70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arzu ya sızdekı kosu bandını bıze gonder yaa

aradım zaten sordum bugun, referans ıstıyolar, bı form varmıs onu laıp doldurmak gerekıyomuş, bı kısmını spor salonuna gelıcek olan dıer kısmını polis olan dolduracakmış bıde benım kımlık fotokobım 2 vesıkalık ve polısın kımlıgının fotokopısını mı ne istiyoruz dedıler :26: 45 miş bununda fıyatı, polisevi yakın bize gıtmem cok rahat olur haftasonlarıda bayanlara acık guzel olur ebnım ıcın ama, bu referans işi nası olur bılmem, bı bakayım bende arkadaslardan bıde ben de eşime soylıyım belkı vardır tanıdıgı:26: sanmıyorum ama :26:

aay arzu senın elıdne ne guzel fırsatalr varda işte kullanma durumun yok, bende olcak o kosu bandı yada ısyerının spor salonu super olur bnm içinnnn

ozaman orti olalım bari beraber bilmeye bilmeye oynarız

evet yaa olalım orti sana uyuyorsa bana uyar :) çalışıyom ben zaten akşama kadar netteyım :)

ben şahsen anladımmm
Öğle yemeği nerde :26:

Doğacaktır sana vaadettiği günler hakkın kimbilir belki yarınn belki yarından da yakınnnn

Kutu kutu penseeeeeee
Tamam yarın kutuna bak

kutu olayı nedir yeaa ben onu anlamadımmm :)

iyi akşamlar canım bende sana talibim ozaman kız o zaman ortim sensin haa charm gelince beni satmak yok tamammı

iyi akşamlar kızlar valla ben çizelge işini beceremedim hayrına sevabına çizelgemi hazırlayıpta yapıştırıvercek birileri yokmu nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yapamıyorum yaa başlangıç kilo 73.4 şimdiki kilom 61.7 hedef kilom 58 boyum 1.69 hadi canlarım beee bi el atıverin sevabına

Selam Kızlar...
Ben gecen haftakı korkunc bıldırım kılomun uzerıne daha bıle alarak geldım..
Bugün kü menümü yazayım;

Sabah: Limonlu formçay.
Kahvaltı: 1dil. baklava, 2,5 dil. ekmek, omlet, peynir, domates, salam.
Ara: yok
Öğle: tavuk döner, ayran.
Ara: fincan türk kahvesi.
Akşam (18:30): 1 muz, 2 mandalina.
Ara: Limonlu form çay.

aşkitom naaptın yaaa...hep karbonhidrat ağırlıklı gitmişsin...emeğine yazık bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…