

biz sironu ramazanda sahurda yeriz..bu sene memlekette annemde 2 a y kaldım..diyete ara verdim 20 temmuzda..18 kasımda ben 66.7 den 70 kg ye çıkmış bulunuyordum.bu tarihe kadar da hemen hemen hergün siron yedim...ama artık yemicem belli bi kiloya düşene kadar cıssssss..

kizlar saatlerce ugrastan ve 2saat nerdeyse sallamadan sonra uyuttum kizimi ve bugun kesin lesliedeniycem dedim kendime ve kizimi uyuttuktan sonra bugun ilk defa 2mil yaptim muhtesem bisey ya biraz yoruldum simdi ama kendimi sahane hissediyorum hergun yapmaya calisicam

ben de bu akşam 5 mil olan videoyu açtım.3 mili tamamladım hoşuma gitti..devam edecektim ama ilk başta ağır gelir diye bıraktım..bu hafta cumaya kadar 3mile devam...
şu anda midem kazınıyor bişey yememek için kendimi zor tutuyorum..kendimi yatağa atsam iyi olcak...

bende bi sure ikide devam edicem benimde midem kaziniyo enson saat 5bucukta yemistim

bende bi sure ikide devam edicem benimde midem kaziniyo enson saat 5bucukta yemistim

ben de cuma akşamından beri karbonhidrat yüklemesi yapınca acıktım..nedense bu hafta sonu herşeye deli gibi saldırdım..çocuklarımın maskarası oldum..anne yiyerek mi kilo vercen diye dalga geçtiler yaa..

ben de cuma akşamından beri karbonhidrat yüklemesi yapınca acıktım..nedense bu hafta sonu herşeye deli gibi saldırdım..çocuklarımın maskarası oldum..anne yiyerek mi kilo vercen diye dalga geçtiler yaa..

arada oyle olur canim benimde esim diyo sen yiyerekmi zayifliycan diye bide bugun canim pizza cekti dogum gunum oluncada tabi bikacamak yapip yedim esimde dun verdigin kilolari geri aldirdim diyip durdu bende gorursun ocak 1de 60kilo olcam diye iddaya girdim

2 gündür giremiyorum cok yogun gecti teyzem geldi fransadan börek corek sarma öldüm bittim annemgil yarin geliyo cok sükür hayirlisiyla bizim sekretäri aradim bugün dedim kesin yok diycek yinede bir deneyeyim lafimi ikiletmedi yarin da evde kalsam sali gelsem annemgilin ucak ertelenmis dedim tamam dedi cok sevindim sabah erken kalkacaz 8-9 arasi geliyorlar
bugün 4 günüm....78.5 regl dönemimde olduğum için ödemlerıde hızla atıyorum...4 günde toplam giden1.5 kilo....inşallah böyle devam ederim....sizlerı okudukça başarabilirim diyorum....

masallah canim cok güzel olmussun
saol canım
inşallah gerek kalmaz
zzaten cnm çok tatlıdır benim
of çok korkuyorum yaa
naptin canim :26:
iyiyim cnm sen nasılsın...sınav sonuçlarım pazartesi belli olucak bende merakla bekliyorum...

yarin güzel haberleri bekliyoruz senacim
slm canim bende cuma basladim bugüne kadar sirf kacamak
selmmmmmmmmmmmmmm kulak için dr gittim geldim eve bişii yok dedi görünen ama ilaç verdi yine orta su vs kaçmış olabilir dedi ilaçları kullan geçmez se gel dedi
cok gecmis olsun canim ya
hayatim sen bilsen benimki 1 ay idare eder beni
deryam canim ya cok gecmis olsun hayatim 1 kac ay önce bende de cikmisdin ucuk
Moral bozukluğuyla aranızdayım..
Uzun olucağı için anlatmıcam. Hoş keyfimde yok.
İyi akşamlar..
fistik sIkma canini bebegim sende degerlimi canim

dogum günün kutlu olsun canim nice yillara
geç kalmış kilo bildirimimi huzurlarınıza sunuyorum

başlangıç=79.8
geçen hafta=61.7
bu hafta=60.1
giden=1.600
toplam giden=19.7
hedef=58(haftalardır hedef bu ama bitürlü göremedim nedenseee)

hosgeldin canim
sende hosgeldin canim ve kocaman tbrkler

ellerine saglik tugbam
sende hosgeldin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…