70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım benim 20dk var ve ben burda lak laktayım

canım yarına kadar vakit olsun bakarsın talibini arayan birileri çıkar gözün yerse ben talibim dersin,olursunuz orti sonrada bana haber verirsinyarına kadar evde kalırsan ayarlarız bi eş sanadaa

Son düzenleme:

o zaman aranan orti vasıflaırnı yazıorm öhöm öhöm

en az üni. mezunu

tercihen diyet üzerine yüksek lisans yapmış olmalı

tercihen ilerde okey turnuvası yapılrısa ortim - elim güçlü olsun deyu iyi derecede okey bilme şartı koyyorum

eheueheueheu

otisiz kalmışım bide şart koyyom eheheh :)

benim ortim Charm dı ama yok gelmıyobende acıkcası ortilik oyanmak istemiyom ama zorunluysan bu yenı gelen arkadas elsnopy ye talibim cok takdır ettım valla kendısını gızlıden nası kılo vermıs sadece burtayı takıp ederek maşallah onuna zmı bıraz bana da gecer belkı ama kendı benım gibi hırssız bi orti ısterse

Yolladımm

Yaz bundan sonra canım belki kafamıza vurulursa adam oluruz

Ahahahahha

Gidecek o kilolarr ya gidecekkk ya gidecekkk

hoğgeldin

benim ortim yokkiiiiiii
fakirim bennnnnnnnnnn
benim de yok
ben de orti isterim benim zırlamalarıma dayanacak hergün bildirimde bulunacak herkes kabulüm

orti nasıl olcaz yani napçaz birbirimizi motivemi etçez ben ilk kez oynıycam bilmiyorumda yeniyim benide seçin ...

Kaptan yardımcım slm, hayırlı olsun orti yarışması inşallah. Ben ilk kez katılıyorum istanbul'dan, yaşım 33, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Biz ecrin29- Betül'le ortağız. Özelede atarım cnm.

Senin o trende bi ileri hareket edemedi he garda paslancak

Ahahhaa

mehter takımının trenimiydi neydi anlamadım ki iki ileri bi geri gelip duruyo

olcaktı bi metro pehhhhh

Yeni bir başlangıç diyip değiştireyim çizelgemide madem asıl hedefimide yazayım mı :26: gözüm korkcak diyorum ama pefffff neyse ya

yazayım korksun kilolarrrrrrr

ben de gozum korkmasın dıye benımkını yakınlastırmayı dusunuyodum ama bak şimdi sız boyle aızmlenınce utandımmm boyle kalsın barı benımkı de

ben de gozum korkmasın dıye benımkını yakınlastırmayı dusunuyodum ama bak şimdi sız boyle aızmlenınce utandımmm boyle kalsın barı benımkı de

Kalsın kalsın te böyle iyi

Vosvosuu koymuşsun çizelgene

Asırlar sonra tekrar merhaba kızlar son 1 haftadır yurtdışındaydım, hiç uğrayamadım buralara.
Ve tabi ki tahmin edileceği üzere rejim de yalan oldu, elimden geldiğince dikkat ettiysem de...
hemen bir detoksa aldım kendimi bugün, yeşil çay vs..
ya kızlar bilmiyorum ama belki de bana bir ortak lazım, daha çok sorumluluk sahibi olurum belki de ona karşı bilmiyorum ki napıcam ben, söz törenime birkaç hafta kaldı, çok stresliyim.
Umarım görüşmeyeli hepiniz iyisinizdir.
Yarın sabah bir tartılıcam bakalım çok mu kötüye gitmişim yoksa iyi miyim?:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…