70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım sanada iyi geceler... öpüldün canım... metabolizman hızlı hızlı çalışsın inallah!!!!

ayparcanin uykusu gelmis
tamam yarin sabaha kadar düsünelim,
kendize iyi bakin yarin görüsmek üzere kizlarrr
bye byeeeeeeeeeeee

tamam canım hadi sanada iyi geceler... öpüldün canım... sabaha kadar biraz daha kalori yakalım inşallah... bbbbbbbbbyyyyyyyyyyyyy :a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015:

SLM KIZLARRR
CEZA VE ÖDÜLLLMÜÜ OLACAKKK
BENCE ÖDÜLL KİLO VEREREK GÜZEL VE SAGLIKLI BİRVÜCUDA SAHİP OLMAKKK
CEZA İSEEE ZATEN BELLİ O İGRENÇÇ KİLOLARRR
BUNDAN BÜYÜK CEZA OLAMAZZ DİMİİ:roflol::roflol:

evet ama yarışın içine yarış girince cezada olmalıki yenilen daha hırslansın... kilo vermeyince zaten üzülüyoruz ama ceza girince cazip oluyor...

evet ama yarışın içine yarış girince cezada olmalıki yenilen daha hırslansın... kilo vermeyince zaten üzülüyoruz ama ceza girince cazip oluyor...

Canım aklıma ceza yöntemi gelmiyor ama psikolojik baskı yapabilirizzzkaydirigubbakcemile
enazındann bana yapabilirsinizzz
şişkooo şişşkooo demenizz bile beni motive ederrra.s.a.s.

Canım aklıma ceza yöntemi gelmiyor ama psikolojik baskı yapabilirizzz
enazındann bana yapabilirsinizzz
şişkooo şişşkooo demenizz bile beni motive ederrr

zambakcım bursefa, AzizGönlüm ve AyParCaMM üçlüsü olarak aynı kiloda olduğumuz için kendi aramızdada bir yarışa girdik.. o yüzden ceza uygulması getirelim diyoruz...

hoşgeldinn a.s.a.s.
burada güzell bişekilde motive olup kilo verecegine eminimm

Çok çok teşekkür ederim hoş bulduk. Ne zamandır burayı izliyordum ben de artık aranıza katılayım dedim. Birbirinize destek olmanız çok güzel. Haydi hep beraber 60'lı gruba geçelim inşallah.

--------------------------------------------------------------------------------

selam kızlar
bu yarışma ne zaman başlayacak
bende katılmak istiyorum

aramıza hoşgeldin arkadaşım a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. yarışma cumadan cumaya oluyor canım... cuma güüne kadar yediğimizi içtiğimizi, kaçamaklarımızı yazıyoruz... arada kilolarda yazılıyor... cuma günü ne kadar verdiğimizi yazıyoruz... haydi burada motive çok güzel... herkez birbirine destek oluyor... burada hepimiz zayıflayacağız inşallah... hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

1 günlük kaybım var hemde bugün baya bi kaçamak yapmışım...cokacimcoook
neyse toparlıcam artık
şu ticker lardan yapmak zorundamıyım yaa utanıyorum kilomdan
daha önce 58 lerde gezerdim şimdi...

1 günlük kaybım var hemde bugün baya bi kaçamak yapmışım...
neyse toparlıcam artık
zorunlukul diye birşey yok canım... istersen ekliyorsun... utaulacak birşey yok... verecrğiz kiloları.. bende daha salı günü baladım diyete yani geç başlamıştım ama sıkı diyet yapıyordum sebze ve meyve ağırlıklı birde lahana çorbası içerek... 2 kilo verdim 4 günde... sende arayı kapatırsın kaçamak yapmayıp kendini tutar birazda yürüyüş yaparsan herşey olur...

Çok güzel ya yediklerini buraya yazmak insanı frenler. Gerçekten çok hoşuma gitti. Ben bugün yediklerimi yazmak istiyorum.

Sabah kahvaltıda k-flakes yedim. Çikolatalı olanından. Light süt ile. Aslında kırmızı meyvelisini seviyorum ama markette bulamadım.
Arada bir elma yedim.
Öğlen yemeği olarak da küçük bir ekmeğin arasına beyaz peynir koydum. Malesef tam yağlıydı ((
Akşam yemeğini geç yedim malesef. Akşam yemeği olarak da domates, maydanoz, dere otu ve mısırı karıştırdım. Onunla birlikte iki dilim ekmek yedim.
Aralarda da üç dört bardak elma suyu içtim.
Biraz fazlaya kaçmışım sanırım (

Fakat hareket olarak da gündüz 20 dakika akşam 20 dakika dans ettim.

1 günlük kaybım var hemde bugün baya bi kaçamak yapmışım...
neyse toparlıcam artık

aaa ilk defa karşılaşıyorum hemşeriyiz... bende bursalıyım... bursada yaşıyorum... hihoyyythihoyyyt hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

iyimiş ya hemde daha yeni başlamışsın maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…