--------------------------------------------------------------------------------
Çok güzel ya yediklerini buraya yazmak insanı frenler. Gerçekten çok hoşuma gitti. Ben bugün yediklerimi yazmak istiyorum.
Sabah kahvaltıda k-flakes yedim. Çikolatalı olanından. Light süt ile. Aslında kırmızı meyvelisini seviyorum ama markette bulamadım.
Arada bir elma yedim.
Öğlen yemeği olarak da küçük bir ekmeğin arasına beyaz peynir koydum. Malesef tam yağlıydı((
Akşam yemeğini geç yedim malesef. Akşam yemeği olarak da domates, maydanoz, dere otu ve mısırı karıştırdım. Onunla birlikte iki dilim ekmek yedim.
Aralarda da üç dört bardak elma suyu içtim.
Biraz fazlaya kaçmışım sanırım(
Fakat hareket olarak da gündüz 20 dakika akşam 20 dakika dans ettim.
sağol canım valla otla besleniyorum ama dal gibi olacağım inşallah...iyimiş ya hemde daha yeni başlamışsın maşallah
yediklerinm güzel bence az bile... sadece akşam yemeğinde ekmek yerine sebze veya salata çeşidini arttırırsan daha iyi olur.. onun dışında az bile yemişsin...
Bursefa ne güzel ya 2 günde bu kadar kilo vermişsin. Ben 21 günde daha 2.5 kilo ancak verebildim.
Yemek az da, elma suyunu biraz fazla kaçırdım. Şeker ilavesiz yazıyor üstünde kutunun güvenilir bir marka olduğundan da güvendim ama gene de o kadar içmesem daha iyi olurdu sanki. Bir de ekmek miktarını azaltsam.
--------------------------------------------------------------------------------
lahana çorbası iyi kilo verdiriyor diye duymuştum ama tabi içebilene. ben lahana yemeğini bile sevmezken ve yemezken çorbasını aklımdan bile geçirmiyorum.
hem sudan bile verdirse insana bir moral getiriyor kilo vermek. verdikçe veresi geliyor insanın. verdiği o moral bile yeterli bence ilk etapta.
seninle hemen hemen aynı kilodayız. inşallah zayıflarız. gerçekten bu sitenin yardımı olacağına inanıyorum.
meyva suları ne kadarda doğal ilavesiz olsa onların içinde bozulmasın uzun süre dayansın diye kimyasal maddeler ekleniyor diye biliyorum... kendiniz sıkmadıktan sonra meyva suyu yerine geçmez vitaminini alamazsınız diyorlar... arada 1 elma alıp kabuklarıyla yersen çok daha iyi olur senin için....
Haklısın bundan sonra meyve suyunu sadece günde 1 bardak içeceğim..
Ben yatayım artık. Görüşmek üzere. İyi geceler.
herkese günaydın.60 lı rakamlara düşünce de ben bu grupta olalım diyorum hem birbirimiz için daha motive edici olur hem artık gruptakileri az çok tanıyoruz sohbet etmek güzel oluyor hem hepimiz zayıflayınca 60ları görecez dimi3 yada 5 kilo fark çok önemli değil :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?