Çizelgemi değiştirdim.. Önümde daha çok yol var diyerek yemem belki.
Bi gaza gelirim.
Çizelgemi değiştirdim.. Önümde daha çok yol var diyerek yemem belki.
Bi gaza gelirim.
kilolarımızda hedeflerimizde aynı nerdeyse birbirimizi gazamı getirsek..6dan sonra yemeyerek basarabiliriz bencecnm ya
merhaba arkadaşlar ben daha yeni üye oldum ve aranıza katılmak istiyorum.Ben 1,64 boyundayım ve 76 kiloyum.Aslında 80dim ve diyetisyene başladım ancak 4 kilo verebildim.Şimdi yine motivasyonum düştü biraz uzaklaştım ama biran önce zayıflamaya ihtiyacım var.Hem sağlığım için hem de kendime olan güvenimi yeniden elde etmek için acilen zayıflamak istiyorum.Bana yardımcı olurmusunuz...şimdiden herkese teşekkür ederim..
Bende bugün düşündüm aynısınıama vazgeçtim 64 olayım ondan sonra değiştircem
Lesliii ablaaaaaaaa akşama bizee gelseneeeeeeeeeee
Valla bu hafta sıkı bi diyet beni bekliyo
6dan sonra yememeyi düşünüyorum tabi ki birbirimizi gaza getirebiliriz.
Gelsinde ananı bile aglatsın
O kadına yetişemiom ben ya çok hızlı walkıo
Bende bugün düşündüm aynısınıama vazgeçtim 64 olayım ondan sonra değiştircem
Lesliii ablaaaaaaaa akşama bizee gelseneeeeeeeeeee
Gelsinde ananı bile aglatsın
O kadına yetişemiom ben ya çok hızlı walkıo
86 dan 71 e sen baya yol kat etmişsin ztn cnm sadece 6dan sora yemeyerekmi basardın bunu yoksa senden bnm gibi aralrda diyetisyen fln destek alarak gittin ben 3 gün üst üste bişi yemesem 6 dan sora cok mutlu oluorum sabah tartıldıgımda 72 dim dün 69 uyandım bu sabah dün aksam abarttıgım için 71 e ramak cıktım motive gitti bütün saldırdım ama kessen yemem aksam bişey
Ahahahha
Ben kadının ayaklarından çok ağzına bakıyom bu kadar seri nasıl walk walk diyo diye
Haliyle zaman çabucak geçiyo gidiyo
Eki Görüntüle 292509
kızlar geçmişteydim 3 sayfa kaldı maşallah döktürmüşsünüz,eşim bugün 7de gitti akşam 5 te gelicek bu hafta hep,,neyse 1 saat kalmış ya ben yemek yapmaya başlıyım en iyisi geç yemek istemiyorum artık,hep ondan kaybediyorum bugünden itibaren başladımii
akşam rendelenmiş havuç kavurucamyoğurtluca yiycez fazla kaçırmamam lazım,söz verdim kendime,,bide mercimek çorbası yapıcam,
yeşil salata,yoğurt---meyve olarakta hemen ardından üzüm yiyoruz,,sonrasında yeşil çaya devam dün uzun aradan sonra 3 lt su içtim,,bugünde dikkat edicem,,aralarda mandalina yedim bi tanede muz yedim sütle beraber okadar,,
sabah kaşarlı tost yaptım zeytn peynir klasik kahvaltı işte,ama kahvaltıyı saat 13.30da yaptım eşim sabah gidince öğlene kadar uyumuşum kalkmak canım istemedi çocuklar uyanmasa daha kalkıcam yok benim
Yok canım benim uzun zaman oldu temmuzun başında 80 kiloydum o zamandan bu zmaana ala vere bu günlere geldim.
Diyetisyen 1 kere deneyimim oldu ama kadın bana kıl davrandı bende gitmedim bi daha.
Bide belli bi listeye bagımlı kalamıyorum ben.
İnsanız ve en önemlisi kadınız her günümüz aynı geçmiyo.
Ruhsal çöküntüde oldugumuzda ya çok yiyoruz yada agzımıza lokma koymuyoruz. :)
Ama genelde akşam yemediğim zaman daha çok verdim.
Sonra abarttım tabi geri aldım verdim aldım ama 1 kilo falan oynar çok oynamaz arası.
Buraya takılırsan verirsin emin ol.
Temmuzda topikle tanıstım şimdi 71 kiloyum :)
Abla o kadar da fit değil bende ona takıldım.
