yok canım fıstık gibisin. Atatürk ne demiş ''geldikleri gibi giderler''. azcık dikkat et o obezle savaş bence.
Herkes geçmişte sanırım.
Ben gene arkadaşıma gideyim tavıklı salatamı yedim 4 gibi börek yapmış ama kayfe yeter bana tokum dedim.
Türk kahvesi ve bitki çaylarıyla günü bitircem.
Sabah:
Yarım simit,
Sucuklu yumurta,
Az vişne reçeli,
Kaşar,
Şekersiz çay
Ara:
Bademli magnum
Akşam:
Tavıklı salata
Ayran
deryaaa
geldim kuzuuu
ama gitmek zorundayımmalum faturalar cariler vs....
kıss buraya yazılırmısorucaqım şeylerin hepsi hesap kitap bütün topik okuyunca büüleee kalır neyse canım naf arayıp anlattı bana saqolsun...teşekkürler naffffffffffff
kızlar çok tuhafım yaaaa...
eşim benle dalga geçiyor:fatih ürek-2 oldun diyor...üs dudağım bi uçtan diğer uca kadar uçuk olduğu için şişti yaaaaa....bütün gün sinir etti beni kıs kıs gülüyor...hastada değilim ama(gerçi hafif ateşim var ama) heralde şu denetleme işini çok kafaya taktım ya ondan oldu heralde...heralde müfettişler pazartesi geldiklerinde beni görünce gözleri ışıklanıryazık buna dokunmayalım derler ...hemen menümüde vereyim
sabah+öğle(10-11 arası malum haftasonu)
3 dlm.kızarmış ekm.üzerine beyaz peynir,6 tane zeytin,1 hşl.yumurta,3-4 çıbık patates kızartması,domates,salatalık,sivri biber,1 tatlı kaşığı bal,,3 dlm.salam incesinden(dışarda yedik ben tatsızdım diye hafifte ateşim vardı),çay
ara(13.30)
1 fnc.yeşil çay,8 tane fındık
akşam(16.30)
1 kase malatya tarhanası(bol pul biberli sıcak sıcak iyi geldi),çeyrek hşl.tavık göğsü,1 kase yağsız domates biber soslu makarna,3 kaşık yoğurt
gün boyu 1,5 lt.su,2 fnc.yeşil çay,1 fnc.yemek sonrası çay,1 fnc.form çay
SPOR:720 tane plates çemberiyle iç bacak hareketi(yatıyorum çemberi diz kapaklarımın arasına koyup sıkp gevşetiyorsun 60 ar taneden 12 set yaptım)...bide gün boyu kocişin yardımıyla ev işi ,çamaşır...
yatmadanda 1 brd.süt
hepücüğü bukadar,haftasonu böyle iki öğüne düşüyor herzaman...olsun hafta içi toparlıyorum
herbişeyin çaresini buldular da en azından bulamasalar da azaltıcı yatıştırıcı çareler buldular da birtek şu adet öncesi sendroma çare bulamadılar.
reglden 10 gün önce başlayor hayatım kararmaya. deli bir iştah artışı, nereye gidiyor onca yediklerim ben bile şaşırıyorum oysa 3 gün önce o yediklerimin çeyreğini yesem patlayacakmış gibi olurum. sonra ödem o şişlik hali deli ediyor beni. göbek bir karış önde el ayak balon gibi şişmiş uçtum uçacağım. yorgunluk hantallık cabası. yarın folklör var ben parmağımı bile oynatmak istemiyorum. ve sinir harbi. herşey nasıl gıcık gıcık üzerime geliyor. hiçbirşeyi sevmiyorum hayattan nefret ediyorum. herşeye alınıyorum küsüyorum sinirleniyorum. bunların hepsiyle başa çıkmak ne zor yaa. taa ki o altın damla gelinceye kadar. o 1 damlacık kırmızı sıvı geldiğinde gözümün önü açılıyor ruhuma güneş doğuyor. saçım başım ruhum bi başka güzel oluyor. savaştan çıkmış zafer kazanmış gibi. beni adet öncesi uyutsalar o bir damla gelince uyandırsalar ne güzel olur...
herkese hayırlı pazarlar...
nasılsınızz??
bu sabah 66,1'i qördümm
65 'i qörmeme ramak kaldıııııııı
hatta yarın qöreceğime inanıyorum inşaallah bakalımmm
hedefime koşarak ilerliyorum resmennn
takılın peşimeeee
Günaydın kısçelerr.
