canim benim kizim daha 4 aylik ama bizde bile babasi ve babannesi yapiyolar esim kavonoz mamalarindan yesin artik diyo aliyim diyo bagiriyorum ona artik cunki benim kizima benim sutum yetiyo diyorum yetmese hic durmaz en az 6 ay ek mama vermiycem diye kaynanaya gelincede yok biz su veriyoduk sen vermiyosun yok biz sut veriyoduk sen niye vermiyosun bende gerekmiyo annesutunun icinde hepsi var diyorum bide ben kizi kucaga alistirmamaya calistim onceleri ne sallanmaya ne kucaga alismamisti ama simdi alisti baya esim evdeyken kaynana ondan guc aliyo benim kiz ah dediginde hemen kucagina aliyo ama simdi sabahdan beri hic alamadi daha cunki agladi kizim anne alma dedim biraz daha mizmiz olsun hemen uyuycak gercektende 5dakika mizmiz oldu ve hemen uyudu uyandigindan beride battaniye ustunde kendi kendine vakit geciriyo ama aksam olunca aliyolar ve dun 11bucukda zor uyuttum kesinlikle taviz verme derim canim yoksa onu alinmiyo ablamdan bildigim icin ben daha otoriter davraniyorum bu konuda buyuk yegenim 4gidiyo busene ve hala dogru duzgun yemek yemez ve tek sordugu soru anne abur cubur ne var dunya kadar yemek yapar ben neyiycem diye sorar cok nadir yemek yer kalktiginda hazir kek felan yer bunune kadar peynir felan agzina surmemistir cikolatalarla yasiyo ablam vermeyincede kek biskuvi cikolata felan ben ac degilim okula boyle gidicem diyo sana nacizane tavsiyem elinden geldigi kadar engel olmaya calis cunki sonra cok daha fena oluyolar
Şort heee
Aşmışsın artık Ger-düşüm sen
Ekle bakalım nasıl durmuşş merak ettim ben..
Ya kilo alamaaynları anlamıyorum ben ayrı dert olsa onlarınki
ekledım fotomu, madem kociş aldırmıyo ben de bı fotosunu cekeyım de hatıra kalsın dedım
kılo alamayanlarında topıklerı var ya ben bı ara bakmıstım, yatmadan sarelleli ekmekler fılan yıyolardı
ekledım fotomu, madem kociş aldırmıyo ben de bı fotosunu cekeyım de hatıra kalsın dedım
kılo alamayanlarında topıklerı var ya ben bı ara bakmıstım, yatmadan sarelleli ekmekler fılan yıyolardı
Afiyett olsun şekerr.
ama kaşarlı yumurta doyuruyoo tok tutuyo qerçekten bak
hayırelısı olsun inşallah gönlüne göre olurvalla bence benim kadar değildir. ben abarttımda abarttım yazacak yüzüm yok yediklerimi bi yazsam roman olur yani. bugün öğlen ve akşam sadece çorba içicem. bide sporda olucam hafta sonunu biraz kurtarırım belki.
bu arada yarın müşavirlik bürosu ile iş görüşmesine gidecem. Luca programını kullanıyorlarmış benimde luca sertifikam vardı çok hevesliler.benden net cevap bekliyorlar. yarın Ak koyun Kara koyun çıkacak ortaya parayı daha konuşmadık herşey yarın belli olacak Bana dua edin kızlar bu işi istiyorum ama maddi olarak sıkılmakta istemiyorum. kocam benden daha istekli en azından çalışma saatleri daha uygun olacak diye seviniyoronun stresi beni mafetti ne zormuş iş değiştirmek riske giriyorum nihayetinde hiç iş değiştirmedim böyle
hımm... anladım canım...
sigarayı bırakmanın kilo aldırdığnı duymuştum canım
Elhamdulillah benim sigara vs sorunum yok çok şükür
inşallah hem zayıflarsın hemde hayırlısıyla sigarayıda bırakırsın canım
selam merhabalar şey acaba kilo çizelgem göründümüki yeniyimde
anaaa görünmemiş nirde yanlış yaptım ola
kızlar yaa şu üstte reklamlar varya hani trendyolun
ordaki kızın geceliği süper yaa...
ama o kız giydiği için süper
ben giysem öle durmaz kiiiiiiiiiiiiiii
zayıflıyayım ilk işim alışveriş olucakk
hayırelısı olsun inşallah gönlüne göre olur
sigarayı bırakmak değil de bırakınca onun yerine ha bire ağzına birşey sokmak bozuyo kiloyu. ay çok hızlısınız kızlar takip edemiyorum. birde uyku bastırdı sormayın bu soğukta açtım camı falan yoksa başımı koyup uyuyacam masada. sözde öğlen lesli ile azıcık yürüyecektim ama linkleri açmıyo işyeri neti. bu kadınlar kulubünü nasıl açıyo bilmiyom ya hiçbiryere giremiyom başka. biri net hafızama baksa bütün gün kk bu diye kapatacak bu adresi de korkum o
Onları bizim eve getircem
Bakalım yuvarlanmadan cıkabiliyorlar mı bizim evden
merhabalar eşlerin nedir bu kıyafet problemi hiç anlamıyorum neden böyle davranırlar benimde olmuştur bu tarz deneyimlerim eşimle kesin yakışmıştır alamasanızda
Kutuma baktım ne süt dilimi ne pingui gördümyok öyle bedava bilgi
0089 yardımına koşar birazdan
(Şaka yapıyorum alınmıyosun umarım :26: )
Amann karanlıkta kim görcek sende öyle durmadığını kız
saat daha 3olmadı ara öğünüm ve akşam süt-müsli ikisi kaldı ve gecelerr çok uzun napicez yaa....
dilekcim bana dedikleirnde çok haklsın ama çok kaçamaksız günleirmd eoluyor ama yine veremiyorum bennnn:18:
tabi bu benim kaçamağa yönelmemi gerektirmez hatta daha beter veremem biliyroum ama kötüyüm işte iradesizim oluyor yinee
eşime çoook zaman oldu msiaifr gelmedn bişey yaptığım kekte nefisti ya zaten dayanamdığım kek,kurabiey gibi çay yanınd ayenilenler hiç tatlı baklava aramam çokta yemem olsabile...neyse
keki bian önce bitirmek şart.bitabak komşuay veriyim eşiemde akşamları çok koyarım tabağa
bende sana dediklerimde haklıyım değilmii
yok yok ne alınması canım yaa evet bi yardım bu garibana herşeyi hallettik yapıştırmada sorun çıktı herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?