bılıyorum canım ben ıste kesınlıle oyel yapamam duramam bırde ben acıkınca agresif sinirli oluyom catıyom eşime cocuga kızıyom ıyı olmuyom yani
1 mandalina hedişimin kovuğuna gitmez
Bendee
Bi ekşın yapmak lazım ama ne :26: düşüniyim ben biraz haldır haldır haldırrr :106:
ben 1 tane yumurtadan kaşarlı omlet yapıcam kendime benim öğle yemek saatim 3 te malesef
hmmm ben de
1 kase çorba
yoğurt
ve 1 dilim çavdar ekmeği :)
Öğle aram 12,30-13,00 arası
ama 11 arasını 10 dk gec yaptıgım için
12,40 a erteledim öğle yemeğimi :)
yaa kızlar size birşey soracağım şu gülümseyen suratları nerden ekliyorsunuz ben de yazıyorum kuru kuru gibi oluyo onlar olmayınca
aaa öğle yemeği 3 te
Cleopatra mısır saatine göre yemek yiyor tabii yani eheheueheue
canım tabi paylaşırım çok az asla yemiyorum ama dendeliyorum dün akşam dışarda yedik bugün dengelemem lazım mesela sabah 2 dilim çavdar ekmeği 1 yumurta domates salatalık biber 10 zeytin şekersiz 1 bardak çay öğle oldu ama henüz acıkmadım moralini bozma canım tokken aklım yemekte diyorsun yoksa senmi çok az yiyenlerdensinde böyle hissediyorsunöğlen oldu kız hoşgeldin
bılıyorum canım ben ıste kesınlıle oyel yapamam duramam bırde ben acıkınca agresif sinirli oluyom catıyom eşime cocuga kızıyom ıyı olmuyom yani
saol canım ama gercekten moralım bozuk bugun bu kılo mevzundan tokken bile aklım sürekli yemekte benım yaasenden rıcam menülerini paylaşsana merak ettim cidden sen de diğer arkadaşlar gibi cok mu az yıyon yoksa:44:
cidden saboteye uğramışsın snein suçun yok ama türk kültürü işte sebze yemekelrini bile yemekten saymıyo çoğumuzun eşi ve çevresi öyle deil mi her yanımız yasklı yiyicekle dolu valla.benımde canım lahmacun istedi yaa şimdi yemeden rahat edemem ben ill aer geç yemem lazım
Cevap yazdığın sayfanın altında çıkıyolar :26: sende çıkmıyomu :26:
Tatammmmm Reklamlarrrrrrrr
Bir sorununuz mu var :44: içinden çıkamıyormusunuzz :26:
Yazılım veya donanım olsun hiç problem değil
Artık çözümü bir adım ötenizde
Karşınızdaaaaaaaaaa 0089 yaniii mywish89
Kurtarıcınızz , yardımsever topikdaşınızzzz
Not : Beşşşş kuruşş para talep etmeden gönüllü yardım edilmektedirpingui & süt dilimi kabul edilir müracaat NaF özel mesaj kutusu
mywish89 bebemm bundan sonra menajerin benim
haklısın aslında sık tartılmamak gerek ama dayanamıyom. birazda aslında canım birşey yemek istediğinde koşuyom tartıya bak diyom sende bir ay aç kalsan yetecek yağ var yok yamak sana.ben dans müzik kliplerini açıp aynı şekılde taklit ederek dans edıyorum acaip terletiyo :) afcede grup var hatta orada yayınlanıo :)
benim üst bedenımde b sorunum yok göbegım flnda yok ama kalçam basenım fena :) m onun ıcın kalça basen egzersizleri daha ıı gelıo :)
bir de bişeye dıkkat ettım siz hergun tartılıomsnz yaa öel bişi olmaz kı haftada bı keer tartılmak lazım
hergun tartıolıınca yanı ne bılıym o gun cıın gaz toplamısolabılrısınız bisürü şey olblr ve tartıda fazla cıkınca motivasyonunuz bozulurr yanii :26: :26: :26:
