70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen görürsün 60 ı ocakta..meto hızlı bebek emiyor...sen önlemini çabuk almışsın..benim oğlum beş aylıktı tartıda 79 ları gördüm o zaman dank etti anca..bi de yazın 3 ay ara verdim tekrar kilo aldım.yoksa şimdi o ara olmasa 60 larda olcaktım hedefime çok yakın bi yerde..

zerram ya ben cok sistim cok pisman oldum su 3 gün beni mahfetti yarin artik sIkacam kendimi ama napim hazirlik yaparken gitti migdeye ister istemez

dogum günün kutlu olsun canim nice yillara

hosgeldin canim

sende hosgeldin canim ve kocaman tbrkler

tesekkur ettim canim kizlar herkese iyi geceler ben calismiyorum ama 5te esimi ise gitmesi icin kaldiriyorum bide kahvalti hazirliyorum uyumam lazim biraz yarin gorusmek uzere

gecmisden cikamadim canimcim sen napiyon nasilsin canim:26:

geçmişe dalınca çıkmak zaten zor..
sağol canım..ben de iyiyim nolsun..çoluk çocuk günler geçiyor..
sen nasılsın bi ara bunalmıştın..iyimisin şimdi..
annenlerde hayırlısıyla gelsinler inşallah.

mecburen erken baslamak zorunda kaldim canim turkiye gittigimde bebegim daha 1aylikti ama kimse beni kilolu gormediya hic onune gelen bilaf soyledi ister istemez uzuldum bende kilolardan kurtulcam dedim kendime allaha sukur onlarda yavas yavas gidiyolar

tesekkur ettim canim kizlar herkese iyi geceler ben calismiyorum ama 5te esimi ise gitmesi icin kaldiriyorum bide kahvalti hazirliyorum uyumam lazim biraz yarin gorusmek uzere

hadi canım Allah rahatlık versin.ben de çıkıcam birazdan.

iyi geceler canim :92:

halen az cok sIkIndi var yok deyil ama onlari idare ediyorum yüklü gelmedikce cok seviniyorum artik ondan rahatladim herhalde annem geliyo canim ya babam da onlar yakinimda olunca alismissim ayri kaldikmi eksik hissetiyorum kendimi kolum kanatim onlar benim hani uzakda olsalar okadar zor gelmez herhalde :26:

sağolsun kaynanam hamurişlerini iyi yapar..yağlama ,mantı.su böreği.yağ mantısı bunlarda uzmandır....spora vaktim oluyorda ben de tembellikten yapmıyorum..
bütün gün oğlumla evdeyim.
sana da iyi geceler canım..
zerram ya ben cok sistim cok pisman oldum su 3 gün beni mahfetti yarin artik sIkacam kendimi ama napim hazirlik yaparken gitti migdeye ister istemez
olsun canım..kaldığımız yerden devam.yedik ve bitti ..önümüzdeki maçlara bakıcaz pes etmek yılmak yok...bende 3 gün yedim ama bak kaç saattir şurda açlıkla mücadele ediyorum..
midemin sesini duyunca bi yudum su..susuyor garibim..

benim bölgesel fazlalığım olmayınca anlamadım..sinsi bi şekilde artmış kilocuklar..
eteklerim 42 beden ama onlar olmayınca üstüme canım sıkıldı..yeni kıyafet almıcam dedim..yalnız üst bedende emzirdiğim için extra genişlediği için gömlek aldım..o zaman o eteklerimi giydim tabbikide fermuarı açarak..şimdi ise çok rahat oluyorlar üstüme..

bende cikacam sabah erken kalkmam lazim canlarim sizede allah rahtlik versin gec girebildim malum teyzemgil olunca gelemedim sohbet etmeyi özledim
kocaman öptüm sizi :92: iyi geceler

iyi geceler canım güzel rüyalar....ben de gideyim artık değil mi ..yoksa gündüz kafayı yataktan kaldıramıyorum..

