70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkes aynı aşamalardan geçiyor canım sende takma kafanı bildiğini oku benim kız küçükken bende yaşadıklarının aynısını yaşadım inan biraz büyüyünce işte konuların şekli değişiyo böyle böyle olan kadına oluyo bizler yıpranıyoruz olan o herşeyle uğraş dur

Şort heee
Aşmışsın artık Ger-düşüm sen
Ekle bakalım nasıl durmuşş merak ettim ben..
Ya kilo alamaaynları anlamıyorum ben ayrı dert olsa onlarınki

ekledım fotomu, madem kociş aldırmıyo ben de bı fotosunu cekeyım de hatıra kalsın dedım

kılo alamayanlarında topıklerı var ya ben bı ara bakmıstım, yatmadan sarelleli ekmekler fılan yıyolardı

merhabalar eşlerin nedir bu kıyafet problemi hiç anlamıyorum neden böyle davranırlar benimde olmuştur bu tarz deneyimlerim eşimle kesin yakışmıştır alamasanızda

Afiyett olsun şekerr.

Sağol bebikim

ama kaşarlı yumurta doyuruyoo tok tutuyo qerçekten bak

Baktım süper süper süperr krediler kadar süper olmuş

Eşinde kıskanmış işte benimkinin kıskançlık damarlarını almışlar sanırım :26:

Bide o kilo alamayanları bende anlamıyorum gelsinler ben benim basenlerden veririm anacım nolcek

Lapp diye daldım konuya anlamışsınızdır herhalde yemekten döndüm kızçeler

kızlar yaa şu üstte reklamlar varya hani trendyolun
ordaki kızın geceliği süper yaa...
ama o kız giydiği için süper
ben giysem öle durmaz kiiiiiiiiiiiiiii
zayıflıyayım ilk işim alışveriş olucakk

Son düzenleme:
hayırelısı olsun inşallah gönlüne göre olur

sigarayı bırakmak değil de bırakınca onun yerine ha bire ağzına birşey sokmak bozuyo kiloyu. ay çok hızlısınız kızlar takip edemiyorum. birde uyku bastırdı sormayın bu soğukta açtım camı falan yoksa başımı koyup uyuyacam masada. sözde öğlen lesli ile azıcık yürüyecektim ama linkleri açmıyo işyeri neti. bu kadınlar kulubünü nasıl açıyo bilmiyom ya hiçbiryere giremiyom başka. biri net hafızama baksa bütün gün kk bu diye kapatacak bu adresi de korkum o

selam merhabalar şey acaba kilo çizelgem göründümüki yeniyimde

anaaa görünmemiş nirde yanlış yaptım ola

Kutuma baktım ne süt dilimi ne pingui gördüm yok öyle bedava bilgi

0089 yardımına koşar birazdan

(Şaka yapıyorum alınmıyosun umarım :26: )

Amann karanlıkta kim görcek sende öyle durmadığını kız

saat daha 3olmadı ara öğünüm ve akşam süt-müsli ikisi kaldı ve gecelerr çok uzun napicez yaa....
dilekcim bana dedikleirnde çok haklsın ama çok kaçamaksız günleirmd eoluyor ama yine veremiyorum bennnn:18:
tabi bu benim kaçamağa yönelmemi gerektirmez hatta daha beter veremem biliyroum ama kötüyüm işte iradesizim oluyor yinee
eşime çoook zaman oldu msiaifr gelmedn bişey yaptığım kekte nefisti ya zaten dayanamdığım kek,kurabiey gibi çay yanınd ayenilenler hiç tatlı baklava aramam çokta yemem olsabile...neyse
keki bian önce bitirmek şart.bitabak komşuay veriyim eşiemde akşamları çok koyarım tabağa
bende sana dediklerimde haklıyım değilmii

evet öyleymiş canım
sigarayı bırakmak isteyen,bırakmayı deneyen herkes aynı şeyi söylüyo..
Allah yardımcınız olsun zor ya...
aynen benimde çok feci uykum qeldi.
dün qece çok geç yatmıştım sabahta erken kalktım ondan benimki...

Onları bizim eve getircem
Bakalım yuvarlanmadan cıkabiliyorlar mı bizim evden

merhabalar eşlerin nedir bu kıyafet problemi hiç anlamıyorum neden böyle davranırlar benimde olmuştur bu tarz deneyimlerim eşimle kesin yakışmıştır alamasanızda

aslında benım eşimin hıc kıyafete karısma huyu yoktur, kıyafet denerken bu ne boyle babanne kıyafetı gıbı boyu fılan dıye çıkarttırdıgı çok olur:26: ama nedense şort ve tayta karşı bı çekincesi var, şimdi yavaş yavaş aklına gıreyım de sonra alır gıyer cıkarım karsısına

yok yok ne alınması canım yaa evet bi yardım bu garibana herşeyi hallettik yapıştırmada sorun çıktı herhal

ay alemsin vallahi
önce benim kendimi beğenmem lazım
baksana kız içinde süt gibi duruyo yaa
Allahımmmmmmmmmm bende öle olmak istiyorummmmmm

Canım en ufak kaçamak bile o kadar etki ediyor ki kilo vermemizde.
Tecrübyle sabit akşam hafif geçiştrdiğimde kilo veriyorum.
Ama yemek yediğimde ya kg alıyorum yada sabit kalıyorum.
Sen 2 gün güzel beslendiysen diğer günler yiyorsun bu şekilde sabit kalman veya 1 kilo alıp vermen gayet normal.

yok yok ne alınması canım yaa evet bi yardım bu garibana herşeyi hallettik yapıştırmada sorun çıktı herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…