yok kız ne her qünü...
haftada bir qün yiyorumm
hemde akşam ve qeç saatte
Zorlaa söylettirelimm.
Ya bizi solda sıfır bırakır bu hatun
Ben gene +600 deyim
Önce bunu vercem deee sonraa cuma günki kiloodann düşcemmm deee peöfff:100::100:
bitanemm qünlük menülerimi paylaşıyorumm
ne yediğim ne yemediğim belli
başka bişey yapmıyorum extradan yafff :26:
tebrikler arkadaşımmm
:26::26::26::26:
Bende öyleyim
Hadi hadi vardır bişey
aaa
haftanın birincisi ben olmuşummm
nie tebrik etmionuz kıızzzzzzzzzz
dün camış gibi yedim ben ya ondan oldu günde 1 kilo fırladı resmenaksam tv de bi kadın lahmacunları nası götürüo bi yandan agzım acık bakıom bi yandan elimde kayısı onu kemiriorm yok dedim anacm bu böle olmaz hemen kocisi aradım lahmacun yiyelim nooluur die aslında cokta sevmem ama bogaz işte aksam 18:00den sora bişi yemem dedim..neyse gittik ben bi dalarsın 2 lahmacuna birden. .aksamda yemekli dügün var dedimki yok burda yedim gittim yemem orda.. hee tabi tabagın biri gelio biri gidio 2.gelen ara sıcak tabagında kendimi bişi ciğnerken buldum o aralıgı hiç hatırlamıorum karanlık orası sora bide baktım tavuklu fln aşmış bi tabak geldi bi catal bakiym dedim yarısında garsona bagırdım alıver sunu die yoksa ekmekle parlatcam tabagı o derece güzeldi yemekler sora dedim cnm kalk biz gidelim pasta fln kesmeden bunlar bende bu bogaz varken indiriveririm animallah koca pastayı öle kalktık gelioduk eve derken annemle babamın evlenme yıldönümü die yoldan aradılar gelin illa kactıgım pasta orda önüme geldi korku filmi gibi kaçamıorum kaloriden ufacık yedim ama saat 10 be anacım yapılmazki bu bu bünyeye e aldı tabi 1 kilo bi anda şimdide kontrol mekanizmamı yitirdim resmen neye dalsam die bakıorum etrafa
bu arada herkese günaydınlar
Bu arada yazmayı unutmuşum 11 aramı yaptım 1 adet Elma :)
:26::26::26::26:
Bende öyleyim
Hadi hadi vardır bişey
Bakk baakk bakkkk nasıldaaa havaaa yapıyyooooo
Tebrikler Cleopatraaaa
Darısı başımızaa inş....
Valla canım acilen bişiler yapmalıyız orası kesinde
Tosbaayız murat124 olsa gene iyi
Akşamları k-fleskten şaşmalı vu cumaya kadar kaçamak yapmamalı bence...
örneğe bak yahuu
ben 80 kiloyken annem 68 kiloydu
annneme hep bu lafı sölüodum
gör bak gelicem geçicem seni diye...
