arada oyle olur canim benimde esim diyo sen yiyerekmi zayifliycan diye bide bugun canim pizza cekti dogum gunum oluncada tabi bikacamak yapip yedim esimde dun verdigin kilolari geri aldirdim diyip durdu bende gorursun ocak 1de 60kilo olcam diye iddaya girdim
dogum günün kutlu olsun canim nice yillara
hosgeldin canim
sende hosgeldin canimve kocaman tbrkler
gecmisden cikamadim canimcimsen napiyon nasilsin canim:26:
sen görürsün 60 ı ocakta..meto hızlı bebek emiyor...sen önlemini çabuk almışsın..benim oğlum beş aylıktı tartıda 79 ları gördüm o zaman dank etti anca..bi de yazın 3 ay ara verdim tekrar kilo aldım.yoksa şimdi o ara olmasa 60 larda olcaktım hedefime çok yakın bi yerde..
tesekkur ettim canim kizlar herkese iyi geceler ben calismiyorum ama 5te esimi ise gitmesi icin kaldiriyorum bide kahvalti hazirliyorum uyumam lazim biraz yarin gorusmek uzere
iyi geceler canim :92:tesekkur ettim canim kizlar herkese iyi geceler ben calismiyorum ama 5te esimi ise gitmesi icin kaldiriyorum bide kahvalti hazirliyorum uyumam lazim biraz yarin gorusmek uzere
geçmişe dalınca çıkmak zaten zor..
sağol canım..ben de iyiyim nolsun..çoluk çocuk günler geçiyor..
sen nasılsın bi ara bunalmıştın..iyimisin şimdi..
annenlerde hayırlısıyla gelsinler inşallah.
hadi canım Allah rahatlık versin.ben de çıkıcam birazdan.
sağolsun kaynanam hamurişlerini iyi yapar..yağlama ,mantı.su böreği.yağ mantısı bunlarda uzmandır....spora vaktim oluyorda ben de tembellikten yapmıyorum..Canım ne olacak arada yapılıyo öyle kaçamaklar. Boşver ta nerelerden gelmişin 2 kilodan mı korkacan şekerim. Yalnız kaynanan yapmış yenmez mi? Benimki de yapsa keşke nerde öyle kabiliyetleri yoktur benimkinin. Sen yapsanda o yese ne güzel olur. Verirsin en kısa zamanda inşallah. Sporda valla yapabilsek işe yararda yapamıyorum ben şahsen bir türlü vakit olmuyor. İnşallah yarar senin yaptıkların cnm. İyi geceler.
olsun canım..kaldığımız yerden devam.yedik ve bitti ..önümüzdeki maçlara bakıcaz pes etmek yılmak yok...bende 3 gün yedim ama bak kaç saattir şurda açlıkla mücadele ediyorum..zerram ya ben cok sistim cok pisman oldum su 3 gün beni mahfetti yarin artik sIkacam kendimi ama napim hazirlik yaparken gitti migdeye ister istemez
mecburen erken baslamak zorunda kaldim canim turkiye gittigimde bebegim daha 1aylikti ama kimse beni kilolu gormediya hic onune gelen bilaf soyledi ister istemez uzuldum bende kilolardan kurtulcam dedim kendime allaha sukur onlarda yavas yavas gidiyolar
bende cikacam sabah erken kalkmam lazim canlarim sizede allah rahtlik versin gec girebildim malum teyzemgil olunca gelemedim sohbet etmeyi özledim
kocaman öptüm sizi :92: iyi geceler
doqum günün kutlu olsun cnm Rabbim nice hayırlı uzun saqlıklı ve mutlu yıllar nasip etsinkizlar bugun dogum gunum 30 oldum ah ahhh nezaman gecti bukadar sene
gelelim bugunki yediklerime
sabah 1bardak ilik su
kahvalti 2dilim kizarmis ekmek kk kadar peynir 1zeytin 2 kucuk domates bir tatli kasigi pekmez ve cay simdide ikinci cayimi iciyorum
tamam cnm kızım duymasınvay benim en dar yerden ölçünce 74 çıkıyo demekki normalmişim
allah rahmet eylesin canım ne diyelim,off dediklerine aynen katılıyorum
bu arada pinguin gerçektende bi lokmada biten bişey hiç almamak daha iyi
hoşgeldin yeni gelenler için yazıyı uygulamaya başlayabilirsin canım
geçmiş olsun valla unuttum ben bunu demeyi,acı varmı acı:18:çok kötüdür bilirim ama benim hiç tamamını kaplamamıştı,hep kenarda çıkar genelde oda senede 1 kez falan
yarım fırında patates dediğin ne nasıl nekadar ani anlamadım ben,ama ne olursa olsun patates bu yolda büyük düşmanımız uzak durmak en iyisi fırında bile olsa,ideal kilona gelince yersin onu hayal et barişuan yemesen daha iyi bide akşam yemişsin bugün duydum bi tane parmak patates yersek onu yakmak için 5 dakika koşmak gerekiyomuş,yani düşün bide biz bi yedikmi maşallah kaçtane yiyoruz,işin yoksa onu yakmak için koş dur