öyle güzel anlatmışsın ki boşver afiyet olsun demek geldi içimden.dün camış gibi yedim ben ya ondan oldu günde 1 kilo fırladı resmenaksam tv de bi kadın lahmacunları nası götürüo bi yandan agzım acık bakıom bi yandan elimde kayısı onu kemiriorm yok dedim anacm bu böle olmaz hemen kocisi aradım lahmacun yiyelim nooluur die aslında cokta sevmem ama bogaz işte aksam 18:00den sora bişi yemem dedim..neyse gittik ben bi dalarsın 2 lahmacuna birden. .aksamda yemekli dügün var dedimki yok burda yedim gittim yemem orda.. hee tabi tabagın biri gelio biri gidio 2.gelen ara sıcak tabagında kendimi bişi ciğnerken buldum o aralıgı hiç hatırlamıorum karanlık orası sora bide baktım tavuklu fln aşmış bi tabak geldi bi catal bakiym dedim yarısında garsona bagırdım alıver sunu die yoksa ekmekle parlatcam tabagı o derece güzeldi yemekler sora dedim cnm kalk biz gidelim pasta fln kesmeden bunlar bende bu bogaz varken indiriveririm animallah koca pastayı öle kalktık gelioduk eve derken annemle babamın evlenme yıldönümü die yoldan aradılar gelin illa kactıgım pasta orda önüme geldi korku filmi gibi kaçamıorum kaloriden ufacık yedim ama saat 10 be anacım yapılmazki bu bu bünyeye e aldı tabi 1 kilo bi anda şimdide kontrol mekanizmamı yitirdim resmen neye dalsam die bakıorum etrafa
tam benı anlatmısın valla, o bı damlayla nası degısıo hersey sasılacak seyherbişeyin çaresini buldular da en azından bulamasalar da azaltıcı yatıştırıcı çareler buldular da birtek şu adet öncesi sendroma çare bulamadılar.
reglden 10 gün önce başlayor hayatım kararmaya. deli bir iştah artışı, nereye gidiyor onca yediklerim ben bile şaşırıyorum oysa 3 gün önce o yediklerimin çeyreğini yesem patlayacakmış gibi olurum. sonra ödem o şişlik hali deli ediyor beni. göbek bir karış önde el ayak balon gibi şişmiş uçtum uçacağım. yorgunluk hantallık cabası. yarın folklör var ben parmağımı bile oynatmak istemiyorum. ve sinir harbi. herşey nasıl gıcık gıcık üzerime geliyor. hiçbirşeyi sevmiyorum hayattan nefret ediyorum. herşeye alınıyorum küsüyorum sinirleniyorum. bunların hepsiyle başa çıkmak ne zor yaa. taa ki o altın damla gelinceye kadar. o 1 damlacık kırmızı sıvı geldiğinde gözümün önü açılıyor ruhuma güneş doğuyor. saçım başım ruhum bi başka güzel oluyor. savaştan çıkmış zafer kazanmış gibi. beni adet öncesi uyutsalar o bir damla gelince uyandırsalar ne güzel olur...
ben o dönemde spora ağırlık veriyorum...neden diyeceksin...hem meto hızlı çalıştığı için sporla destekleyince daha hızlı kilo veriyorsun ödemi atıyorsun yeme krizin geçiyor gevşiyorsun,hemide kendime vakit ayırdığım için sinirim geçiyor hırsımı yürüme bandından alıyorum canım tavsiye ederim...o dönemde spor yap,bir taşla iki kuş
Moral bozukluğuyla aranızdayım..
Uzun olucağı için anlatmıcam. Hoş keyfimde yok.
İyi akşamlar..
fotolara yapılan yorumlara teşekkür ederim kızlar çook mersiiiiiii
Günaydın kısçelerr.
3 gün öküz gibi yemenin sonucunda 72 olmuşum tekrar.:2:
Dün akşam en yakın arkadaşlarımla buluştum.
Söz döndü dolaştı kiloya geldi gene.
Biz 4 kız kardeş gibiyiz artık çocukluktan beri beraberiz ilkokul, ortaokul,lise, üni hepsini beraber okuduk.
Biri 46, diğeri 48, ötekide 52 kilo..