ciddiye almıyodu sanırım oda bu günlerde bunalımda
özellikle yaptığım bişey yok cnm
bütün yaptıklarımı buraya yazıyorum zaten
6 dan sonra su haricinde hiç bişi yiyip içmiorum
6 da 1 kase dolusu spichal K yiorum o kadar onun kilo verdirdiğini düşünüorum ben
ama qün içeriisndede hiç karnımı doyurmuyorum
ayak üstü atıştırmalık yiorum hep
aaa
haftanın birincisi ben olmuşummm
nie tebrik etmionuz kıızzzzzzzzzz
dün camış gibi yedim ben ya ondan oldu günde 1 kilo fırladı resmenaksam tv de bi kadın lahmacunları nası götürüo bi yandan agzım acık bakıom bi yandan elimde kayısı onu kemiriorm yok dedim anacm bu böle olmaz hemen kocisi aradım lahmacun yiyelim nooluur die aslında cokta sevmem ama bogaz işte aksam 18:00den sora bişi yemem dedim..neyse gittik ben bi dalarsın 2 lahmacuna birden. .aksamda yemekli dügün var dedimki yok burda yedim gittim yemem orda.. hee tabi tabagın biri gelio biri gidio 2.gelen ara sıcak tabagında kendimi bişi ciğnerken buldum o aralıgı hiç hatırlamıorum karanlık orası sora bide baktım tavuklu fln aşmış bi tabak geldi bi catal bakiym dedim yarısında garsona bagırdım alıver sunu die yoksa ekmekle parlatcam tabagı o derece güzeldi yemekler sora dedim cnm kalk biz gidelim pasta fln kesmeden bunlar bende bu bogaz varken indiriveririm animallah koca pastayı öle kalktık gelioduk eve derken annemle babamın evlenme yıldönümü die yoldan aradılar gelin illa kactıgım pasta orda önüme geldi korku filmi gibi kaçamıorum kaloriden ufacık yedim ama saat 10 be anacım yapılmazki bu bu bünyeye e aldı tabi 1 kilo bi anda şimdide kontrol mekanizmamı yitirdim resmen neye dalsam die bakıorum etrafa
öğle oldu :)
Tünaydın canım hoşqeldin...
bende şimdi ara öğünümü yedim
1 tane küçük mandalina
öğle oldu :)
Tünaydın canım hoşqeldin...
bende şimdi ara öğünümü yedim
1 tane küçük mandalina
Nolcak bizim bu halimiz yaaa
Yok tutamadım gene 3 gün öküz gibi yedim.
öğlen oldu kız hoşgeldinbu arada herkese günaydınlar
bılıyorum canım ben ıste kesınlıle oyel yapamam duramam bırde ben acıkınca agresif sinirli oluyom catıyom eşime cocuga kızıyom ıyı olmuyom yanievet canım ben resmen qünün bi bölümünde aç kalıyorum
hatta bazen feci baş ağrısı tutuyordu
ama alıştım artık daha iyiyim çok şükür
saol canım ama gercekten moralım bozuk bugun bu kılo mevzundan tokken bile aklım sürekli yemekte benım yaaevet gizli gizli verdim kiloları darısı sizlere ama daha hedefime ulaşamadım irademi kaybettim deme kendine benimde böyle hissettiğim çok oldu halada ara ara hissediyorum ama pes etmek yokkk oğlunada geçmiş olsun benimde 2 yaşında kızım var şu sıralar herşeye ağlıyor zırlıyor delirmelerdeyim o derece ev işi iş hayatı hepsi biz kadınların üstünde inan ben böyle durumlarda daha fazla gaza geliyorum kendimizi iyi hissedelimki yaşama sevincimiz olsunki iyi ve düzgün bir ruh haliyle kalkabilelim tüm bunların altından demi canım benim
Tospaaa hakkettenn
Bende bu koca varken akşam k-flakes zoröğlen mi yesem acaba yada sabah :26: üffff dur ben bu akşam eşimin
psikolojisini bozayım çok kilo aldın bundan sonra diyetteyiz diye
Bozulmuştur kadının psikolojisi
Tebrikler
hoşbuldum teşekkürler 2 yaşında bir canavarla uğraşmaktan sabahmı akşammı inan farkında değilim
kızlar öğle yemeğinde ne yemeyi planlıyorsunuzz ?
yemek vaktı geldı :)
1 mandalina hedişimin kovuğuna gitmez
Bendee
Bi ekşın yapmak lazım ama ne :26: düşüniyim ben biraz haldır haldır haldırrr :106:
kızlar öğle yemeğinde ne yemeyi planlıyorsunuzz ?
yemek vaktı geldı :)
Hoşgeldin
[/B]Benim kadar değildir deryammgeçen gün biri yazmıştı sanki :26: benimde içimden bi öküz çıktı sevabına biri kesse :26:
Kanımca sabah yediklerim bana yeterama öğlene çorba salata yapıcam abartmamak en iyisi
Akşama bakıcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?