sağol bidenem. güzel gözlü nafım benimkız senin normal ismin ne Naf diyom hep
ben cıktım kızlar bye:79:
öğle yemeği yiyemedim çünkü işgüç derken temizliğe daldım unuttum
canım sorayım eşime san ayakın polisevi gidebilirsin evet oyle bısey varsa ama bence sen git sor ne gerekiyosa sicil no fılansa yazarım sanabızım kurumda da spor salonu var haftada 3 gün bayanlara sanrıım ama 6 dan sonra ben nası gideyimmm aylık 50 tlydı sanırım boyle bıle eve gıtememız tarfıge gore 7 yı bulabılıyo hem cocuk kresten alıncak ohooo bana spor haram anladım ben zaten benım gözüm dısarda deıl evdekı kosu bandına bınsem yada leslıe yeter ama
İyi aksamlar kısçelerr...
Yarına görüşürzz artıkkk
unuttum valaa
ozaman orti olalım bari beraber bilmeye bilmeye oynarız
Canım ortiler birbirine destek oluyo motive ediyolar birbirlerini
Cuma günü Trendy21 ' e kilo bildirimi yapıyosun ayrıca (eskiden sena ablaya yapılıyodu :26: ) orti bildirimi yapıyosun
Diyelim ki sen 1 kilo verdin ortin 1 kilo aldı 1-1 = 0 oluyo
Ortiler olarak yarışıyoruz kim daha çok kilo verdiyse o topicin birincisi oluyoayrıca ortiler kendi içinde de yarışıyo yani şöyle
toplam verilen kiloda birinci olduysanız ve sen ortinden fazla kilo verdiysen sen ayrıca birinci oluyosun.
Anlatabildim mi bilmiyorum ama bu cuma çözersin olayı
Bakk bakkk araya torpil sokuyo
Öğle yemeği nerde :26:
Doğacaktır sana vaadettiği günler hakkın kimbilir belki yarınn belki yarından da yakınnnn
Kutu kutu penseeeeeee
Tamam yarın kutuna bak
benim ortim Charm dı ama yok gelmıyobende acıkcası ortilik oyanmak istemiyom ama zorunluysan bu yenı gelen arkadas elsnopy ye talibim cok takdır ettım valla kendısını gızlıden nası kılo vermıs sadece burtayı takıp ederek maşallah onuna zmı bıraz bana da gecer belkı ama kendı benım gibi hırssız bi orti ısterse
evet yaa olalım orti sana uyuyorsa bana uyar :) çalışıyom ben zaten akşama kadar netteyım :)
ben şahsen anladımmm
kutu olayı nedir yeaa ben onu anlamadımmm :)
iyi aksamlar herkese
ortilerinizin isimlerini burayada yazında herkez bilsin kim seçili kim boşta tamammı ilk ben başlıyım ozaman
kılavuz=derya
triendy21=tuğba
benim de ortim yok
ben de zayıflamak istiyorum
ne çok ortak yönümüz var demi
hoğgeldin
benim de yok
ben de orti isterim benim zırlamalarıma dayanacak hergün bildirimde bulunacak herkes kabulüm
Selam Kızlar...
Ben gecen haftakı korkunc bıldırım kılomun uzerıne daha bıle alarak geldım..
Bugün kü menümü yazayım;
Sabah: Limonlu formçay.
Kahvaltı: 1dil. baklava, 2,5 dil. ekmek, omlet, peynir, domates, salam.
Ara: yok
Öğle: tavuk döner, ayran.
Ara: fincan türk kahvesi.
Akşam (18:30): 1 muz, 2 mandalina.
Ara: Limonlu form çay.
aşkitom naaptın yaaa...hep karbonhidrat ağırlıklı gitmişsin...emeğine yazık bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?