70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşbulduk arkadaşlar 3 aydır kansızlıktan regl olmuyorum onunda kilosu var tabi bende off yaaaa

off ya ne güzel dün sabah 69 dum sabah baktım yine 70regl yaklastı ondan sanırım oteldeym bugün toplantımız var koydular önümüze kuyrabiyleri cıldırdım hırs alırcasına götürdüm 4-5 tane iice tüy diktim üstüne yani bu nası bi eziyet ya yediğimde aldıgım zevkten agır basıo suan sucluluk pöfff

yok canım fıstık gibisin. Atatürk ne demiş ''geldikleri gibi giderler''. azcık dikkat et o obezle savaş bence.

İnşallah abla :26:

Magnumm

Rica ederim abla proğramlarımız tutsa daha iyi anlaşırız ama tutmuyo

Geçmiş olsun derya abla

Ne güzel anlatmışsın

Delisin sen neler yapıyosun yaa bişeyde söylemiyosun bi elimden tut saçımdan sürü bişe yap

Ben sırf 52 kilo diye bi arkadaşımın karşısına çıkamıyorum 9 aydır :26: :26: psikolojim bozuluyo ama çabalamıyorum da zayıflamak için :26:

Doğum günün kutlu olsun cnm

Hoşgeldinn

Vay anasını ben burdayken veremedim sen nasıl verdin

Utanıyorum kendimden :

Hoşgeldin

Bana da sormuşlardı bikeresinde uyuz olmuştum :26: boşver takma cnm

Benim kadar değildir deryamm geçen gün biri yazmıştı sanki :26: benimde içimden bi öküz çıktı sevabına biri kesse :26:

Kolay gelsin tatlım

NaaaaaF geçmişte takılıp kaldınnnnnn
ayrılda qelllllll ayrılda qellllllll

Üff sorma patron geldi iş verdi bankalar girdi araya bi alıntıları cevaplayamadım he

Hoşgeldin

Bu dönemde bayramı falan da geçirdik ama bayramda herkes kilo aldı.
Bide h.sonu yemekleri var tabi.
Azimle devam edip abur cuburu kesersen emin ol daha çok verirsin.

Hoşgeldinn
sağolun. ben rejime başlayınca hep ilk ay 4-5 kilo verirdim sonra ayda 1 kilo verimine kadar düştüğüm olurdu ama bu sefer daha baştan az verince bozuldum. abur cunur neredeyse hiç yemem. yediğimde erik kayısı kurusu falan. çikolata mesela hiiiç yemem neredeyse. benim sorunum unlu gıdalar sanırım ya bir aydır hiç makarna yemiyordum dün öğlen yemeği niyetine 4-5 kaşık yedim yağsız tabii ama bir dilim de kek eklenince of of oldu.
Hoşbulduk arkadaşlar 3 aydır kansızlıktan regl olmuyorum onunda kilosu var tabi bende off yaaaa
hoşgeldin. kansızlık için ilaç kullanmıyor musun. kuru üzüm falan kan yapan ürünler dene. kansızlık sorununun üstüne git çünkü regl olman kadın için gerekli. rahmin kendini ayda bir temizlemesi lazım. doktora git derim 3 ay çok uzun ya nasıl dayandın o strese. ben 3 gün gecikse krize giriyorum

Son düzenleme:
selam kızlar..
herkesler kaçırmış yine..
ben enson c.tesi menümü yazdım ama akşam oturmasına gitmem vede regl kurbanı olmam batırdı beni...
1dilim ağlayan kek benimde anamı ağlattı
1 rulo patatesli börek..
yarım muz
1dilim ayva
1küçük elma
1kçmandalinayla gün bitti...
dünde gayet dikkatli geç kahvaltım oldu ama ara öğünde
1elma
1bardak süt
3ceviz
akşam
yarım kase yoğurt yarmalı çorba
et haşlama içinde birtane patatesle
salata....
gayet iydi menüm derken regl sancım bitti ya eşime kek yapam dedim adamcağız hazı rpek almaz sevmez çok oldu yapmayalı...
kurumeyveli üzümlü kek yaptım mis gibiydi yağıda azdı ama nolursa olsun unlu şekerli işte pis boğazım durmadı iyiki sık yapmıyorum yani..3dilim yedim sanırım
neyseki leslie yaptım iki gecede..sağolsun arkdaş link gönderdi eşim hepsini indirdi seç beğen yap misali
ben bunalır hep denesem bana 1 yıl yeter zatennbirsürü çeşidi var..

Bu konuda eşimle ortak bir metod uyguluyoruz...
dün akşam bende misafirlikteydim mesela börekler tatlılar kurabiyeler 5-6 çeşit menü yapmışlardı
ama ben karnım tok dedim tatlarına dahi bakmadım sebebini de hemen yazıyorum
ben aburcuburlardan en çok tadelle çikolatayı seviyorum
bunlara sabretmemin karşılığında
haftada 1 kere eşim bana tadelle çikolata qetiriyor büyükkkkkkkk bir aşk ve zevkle yiorum...
benim zaten her hafta yaptığım 1 kere kaçamağım var fazlasını yersem çok üzülücem
diye kendimi motive ediyorum sabırla tadelle yiyeceğim qünleri ve saatleri sayarak
önüme qelen abur cuburları reddediyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlar
regl öncesi krizim ve ben geldik
kilo aldım kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum
sizler iyisinizdir inşallah.

