70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

NaF bu Cleopatra ne yapıyosa ondan yapmak lazım baksana 65.5 olmuş

Söylemiyoki

heheheh valla bende tavsiye ediorum arkadaşlar
gerçekten her qün 100 gr bile olsa veriyorum.. en az 100 gr en fazla 450-500 gr kesinlikle veriyorum
ama neredeyse hiç kaçamak yapmıyorum
haftada 1 gün tadelle bayramım var

Tadelle mi :26: hangi gün yapıyosun bu kaçamağı

Sen nerde yaşıyosun canım havasından mı suyundan mı gidiyo bu kilolar doğru söyle

Magnum yaa :131:
Öff o psikoloji çok fena hep biraz daha kg vereyim sonra görüşürüm diye ertelediğim o kadar çok arkadaşım var ki..
Yazık bizeee.:95:

Yazık bizee valla dilekimm bizi gaza getircek bi yarışma felanmı yapsak :26: amann onuda kesin cleopatra kazanır biz avucumuzu yalarız

okadar kan ilacı kullanıyorum olmuyorum bir türlü,farlutal verdi doktor 6 günlük artık her ay onu kullanıcam umarım işe yarar.

Siyah çekirdekli kuru üzümlerden yiyebiliyosan ye canım ben elimden geldiğince yiyorum kuru üzüm,keçi boynuzu kan yapıyomuş hıı bide ıhlamur iç oda kan yapıyomuş

Kdrrrrrrrrrrr ay kurtar beni bu bunalımdan.
Halim içler acısı bak 6yı görsem hemen hırslancam ama tık yok bu aralar.
Neyse bu hfta cuma tartılcam sadece bi bugün tartıldım cumaa ya kadar tartılmıcam.
İyicene takıntı oldu bende.
Ayrıcaaaa yediklerini gördüm ama sineye çektim
Ne zaman elveda dicen şu abur cuburlaraa sennn

ohoooooo şekerimm sen ordamısınnnn
ben 66 rakamına dün el sallıyodum
dün 65.9u qördümm
buqünde 65.5i qördümm
cumaya kadar 64 hedefimmm inşallah

NaFFF bu bayannn bizeee nispetttt yapıyoooooo
Bu hafta bizde çok verelimmmmmm.
Bakk nasıl kasımm kasımmm kasılıyoooo

okadar kan ilacı kullanıyorum olmuyorum bir türlü,farlutal verdi doktor 6 günlük artık her ay onu kullanıcam umarım işe yarar.

Bende bu hafta çok dikkat edicem.
Malum son 7 gün kaldı. :26:
Ne verirsem kârdır artık böyle düşünüyorum..
Bi 6'yı göremedim kendime çok kızıyorum.

bende 71-70 kilodayken çok zorlanmıştım
hatta aylarca 72 de takılıp kalmıştım
bazen sinirlerim bozuluyodu oturup ağlıyodum..
6 yı bi qöreyim qerisi tıkır tıkır gelcek hissediyorum diyodum
6yı qörünce qerçekten çok hırs yaptım
5 'i qörene kadar bana hamur işi tatlı vs yasak !!!
çok kararlıyım qerçekten yasakladım...
59u qörünce çok feci bayram edicem
59u qördüğüm qün ne kadar kalorili kh lı yemekler varsa yicem

Bende kaçamak yapınca menülerimi yazmıyom yazsam mı acaba :26: ama böyle kalırsınız diye korkuyom

Sen en azından spor yapmışsın bende oda yok :26:

ohoooooo şekerimm sen ordamısınnnn
ben 66 rakamına dün el sallıyodum
dün 65.9u qördümm
buqünde 65.5i qördümm
cumaya kadar 64 hedefimmm inşallah

Bak yine ser vermiş sır vermemiş biz dombilik sen çıtır ol demiiiiiiii

iyi yöntemmiş bende cips koysam sonuna ama tadellenin kalorisi daha az ben büyük cips yerim çünkü tadelleyi bedne cok seviyorum özellikle beyaz çikolata kaplı olanı ama senin menülerin cok az ben dayanamam hiç yemek yemiyorsun sen hep tost k-flakes filan.

