tamam ben varım... ödül ne olabilir???
--------------------------------------------------------------------------------
Ozaman bana adiosss ben yataga gidiyorum sabaha görüsürüz insallah..
Sizlere hayirli geceler Allah rahatlik versin..
Insallah gece bütün kalorileri eritirsiniz hadi canlar öptümmm
Ya ben suyu cok iciyorum fazlasida zararmis :çok üzgünüm:evet canim suyun cok faydasi var,
en az 2 litre günde
kazanan aslinda kilo vererecek en iyi ödülü almis olur
biz kaybedene ceza verelim,
ceza düsün sen,
ayparcanin uykusu gelmis
tamam yarin sabaha kadar düsünelim,
kendize iyi bakin yarin görüsmek üzere kizlarrr
bye byeeeeeeeeeeee
SLM KIZLARRR
CEZA VE ÖDÜLLLMÜÜ OLACAKKK
BENCE ÖDÜLL KİLO VEREREK GÜZEL VE SAGLIKLI BİRVÜCUDA SAHİP OLMAKKK
CEZA İSEEE ZATEN BELLİ O İGRENÇÇ KİLOLARRR
BUNDAN BÜYÜK CEZA OLAMAZZ DİMİİ
evet ama yarışın içine yarış girince cezada olmalıki yenilen daha hırslansın... kilo vermeyince zaten üzülüyoruz ama ceza girince cazip oluyor...
Selam arkadaşlar ben de varım yarışmada. Gerçi ben ancak 1 kilo verebiliyorum ama olsun :)
Canım aklıma ceza yöntemi gelmiyor ama psikolojik baskı yapabilirizzz
enazındann bana yapabilirsinizzz
şişkooo şişşkooo demenizz bile beni motive ederrr
hoşgeldinn a.s.a.s.
burada güzell bişekilde motive olup kilo verecegine eminimm
--------------------------------------------------------------------------------
selam kızlar
bu yarışma ne zaman başlayacak
bende katılmak istiyorum
aramıza hoşgeldin arkadaşım a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. yarışma cumadan cumaya oluyor canım... cuma güüne kadar yediğimizi içtiğimizi, kaçamaklarımızı yazıyoruz... arada kilolarda yazılıyor... cuma günü ne kadar verdiğimizi yazıyoruz... haydi burada motive çok güzel... herkez birbirine destek oluyor... burada hepimiz zayıflayacağız inşallah... hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
zorunlukul diye birşey yok canım... istersen ekliyorsun... utaulacak birşey yok... verecrğiz kiloları.. bende daha salı günü baladım diyete yani geç başlamıştım ama sıkı diyet yapıyordum sebze ve meyve ağırlıklı birde lahana çorbası içerek... 2 kilo verdim 4 günde... sende arayı kapatırsın kaçamak yapmayıp kendini tutar birazda yürüyüş yaparsan herşey olur...1 günlük kaybım var hemde bugün baya bi kaçamak yapmışım...
neyse toparlıcam artık
şu ticker lardan yapmak zorundamıyım yaa utanıyorum kilomdan
daha önce 58 lerde gezerdim şimdi...
1 günlük kaybım var hemde bugün baya bi kaçamak yapmışım...
neyse toparlıcam artık
şu ticker lardan yapmak zorundamıyım yaa utanıyorum kilomdan
daha önce 58 lerde gezerdim şimdi...
zorunlukul diye birşey yok canım... istersen ekliyorsun... utaulacak birşey yok... verecrğiz kiloları.. bende daha salı günü baladım diyete yani geç başlamıştım ama sıkı diyet yapıyordum sebze ve meyve ağırlıklı birde lahana çorbası içerek... 2 kilo verdim 4 günde... sende arayı kapatırsın kaçamak yapmayıp kendini tutar birazda yürüyüş yaparsan herşey olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?