3 gün öküz gibi yemenin sonucunda 72 olmuşum tekrar.:2:
Dün akşam en yakın arkadaşlarımla buluştum.
Söz döndü dolaştı kiloya geldi gene.
Biz 4 kız kardeş gibiyiz artık çocukluktan beri beraberiz ilkokul, ortaokul,lise, üni hepsini beraber okuduk.
Biri 46, diğeri 48, ötekide 52 kilo..
Dolayısıyla ortalarında sırıtan bi tek benim.
Doğum yapan arkadaşlarımızdan konu açıldı sonra kilolu kaldılar çoğu tabiki.
Bizim kızlarda direkt ben doğursam hemen kilo veririm ne öyle göbekli falan iğrenç dediler.
Böyle bi muhabbet başladı kötü hissettim kendimi.
Hepsinde son moda kıyafetler zaten yakışıyorda giydikleri.
Bide kendime baktım benim kilo takıntım sadece lafta dedim istesem çoktan vermiştim.
Duygularımı pek yansıtamasamda anlayan vardır belki.
Belki bi ortamda sizde böyle hissetmişsinizdir..
Kesinlikle onlara bi hasetliğim yok benim sorunum kendimle..
Öyle işte dün akşam yazdıklarınız için tekrar teşekkür ederim.
kizlar bugun dogum gunum 30 oldum ah ahhh nezaman gecti bukadar sene
gelelim bugunki yediklerime
sabah 1bardak ilik su
kahvalti 2dilim kizarmis ekmek kk kadar peynir 1zeytin 2 kucuk domates bir tatli kasigi pekmez ve cay simdide ikinci cayimi iciyorum
kızlar merhabaa :) beni de alın aranıza :) ben diyete 10 kasım Perşembe günü başladım
Başlangıç Tarih : 10 kasım
Başlangışç kilosu : 75.8
1. Hafta tartım sonucu : 73.00
1. Hafta verilen : 2.80
Hedef : 60
Normalde 2 kilo 800 gr fazla ama ilk haftam olduğu için ve ödem attıgım için normal sayılıyor :)
Tam gaz devam ben de buraya yazıcam bakalım Perşembe günü naıl bir sonuç alıcam
Aslında kilodan ziyade kalça-basen bölgemi inceltmek istiyorum denenmiş ve başarılı yöntemleriniz varsa seve seve uygularım
Üst bedenim 38 fln ama alt bedenim almış başını gidiyo cidden isterse 50 olayım ama basenim incelmeyince bi anlamı yok benim için
yani kiloyla beraber incelmede yapmam lazım kızlaryardım lütfennnn
70 79 topiğindeki herkese selamlar ben sizlerin sayesinde tam 11 kilo verdim 14 temmuzdan buyana.Herkesin hikayesi gibi klasik hamilelikden kalma kilolar vardı üzerimde 65 kilo ile hamile kaldım 80 kilo ile doğurdum doğumdan çıktığımda tam 72 kilodaydım bir sene böyle takıldım sonra yavaş yavaş verme çabalarına başladım kendimce ama ben diyet yapmayı aç kalmak zannettiğim için şok diyetler yaptım böyle böyle 73.4 kilo oldum ve birgün burayı keşfettim sizi buldum hani bazen hey alttaki ziyaretçi dikizleme bizi sende yaz dediklerinizden biride kesin bendim menülerinizi yediklerinizi içtiklerinizi hep takip ettim kılavuz triendy21 erginsena özellikle sizlerin menüleri bana nasıl beslenmem gerektiğini öğretti özellikle sizlere teşekkür etmeliyim ve bugün sabakki kilom 61.8 çıktı ve artık sizlere teşekkür etmek için üye olmaya karar verdim hedefim 58 kilo olmak
Eki Görüntüle 292105 Eki Görüntüle 292106
Eki Görüntüle 292102 Eki Görüntüle 292103 Eki Görüntüle 292104
buyrum kızlar alın kahvelerinizii höpürdetelim hep beraber
18.11.2011 cuma kilo tablosu
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] cleopatra [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 13.500 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :124::119: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] pinktomato [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 67.1 [/TD] [TD] 65.4[/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 12.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] yearslater_38 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 75.6 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] triendy_21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 61.7 [/TD] [TD] 60.1 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 19.700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nadir [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 5.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 59.6 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 26.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 63.3 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 13.