NaF bu Cleopatra ne yapıyosa ondan yapmak lazım baksana 65.5 olmuş
heheheh valla bende tavsiye ediorum arkadaşlar
gerçekten her qün 100 gr bile olsa veriyorum.. en az 100 gr en fazla 450-500 gr kesinlikle veriyorum
ama neredeyse hiç kaçamak yapmıyorum
haftada 1 gün tadelle bayramım var
Magnum yaa :131:
Öff o psikoloji çok fena hep biraz daha kg vereyim sonra görüşürüm diye ertelediğim o kadar çok arkadaşım var ki..
Yazık bizeee.:95:
okadar kan ilacı kullanıyorum olmuyorum bir türlü,farlutal verdi doktor 6 günlük artık her ay onu kullanıcam umarım işe yarar.
dilekkkkkkkızıyorum ama bi 6yı göremddimd eyip üzülüp 7lerdende inemiyosun strese soktun kendini haaa:18:
bırak 6yı bak önüne bide sanki 6yı görmene 15 kilo varmış gibi ne hayıflanıyonkikalmış 2kilo yaniii
canım olmuyor ama bırak takıntıyı sen verirsin benim gibi neyin engel olduğu bellimi değil kilo vermemene gençsin dahaokadan kilon gitmiş bidaha duymuycam o cümleyi tamammı evladımmm :13:
ya ben napayım haaa
ohoooooo şekerimm sen ordamısınnnn
ben 66 rakamına dün el sallıyodum
dün 65.9u qördümm
buqünde 65.5i qördümm
cumaya kadar 64 hedefimmm inşallah
okadar kan ilacı kullanıyorum olmuyorum bir türlü,farlutal verdi doktor 6 günlük artık her ay onu kullanıcam umarım işe yarar.
Bende bu hafta çok dikkat edicem.
Malum son 7 gün kaldı. :26:
Ne verirsem kârdır artık böyle düşünüyorum..
Bi 6'yı göremedim kendime çok kızıyorum.
Vay anasınıben burdayken veremedim sen nasıl verdin
Utanıyorum kendimden:
selam kızlar..
herkesler kaçırmış yine..
ben enson c.tesi menümü yazdım ama akşam oturmasına gitmem vede regl kurbanı olmam batırdı beni...
1dilim ağlayan kek benimde anamı ağlattı
1 rulo patatesli börek..
yarım muz
1dilim ayva
1küçük elma
1kçmandalinayla gün bitti...
dünde gayet dikkatli geç kahvaltım oldu ama ara öğünde
1elma
1bardak süt
3ceviz
akşam
yarım kase yoğurt yarmalı çorba
et haşlama içinde birtane patatesle
salata....
gayet iydi menüm derken regl sancım bitti ya eşime kek yapam dedim adamcağız hazı rpek almaz sevmez çok oldu yapmayalı...
kurumeyveli üzümlü kek yaptım mis gibiydi yağıda azdı ama nolursa olsun unlu şekerli işte pis boğazım durmadı iyiki sık yapmıyorum yani..3dilim yedim sanırım
neyseki leslie yaptım iki gecede..sağolsun arkdaş link gönderdi eşim hepsini indirdi seç beğen yap misali
ben bunalır hep denesem bana 1 yıl yeter zatennbirsürü çeşidi var..
ohoooooo şekerimm sen ordamısınnnn
ben 66 rakamına dün el sallıyodum
dün 65.9u qördümm
buqünde 65.5i qördümm
cumaya kadar 64 hedefimmm inşallah
Bu konuda eşimle ortak bir metod uyguluyoruz...
dün akşam bende misafirlikteydim mesela börekler tatlılar kurabiyeler 5-6 çeşit menü yapmışlardı
ama ben karnım tok dedim tatlarına dahi bakmadım sebebini de hemen yazıyorum
ben aburcuburlardan en çok tadelle çikolatayı seviyorum
bunlara sabretmemin karşılığında
haftada 1 kere eşim bana tadelle çikolata qetiriyor büyükkkkkkkk bir aşk ve zevkle yiorum...
benim zaten her hafta yaptığım 1 kere kaçamağım var fazlasını yersem çok üzülücem
diye kendimi motive ediyorum sabırla tadelle yiyeceğim qünleri ve saatleri sayarak
önüme qelen abur cuburları reddediyorum
Söylemiyoki
Tadelle mi :26: hangi gün yapıyosun bu kaçamağı
Sen nerde yaşıyosun canım havasından mı suyundan mı gidiyo bu kilolar doğru söyle
Söylemiyoki
Yazık bizee valla dilekimmbizi gaza getircek bi yarışma felanmı yapsak :26: amann onuda kesin cleopatra kazanır biz avucumuzu yalarız
Kdrrrrrrrrrrr ay kurtar beni bu bunalımdan.
Halim içler acısı bak 6yı görsem hemen hırslancam ama tık yok bu aralar.
Neyse bu hfta cuma tartılcam sadece bi bugün tartıldım cumaa ya kadar tartılmıcam.
İyicene takıntı oldu bende.
Ayrıcaaaa yediklerini gördüm ama sineye çektim
Ne zaman elveda dicen şu abur cuburlaraa sennn
NaFFF bu bayannn bizeee nispetttt yapıyoooooo
Bu hafta bizde çok verelimmmmmm.
