70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar...nasılsınız bakem...ben bugün mahvoldum ya,hiç bukadar yoğun bir pazartesi mesaisi hatırlamıyorum...resmen tuvalete bile zorla kaça kaça gittim okadar yani...
neyse menümü vereyim
sabah(07.20)
2 kızarmış tam tahıllı ekm.üzerine labne peynir,1 hşl.yumurta,yarım kırmızı köz biber,6 yeşil zeytin,1 tatlı kaşığı tahin pekmez,çay
ara(10.30)
1 mandalina
öğle(12.30)
1 tabak etli kuru fasülye,6 kaşık yoğurt
ara(15.20)
5 tane fındık
akşam(18.00)
1 brd.süt ve 1 avuç çeçil peynir
gün boyu 3.5 lt. su,1 fnc.yeşil kahve,1 fnc.yeşil çay
SPOR:
yok çünkü felaket bir gündü ama birazdan yok böyle dansı izlerken plates çemberimle 600 tane iç bacak hareketimi yattığım yerde icra ederim
yatmadan 1 brd.süt daha içerim

canım sorma..
Bu ilk gunum yıne.. bu kadarı mucıze benım ıcın yanı aradan sonra..
biliyorum bende malesef... en azından abur cubur yemeden bır gun bıtıryorum...

canın bişeyler çektiğinde kuruyemiş(badem-ceviz-fındık-kuru kayısı ve incir)atıştırabilirsin (tabikide bir avuç kadar),1 kase yoğurt yada 1 brd.süt içebilirsin,bir parça peynir atıştırabilirsin yada herhangi bir meyveden 1 tane yiyebilirsin...yalnız muz ve üzümün kalorisi çok yüksek bilgin olsun...

iyi akşamlar arkadaşlar.daha bugün üye oldum fakat şu birkaç sayfayı okumak bile beni çok motive etti..Kötü bir hafta sonundan sonra çok iyi oldu bu.Tek sorunum daha site hakkında fazla bir bilgiye sahip değilim ve şu ortaklık işinin nasıl olduğunu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.

yapıcağın bişey yok kuşum...tuba zaten ortisi olmayanların ortisini denkliyecek ve sen o kişiyle ortak olucaksın...biz her cuma sabahtan itibaren trendy21 e(ismi tuğba)yani kaptan yardımcımıza kilo bildirimi yapıyoruz bide ogün ortak yani orti bildirimimizi yapıyoruz ..anlıyacağın tatlı bir rekabet içindeyiz ve bu bizim motivasyonumuzu yüksek tutuyor...umarım yardımcı olmuşumdur

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsinizhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...apilir-65.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?) )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

selammmmm
ayy üşüyorum kızlar hasta olucam heralde...2-3 haftadır iyiydim yine hastalanıyorum sanırım..artık hasta olduqum günleri deqilde iyi olduqum günleri sayar oldum
eta sınavından 89 almışım....hiç kutlamayın 100 bekliyodum 89u duyunca aldım aqzımın payını
etayı bitirdik yarın kurs yok resepsiyon varmış çarşamba günü logoya başlıcaz... kurs bitsinde işe başlıyım diye can atıyorum...inşallah iş bulamayarak hüsrana uqramam :97: bu seferde beni işe almazlarsa büüle yapıcam

benim şimdi etaya dönüş yapıp tekrar çalışmam gerekiyor...öpüyorum sizi kızlar iyiakşamlar :79:

Canım saolasın...
aralarım uzun olunca unutuldum galıba yeni gelenlerden sandın..
ara verelı o kadar kalorılı seylerı yedım kı hemde gec saatlerde..
Bugün ilk olarak bunlar harika bır menu sayılır yanı o acıdan soyledım yoksa bende bılıyorum tabiki, yinede hatırlattıgın ıcın tesekkurler...

Son düzenleme:

oy oy oyyyyy...kıyamam ben sana...hangisi verdi o notu sana,süle gidip kafasını kırayım...şaka bir yana hiç bilmeyerek başlamış birisi için genede mükemmel bir sonuç bence,kendine haksızlık etme bitanem...öpüyorum seni allah zihin açıklığı versin güzelim

yok be kuşum unuturmuyum seni biliyorumda ben motivasyon olsun seni gaza getireyim diye yazdıydım guuuuuuyoksa eleştirmek için yada akıl vermek için değildi yanlış anlama sakın bitanem

kılavuzcum kilo çizelgesi nasıl yapçaz canım linki tıklayım dedim ama bişey çıkmadı tekrar yollarkmısın o linki

Son düzenleme:
yok be kuşum unuturmuyum seni biliyorumda ben motivasyon olsun seni gaza getireyim diye yazdıydım guuuuuuyoksa eleştirmek için yada akıl vermek için değildi yanlış anlama sakın bitanem

yok canım eleştirsen ve akıl versen de yeri, hem ablamsın hem 30 a yakın kılo verdin..

kız devamlı bozuyonuz linki haaaanapıyonuzda olmuyo anamadım gitti bak bidaha veriyorum tekrardan hepsini pcne copy et bozma bidaha emii

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…