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] kıvılcm [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] incelemezkiii [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 5.600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] mavigoz0554 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 7.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] musize [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 4.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] blackcat_80 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] ms22 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 67.4 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] deryaak [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 7.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 62.6 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 13.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 66.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 3.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] mywish89 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 14.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] umud [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 74.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 13.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 7.800 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 22.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] kdr [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 68.3 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] serpi [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 13.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birincimiz cleopatra arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan haticeatalay--charm--ay_she arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
naf ve serpi arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79:
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
merhaba kızlar
benide aranıza alsanız ne güzel olur
73 ile başladım diyete 1hafta oldu şuan 72 kiloyum düzenli besleniyorm ve günde 40 dk leslie yarım saatde bisiklet sürüyorm yarın gene tartılcam desteklerinizi bekliyrm
günaydın kızlar
bugün kendimi çok ama çok kötü hissediyorum geçmişide okumadım öle.hafta sonu misafdir geldi.öküz gibi yedim pasta pusta.dünde misafirlikteydik.......ama en önemlisi halam bana hamilemisin dedi????benim sezaryandan kalma kocaman göbeğim için....ahhhhh ahhhhhhh nerde o çıtır 46 kiloluk günlerim....şimdi gidiyimde kendimi temizliğe vereyim...canım acaip sıkkın..
günaydın herkese
bugün buraya gelmeye hiç yüzüm yok aslında.. hafta sonu faziaydı yedim de yedim. ruhumdaki açlığı bir türlü bastıramadım. kusacak noktaya gelene kadar yedim. halbuki be kadar istikrarlı gidiyordum. herşeyi mafettim. İş nedeniyle stresliyim onu boğazıma yansıttım sanki stresimi yemek alıcak gibi beni affedin kızlar sanırım bugün fazla uğruyamıycam. vicdan azabından kıvranıyorum.
:26:
Günaydın cnm
günaydın kızlar
ben geldim ama yapılcak işlerimi haleltmeden gırmeyeyım dedım, sonra buraya takılıp kalıyorumşimcik işimi bıtırdım ama yıne gıdıcem durusmalarım var:26:
herkesın keyfı yerındedır inşallah, geçmişi okuyamadım daha, gelince bakıcam artık
NaaaaaF geçmişte takılıp kaldınnnnnn
ayrılda qelllllll ayrılda qellllllll
Merhaba bende geldimmm aranıza!!Boyum 1.70 kilom 71 çok kötü hissediyorum kendimi,kayınvalidem göbeğin çıktı git kilo ver azcık diyene kadar dikkat etmedim o öyle diyincede hayata küstüm resmen.Ben şimdi nasıl zayıflicam hiç bir fikrim yok
bozma moralini...
ben 1 ayda 1 kilo verdiğim qünleri biliorum
azıyla bile olsa mutlu ol bence...
yeme düzenini oturtunca tıkır tıkır qider kiloların meraklanma...
birde bazen vücut dönem dönem duraklamalar yaşıyor
sağolun. ben rejime başlayınca hep ilk ay 4-5 kilo verirdim sonra ayda 1 kilo verimine kadar düştüğüm olurdu ama bu sefer daha baştan az verince bozuldum. abur cunur neredeyse hiç yemem. yediğimde erik kayısı kurusu falan. çikolata mesela hiiiç yemem neredeyse. benim sorunum unlu gıdalar sanırım ya bir aydır hiç makarna yemiyordum dün öğlen yemeği niyetine 4-5 kaşık yedim yağsız tabii ama bir dilim de kek eklenince of of oldu.Bu dönemde bayramı falan da geçirdik ama bayramda herkes kilo aldı.
