70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yediklerinm güzel bence az bile... sadece akşam yemeğinde ekmek yerine sebze veya salata çeşidini arttırırsan daha iyi olur.. onun dışında az bile yemişsin...

yediklerinm güzel bence az bile... sadece akşam yemeğinde ekmek yerine sebze veya salata çeşidini arttırırsan daha iyi olur.. onun dışında az bile yemişsin...

Yemek az da, elma suyunu biraz fazla kaçırdım. Şeker ilavesiz yazıyor üstünde kutunun güvenilir bir marka olduğundan da güvendim ama gene de o kadar içmesem daha iyi olurdu sanki. Bir de ekmek miktarını azaltsam.

Bursefa ne güzel ya 2 günde bu kadar kilo vermişsin. Ben 21 günde daha 2.5 kilo ancak verebildim.

valla bende daha önce birkaç kez girişimde b ulunmuş fakat yarıda bırakmıştım.. bu sitede olduktan sonra bırakmam kolay kolay.... ilk giden kilolarda sudan gidiyor diyorlar bilmiyorum artık... aç karnına tartılıyorup hep.. inşallah doğrudur...

meyva suları ne kadarda doğal ilavesiz olsa onların içinde bozulmasın uzun süre dayansın diye kimyasal maddeler ekleniyor diye biliyorum... kendiniz sıkmadıktan sonra meyva suyu yerine geçmez vitaminini alamazsınız diyorlar... arada 1 elma alıp kabuklarıyla yersen çok daha iyi olur senin için....

lahana çorbası iyi kilo verdiriyor diye duymuştum ama tabi içebilene. ben lahana yemeğini bile sevmezken ve yemezken çorbasını aklımdan bile geçirmiyorum.

hem sudan bile verdirse insana bir moral getiriyor kilo vermek. verdikçe veresi geliyor insanın. verdiği o moral bile yeterli bence ilk etapta.

seninle hemen hemen aynı kilodayız. inşallah zayıflarız. gerçekten bu sitenin yardımı olacağına inanıyorum.

bende lahana yemeğini bile yemezken, haşlanan kokusuna bile dayanamazken günde 2-3 bardak lahana çorbasını içiyorum... düdüklü tencerede yapıca çorbayı fazla kokusu olmuyor.... bir dikişte içiyorum valla bardakla nefes almadan..... kaşık kaşık içilecdek gibi değil....

Haklısın bundan sonra meyve suyunu sadece günde 1 bardak içeceğim..
Ben yatayım artık. Görüşmek üzere. İyi geceler.

gunaydın kızlarrr.gene kaynatmıssınız dun aksam,ben erkeneden yattum,o kadar yorgundum kı,ama sımdı bombo gıbı uyandım ve adetım uzeresırnaşık şey ılk ıs tartıldım,cumadan berı 300 gr az gosterdı tartı,dunku yuruyusler ıse yaramıs ,cok sevındımkaydirigubbakcemile2
sımdıde yuruyus bandında bıraz ter atmaya gıdıyorumhihoyyythihoyyythihoyyyt
herkese mutlu pazarlarrrrrrra.s.

günaydin hanimlar
bende kahwaltimi yapip disari çikacagimm

Günaydın. Ben de bugün erkencilerdenim. Sinemaya gideceğim çünkü. Bu sabah 74.1 gösteriyor tartı.

günaydın cıtırlar bende bdaha kahvaltı etmedım cay içerek sızlerden gelenlerı okuyorum ocakta yumurtam var 2 tane onu yemeyı dusunuyorum sabahları yumurta yemek ekmeksız daha iyi zayıflatıyormus bakalım alarcı falan yapmassa haftada 5 gün yapmayı düsünüyorum kendımede bı lıste tutmaya basladım gün içinde neler yedıgımı yazıcam motıvemeı kaybetmemek için bırzdab bende spor yapmaya gıdecem hihoyyytŞeniz

herkese günaydın.60 lı rakamlara düşünce de ben bu grupta olalım diyorum hem birbirimiz için daha motive edici olur hem artık gruptakileri az çok tanıyoruz sohbet etmek güzel oluyor hem hepimiz zayıflayınca 60ları görecez dimi3 yada 5 kilo fark çok önemli değil :1hug:

ınsallahcanım.o kadar uzun zaman oldu kı 60ları gormeyelı,partı bıle yApabılırız:roflol:

günyadın kızlar:smiley-cool: sabah kalkar kalkmaz tartıldım, yalnız bir sorun var tartım bozuk galiba çünkü farklı yerlere koyunca farklı kilo gösteriyor! dün 76,5 idim, aynı yerde tartıldığımda 75.5 gösterior tamam bişey yemedim pekde, okadar kilo vermem imkansız gibi değilmi? bazı yelerdede 76,5 göstermye devam ediyor, ama ben verdiğime inanmak istiyorum sırnaşık şey haydi bakalım bugün de bozmayız inşallah diyetlerimizi :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…