70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bılıyorum canım ben ıste kesınlıle oyel yapamam duramam bırde ben acıkınca agresif sinirli oluyom catıyom eşime cocuga kızıyom ıyı olmuyom yani

evet haklısın ya
bende zaman zaman sinirli hissediorm kendimi
ama elimden geldiğince kendimi tutmaya çalışıyorum :26:
zaten ben nomaldede çabuk sinirlenen bi inanım
o yüzden sinirlerimi kontrol etmeyi öğrendim sayılır (bazen)

hmmm ben de

1 kase çorba
yoğurt
ve 1 dilim çavdar ekmeği :)

Öğle aram 12,30-13,00 arası
ama 11 arasını 10 dk gec yaptıgım için
12,40 a erteledim öğle yemeğimi :)

ben ana öğünümle ara öğünüm arasına 3 saat koyuyorum canım
biraz aç kalmam lazım aç kalmazsam diyette olduğumu hissetmiyorum
öle daha zevkli oluo

yaa kızlar size birşey soracağım şu gülümseyen suratları nerden ekliyorsunuz ben de yazıyorum kuru kuru gibi oluyo onlar olmayınca

Cevap yazdığın sayfanın altında çıkıyolar :26: sende çıkmıyomu :26:

Tatammmmm Reklamlarrrrrrrr

Bir sorununuz mu var :44: içinden çıkamıyormusunuzz :26:

Yazılım veya donanım olsun hiç problem değil

Artık çözümü bir adım ötenizde

Karşınızdaaaaaaaaaa 0089 yaniii mywish89

Kurtarıcınızz , yardımsever topikdaşınızzzz

Not : Beşşşş kuruşş para talep etmeden gönüllü yardım edilmektedir pingui & süt dilimi kabul edilir müracaat NaF özel mesaj kutusu

mywish89 bebemm bundan sonra menajerin benim

aaa öğle yemeği 3 te

Cleopatra mısır saatine göre yemek yiyor tabii yani eheheueheue

kahvaltımı 9da yaptım...
ara öğünümü 12de yedim...
öğle öğünümü 3te yicem
arayı suyla bitki çayıyla qeçiştirip
saat 6da K fleks yicem
qünümü kapatıcam inşallah

canım tabi paylaşırım çok az asla yemiyorum ama dendeliyorum dün akşam dışarda yedik bugün dengelemem lazım mesela sabah 2 dilim çavdar ekmeği 1 yumurta domates salatalık biber 10 zeytin şekersiz 1 bardak çay öğle oldu ama henüz acıkmadım moralini bozma canım tokken aklım yemekte diyorsun yoksa senmi çok az yiyenlerdensinde böyle hissediyorsun

haklısın aslında sık tartılmamak gerek ama dayanamıyom. birazda aslında canım birşey yemek istediğinde koşuyom tartıya bak diyom sende bir ay aç kalsan yetecek yağ var yok yamak sana.
öyle güzel anlatmışsın ki boşver afiyet olsun demek geldi içimden.
CLeOpaTRa tebrikler başarılarının devamını dilerim. ben baş ağrısı sebebi ile çok dayanamıyorum açlığı. birde benim hiç yazmadım ama sigara sorunum var. ya yiyecem ya sigara içeceğim. hangisi daha kötü bilmiyom. zaten şu son 10 kilonun sorumlusu sigara. evlenirken 62 falandım sonra 65 te 3-4 yıl seyrettim. geçen sene sigarayı bıraktım 2 ay içmedim ama birden 74 e fırladım. o sinirle sigaraya da tekrar başladım. şimdi hem sigara hem tombulluk .. bende bir 55 falan göreyim tekrar sigara ile savaşa başlayacağım. ikisi aynı anda olmuyo bırakmak. önce kilo.

aay kızlar bu nee, gecmıse dalayım dedım içinden cıkamadım valla

tam benı anlatmısın valla, o bı damlayla nası degısıo hersey sasılacak sey

buna da katılıyorum, adet oncesı üzerimize çmken o kotu enerjıyı atmada spor buyuk yardımcı, hem de metonun hızlı calısmasından maksımum fayda saglamıs oluyoruz

Moral bozukluğuyla aranızdayım..
Uzun olucağı için anlatmıcam. Hoş keyfimde yok.
İyi akşamlar..

alıntıyı yaptım, hayırdır dıye bı kac msj sonra durum anlasıldı

fotolara yapılan yorumlara teşekkür ederim kızlar çook mersiiiiiii

maşallah buyuk fark var, baska ınsanlar gıbı fotolar bu arada cocugun cok tatlı maşallah

o kadar yakın arkadaslar kotu nıyetle soylemıyolardır ama işte ınsan yarası olunca ortaya konusulan şeylerıde üzerine alıo:26: onların daha once kılo gıbı bı sorunu olmadıgı ıcın senın boyle alınabılecgeını fılan dusunmelerıde bıraz zor:26:

bı de bısı dıyecem 40lı kılolar ne demek yaaa, cocuk mu bunlar Allah aşkına, benım gozumde anca cocuk yaştakı ınsaların 40lı kıloları olur bunlar bıldıgın sıska o zmn yan :26: bu açıdan bakınca sen kılom var dıye zuluyosun ama ben onlarında normal olduklarını düşünmüyorum ne yazıkki :26:

etrafındakılere bakıp kendını kotu hıssetme, bugunlerı gulumseyerek hatırlıycaz ınşallah hep beraber

gecmıs dogum guun kutlu olsun, gonunden gectıgı gıbı bı hayat dılıyorum senın ıcın, nıce yılllara

zerram ya ben cok sistim cok pisman oldum su 3 gün beni mahfetti yarin artik sIkacam kendimi ama napim hazirlik yaparken gitti migdeye ister istemez