Bide h.sonu yemekleri var tabi.
Azimle devam edip abur cuburu kesersen emin ol daha çok verirsin.
Hoşgeldinn
hoşgeldin. kansızlık için ilaç kullanmıyor musun. kuru üzüm falan kan yapan ürünler dene. kansızlık sorununun üstüne git çünkü regl olman kadın için gerekli. rahmin kendini ayda bir temizlemesi lazım. doktora git derim 3 ay çok uzun ya nasıl dayandın o strese. ben 3 gün gecikse krize giriyorumHoşbulduk arkadaşlar3 aydır kansızlıktan regl olmuyorum onunda kilosu var tabi bende off yaaaa
off ya ne güzel dün sabah 69 dum sabah baktım yine 70regl yaklastı ondan sanırım oteldeym bugün toplantımız var koydular önümüze kuyrabiyleri cıldırdım hırs alırcasına götürdüm 4-5 tane iice tüy diktim üstüne yani bu nası bi eziyet ya yediğimde aldıgım zevkten agır basıo suan sucluluk pöfff
günaydın kızlar
regl öncesi krizim ve ben geldik
kilo aldım kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum
sizler iyisinizdir inşallah.
diyuete başladığımdan beri tututuğum bir defter var ona baktım. bir ay olmuş başlayalı ve ben henüz 2,8 kilo verdim. hatta haftasonu almış gibi de duruyom. moralim bozuldu ya
Hoşbulduk arkadaşlar3 aydır kansızlıktan regl olmuyorum onunda kilosu var tabi bende off yaaaa
NaF bu Cleopatra ne yapıyosa ondan yapmak lazım baksana 65.5 olmuş
Magnumm
Ben sırf 52 kilo diye bi arkadaşımın karşısına çıkamıyorum 9 aydır :26: :26: psikolojim bozuluyoama çabalamıyorum da zayıflamak için :26:
Vay anasınıben burdayken veremedim sen nasıl verdin
heheheh valla bende tavsiye ediorum arkadaşlar
gerçekten her qün 100 gr bile olsa veriyorum.. en az 100 gr en fazla 450-500 gr kesinlikle veriyorum
ama neredeyse hiç kaçamak yapmıyorum
haftada 1 gün tadelle bayramım var
Bende bu hafta çok dikkat edicem.
Malum son 7 gün kaldı. :26:
Ne verirsem kârdır artık böyle düşünüyorum..
Bi 6'yı göremedim kendime çok kızıyorum.
doqum günün kutlu olsun cnm Rabbim nice hayırlı uzun saqlıklı ve mutlu yıllar nasip etsin
tamam cnm kızım duymasınliste çok güzel olmuş tuqbacım ellerine saqlık
bugün inşallah güzel haberlerle gelicem cnm
günaydın dilekcimmmmm
kızlar ne güzel listemizi sıksık güncellemişsiniz...bunu bütün hafta yapalım tuqba okadar emek veriyor bir defalık olmasın..hadi öpüyorum sizleri süslenip püsleneyim kursa öyle gideyim belki sınav sonucum daha yüksek olur
dogum günün kutlu olsun canim nice yillara
hosgeldin canim
sende hosgeldin canimve kocaman tbrkler
İnşallah abla :26:
Delisin senneler yapıyosun yaa bişeyde söylemiyosun bi elimden tut saçımdan sürü bişe yap
Üff sorma patron geldi iş verdibankalar girdi araya bi alıntıları cevaplayamadım he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?