70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmıs dogum günün kutlu olsun cnaım nice güzel mutlu yıllara

valla süpersin ben burda aktif olarak girip yazdıgım halde bısey becerdığim yok sen gizli gizli misafir sanatcı olaraktan işi götürmüşsüntebrık ederım ya nası basarıyosunuz anlamıyorum ben ırademı kaybettım sanırım

günaydın kızlar gecmısın hepsını okuyamaıdm sıkıldım yazayım dedım artık.ama neden sıkıldım söyleyim.Bu haftaki liste süper ve ekndımden utandım ocak asonunda burya geleli 1 yıl olcak ve ben topu topu 7-8 kılo verdım o kadar ne kadar keyfıme düşkünmüşüm bütün bu azımlı arkadaslardan utandım ama gel gör ki cesaret edip hala hırsa gelemiyorum bi spor bıle yapamıyorum nası vakit ayırıyrosunuz hafatsonu oglum gene hastaydı zaten bi türlü tam iyileşemedi de onun stersınden mı yoksa bahaneden mı yıyıp durdum bugun gene nıyetlıyım orucken zaten az mı yeıdm cok mu idrak da edemıyorum.kendımı bend ehantal ve agır hıssedıyorum ama nası motıve olcam bılmıyorum bıseyelr eksık sanırım yemek yemek beni mutlu edıyor ondan yıyorum ya

Günaydın kızlarr kahvaltımı yaptım geldim bilmiyorum öğün öğün yazıyor musun yazıyorsanız ben de yazayım :)

Pazar akşamı leslie ile 3 mil yürüdüm :)

sabah leslie ile 2 mil yürüdüm duşumu aldım işe geldim :)

Bu gün ki kahvaltım 9,30

3 dilim çavdar ekmeği
yarım domates
1 ufak salatalık
1 dilm peynir
6 adet zeytin ve çay

Yazarız canım da haftasonu topik sessiz olur.
H.içi tüm kısçeler burda daha aktif oluyorlar. :)

anladım canım sağolasın :)

hoşbuldukk :) aa öyle mi ben özel msj atıldııgnı bılmıyorudm o zmana zöel msj atarım :)

ay_she aramıza hoşqeldin canımm
hemen hemen aynı hikayelerimiz
umarım hedef kilona ulaşırsın

hoşbulduk canımm :)
inşallahh hepimiz ulaşırız hedeflerimize :)

doğumgünün kutlu olsun fıstık,nice mutlu yıllara

hoşgeldin buraya takıldığın sürece çok şey öğrenip uygulayacaksın vede sorunların çözülecek...yeterki bizi terketme

Diyet hakkında az bucuk bişeyler biliyorum ama tabii ki önemli olan uygulamak ve kendine göre doğru olanı bulmak
inşallah biz de bunu başarabiliriz :) ben zaten bayaadır kk dayım zaten msj sayımdan belli oluuyoırdur :)
ama hiç diyet topiğine takılmamıştımm hadi bakalımm :)

aaa ben de bafralıyım :) ve evet lahanyaı her halını çok sevrım :) özellikle tursusunu :)

Son düzenleme:
Bu arada cuma günleri mi tartılıyorsunuz ???

Ben perşembeden perşembeye tartılıyorum cumaları şapiosanız ben de öle yapayım :)

dünkü menüm...
sabah:
2 dilim tost ekmeğiyle hazırlanmış kaşarlı tost
1 dilim salam
1 fincan yeşil ve form çayı

ara:
bol bol su...

öğle:
1 fincan acılı domatesli çabuk çorba
1 fincan yeşil çay

ara:
yarım bardak süt

akşam:
yine tost yedim..
spichal K yicektim ama o kadar çok acıkmıştım ki
spichal K ile doyamıcağımı biliodum
ekmek yemem lazımdı çok kötüydüm...
o yüzden bende kendime
2 dilim tost ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost yedim...

ay_she kilo durumun için çizelge hazırlayıp onu kullanırsan çok daha qüzel olur canım..

günaydın kızlar

ben geldim ama yapılcak işlerimi haleltmeden gırmeyeyım dedım, sonra buraya takılıp kalıyorum şimcik işimi bıtırdım ama yıne gıdıcem durusmalarım var:26:

herkesın keyfı yerındedır inşallah, geçmişi okuyamadım daha, gelince bakıcam artık

günaydın canım..
Hoşqeldin ve kolay qelsin

NaaaaaF geçmişte takılıp kaldınnnnnn
ayrılda qelllllll ayrılda qellllllll

Günaydın kızlar
Geçmişe bakim bi

Günaydın kısçeler...

Merhaba bende geldimmm aranıza!!Boyum 1.70 kilom 71 çok kötü hissediyorum kendimi,kayınvalidem göbeğin çıktı git kilo ver azcık diyene kadar dikkat etmedim o öyle diyincede hayata küstüm resmen.Ben şimdi nasıl zayıflicam hiç bir fikrim yok

diyuete başladığımdan beri tututuğum bir defter var ona baktım. bir ay olmuş başlayalı ve ben henüz 2,8 kilo verdim. hatta haftasonu almış gibi de duruyom. moralim bozuldu ya

günaydın kızlar
regl öncesi krizim ve ben geldik
kilo aldım kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum
sizler iyisinizdir inşallah.

hoşqeldin canımm...
burda 15-20 kg vermiş arkadaşların menülerini takip edersen süper kilo verirsin inşallah
kolay qelsinn...

diyuete başladığımdan beri tututuğum bir defter var ona baktım. bir ay olmuş başlayalı ve ben henüz 2,8 kilo verdim. hatta haftasonu almış gibi de duruyom. moralim bozuldu ya

bozma moralini...
ben 1 ayda 1 kilo verdiğim qünleri biliorum
azıyla bile olsa mutlu ol bence...
yeme düzenini oturtunca tıkır tıkır qider kiloların meraklanma...
birde bazen vücut dönem dönem duraklamalar yaşıyor

Bu dönemde bayramı falan da geçirdik ama bayramda herkes kilo aldı.
Bide h.sonu yemekleri var tabi.
Azimle devam edip abur cuburu kesersen emin ol daha çok verirsin.

Hoşgeldinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…