Tikkat et kurabiyene çarpmasın
düdüttttttttttttttttttttt
Hadi atla Dilekk beraber gidelim 55 ' e
Asırlar sonra tekrar merhaba kızlar son 1 haftadır yurtdışındaydım, hiç uğrayamadım buralara.
Ve tabi ki tahmin edileceği üzere rejim de yalan oldu, elimden geldiğince dikkat ettiysem de...
hemen bir detoksa aldım kendimi bugün, yeşil çay vs..
ya kızlar bilmiyorum ama belki de bana bir ortak lazım, daha çok sorumluluk sahibi olurum belki de ona karşı bilmiyorum ki napıcam ben, söz törenime birkaç hafta kaldı, çok stresliyim.
Umarım görüşmeyeli hepiniz iyisinizdir.
Yarın sabah bir tartılıcam bakalım çok mu kötüye gitmişim yoksa iyi miyim?:18:
bende bılmıyom ama sazan gıbı atladım yeaa
Olarrrrr götür beni gittiğin yere Nafff
Kurabiyem ve ben hazırızz
Bigün bizde 5 rakamını görücez mi ya.
ozaman orti olalım bari beraber bilmeye bilmeye oynarız
arzuuuuuuuuu, polisevlerinde spor salonları oluyomuş, ücretleri de baya uygun ama yazılabılmek ıcın polis tanıdık mı lazımmış ne, bı polis aılesı olarak el atın bana yaaa
Tamam bebekim :129:
Görücezzz :103: 5 rakamını gördük mü bu mesajlarımızı o tarihe kopyalıcam :109: sonra dicez aaa o zamanlar böyle söylüyomuşuz
Hep destek tam destek
Canım ortiler birbirine destek oluyo motive ediyolar birbirlerini
Cuma günü Trendy21 ' e kilo bildirimi yapıyosun ayrıca (eskiden sena ablaya yapılıyodu :26: ) orti bildirimi yapıyosun
Diyelim ki sen 1 kilo verdin ortin 1 kilo aldı 1-1 = 0 oluyo
Ortiler olarak yarışıyoruz kim daha çok kilo verdiyse o topicin birincisi oluyoayrıca ortiler kendi içinde de yarışıyo yani şöyle
toplam verilen kiloda birinci olduysanız ve sen ortinden fazla kilo verdiysen sen ayrıca birinci oluyosun.
Anlatabildim mi bilmiyorum ama bu cuma çözersin olayı
şimdi anladım açıkladığın için teşekkürler canım.............. cumaya kadar inş. orti bulurum biri beni seçsinnnnnnnnn
Eki Görüntüle 292526
kızlar bugün pazartesi ve orti yarışmasına start veriyorum iyice motivasyonlar düşmeden,,şimdi sizden istediğim herkez eski ortisinin adıyla birlikte bana özel mj atmanız,bende düzenlemeden sonra tekrar orti yarışmasına başlıyoruz,,,ortisi olmayanlarda kendilerine yeni gelen arkadaşlar oldu birsürü hepiniz eşleşebilirsiniz..eşleşmeleri kendiniz seçin yada bırakın eşleştirmeleri ben yapayım siz söyleyin nasıl isterseniz....özele orti bildirimleri yapmayanları kendim eşleştiricem ona göre kaldırın totolarıı hadiiiiii
bugünkü menüm sabah:
2 dilim ekmek 1 kk beyaz peynir 4 zeytin domates salatalık 0.5 lşitre su
ara nescafe sütlü , balla tatlandırdığım ıhlamnur çayı 1.5 litre su
akşam etli taze fasulye 1 dilim ekmek yoğurt 0.5 litre su
saat 21 de meyve yemeyi düşünüyorum bide ceviz yiycem
Off keşkee o günlerrr gelseee
Önce bi 6lar gelsin dee
Yarın kutuma bakcammm heee unutma
ya benim en son ortim kimdi unuttum kimle orti olsam yok olup gidiyor bende mi var bi uğursuzluk ben orti istemiyom tubiştopikten kimse ayrılsın istemem
menümmm
sabah: 1 denge lıght sandviç ekmeği
içine peynir domates biber
ara: 1 mandalin
öğlen: 1 kase lahana çorbası
ara: 1 tutam üzüm yaş üzüm
akşam: 1 kade lahana çorbası
cezalıyım cezalııı çok yedim hafta sonu. iş çıkışıda sporda olucammm yarında çok dikkatli gidicem. bu arada yarın sabahtan gelemem iş görüşmesinde olucam öğleden sonra gelişmeleri yazarım
arzuuuuuuuuu, polisevlerinde spor salonları oluyomuş, ücretleri de baya uygun ama yazılabılmek ıcın polis tanıdık mı lazımmış ne, bı polis aılesı olarak el atın bana yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?