Dolayısıyla ortalarında sırıtan bi tek benim.
Doğum yapan arkadaşlarımızdan konu açıldı sonra kilolu kaldılar çoğu tabiki.
Bizim kızlarda direkt ben doğursam hemen kilo veririm ne öyle göbekli falan iğrenç dediler.
Böyle bi muhabbet başladı kötü hissettim kendimi.
Hepsinde son moda kıyafetler zaten yakışıyorda giydikleri.
Bide kendime baktım benim kilo takıntım sadece lafta dedim istesem çoktan vermiştim.
Duygularımı pek yansıtamasamda anlayan vardır belki.
Belki bi ortamda sizde böyle hissetmişsinizdir..
Kesinlikle onlara bi hasetliğim yok benim sorunum kendimle..
Öyle işte dün akşam yazdıklarınız için tekrar teşekkür ederim.
kizlar bugun dogum gunum 30 oldum ah ahhh nezaman gecti bukadar sene
gelelim bugunki yediklerime
sabah 1bardak ilik su
kahvalti 2dilim kizarmis ekmek kk kadar peynir 1zeytin 2 kucuk domates bir tatli kasigi pekmez ve cay simdide ikinci cayimi iciyorum
zerram ya ben cok sistim cok pisman oldum su 3 gün beni mahfetti yarin artik sIkacam kendimi ama napim hazirlik yaparken gitti migdeye ister istemez
haklısın aslında sık tartılmamak gerek ama dayanamıyom. birazda aslında canım birşey yemek istediğinde koşuyom tartıya bak diyom sende bir ay aç kalsan yetecek yağ var yok yamak sana.
öyle güzel anlatmışsın ki boşver afiyet olsun demek geldi içimden.
CLeOpaTRa tebrikler başarılarının devamını dilerim. ben baş ağrısı sebebi ile çok dayanamıyorum açlığı. birde benim hiç yazmadım ama sigara sorunum var. ya yiyecem ya sigara içeceğim. hangisi daha kötü bilmiyom. zaten şu son 10 kilonun sorumlusu sigara. evlenirken 62 falandım sonra 65 te 3-4 yıl seyrettim. geçen sene sigarayı bıraktım 2 ay içmedim ama birden 74 e fırladım. o sinirle sigaraya da tekrar başladım. şimdi hem sigara hem tombulluk .. bende bir 55 falan göreyim tekrar sigara ile savaşa başlayacağım. ikisi aynı anda olmuyo bırakmak. önce kilo.
yaa kızlar size birşey soracağım şu gülümseyen suratları nerden ekliyorsunuz ben de yazıyorum kuru kuru gibi oluyo onlar olmayınca
Cevap yazdığın sayfanın altında çıkıyolar :26: sende çıkmıyomu :26:
Tatammmmm Reklamlarrrrrrrr
Bir sorununuz mu var :44: içinden çıkamıyormusunuzz :26:
Yazılım veya donanım olsun hiç problem değil
Artık çözümü bir adım ötenizde
Karşınızdaaaaaaaaaa 0089 yaniii mywish89
Kurtarıcınızz , yardımsever topikdaşınızzzz
Not : Beşşşş kuruşş para talep etmeden gönüllü yardım edilmektedirpingui & süt dilimi kabul edilir müracaat NaF özel mesaj kutusu
mywish89 bebemm bundan sonra menajerin benim
ben 1 tane yumurtadan kaşarlı omlet yapıcam kendime benim öğle yemek saatim 3 te malesef
valla bence benim kadar değildir. ben abarttımda abarttım yazacak yüzüm yok yediklerimi bi yazsam roman olur yani. bugün öğlen ve akşam sadece çorba içicem. bide sporda olucam hafta sonunu biraz kurtarırım belki.