doqum günün kutlu olsun cnm Rabbim nice hayırlı uzun saqlıklı ve mutlu yıllar nasip etsin

tamam cnm kızım duymasın liste çok güzel olmuş tuqbacım ellerine saqlık
bugün inşallah güzel haberlerle gelicem cnm
Günaydın kısçeler..:119:

günaydın dilekcimmmmm

kızlar ne güzel listemizi sıksık güncellemişsiniz...bunu bütün hafta yapalım tuqba okadar emek veriyor bir defalık olmasın..hadi öpüyorum sizleri süslenip püsleneyim kursa öyle gideyim belki sınav sonucum daha yüksek olur

günaydın kızlar
bugün kendimi çok ama çok kötü hissediyorum geçmişide okumadım öle.hafta sonu misafdir geldi.öküz gibi yedim pasta pusta.dünde misafirlikteydik.......ama en önemlisi halam bana hamilemisin dedi????benim sezaryandan kalma kocaman göbeğim için....ahhhhh ahhhhhhh nerde o çıtır 46 kiloluk günlerim....şimdi gidiyimde kendimi temizliğe vereyim...canım acaip sıkkın..

günaydın kızlar

hadi bakalım bol bol kilo verecegimiz güzel bi hafta olur inş

elime gecen ilk mezro ile ölçtüm
gügüs :97
bel :73 en ince yeri
göbekten :97
kalca 107
basen 80 belden bile kalın offffffffffffffffffffff

Günaydın canım, bu haftaya umarım iyi başlarız.
Ben ölçmeye bile cesaret edememm moralimi bozmayayım dimi ama şimdi olmadık şeyler çıkar

Günaydınn
İnş güzel bi hafta olur hepimiz içinnn :119:

günaydın kızlar

Günaydın ortimm..
İnş. bu hafta güzel geçerr ve cuma günü bi çok kilo vermiş görürüz kendimiz.

günaydın herkese

bugün buraya gelmeye hiç yüzüm yok aslında.. hafta sonu faziaydı yedim de yedim. ruhumdaki açlığı bir türlü bastıramadım. kusacak noktaya gelene kadar yedim. halbuki be kadar istikrarlı gidiyordum. herşeyi mafettim. İş nedeniyle stresliyim onu boğazıma yansıttım sanki stresimi yemek alıcak gibi beni affedin kızlar sanırım bugün fazla uğruyamıycam. vicdan azabından kıvranıyorum.
:26:

günaydı sıkma canını yaw. bende dün kahvaltıya misafir çağırmıştım. mutfakta kahvaltılıkları topluyorumi kimseye de rejimden bahsetmedim dün o kilo mevzunu açınca ben zaten rejimdeyim dedim. çikolata yı elime aldım tabaktakini içine koyacaktım ."ay dur sakın yeme " diye bir çıkışta bulundu bozuldum ya. kilo problemimiz var ya insanlar alkolik muamelesi yapıyo elinde birşey varsa hemen uyarmaları lazım.
günaydın
günaydın kızlar

günaydın inşallah cumaya kadar hepimiz süzülürüz...
elime gecen ilk mezro ile ölçtüm
gügüs :97
bel :73 en ince yeri
göbekten :97
kalca 107
basen 80 belden bile kalın offffffffffffffffffffff
aman üzülme senin göbek yine 73 benimki 90 üzerinde .(((
Günaydın canım, bu haftaya umarım iyi başlarız.

Ben ölçmeye bile cesaret edememm moralimi bozmayayım dimi ama şimdi olmadık şeyler çıkar
günaydın evet ölçmemek lazım aslında...

Günaydınn
İnş güzel bi hafta olur hepimiz içinnn :119:

günaydın inş...

Günaydın ortimm..
İnş. bu hafta güzel geçerr ve cuma günü bi çok kilo vermiş görürüz kendimiz.

günaydın. camaya kadar kilolar erisin inş.

ya bayanlar çok bozuğum. niye derseniz. cumadan beri bir gereksiz şişkinlik kilo alıma var bende... cuma akşam 70,2 idim yatarken 71 oldu neyse dedik. cumartesi tüm gün temizlik ve hareketle geçti spor yapamadım ama rejimide bir dilim kek dışında bozmadın ama tartı yükseldi. pazar 5 dk ısınma 20 dk sporumu yaptım. 3 saat de ütü. ve sadece yine bir dilim kek var fazladan ki akşam 6 dan sonra yemek yemedim bir portakal bir elma ile kapattım geceyi . ama sabah tartıldım yine 71 olmuşum ya. ne iş niye aldım şimdi çok canım sıkıldı ya. bu hafta 70 altına inecektim ben. günde iki bardak yeşil çaya da başladım 3 gündür. ne yapsam bilmiyom ki sabahları elma sirkesi de içiyorum 3 gündür bende ters etki yapıyo metabolizma hızlandırıcılar galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…