sağol canım benim 20dk var ve ben burda lak laktayım
Heyttt gazaa bakk beeee
Biz senle tencere kapak olduk.
Laf var icraat yok
Bu hafta inş. o da olur
Evet 6yı göreyim hemen vericem kalanları
Şurda 2 kilo takıldı gitmiyo
Selam Tugbişşş kolay gelee sanaa.
Tamam atarız canımm
ama ama yemek çorba namına bişey yemıyo musunuz vallahi hasta olucaksınzızz
cleopatracım vallahı yanlış anlama tecrubeyle sabit oldugu ıcın söyluyorum sağlıklı olmaz ki ama böylee :26:
kilo gider bi şekilde ama sağlıkk ???
vallahi öğle yemegine bayıdlım keşkem benımkıde öle oslaydı :) birde nacizane tavsiyem tabıı dıyetısyenın tavsiyesıde böyleydı
çavdar ekmeği hem daha hafıf hem de sağlığpa kepek ekmekten daha faydalı bizzat diyetisyen tavsiyesi canım :) kepek
değil çavdar yemek lazımmış meğersem
ahahahaha
ama ama ama ben yenı uyeyım ortim yok
İş bu emre havale olarak tarafıma bir ortinin tevdi edilmesini rica ederim
sağol canım benim 20dk var ve ben burda lak laktayım
canım yarına kadar vakit olsun bakarsın talibini arayan birileri çıkar gözün yerse ben talibim dersin,olursunuz orti sonrada bana haber verirsinyarına kadar evde kalırsan ayarlarız bi eş sanadaa
benim ortim yokkiiiiiii
fakirim bennnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 292526
kızlar bugün pazartesi ve orti yarışmasına start veriyorum iyice motivasyonlar düşmeden,,şimdi sizden istediğim herkez eski ortisinin adıyla birlikte bana özel mj atmanız,bende düzenlemeden sonra tekrar orti yarışmasına başlıyoruz,,,ortisi olmayanlarda kendilerine yeni gelen arkadaşlar oldu birsürü hepiniz eşleşebilirsiniz..eşleşmeleri kendiniz seçin yada bırakın eşleştirmeleri ben yapayım siz söyleyin nasıl isterseniz....özele orti bildirimleri yapmayanları kendim eşleştiricem ona göre kaldırın totolarıı hadiiiiii
hepsi bilmiş yaaa.inan ben kimsenin yanında diyetteyim falan demiyorum.biliyorum desem çeneleri hiç durmayacak moralim dahada bozulacak...
ya bende senin gibiyim abur cuburla pek alakam yok ama pastaya pustaya dayanamıyorum......napacaz biz???
kız naf bende kaçamakta menüleri yazmıyom...ama nolcak böle yaaaa...yakında kendimden nefret edecem...
neyse kızlar herkesi öpüyorum.şimdi misafir geliyomuş hiç bitmezde bende zaten...gidiyim yeşil fasülye pişiriyim....
Heyttt gazaa bakk beeee
Biz senle tencere kapak olduk.
Laf var icraat yok
Bu hafta inş. o da olur
Evet 6yı göreyim hemen vericem kalanları
Şurda 2 kilo takıldı gitmiyo
Selam Tugbişşş kolay gelee sanaa.
Tamam atarız canımm
hoğgeldinmerhaba arkadaşlar ben daha yeni üye oldum ve aranıza katılmak istiyorum.Ben 1,64 boyundayım ve 76 kiloyum.Aslında 80dim ve diyetisyene başladım ancak 4 kilo verebildim.Şimdi yine motivasyonum düştü biraz uzaklaştım ama biran önce zayıflamaya ihtiyacım var.Hem sağlığım için hem de kendime olan güvenimi yeniden elde etmek için acilen zayıflamak istiyorum.Bana yardımcı olurmusunuz...şimdiden herkese teşekkür ederim..
hepsi bilmiş yaaa.inan ben kimsenin yanında diyetteyim falan demiyorum.biliyorum desem çeneleri hiç durmayacak moralim dahada bozulacak...
evet ya gıcık millet
ya bende senin gibiyim abur cuburla pek alakam yok ama pastaya pustaya dayanamıyorum......napacaz biz???
bende keke dayanamam kek kek kek çok severim birde cips
kız naf bende kaçamakta menüleri yazmıyom...ama nolcak böle yaaaa...yakında kendimden nefret edecem...
neyse kızlar herkesi öpüyorum.şimdi misafir geliyomuş hiç bitmezde bende zaten...gidiyim yeşil fasülye pişiriyim....
benim de yokbenim ortim yokkiiiiiii
fakirim bennnnnnnnnnn
Ahahahahha
Gidecek o kilolarr ya gidecekkk ya gidecekkk
orti nasıl olcaz yani napçaz birbirimizi motivemi etçez ben ilk kez oynıycam bilmiyorumda yeniyim benide seçin ...
Senin o trende bi ileri hareket edemedi he garda paslancak
Ahahhaa
mehter takımının trenimiydi neydi anlamadım ki iki ileri bi geri gelip duruyo
olcaktı bi metro pehhhhh
Yeni bir başlangıç diyip değiştireyim çizelgemide mademasıl hedefimide yazayım mı :26: gözüm korkcak diyorum ama pefffff neyse ya
yazayım korksun kilolarrrrrrr
ben de gozum korkmasın dıye benımkını yakınlastırmayı dusunuyodum ama bak şimdi sız boyle aızmlenınce utandımmmboyle kalsın barı benımkı de
Bizim mesai bitti gacılar iyi akşamalr herkesee :)
ben de gozum korkmasın dıye benımkını yakınlastırmayı dusunuyodum ama bak şimdi sız boyle aızmlenınce utandımmmboyle kalsın barı benımkı de
Ahahhaa
mehter takımının trenimiydi neydi anlamadım ki iki ileri bi geri gelip duruyo
olcaktı bi metro pehhhhh
Yeni bir başlangıç diyip değiştireyim çizelgemide mademasıl hedefimide yazayım mı :26: gözüm korkcak diyorum ama pefffff neyse ya
yazayım korksun kilolarrrrrrr
Kalsın kalsın te böyle iyi
Vosvosuu koymuşsun çizelgene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?