Basenleri var çok onunda walk onda bi işe yaramamış sanırsam
günaydı sıkma canını yaw. bende dün kahvaltıya misafir çağırmıştım. mutfakta kahvaltılıkları topluyorumi kimseye de rejimden bahsetmedim dün o kilo mevzunu açınca ben zaten rejimdeyim dedim. çikolata yı elime aldım tabaktakini içine koyacaktım ."ay dur sakın yeme " diye bir çıkışta bulundu bozuldum ya. kilo problemimiz var ya insanlar alkolik muamelesi yapıyo elinde birşey varsa hemen uyarmaları lazım.
sağolun. ben rejime başlayınca hep ilk ay 4-5 kilo verirdim sonra ayda 1 kilo verimine kadar düştüğüm olurdu ama bu sefer daha baştan az verince bozuldum. abur cunur neredeyse hiç yemem. yediğimde erik kayısı kurusu falan. çikolata mesela hiiiç yemem neredeyse. benim sorunum unlu gıdalar sanırım ya bir aydır hiç makarna yemiyordum dün öğlen yemeği niyetine 4-5 kaşık yedim yağsız tabii ama bir dilim de kek eklenince of of oldu.
hoşgeldin. kansızlık için ilaç kullanmıyor musun. kuru üzüm falan kan yapan ürünler dene. kansızlık sorununun üstüne git çünkü regl olman kadın için gerekli. rahmin kendini ayda bir temizlemesi lazım. doktora git derim 3 ay çok uzun ya nasıl dayandın o strese. ben 3 gün gecikse krize giriyorum
Bende kaçamak yapınca menülerimi yazmıyom yazsam mı acaba :26: ama böyle kalırsınız diye korkuyom
Sen en azından spor yapmışsın bende oda yok :26:
Bak yine ser vermiş sır vermemişbiz dombilik sen çıtır ol demiiiiiiii
Selamm özledik tubişş
Azimli hatuninanıyorum ben sen 6 yı bi gör takır takır gidecek o kilolar
Bende 65 ' in altına ineyim çatır çatır zayıflıcammm heytttttttttttttttt
Pis gaza geldim
Ya bu arada suzan nerde :26: annesi babası geldi tabi bizi gözü görmüyo
Eki Görüntüle 292526
kızlar bugün pazartesi ve orti yarışmasına start veriyorum iyice motivasyonlar düşmeden,,şimdi sizden istediğim herkez eski ortisinin adınıyla birlikte bana özel mj atmanız,bende düzenlemeden sonra tekrar orti yarışmasına başlıyoruz,,,ortisi olmayanlarda kendilerine yeni gelen arkadaşlar oldu birsürü hepiniz eşleşebilirsiniz..eşleşmeleri kendiniz seçin yada bırakın eşleştirmeleri ben yapayım siz söyleyin nasıl isterseniz....özele orti bildirimleri yapmayanları kendim eşleştiricem ona göre kaldırın totolarıı hadiiiiii
öğle yemeği saatim geldi kızlar ben kalkayım kendime 1 fincan yeşil çay yapim bide peynirli yumurta kırayım kendime
ohh ziyafet var buyrun
bu arada bugünkü menüm
sabah
1 dilim k.ekmek
1 haş. yumurta
3 y. zeytn
1 kk peynir
domates salatalık
şekersiz çay
1 kivi
1 form biskivi
öğlen
5 yk. zeytnyağlı tazefasülye
1 brdk ayran
bol salata
1 elma yicemm
akşamda öğlenin aynısı yatmadan 2 saat öncede 1 kivi daha yerim
30 dk leslii 20 dk bisiklet(akşam yapıyorm)
bolbol su ve yeşil çay
Önemli değill.
Her walkta beni hatırla yeter.
Eki Görüntüle 292526
kızlar bugün pazartesi ve orti yarışmasına start veriyorum iyice motivasyonlar düşmeden,,şimdi sizden istediğim herkez eski ortisinin adıyla birlikte bana özel mj atmanız,bende düzenlemeden sonra tekrar orti yarışmasına başlıyoruz,,,ortisi olmayanlarda kendilerine yeni gelen arkadaşlar oldu birsürü hepiniz eşleşebilirsiniz..eşleşmeleri kendiniz seçin yada bırakın eşleştirmeleri ben yapayım siz söyleyin nasıl isterseniz....özele orti bildirimleri yapmayanları kendim eşleştiricem ona göre kaldırın totolarıı hadiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?