Allahımmmmmm yıne 3 gunde mahvolmuş millet o mısafırlıge gıttım bunu yapmıslar yemedım, arkadaslarla suraya yemege gıttım mıllet sunu yedı ben yemedım dıye ırade orneklerı sergılıyo bizim Suzanda bınbır turlu bahaneyle yıyıo bak yıne Dilegın dılıne düşüceksın 300-500 Suzan dıyee

hımm... anladım canım...
sigarayı bırakmanın kilo aldırdığnı duymuştum canım
Elhamdulillah benim sigara vs sorunum yok çok şükür
inşallah hem zayıflarsın hemde hayırlısıyla sigarayıda bırakırsın canım

yaa kızlar size birşey soracağım şu gülümseyen suratları nerden ekliyorsunuz ben de yazıyorum kuru kuru gibi oluyo onlar olmayınca

Ayy NaFF koptum burda gülmektennnnn bende diyomm bu kısçe ne diyooo
Elsnopy önce mali işler direktörümle konuşur musun fiyatta anlaşırsakkk bu gizli bilgiyi sana verebiliriz.
Canım cevap yazdıgın sayfanın altında çıkıyor ikonlar.
Sende çıkmıyor mu?? Çıkmıyorsa bakıyım niye çıkmıyo

ben 1 tane yumurtadan kaşarlı omlet yapıcam kendime benim öğle yemek saatim 3 te malesef

3 müü 1 yumurta mıı

Dua edicem canım inşallah hakkında hayırlısı olur

hmmm ben de

1 kase çorba
yoğurt
ve 1 dilim çavdar ekmeği :)

Öğle aram 12,30-13,00 arası
ama 11 arasını 10 dk gec yaptıgım için
12,40 a erteledim öğle yemeğimi :)

Ben normalde 13:00 - 13:30 gibi yiyorum öğle yemeğimi çok acıkırsam değişiyo tabe :26:

Kutuuu kuttuuuuuu penseeeeee

Sıra sende

aaa öğle yemeği 3 te

Cleopatra mısır saatine göre yemek yiyor tabii yani eheheueheue

Muahhahaha

İşte cleopatranın sırrı çözüldü

teşekkür ederim canımda inan göremedeim yaaa

Bi sonraki kutu kutu pensemde şu geçen gün yazdığın migrosta kızın sana tanıttığı menem şeyin adını istiyom dilek yemicem

resmine bakıp tadını hayal edicem söz

Bence sorun ikoncanlarda kesin trip yapıyolar kızçeye

ben ana öğünümle ara öğünüm arasına 3 saat koyuyorum canım
biraz aç kalmam lazım aç kalmazsam diyette olduğumu hissetmiyorum
öle daha zevkli oluo

benım kzıkardesım de öle dıordu sonra kg verdi ama hasta oldu
sonra düzeldi fln diyetısyenle devam ettı listeye göre yıyınce tıka basa doyuyodu ama devam ettı tam 20 kg verdı
hamıel kaldı doğum yaptı sımdı gene kg verdi 80 den 60 a düştü gene
ve bana da dıyetı hep kzıakrdesım öğretmsıtır yanıı :)

evklenen kadar zayıftım da ben evlendıkten sonra böle oldum 6 ay da 10 kg aldım sonra da gerisi geldı

3 müü 1 yumurta mıı

Ben normalde 13:00 - 13:30 gibi yiyorum öğle yemeğimi çok acıkırsam değişiyo tabe :26:
İşte cleopatranın sırrı çözüldü

ehehe ben çzödüm ben çzödüüm

düzenli saatlerde yemek kilo verdırıyo alsında hanı bu 10 dk fln kayabılır tabıı ama
düzene gırınce bile istersen aynı yedıkelrını ye kılo verıosn bizzat denenmsıtır :)

haklısın aslında sık tartılmamak gerek ama dayanamıyom. birazda aslında canım birşey yemek istediğinde koşuyom tartıya bak diyom sende bir ay aç kalsan yetecek yağ var yok yamak sana.

anladım ama işte sık tartılmak motivasyın düşürüyo ya :) o merakla sabretmek daha iioluo aslında :)

kahvaltımı 9da yaptım...
ara öğünümü 12de yedim...
öğle öğünümü 3te yicem
arayı suyla bitki çayıyla qeçiştirip
saat 6da K fleks yicem
qünümü kapatıcam inşallah

ama çok az yemıyor musunnn :26:

teşekkür ederim canımda inan göremedeim yaaa

Canım bi kaç bişiden olabilir diye tahmın ettim ama siteden kaynaklı bişi yok.
Sayfan tam açılıyor dimi? Mesaj yazdıgın yerin hemen altında her türlü görünüyo..

NaF kutuna yazdım gene

ben oğlumu yedirip,uyutup qeliom kızlarr

Tamam cnm

Tebrik ettim seni

Canım bi kaç bişiden olabilir diye tahmın ettim ama siteden kaynaklı bişi yok.
Sayfan tam açılıyor dimi? Mesaj yazdıgın yerin hemen altında her türlü görünüyo..

NaF kutuna yazdım gene

Cevabı yolladım bile

Ben mutfağa gideyim çorba pişireyim görüşürük bebem

Hoşçakalın kızlarrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…