günaydın :)
regl öncesi bende çok manyak tatlı krizi oluyo öle bi kriz mi

diyuete başladığımdan beri tututuğum bir defter var ona baktım. bir ay olmuş başlayalı ve ben henüz 2,8 kilo verdim. hatta haftasonu almış gibi de duruyom. moralim bozuldu ya

canım merhaba :) ben ramazandna önce diyet yapıyordum ve 2 haftada 1 kg anca verebılıyrodum yanı ık haftamda bıle 1 kg vermsıtım düşün
hayatım boyunca ılk kez dıyet yapıyorum ve ılk haftada 1 kg verıyorum
sonra doktorumda diyetısyen analtırken dinledim vücutta kas miktarı azsa yağ yakımı daha az olacagı ıcın kilo veremeyebılırmıssın
bayadır hem eğlencesine hem de spor olrk hint dansları yapıyordum 2,800 verdım gecen hafta yürüyüşe de başladım şimdi :)

ooo çok fena ödem de toplamış olabılırsın regl lamayınca çok ödem topluo vücut detox yapmayı dusundun mu hiç

regl öncesi ben manyaak ödem topalrım of of of ayakkabıalrım fln gıyemem böle ne bıcım

NaF bu Cleopatra ne yapıyosa ondan yapmak lazım baksana 65.5 olmuş

heheheh valla bende tavsiye ediorum arkadaşlar
gerçekten her qün 100 gr bile olsa veriyorum.. en az 100 gr en fazla 450-500 gr kesinlikle veriyorum
ama neredeyse hiç kaçamak yapmıyorum
haftada 1 gün tadelle bayramım var

Magnumm
Ben sırf 52 kilo diye bi arkadaşımın karşısına çıkamıyorum 9 aydır :26: :26: psikolojim bozuluyo ama çabalamıyorum da zayıflamak için :26:

Magnum yaa :131:
Öff o psikoloji çok fena hep biraz daha kg vereyim sonra görüşürüm diye ertelediğim o kadar çok arkadaşım var ki..
Yazık bizeee.:95:

Vay anasını ben burdayken veremedim sen nasıl verdin

heheheh valla bende tavsiye ediorum arkadaşlar
gerçekten her qün 100 gr bile olsa veriyorum.. en az 100 gr en fazla 450-500 gr kesinlikle veriyorum
ama neredeyse hiç kaçamak yapmıyorum
haftada 1 gün tadelle bayramım var

Bende bu hafta çok dikkat edicem.
Malum son 7 gün kaldı. :26:
Ne verirsem kârdır artık böyle düşünüyorum..
Bi 6'yı göremedim kendime çok kızıyorum.

okadar kan ilacı kullanıyorum olmuyorum bir türlü,farlutal verdi doktor 6 günlük artık her ay onu kullanıcam umarım işe yarar.

Bende bu hafta çok dikkat edicem.
Malum son 7 gün kaldı. :26:
Ne verirsem kârdır artık böyle düşünüyorum..
Bi 6'yı göremedim kendime çok kızıyorum.

dilekkkkkkkızıyorum ama bi 6yı göremddimd eyip üzülüp 7lerdende inemiyosun strese soktun kendini haaa:18:
bırak 6yı bak önüne bide sanki 6yı görmene 15 kilo varmış gibi ne hayıflanıyonkikalmış 2kilo yaniii
canım olmuyor ama bırak takıntıyı sen verirsin benim gibi neyin engel olduğu bellimi değil kilo vermemene gençsin dahaokadan kilon gitmiş bidaha duymuycam o cümleyi tamammı evladımmm:13:
ya ben napayım haaa

ay şu hint dansını merak ettim linki varsa yazar mısın. ya ben ilk iki hafta güzelce spor yaptım sonra 10 gün sporu kesince tabii bayram sebebi ile yiyince de kilo aldım ama şimdi yeniden başladım spora her gün önce leslinin 5 dk kısa olanı ile ısınıyorum sonra aldığım egzersiz aleti ile 20 dk kadar çalışıyorum sonra biraz karın mekik falan final dede yarım saat masaj aleti ile karın yağlarını dövüyorum. şunu bozmadan bir hafta uygularsam inş yeniden incelecem.

bende utanarak rezil haftasonu menümü yazayım. sizde kızın bana.
cumartesi
sabah 1 dilim kepekli ekmek çok az peynir+ yarım patatesli börek
ara bir elma
öğlen
fırında yağsız patates ve etden oluşan kendi keşfim yemekten 2 çorba kaşığı+ 3-4 kaşık yağsız az peynirli makarna
akşam bir dilim kek+ 2 tane hazır tuzlu kurabiye

pazar
kahvaltı
2-3 patates kızartması(yağsız ama actifryda yaptım)+ yoğurt+bir pankek+yarım dilim ekmek üstü çikolata+peynir zeytin(misafir vardı da :) )
öğle bir elma+4-5 kaşık makarna
akşam yine keeeeeeek
gece bir elma bir portakal

yediklerim az gibi dursada en kötü tarafı hepsi unlu gıda yaaaa. birde saatleri çok kötü arada 7-8 saat geçen öğünler oldu ve sabah tartıldım 71 olmuşum işte

Son düzenleme:

amin senaablacim cok tesekkur ediyorum

İnşallah abla :26:

Delisin sen neler yapıyosun yaa bişeyde söylemiyosun bi elimden tut saçımdan sürü bişe yap

Üff sorma patron geldi iş verdi bankalar girdi araya bi alıntıları cevaplayamadım he

ohoooooo şekerimm sen ordamısınnnn
ben 66 rakamına dün el sallıyodum
dün 65.9u qördümm
buqünde 65.5i qördümm
cumaya kadar 64 hedefimmm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…