akşam vakti olunca yemek işlerini halledip anca gelebildim kusuruma bakmayın..tekrarr herkese iyi akşamlar.
canım sorma..
Bu ilk gunum yıne.. bu kadarı mucıze benım ıcın yanı aradan sonra..
biliyorum bende malesef... en azından abur cubur yemeden bır gun bıtıryorum...
iyi akşamlar arkadaşlar.daha bugün üye oldum fakat şu birkaç sayfayı okumak bile beni çok motive etti..Kötü bir hafta sonundan sonra çok iyi oldu bu.Tek sorunum daha site hakkında fazla bir bilgiye sahip değilim ve şu ortaklık işinin nasıl olduğunu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.
evet yaa olalım orti sana uyuyorsa bana uyar :) çalışıyom ben zaten akşama kadar netteyım :)
arkadaşlar tamam ozaman ortimi buldum
edirne - ay_she
canın bişeyler çektiğinde kuruyemiş(badem-ceviz-fındık-kuru kayısı ve incir)atıştırabilirsin (tabikide bir avuç kadar),1 kase yoğurt yada 1 brd.süt içebilirsin,bir parça peynir atıştırabilirsin yada herhangi bir meyveden 1 tane yiyebilirsin...yalnız muz ve üzümün kalorisi çok yüksek bilgin olsun...
selammmmm
ayy üşüyorum kızlar hasta olucam heralde...2-3 haftadır iyiydim yine hastalanıyorum sanırım..artık hasta olduqum günleri deqilde iyi olduqum günleri sayar oldum
eta sınavından 89 almışım....hiç kutlamayın 100 bekliyodum 89u duyunca aldım aqzımın payını
etayı bitirdik yarın kurs yok resepsiyon varmış çarşamba günü logoya başlıcaz... kurs bitsinde işe başlıyım diye can atıyorum...inşallah iş bulamayarak hüsrana uqramam :97: bu seferde beni işe almazlarsa büüle yapıcam
benim şimdi etaya dönüş yapıp tekrar çalışmam gerekiyor...öpüyorum sizi kızlar iyiakşamlar :79:
Canım saolasın...
aralarım uzun olunca unutuldum galıba yeni gelenlerden sandın..
ara verelı o kadar kalorılı seylerı yedım kı hemde gec saatlerde..
Bugün ilk olarak bunlar harika bır menu sayılır yanı o acıdan soyledım yoksa bende bılıyorum tabiki, yinede hatırlattıgın ıcın tesekkurler...
kılavuzcum kilo çizelgesi nasıl yapçaz canım linki tıklayım dedim ama bişey çıkmadı tekrar yollarkmısın o linki
yok be kuşum unuturmuyum seni biliyorumda ben motivasyon olsun seni gaza getireyim diye yazdıydım guuuuuuyoksa eleştirmek için yada akıl vermek için değildi yanlış anlama sakın bitanem
yok canım eleştirsen ve akıl versen de yeri, hem ablamsın hem 30 a yakın kılo verdin..
olurmu bilmiyorum ama bu konuda biraz özürlüyüm bak bakem olcekmi
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/diyet-...apilir-65.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)[/Q
linki tıkladığım zaman olmuyo yada ben yapamadım direk üstünü tıkladım olmadı
kılavuzcum kilo çizelgesi nasıl yapçaz canım linki tıklayım dedim ama bişey çıkmadı tekrar yollarkmısın o linki
olurmu bilmiyorum ama bu konuda biraz özürlüyüm bak bakem olcekmi
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/diyet-...apilir-65.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)[/Q
linki tıkladığım zaman olmuyo yada ben yapamadım direk üstünü tıkladım olmadı
ben bu olayları beceremiyorum yaaaa kusura bakma ben basıncada çıkmadı özür tatlım yaaa
bu konuda mywish yani dilekciğim yada naf yada trendy21 usta...onları beklersen yardımcı olurlar aşkitom ,kusura bakma yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?