70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldinn

Tam zamanında geldin ortisi olmayanlara orti seçimi yapılıyo

arzuuuuuuuuu, polisevlerinde spor salonları oluyomuş, ücretleri de baya uygun ama yazılabılmek ıcın polis tanıdık mı lazımmış ne, bı polis aılesı olarak el atın bana yaaa

Son düzenleme:
Olarrrrr götür beni gittiğin yere Nafff
Kurabiyem ve ben hazırızz
Bigün bizde 5 rakamını görücez mi ya.

Tamam bebekim :129:

Görücezzz :103: 5 rakamını gördük mü bu mesajlarımızı o tarihe kopyalıcam :109: sonra dicez aaa o zamanlar böyle söylüyomuşuz

Hep destek tam destek

ozaman orti olalım bari beraber bilmeye bilmeye oynarız

Canım ortiler birbirine destek oluyo motive ediyolar birbirlerini

Cuma günü Trendy21 ' e kilo bildirimi yapıyosun ayrıca (eskiden sena ablaya yapılıyodu :26: ) orti bildirimi yapıyosun

Diyelim ki sen 1 kilo verdin ortin 1 kilo aldı 1-1 = 0 oluyo

Ortiler olarak yarışıyoruz kim daha çok kilo verdiyse o topicin birincisi oluyo ayrıca ortiler kendi içinde de yarışıyo yani şöyle

toplam verilen kiloda birinci olduysanız ve sen ortinden fazla kilo verdiysen sen ayrıca birinci oluyosun.

Anlatabildim mi bilmiyorum ama bu cuma çözersin olayı

arzuuuuuuuuu, polisevlerinde spor salonları oluyomuş, ücretleri de baya uygun ama yazılabılmek ıcın polis tanıdık mı lazımmış ne, bı polis aılesı olarak el atın bana yaaa

Bakk bakkk araya torpil sokuyo

bugünkü menüm sabah:
2 dilim ekmek 1 kk beyaz peynir 4 zeytin domates salatalık 0.5 lşitre su
ara nescafe sütlü , balla tatlandırdığım ıhlamnur çayı 1.5 litre su

akşam etli taze fasulye 1 dilim ekmek yoğurt 0.5 litre su
saat 21 de meyve yemeyi düşünüyorum bide ceviz yiycem

ya benim en son ortim kimdi unuttum kimle orti olsam yok olup gidiyor bende mi var bi uğursuzluk ben orti istemiyom tubiş topikten kimse ayrılsın istemem

Öğle yemeği nerde :26:

Off keşkee o günlerrr gelseee
Önce bi 6lar gelsin dee
Yarın kutuma bakcammm heee unutma

Doğacaktır sana vaadettiği günler hakkın kimbilir belki yarınn belki yarından da yakınnnn

Kutu kutu penseeeeeee
Tamam yarın kutuna bak

yaa süpermiş o zaman benim de acilen bir ortiye ihtiyacım var, her türlü desteği veririmi telefon, mail, buluşma şeklinde bile destek veririm yani o derece!
yeter ki beni dürtükleyecek sağlam bir ortim olsun!
isteyen olursa özel mesaj yazsın kızlar size zahmet zira bugünlerde mesai içinde çok yoğun oluyorum sürekli kontrol edemiyorum, akşamları da evde zor giriyorum.

menümmm

sabah: 1 denge lıght sandviç ekmeği
içine peynir domates biber

ara: 1 mandalin

öğlen: 1 kase lahana çorbası

ara: 1 tutam üzüm yaş üzüm

akşam: 1 kade lahana çorbası

cezalıyım cezalııı çok yedim hafta sonu. iş çıkışıda sporda olucammm yarında çok dikkatli gidicem. bu arada yarın sabahtan gelemem iş görüşmesinde olucam öğleden sonra gelişmeleri yazarım

Son düzenleme:

Ayy hadi hayırlısı inşallahhhhhhh

canım sorayım eşime san ayakın polisevi gidebilirsin evet oyle bısey varsa ama bence sen git sor ne gerekiyosa sicil no fılansa yazarım sana bızım kurumda da spor salonu var haftada 3 gün bayanlara sanrıım ama 6 dan sonra ben nası gideyimmm aylık 50 tlydı sanırım boyle bıle eve gıtememız tarfıge gore 7 yı bulabılıyo hem cocuk kresten alıncak ohooo bana spor haram anladım ben zaten benım gözüm dısarda deıl evdekı kosu bandına bınsem yada leslıe yeter ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…