70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ger-düüşüümmmm
Kızlar kötü niyetle demiyorlar tabi ki. Ama yarası olan gocunuyo tabi ki :)
Sorsan onlarda 5 kilo falan almak istiyo ama alamıyorlarmışş ilginçler..
Ben gene ökz gibi yedim 3 gün. Onların kilosuda normal değil benim ki de
Nasıl geçti haftasonun bu arada?

bıde bu dunyada kılo almak ıcın ugrasanlar var tabı onlara akıl erdıremıyorumm o da ayrı bı dert olsa gerek, benımde unı.de bı arkadasım vardı oyle, ben bısı alırdım bnm uzıermde begenırdı, gıdıp denerdı ama olmazdı çok uzulurdu, baya sey denemıstı o da kılo almak ıcın :26: cok ekmek yerdı, bı tabak corbayla yarım ekmegı bıtırırdı ama tık yoktu kılosunda :26:

cuma aksamı bebişle ozlem gıderdık, paso onla annelık hormonlarımı törpülemekle gectı aksamım c.tesi gunu temızlık yaptım, heryerım tutldu, hala agrıyo omuzlarım bıraz abartmısım sanırım pazar gunu dısardaydık alısverıs merkezinde bi şort denedim haftasonu gıyecegımden deıl de sırf merak ettım, nası olcak dıye, şimdieklıycem fotosunu, ben begendım ama kociş inat ettı aldırmam kesınlıkle dedı ve aldırmadı da suratımı astım çıktım ben de attım trıbımı

çocuğu olan arkadaşlar varsa birşey sormak istiyorum benim 2 yaşında bir kızım var çocuk o kadar değiştiki anlatamam herhalde şu 2 yaş sendromu dedikleri şeyi yaşamaya başladık herşeye ağlamaya başladı işlarini böyle hallettirebileceğini sanıyo etrafı ben topluyorum hemen arkamdan o dağıtıyo çocuk başkalarının yanında acayip değişiyo yaa annemlerin ilk torunu her dediği yapılıyo ben kızdığımda hemen yüzlüyorlar yapmayın iyilik değil bana kötülük ediyorsunuz diyorum anlayan yok baba tarafıysa çikolata şekerle geliyo her seferinde ben o kadar dikkatliyimki bu konuda daha şimdiye kadar hazır meyve suyu bile tattırmadımhiç yaa onlarsa çikolata şeker topitop allah ne verdiyse o kadar kızıyorumki düzgünce söyledim anlayan yok eşim bişey olmazlarda hep ben mi çok pinpirikliyim kendimi sıkıyorum anlamıyorum

ne kadarda doğal anlatmışsın bende bayıldım valla anlatış şekline

kocam sabote etti beni kesin cünkü yeni yıla 6 lı kilolarla girersem pırlanta küpe alcaktı bana en tektasındanama 71 im ya şaka gibi 75 olsam sallıcam ama hedefe 2 kala evlat acısı gibi koymasa bari yediklerime bişimi koyuyo acaba bu adam:44:istah manda gibi çünkü..dünde baktı yiyorum ha gayrat senin pırlanta küpeler cok pahalıya patlıcaktı ztn bize dedi pis pis sırıtarak..ordan şeettim

Şort heee
Aşmışsın artık Ger-düşüm sen
Ekle bakalım nasıl durmuşş merak ettim ben..
Ya kilo alamaaynları anlamıyorum ben ayrı dert olsa onlarınki

sakın kocanın oyunlarına gelme ben zayıflayınca benimki kıskançlığından ben senin tombiş hallerinide seviyodum demesinmi bende kendim için zayıfladım ben dedim erkek milletine hiç yaranılmıyo sakın onun oyununa gelme çıtır ol

3 müü 1 yumurta mıı

İşte cleopatranın sırrı çözüldü

ama kaşarlı yumurta doyuruyoo tok tutuyo qerçekten bak

geldim kızlarr...
oğluşumu yedirdim yatırdım..
uyur birazdan sıpacık
bende bi kafa dinlerim...
birazdan kalkıp ortalığı temizlicem...
dün bizim üst katta eşimin amca kızını istediler
eşimin halaları vs..hepsi qeldi yukarıya
oraya qelen banada uğradı doğal olarak
çoluk çocuk evim battı...
ama dün akşam menüde süper şeyler vardı yaa
yesem pişman olurdum
o an acı çektim belki ama
şimdide mutluyum yemediğim için

hhee bide öle diolar dimi..çok fena bu erkek milleti ama tv de hadise cıksın alayı apışıp kalıo..bende diorumki cnm aşk senin için 40 hatta bazen 42 beden giyiyo öle yapışma tv ye akıllı ol duyarsa beni o arada bi hee ewet dio ama nadir duyar o anda pis hadise yaa:104:

canım hakkında hayırlısı olur ınsallah burdan yazarsın görüşmenin nası geçtiğini
yok canım tam etrsı hayatımda hız az yemedım dıyete grımedım sadece dıkkate derek kılovedrım ve cok uzun zamnada oldu tabıkı ama anlamıyorum sevıyorum yemeyı ve sabah yedıom doydum dıyelım öğlen sunu ysem bunu yesem dıyom psıkolojım bozuldu yanı pis boğazım ben aslında gene buna ragemn ıyı durumda kılom

