70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çizelgemi değiştirdim.. Önümde daha çok yol var diyerek yemem belki.
Bi gaza gelirim.

Bende bugün düşündüm aynısını ama vazgeçtim 64 olayım ondan sonra değiştircem

Lesliii ablaaaaaaaa akşama bizee gelseneeeeeeeeeee

merhaba arkadaşlar ben daha yeni üye oldum ve aranıza katılmak istiyorum.Ben 1,64 boyundayım ve 76 kiloyum.Aslında 80dim ve diyetisyene başladım ancak 4 kilo verebildim.Şimdi yine motivasyonum düştü biraz uzaklaştım ama biran önce zayıflamaya ihtiyacım var.Hem sağlığım için hem de kendime olan güvenimi yeniden elde etmek için acilen zayıflamak istiyorum.Bana yardımcı olurmusunuz...şimdiden herkese teşekkür ederim..

Hoşgeldinnnnnnn

Valla bu hafta sıkı bi diyet beni bekliyo
6dan sonra yememeyi düşünüyorum tabi ki birbirimizi gaza getirebiliriz.

86 dan 71 e sen baya yol kat etmişsin ztn cnm sadece 6dan sora yemeyerekmi basardın bunu yoksa senden bnm gibi aralrda diyetisyen fln destek alarak gittin ben 3 gün üst üste bişi yemesem 6 dan sora cok mutlu oluorum sabah tartıldıgımda 72 dim dün 69 uyandım bu sabah dün aksam abarttıgım için 71 e ramak cıktım motive gitti bütün saldırdım ama kessen yemem aksam bişey

kızlar geçmişteydim 3 sayfa kaldı maşallah döktürmüşsünüz,eşim bugün 7de gitti akşam 5 te gelicek bu hafta hep,,neyse 1 saat kalmış ya ben yemek yapmaya başlıyım en iyisi geç yemek istemiyorum artık,hep ondan kaybediyorum bugünden itibaren başladımii
akşam rendelenmiş havuç kavurucam yoğurtluca yiycez fazla kaçırmamam lazım,söz verdim kendime,,bide mercimek çorbası yapıcam,
yeşil salata,yoğurt---meyve olarakta hemen ardından üzüm yiyoruz,,sonrasında yeşil çaya devam dün uzun aradan sonra 3 lt su içtim,,bugünde dikkat edicem,,aralarda mandalina yedim bi tanede muz yedim sütle beraber okadar,,
sabah kaşarlı tost yaptım zeytn peynir klasik kahvaltı işte,ama kahvaltıyı saat 13.30da yaptım eşim sabah gidince öğlene kadar uyumuşum kalkmak canım istemedi çocuklar uyanmasa daha kalkıcam yok benim

Gelsinde ananı bile aglatsın
O kadına yetişemiom ben ya çok hızlı walkıo

Ahahahha

Ben kadının ayaklarından çok ağzına bakıyom bu kadar seri nasıl walk walk diyo diye

Haliyle zaman çabucak geçiyo gidiyo

Yok canım benim uzun zaman oldu temmuzun başında 80 kiloydum o zamandan bu zmaana ala vere bu günlere geldim.
Diyetisyen 1 kere deneyimim oldu ama kadın bana kıl davrandı bende gitmedim bi daha.
Bide belli bi listeye bagımlı kalamıyorum ben.
İnsanız ve en önemlisi kadınız her günümüz aynı geçmiyo.
Ruhsal çöküntüde oldugumuzda ya çok yiyoruz yada agzımıza lokma koymuyoruz. :)
Ama genelde akşam yemediğim zaman daha çok verdim.
Sonra abarttım tabi geri aldım verdim aldım ama 1 kilo falan oynar çok oynamaz arası.
Buraya takılırsan verirsin emin ol.
Temmuzda topikle tanıstım şimdi 71 kiloyum :)

Selamm özledik tubişş

Azimli hatun inanıyorum ben sen 6 yı bi gör takır takır gidecek o kilolar

Bende 65 ' in altına ineyim çatır çatır zayıflıcammm heytttttttttttttttt

Pis gaza geldim

Ya bu arada suzan nerde :26: annesi babası geldi tabi bizi gözü görmüyo

kızlar bugün pazartesi ve orti yarışmasına start veriyorum iyice motivasyonlar düşmeden,,şimdi sizden istediğim herkez eski ortisinin adıyla birlikte bana özel mj atmanız,bende düzenlemeden sonra tekrar orti yarışmasına başlıyoruz,,,ortisi olmayanlarda kendilerine yeni gelen arkadaşlar oldu birsürü hepiniz eşleşebilirsiniz..eşleşmeleri kendiniz seçin yada bırakın eşleştirmeleri ben yapayım siz söyleyin nasıl isterseniz....özele orti bildirimleri yapmayanları kendim eşleştiricem ona göre kaldırın totolarıı hadiiiiii

Son düzenleme:

hepsi bilmiş yaaa.inan ben kimsenin yanında diyetteyim falan demiyorum.biliyorum desem çeneleri hiç durmayacak moralim dahada bozulacak...

ya bende senin gibiyim abur cuburla pek alakam yok ama pastaya pustaya dayanamıyorum......napacaz biz???

kız naf bende kaçamakta menüleri yazmıyom...ama nolcak böle yaaaa...yakında kendimden nefret edecem...

neyse kızlar herkesi öpüyorum.şimdi misafir geliyomuş hiç bitmezde bende zaten...gidiyim yeşil fasülye pişiriyim....

Heyttt gazaa bakk beeee
Biz senle tencere kapak olduk.
Laf var icraat yok
Bu hafta inş. o da olur
Evet 6yı göreyim hemen vericem kalanları
Şurda 2 kilo takıldı gitmiyo

Selam Tugbişşş kolay gelee sanaa.
Tamam atarız canımm

ortilerinizin isimlerini burayada yazında herkez bilsin kim seçili kim boşta tamammı ilk ben başlıyım ozaman

kılavuz=derya
triendy21=tuğba

Eklentiler

• $ortim.webp
    126,7 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
öğle yemeği saatim geldi kızlar ben kalkayım kendime 1 fincan yeşil çay yapim bide peynirli yumurta kırayım kendime
ohh ziyafet var buyrun

ama ama yemek çorba namına bişey yemıyo musunuz vallahi hasta olucaksınzızz

cleopatracım vallahı yanlış anlama tecrubeyle sabit oldugu ıcın söyluyorum sağlıklı olmaz ki ama böylee :26:

kilo gider bi şekilde ama sağlıkk ???

vallahi öğle yemegine bayıdlım keşkem benımkıde öle oslaydı :) birde nacizane tavsiyem tabıı dıyetısyenın tavsiyesıde böyleydı
çavdar ekmeği hem daha hafıf hem de sağlığpa kepek ekmekten daha faydalı bizzat diyetisyen tavsiyesi canım :) kepek
değil çavdar yemek lazımmış meğersem

Önemli değill.
Her walkta beni hatırla yeter.

ahahahaha

ama ama ama ben yenı uyeyım ortim yok

İş bu emre havale olarak tarafıma bir ortinin tevdi edilmesini rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…