gecmıs dogum günün kutlu olsun cnaım nice güzel mutlu yıllarakizlar bugun dogum gunum 30 oldum ah ahhh nezaman gecti bukadar sene
gelelim bugunki yediklerime
sabah 1bardak ilik su
kahvalti 2dilim kizarmis ekmek kk kadar peynir 1zeytin 2 kucuk domates bir tatli kasigi pekmez ve cay simdide ikinci cayimi iciyorum
70 79 topiğindeki herkese selamlar ben sizlerin sayesinde tam 11 kilo verdim 14 temmuzdan buyana.Herkesin hikayesi gibi klasik hamilelikden kalma kilolar vardı üzerimde 65 kilo ile hamile kaldım 80 kilo ile doğurdum doğumdan çıktığımda tam 72 kilodaydım bir sene böyle takıldım sonra yavaş yavaş verme çabalarına başladım kendimce ama ben diyet yapmayı aç kalmak zannettiğim için şok diyetler yaptım böyle böyle 73.4 kilo oldum ve birgün burayı keşfettim sizi buldum hani bazen hey alttaki ziyaretçi dikizleme bizi sende yaz dediklerinizden biride kesin bendim menülerinizi yediklerinizi içtiklerinizi hep takip ettim kılavuz triendy21 erginsena özellikle sizlerin menüleri bana nasıl beslenmem gerektiğini öğretti özellikle sizlere teşekkür etmeliyim ve bugün sabakki kilom 61.8 çıktı ve artık sizlere teşekkür etmek için üye olmaya karar verdim hedefim 58 kilo olmak
Yazarız canım da haftasonu topik sessiz olur.
H.içi tüm kısçeler burda daha aktif oluyorlar. :)
tamam canım bu hafta seni liste altına alıyorum ama gelecek hafta özele atmalısın bu şekilde bildirimi eğer özele daha gönderemiyorsan buraya aynı şekilde ama başına triendy21'in dikkatine yazarsan bilsdirimin geçerli olur canım,,hoşgeldin aramızaa
ay_she aramıza hoşqeldin canımm
hemen hemen aynı hikayelerimiz
umarım hedef kilona ulaşırsın
doğumgünün kutlu olsun fıstık,nice mutlu yıllara
hoşgeldin buraya takıldığın sürece çok şey öğrenip uygulayacaksın vede sorunların çözülecek...yeterki bizi terketme
ben bafralıyım..haliyle severim lahananın her türlüsünü,fasulye turşusunu da.kavurmayıda...
bi debiz ramazanda siron ysaparız bilirmisin canım...ben memleket dönüşü hergün yiyordum da bol tereyağlı...
Bu arada cuma günleri mi tartılıyorsunuz ???
Ben perşembeden perşembeye tartılıyorum cumaları şapiosanız ben de öle yapayım :)
günaydın kızlar
ben geldim ama yapılcak işlerimi haleltmeden gırmeyeyım dedım, sonra buraya takılıp kalıyorumşimcik işimi bıtırdım ama yıne gıdıcem durusmalarım var:26:
herkesın keyfı yerındedır inşallah, geçmişi okuyamadım daha, gelince bakıcam artık
ay_she kilo durumun için çizelge hazırlayıp onu kullanırsan çok daha qüzel olur canım..
evet cnm cuma sabahları aç karna tartılıp bildirim yapıyoruz
günaydın kızlar
ben geldim ama yapılcak işlerimi haleltmeden gırmeyeyım dedım, sonra buraya takılıp kalıyorumşimcik işimi bıtırdım ama yıne gıdıcem durusmalarım var:26:
herkesın keyfı yerındedır inşallah, geçmişi okuyamadım daha, gelince bakıcam artık
Günaydın kızlar
Geçmişe bakim bi
Merhaba bende geldimmm aranıza!!Boyum 1.70 kilom 71 çok kötü hissediyorum kendimi,kayınvalidem göbeğin çıktı git kilo ver azcık diyene kadar dikkat etmedim o öyle diyincede hayata küstüm resmen.Ben şimdi nasıl zayıflicam hiç bir fikrim yok
diyuete başladığımdan beri tututuğum bir defter var ona baktım. bir ay olmuş başlayalı ve ben henüz 2,8 kilo verdim. hatta haftasonu almış gibi de duruyom. moralim bozuldu ya
diyuete başladığımdan beri tututuğum bir defter var ona baktım. bir ay olmuş başlayalı ve ben henüz 2,8 kilo verdim. hatta haftasonu almış gibi de duruyom. moralim bozuldu ya
Merhaba bende geldimmm aranıza!!Boyum 1.70 kilom 71 çok kötü hissediyorum kendimi,kayınvalidem göbeğin çıktı git kilo ver azcık diyene kadar dikkat etmedim o öyle diyincede hayata küstüm resmen.Ben şimdi nasıl zayıflicam hiç bir fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?