canım benımkı 18 aylık su an cok şükür asırı bı aglaması yok ama dagınıklık durumu aynı hıcbısey toplu kalmıyo malesef herseyı atıyo ortalra masaya cıkıyo karsıtırıyo hersyeı böyel yani.yeme olayına gelınce büyükler hep öyle malesef bende sen gibi sayılırm pimpirikliyim ve eşim cok rahat yanı o onemsemz o kadar ama eskısı gıbı dıelım ben malesef mecbru kalınca cıps bıle verdıgım oluyo ama az vermeye calısıyorum bırde zaten sen nasıl alıstırısan oyle gıder ben su an benım oglan oyel seker cıkolata felan yemıyo verselerde aynı anası gıbı tuzlu syelerı sevıyo ama cubuk karker fılan yanı anlıycagın pek fazla kacamıyoz bu durumdan aynı bızım dıyet olayı gıbı cevre faktörü etkiliyo malesef cocukları yarın öbür gün sen vermesende okulda orda burda görcek zaten onemlı olan dengeyı saglamak

canim benim kizim daha 4 aylik ama bizde bile babasi ve babannesi yapiyolar esim kavonoz mamalarindan yesin artik diyo aliyim diyo bagiriyorum ona artik cunki benim kizima benim sutum yetiyo diyorum yetmese hic durmaz en az 6 ay ek mama vermiycem diye kaynanaya gelincede yok biz su veriyoduk sen vermiyosun yok biz sut veriyoduk sen niye vermiyosun bende gerekmiyo annesutunun icinde hepsi var diyorum bide ben kizi kucaga alistirmamaya calistim onceleri ne sallanmaya ne kucaga alismamisti ama simdi alisti baya esim evdeyken kaynana ondan guc aliyo benim kiz ah dediginde hemen kucagina aliyo ama simdi sabahdan beri hic alamadi daha cunki agladi kizim anne alma dedim biraz daha mizmiz olsun hemen uyuycak gercektende 5dakika mizmiz oldu ve hemen uyudu uyandigindan beride battaniye ustunde kendi kendine vakit geciriyo ama aksam olunca aliyolar ve dun 11bucukda zor uyuttum kesinlikle taviz verme derim canim yoksa onu alinmiyo ablamdan bildigim icin ben daha otoriter davraniyorum bu konuda buyuk yegenim 4gidiyo busene ve hala dogru duzgun yemek yemez ve tek sordugu soru anne abur cubur ne var dunya kadar yemek yapar ben neyiycem diye sorar cok nadir yemek yer kalktiginda hazir kek felan yer bunune kadar peynir felan agzina surmemistir cikolatalarla yasiyo ablam vermeyincede kek biskuvi cikolata felan ben ac degilim okula boyle gidicem diyo sana nacizane tavsiyem elinden geldigi kadar engel olmaya calis cunki sonra cok daha fena oluyolar

canim benim kizim daha 4 aylik ama bizde bile babasi ve babannesi yapiyolar esim kavonoz mamalarindan yesin artik diyo aliyim diyo bagiriyorum ona artik cunki benim kizima benim sutum yetiyo diyorum yetmese hic durmaz en az 6 ay ek mama vermiycem diye kaynanaya gelincede yok biz su veriyoduk sen vermiyosun yok biz sut veriyoduk sen niye vermiyosun bende gerekmiyo annesutunun icinde hepsi var diyorum bide ben kizi kucaga alistirmamaya calistim onceleri ne sallanmaya ne kucaga alismamisti ama simdi alisti baya esim evdeyken kaynana ondan guc aliyo benim kiz ah dediginde hemen kucagina aliyo ama simdi sabahdan beri hic alamadi daha cunki agladi kizim anne alma dedim biraz daha mizmiz olsun hemen uyuycak gercektende 5dakika mizmiz oldu ve hemen uyudu uyandigindan beride battaniye ustunde kendi kendine vakit geciriyo ama aksam olunca aliyolar ve dun 11bucukda zor uyuttum kesinlikle taviz verme derim canim yoksa onu alinmiyo ablamdan bildigim icin ben daha otoriter davraniyorum bu konuda buyuk yegenim 4gidiyo busene ve hala dogru duzgun yemek yemez ve tek sordugu soru anne abur cubur ne var dunya kadar yemek yapar ben neyiycem diye sorar cok nadir yemek yer kalktiginda hazir kek felan yer bunune kadar peynir felan agzina surmemistir cikolatalarla yasiyo ablam vermeyincede kek biskuvi cikolata felan ben ac degilim okula boyle gidicem diyo sana nacizane tavsiyem elinden geldigi kadar engel olmaya calis cunki sonra cok daha fena oluyolar

kizlar kusura bakmayin mesaj gitmiyo diye tekrar bastim 3kere gelmis pardon

yakizlar bu arada ben leslie indiremiyorum yutube aciyorum ordan yapiyorum linkini bilen varmi ben nasil indirebilirim

öylede canım gelde bana sor birde biraz daha rahat olmaya çalışıyorum olmuyo çocuk konusunda hassaalığım çok fena biraz rahat olmak en iyiside ben beceremiyorum ota çöpe kafayı takmaktan ağzımda bir haftadır kocaman bir uçukla geziyorum o derece yani allahtan kilo verdimde o yönden rahatım cevap yazdığın için teşekkürler canım

ahh canım sağol bende taviz vermemeye çalışıyorumda işte bi yere kadar kırmakda istemiyorum kimseyi ama işte sevgilerini böyle gösteriyolar akıllarınca kendi annemler bile böyle insanın çocuğu olunca hayatı 360 derece değişiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…