yha nevarki konuşmalarında,yaff ben severim onları pampiş,,sende alışsan iyi olur,,çünkü herkez ele geçirmek için uğraşıyo türkçeyi bozmak için neler yapıyorlar,hadi kendine cici bak sheker
yanlış anlama espirik yaptım,inanki bende anlamıyorum ne nasıl kolayına geliyo onların boşvermek en iyisii yapcak bişey yok
valla sena abla inanki kızınla arkadaş gibi duruyosun,,aman kızın duymasın bu lafı emii
değişim süper olmuş,,yüzün bile değişmiş farkındaysan sanada bravooo,daha çıtır hallerini görürüz inşallah,derya abla gibi
bugün inşallah güzel haberlerle gelicem cnm2 gündür giremiyorum cok yogun gecti teyzem geldi fransadan börek corek sarma öldüm bittimannemgil yarin geliyo cok sükür hayirlisiyla bizim sekretäri aradim bugün dedim kesin yok diycek yinede bir deneyeyim lafimi ikiletmedi yarin da evde kalsam sali gelsem annemgilin ucak ertelenmis dedim tamam dedi cok sevindim sabah erken kalkacaz 8-9 arasi geliyorlar
masallah canim cok güzel olmussun
naptin canim :26:
yarin güzel haberleri bekliyoruz senacim
slm canim bende cuma basladim bugüne kadar sirf kacamak
cok gecmis olsun canim ya
hayatim sen bilsen benimki 1 ay idare eder beni
deryam canim ya cok gecmis olsun hayatim 1 kac ay önce bende de cikmisdin ucuk
fistik sIkma canini bebegim sende degerlimi canim
Günaydın kısçeler..:119:
günaydın kızlar
bugün kendimi çok ama çok kötü hissediyorum geçmişide okumadım öle.hafta sonu misafdir geldi.öküz gibi yedim pasta pusta.dünde misafirlikteydik.......ama en önemlisi halam bana hamilemisin dedi????benim sezaryandan kalma kocaman göbeğim için....ahhhhh ahhhhhhh nerde o çıtır 46 kiloluk günlerim....şimdi gidiyimde kendimi temizliğe vereyim...canım acaip sıkkın..
elime gecen ilk mezro ile ölçtüm
gügüs :97
bel :73 en ince yeri
göbekten :97
kalca 107
basen 80belden bile kalın offffffffffffffffffffff
Günaydın canım, bu haftaya umarım iyi başlarız.
Ben ölçmeye bile cesaret edememmmoralimi bozmayayım dimi ama şimdi olmadık şeyler çıkar
günaydın kızlar
hadi bakalım bol bol kilo verecegimiz güzel bi hafta olur inş
günaydı sıkma canını yaw. bende dün kahvaltıya misafir çağırmıştım. mutfakta kahvaltılıkları topluyorumi kimseye de rejimden bahsetmedim dün o kilo mevzunu açınca ben zaten rejimdeyim dedim. çikolata yı elime aldım tabaktakini içine koyacaktım ."ay dur sakın yeme " diye bir çıkışta bulundu bozuldum ya. kilo problemimiz var ya insanlar alkolik muamelesi yapıyo elinde birşey varsa hemen uyarmaları lazım.günaydın kızlar
bugün kendimi çok ama çok kötü hissediyorum geçmişide okumadım öle.hafta sonu misafdir geldi.öküz gibi yedim pasta pusta.dünde misafirlikteydik.......ama en önemlisi halam bana hamilemisin dedi????benim sezaryandan kalma kocaman göbeğim için....ahhhhh ahhhhhhh nerde o çıtır 46 kiloluk günlerim....şimdi gidiyimde kendimi temizliğe vereyim...canım acaip sıkkın..
günaydınGünaydın kısçeler..:119:
günaydın inşallah cumaya kadar hepimiz süzülürüz...günaydın kızlar
hadi bakalım bol bol kilo verecegimiz güzel bi hafta olur inş
aman üzülme senin göbek yine 73 benimki 90 üzerinde .(((elime gecen ilk mezro ile ölçtüm
gügüs :97
bel :73 en ince yeri
göbekten :97
kalca 107
basen 80belden bile kalın offffffffffffffffffffff
günaydın evet ölçmemek lazım aslında...Günaydın canım, bu haftaya umarım iyi başlarız.
Ben ölçmeye bile cesaret edememmmoralimi bozmayayım dimi ama şimdi olmadık şeyler çıkar
Günaydınn
İnş güzel bi hafta olur hepimiz içinnn :119:
günaydın inş...
Günaydın ortimm..
İnş. bu hafta güzel geçerr ve cuma günü bi çok kilo vermiş görürüz kendimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?