bu arada yarın müşavirlik bürosu ile iş görüşmesine gidecem. Luca programını kullanıyorlarmış benimde luca sertifikam vardı çok hevesliler.benden net cevap bekliyorlar. yarın Ak koyun Kara koyun çıkacak ortaya parayı daha konuşmadık herşey yarın belli olacak Bana dua edin kızlar bu işi istiyorum ama maddi olarak sıkılmakta istemiyorum. kocam benden daha istekli en azından çalışma saatleri daha uygun olacak diye seviniyoronun stresi beni mafetti ne zormuş iş değiştirmek riske giriyorum nihayetinde hiç iş değiştirmedim böyle
hmmm ben de
1 kase çorba
yoğurt
ve 1 dilim çavdar ekmeği :)
Öğle aram 12,30-13,00 arası
ama 11 arasını 10 dk gec yaptıgım için
12,40 a erteledim öğle yemeğimi :)
Kutuuu kuttuuuuuu penseeeeee
aaa öğle yemeği 3 te
Cleopatra mısır saatine göre yemek yiyor tabii yani eheheueheue
Ayy NaFF koptum burda gülmektennnnn bende diyomm bu kısçe ne diyooo
Elsnopy önce mali işler direktörümle konuşur musun fiyatta anlaşırsakkk bu gizli bilgiyi sana verebiliriz.
Canım cevap yazdıgın sayfanın altında çıkıyor ikonlar.
Sende çıkmıyor mu?? Çıkmıyorsa bakıyım niye çıkmıyo
Ayy NaFF koptum burda gülmektennnnn bende diyomm bu kısçe ne diyooo
Elsnopy önce mali işler direktörümle konuşur musun fiyatta anlaşırsakkk bu gizli bilgiyi sana verebiliriz.
Canım cevap yazdıgın sayfanın altında çıkıyor ikonlar.
Sende çıkmıyor mu?? Çıkmıyorsa bakıyım niye çıkmıyo
ben ana öğünümle ara öğünüm arasına 3 saat koyuyorum canım
biraz aç kalmam lazım aç kalmazsam diyette olduğumu hissetmiyorum
öle daha zevkli oluo
3 müü1 yumurta mıı
Ben normalde 13:00 - 13:30 gibi yiyorum öğle yemeğimiçok acıkırsam değişiyo tabe :26:
İşte cleopatranın sırrı çözüldü
haklısın aslında sık tartılmamak gerek ama dayanamıyom. birazda aslında canım birşey yemek istediğinde koşuyom tartıya bak diyom sende bir ay aç kalsan yetecek yağ var yok yamak sana.
kahvaltımı 9da yaptım...
ara öğünümü 12de yedim...
öğle öğünümü 3te yicem
arayı suyla bitki çayıyla qeçiştirip
saat 6da K fleks yicem
qünümü kapatıcam inşallah
Bi sonraki kutu kutu pensemde şu geçen gün yazdığın migrosta kızın sana tanıttığı menem şeyin adını istiyom dilekyemicem
resmine bakıp tadını hayal edicem söz
Bence sorun ikoncanlarda kesin trip yapıyolar kızçeye
teşekkür ederim canımda inan göremedeim yaaa
ben oğlumu yedirip,uyutup qeliom kızlarr
benım kzıkardesım de öle dıordu sonra kg verdi ama hasta oldu
sonra düzeldi fln diyetısyenle devam ettı listeye göre yıyınce tıka basa doyuyodu ama devam ettı tam 20 kg verdı
hamıel kaldı doğum yaptı sımdı gene kg verdi 80 den 60 a düştü gene
ve bana da dıyetı hep kzıakrdesım öğretmsıtır yanıı :)
evklenen kadar zayıftım da ben evlendıkten sonra böle oldum6 ay da 10 kg aldım sonra da gerisi geldı
ehehe ben çzödüm ben çzödüüm
düzenli saatlerde yemek kilo verdırıyo alsında hanı bu 10 dk fln kayabılır tabıı ama
düzene gırınce bile istersen aynı yedıkelrını ye kılo verıosn bizzat denenmsıtır :)
anladım ama işte sık tartılmak motivasyın düşürüyo ya :) o merakla sabretmek daha iioluo aslında :)
ama çok az yemıyor musunnn :26:
Canım bi kaç bişiden olabilir diye tahmın ettim ama siteden kaynaklı bişi yok.
Sayfan tam açılıyor dimi? Mesaj yazdıgın yerin hemen altında her türlü görünüyo..
NaF kutuna yazdım gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?