Söylemiyoki

Tadelle mi :26: hangi gün yapıyosun bu kaçamağı

Sen nerde yaşıyosun canım havasından mı suyundan mı gidiyo bu kilolar doğru söyle

yok kız ne her qünü...
haftada bir qün yiyorumm
hemde akşam ve qeç saatte

NaFFF bu bayannn bizeee nispetttt yapıyoooooo
Bu hafta bizde çok verelimmmmmm.
Bakk nasıl kasımm kasımmm kasılıyoooo
[/QUOTE]

Son düzenleme:
Söylemiyoki
Yazık bizee valla dilekimm bizi gaza getircek bi yarışma felanmı yapsak :26: amann onuda kesin cleopatra kazanır biz avucumuzu yalarız

Zorlaa söylettirelimm.
Ya bizi solda sıfır bırakır bu hatun
Ben gene +600 deyim
Önce bunu vercem deee sonraa cuma günki kiloodann düşcemmm deee peöfff:100::100:

Kendimi murat 124 ' de cleopatra' yıda ferraride gibi hissettim biz arkada toz topluyoz resmen el salladı geçti gitti yanımızdan Dilekkkkkkkk napicükkkkk bizzz

günaydın canım düzenli olarak menü takibinde bulundum ve kaçamak yapmadım kaçamaklı günlerin arkasındanda ertesi gün dengeledim ve gitti umarım sizde verirsiniz

İnşallah :26:

bitanemm qünlük menülerimi paylaşıyorumm
ne yediğim ne yemediğim belli
başka bişey yapmıyorum extradan yafff :26:

Harikasın ya nasıl verebildin okadar kiloyu özellikle yaptığın bişeyler var mı?

evet canım ben resmen qünün bi bölümünde aç kalıyorum
hatta bazen feci baş ağrısı tutuyordu
ama alıştım artık daha iyiyim çok şükür

merhaba kizlar bugunki sabah munumu veriyorum
ackarnina 1bardak ilik su
kahvaltida 3 dilim kizarmis ekmek,1zeytin,1haslanmis yumurta, kkpeynir ve bir tatli kasigi pekmez 2bardak cay 1kupa yesil cay ve simdi bir kupa rezene cayi
kahvaltiyi daha yeni yaptigim icin ara ogunyok dun dogum gunumdu ama ben esim disari cikartmiycak diye birsuru yemek yaptim oda disarda yiyelim dedi yemeklerin hepsi kaldi aksamda onlardan biraz yiycem aksam en gec 6da yiyorum aksama yemek olarakda mercimek corbasi,ispanak yemegi,buruksel lahanasi,pilav ve haslanmis tavuk var bide yanina salata yapicam esime kizmistim disari cikartmiycak herhalde diye oyuzdenkendimi yemek yapmaya vermistim dun

Kendimi murat 124 ' de cleopatra' yıda ferraride gibi hissettim biz arkada toz topluyoz resmen el salladı geçti gitti yanımızdan Dilekkkkkkkk napicükkkkk bizzz
İnşallah :26:

Valla canım acilen bişiler yapmalıyız orası kesinde
Tosbaayız murat124 olsa gene iyi
Akşamları k-fleskten şaşmalı vu cumaya kadar kaçamak yapmamalı bence...

örneğe bak yahuu
ben 80 kiloyken annem 68 kiloydu
annneme hep bu lafı sölüodum
gör bak gelicem geçicem seni diye...
ciddiye almıyodu sanırım oda bu günlerde bunalımda

Harikasın ya nasıl verebildin okadar kiloyu özellikle yaptığın bişeyler var mı?

özellikle yaptığım bişey yok cnm
bütün yaptıklarımı buraya yazıyorum zaten
6 dan sonra su haricinde hiç bişi yiyip içmiorum
6 da 1 kase dolusu spichal K yiorum o kadar onun kilo verdirdiğini düşünüorum ben
ama qün içeriisndede hiç karnımı doyurmuyorum
ayak üstü atıştırmalık yiorum hep

evet gizli gizli verdim kiloları darısı sizlere ama daha hedefime ulaşamadım irademi kaybettim deme kendine benimde böyle hissettiğim çok oldu halada ara ara hissediyorum ama pes etmek yokkk oğlunada geçmiş olsun benimde 2 yaşında kızım var şu sıralar herşeye ağlıyor zırlıyor delirmelerdeyim o derece ev işi iş hayatı hepsi biz kadınların üstünde inan ben böyle durumlarda daha fazla gaza geliyorum kendimizi iyi hissedelimki yaşama sevincimiz olsunki iyi ve düzgün bir ruh haliyle kalkabilelim tüm bunların altından demi canım benim

ben dans müzik kliplerini açıp aynı şekılde taklit ederek dans edıyorum acaip terletiyo :) afcede grup var hatta orada yayınlanıo :)

benim üst bedenımde b sorunum yok göbegım flnda yok ama kalçam basenım fena :) m onun ıcın kalça basen egzersizleri daha ıı gelıo :)

bir de bişeye dıkkat ettım siz hergun tartılıomsnz yaa öel bişi olmaz kı haftada bı keer tartılmak lazım

hergun tartıolıınca yanı ne bılıym o gun cıın gaz toplamısolabılrısınız bisürü şey olblr ve tartıda fazla cıkınca motivasyonunuz bozulurr yanii :26: :26: :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…