70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle yemeği saatim geldi kızlar ben kalkayım kendime 1 fincan yeşil çay yapim bide peynirli yumurta kırayım kendime
ohh ziyafet var buyrun

evde lesliemi yapsam yok az kendimi dışarımı atsam akşam yemeği eşiem hazır benimki belli süt zaten...
şu topikten bi arkaşm olsada yanımda konuşa konuşa yürüsek
menümü yazayım ben şimdiden nasılsa belli..
uyanınaca 1bardak su
kahvaltı
3çatal tavada yumurta
zeytin,peynir,2ceviz
1dilim çavdar ekmek
çay...
ara
1salkım üzüm
öğlen
1tabak ıspanak yemeği
1kaç parça et haşlama
1dilim ekmek
yeşil çay...
ara
1elma yani meyve olur kesin
akşam
1kase sütün içinde yeni aldığım kırmızı meyveli nesfit
sonrasındada inş. sadece çay,su,bitki çayı eğer çok acıkırsam uzun geceden dolayı1bardak süt meyve olabilir...
inş.bunlarla kalır alllahımmm yalvarıyorummayybunaldım nasılsa sancı falan kalmadı ebn hava alıp geleyim barii

merhaba kızlar adet döneminde ekstra şeyler yapan varmı kendimi çok şiş hissediyorum(

bugün tartılmam gerekiyordu ama tartılırmıyım hiiiiççç enaz 750 gr fazla çıkcak kilom hiç tartılırmıyım adet dönemim bittikden sonra......

DİYETE DEVAM

aynen katılıyor, Tastikliyor ve onaylıyorum arkadaşımı
işin sırrını arkadaş çözmüş iştee
beni daha ne sıkıştırıyonuz

yok yok ne alınması canım yaa evet bi yardım bu garibana herşeyi hallettik yapıştırmada sorun çıktı herhal

Çizelgemi yapıyosun :26: buraya kopyala bakalım nerde yanlış var canım :26:

ay alemsin vallahi
önce benim kendimi beğenmem lazım
baksana kız içinde süt gibi duruyo yaa
Allahımmmmmmmmmm bende öle olmak istiyorummmmmm

Orası öyle canım

mywish89 yardımmmmmmmmmmm

bu arada bugünkü menüm

sabah
1 dilim k.ekmek
1 haş. yumurta
3 y. zeytn
1 kk peynir
domates salatalık
şekersiz çay

1 kivi
1 form biskivi

öğlen
5 yk. zeytnyağlı tazefasülye
1 brdk ayran
bol salata

1 elma yicemm

akşamda öğlenin aynısı yatmadan 2 saat öncede 1 kivi daha yerim

30 dk leslii 20 dk bisiklet(akşam yapıyorm)

bolbol su ve yeşil çay

hayırelısı olsun inşallah gönlüne göre olur

sigarayı bırakmak değil de bırakınca onun yerine ha bire ağzına birşey sokmak bozuyo kiloyu. ay çok hızlısınız kızlar takip edemiyorum. birde uyku bastırdı sormayın bu soğukta açtım camı falan yoksa başımı koyup uyuyacam masada. sözde öğlen lesli ile azıcık yürüyecektim ama linkleri açmıyo işyeri neti. bu kadınlar kulubünü nasıl açıyo bilmiyom ya hiçbiryere giremiyom başka. biri net hafızama baksa bütün gün kk bu diye kapatacak bu adresi de korkum o

aay valla keşke mumkun olsa bız onlara kesip verebılsek logo gıbı ya da puzzle gıbı eklıyversek hemen ayakustu miss gıbı olurduk valla hepımızzzz

canimtesekkur ediyorum link icin indirdim

düzelmiş şimdi hayırlı olsun çizelgen inş kısa sürede hedefine de ulaşırsın

kısa sürede olacagını sanmıorum ama inşallah dielimm..sende ulaş herkes ulaşsın herkes zayıf olsun zayıf olmak sıradan bişi olsun inş. kilolular zayıflara yicek gibi bakmasın kıskanılcak bişi olmasın zayıf olmak dimi bak ben yine cozuttum..

oohhh dünya varmışş
omlet yapıcaktım vazgeçtim

1 dilim kepek ekmeği
2 dilim salam
2 dilim kaşar
2 tane zeytin
yarım salatalık yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…