Bakk nasıl kasımm kasımmm kasılıyoooo
günaydın canım düzenli olarak menü takibinde bulundum ve kaçamak yapmadım kaçamaklı günlerin arkasındanda ertesi gün dengeledim ve gitti umarım sizde verirsiniz
Bende kaçamak yapınca menülerimi yazmıyom yazsam mı acaba :26: ama böyle kalırsınız diye korkuyom
Sen en azından spor yapmışsın bende oda yok :26:
Bak yine ser vermiş sır vermemişbiz dombilik sen çıtır ol demiiiiiiii
bende 71-70 kilodayken çok zorlanmıştım
hatta aylarca 72 de takılıp kalmıştım
bazen sinirlerim bozuluyodu oturup ağlıyodum..
6 yı bi qöreyim qerisi tıkır tıkır gelcek hissediyorum diyodum
6yı qörünce qerçekten çok hırs yaptım
5 'i qörene kadar bana hamur işi tatlı vs yasak !!!
çok kararlıyım qerçekten yasakladım...
59u qörünce çok feci bayram edicem
59u qördüğüm qün ne kadar kalorili kh lı yemekler varsa yicem
iyi yöntemmiş bende cips koysam sonuna ama tadellenin kalorisi daha az ben büyük cips yerim çünkü tadelleyi bedne cok seviyorum özellikle beyaz çikolata kaplı olanı ama senin menülerin cok az ben dayanamam hiç yemek yemiyorsun sen hep tost k-flakes filan.
Kendimi murat 124 ' de cleopatra' yıda ferraride gibi hissettim biz arkada toz topluyoz resmen el salladı geçti gitti yanımızdan Dilekkkkkkkk napicükkkkk bizzz
İnşallah :26:
Kendimi murat 124 ' de cleopatra' yıda ferraride gibi hissettim biz arkada toz topluyoz resmen el salladı geçti gitti yanımızdan Dilekkkkkkkk napicükkkkk bizzz
Harikasın ya nasıl verebildin okadar kiloyu özellikle yaptığın bişeyler var mı?
gecmıs dogum günün kutlu olsun cnaım nice güzel mutlu yıllara
valla süpersin ben burda aktif olarak girip yazdıgım halde bısey becerdığim yok sen gizli gizli misafir sanatcı olaraktan işi götürmüşsüntebrık ederım ya nası basarıyosunuz anlamıyorum ben ırademı kaybettım sanırım
günaydın kızlar gecmısın hepsını okuyamaıdm sıkıldım yazayım dedım artık.ama neden sıkıldım söyleyim.Bu haftaki liste süper ve ekndımden utandım ocak asonunda burya geleli 1 yıl olcak ve ben topu topu 7-8 kılo verdım o kadar ne kadar keyfıme düşkünmüşüm bütün bu azımlı arkadaslardan utandım ama gel gör ki cesaret edip hala hırsa gelemiyorum bi spor bıle yapamıyorum nası vakit ayırıyrosunuz hafatsonu oglum gene hastaydı zaten bi türlü tam iyileşemedi de onun stersınden mı yoksa bahaneden mı yıyıp durdum bugun gene nıyetlıyım orucken zaten az mı yeıdm cok mu idrak da edemıyorum.kendımı bend ehantal ve agır hıssedıyorum ama nası motıve olcam bılmıyorum bıseyelr eksık sanırım yemek yemek beni mutlu edıyor ondan yıyorum ya
ay şu hint dansını merak ettim linki varsa yazar mısın. ya ben ilk iki hafta güzelce spor yaptım sonra 10 gün sporu kesince tabii bayram sebebi ile yiyince de kilo aldım ama şimdi yeniden başladım spora her gün önce leslinin 5 dk kısa olanı ile ısınıyorum sonra aldığım egzersiz aleti ile 20 dk kadar çalışıyorum sonra biraz karın mekik falan final dede yarım saat masaj aleti ile karın yağlarını dövüyorum. şunu bozmadan bir hafta uygularsam inş yeniden incelecem.
bende utanarak rezil haftasonu menümü yazayım. sizde kızın bana.
cumartesi
sabah 1 dilim kepekli ekmek çok az peynir+ yarım patatesli börek
ara bir elma
öğlen
fırında yağsız patates ve etden oluşan kendi keşfim yemekten 2 çorba kaşığı+ 3-4 kaşık yağsız az peynirli makarna
akşam bir dilim kek+ 2 tane hazır tuzlu kurabiye
pazar
kahvaltı
2-3 patates kızartması(yağsız ama actifryda yaptım)+ yoğurt+bir pankek+yarım dilim ekmek üstü çikolata+peynir zeytin(misafir vardı da :) )
öğle bir elma+4-5 kaşık makarna
akşam yine keeeeeeek
gece bir elma bir portakal
yediklerim az gibi dursada en kötü tarafı hepsi unlu gıda yaaaa. birde saatleri çok kötü arada 7-8 saat geçen öğünler oldu ve sabah tartıldım 71 olmuşum işte
aaa
haftanın birincisi ben olmuşummm
nie tebrik etmionuz kıızzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?