kız devamlı bozuyonuz linki haaaanapıyonuzda olmuyo anamadım gitti bak bidaha veriyorum tekrardan hepsini pcne copy et bozma bidaha emii
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza...
tiroid hastasıyım ilaçta almama rağmen kiloda ilerleme yok maalesef diyetisyenede gittim ama 1600 kalorilik diyet verdi..sonuç sıfır:)) spora gittim 1 saatte 600 kalori yaktım her gün düzenli olarak yediklerimede dikkat ettiğim halde gene sonuç sıfıra yakın( yaa 64 kiloydum 5-6 ayda 10 kilo aldım ve maalesef gitmiyo..artık son çare zayıflama hapı kullanmayı düşünüyorum bu arada bebekte istiyoruz ama bu kiloyla hamile kalmakta istemiyorum ne yapıcamı bilmiyorum ve sağlıklı düşünemiyorum.. nolur bana bir yol gösterin hap kullanayımmı sizce şu an 3 ay daha bebek yapamayız çünkü babamız yok:))
iyi insan lafının üstüne gelirmiş...ortiiiiiiiiiiiiii naber kuzuuuuuuuuuuuuuu
yaflu vallahide billahide geçen sen uyardıktan sonraki yazıyı olduğu gibi kopyaladım ve onu yapıştırdım emme gene olmamış niyekine:26:ayrıca el kadar çocuğa ne bağırıyon guuuuuküserem haaaaa
tiroid hastasıyım ilaçta almama rağmen kiloda ilerleme yok maalesef diyetisyenede gittim ama 1600 kalorilik diyet verdi..sonuç sıfır:)) spora gittim 1 saatte 600 kalori yaktım her gün düzenli olarak yediklerimede dikkat ettiğim halde gene sonuç sıfıra yakın( yaa 64 kiloydum 5-6 ayda 10 kilo aldım ve maalesef gitmiyo..artık son çare zayıflama hapı kullanmayı düşünüyorum bu arada bebekte istiyoruz ama bu kiloyla hamile kalmakta istemiyorum ne yapıcamı bilmiyorum ve sağlıklı düşünemiyorum.. nolur bana bir yol gösterin hap kullanayımmı sizce şu an 3 ay daha bebek yapamayız çünkü babamız yok:))
naber kizlar ya canim biskuvi pastasi istiyo ama 60i gorene kadar yemegi dusunmuyorum
bu arada sinir hastasi olcam benim kaynana 74yasinda okadar gucu yok ama inatla habire benim kizi kucaginda tutmaya calisiyo tutmasinda degilim pek gucu olmadigindan habire oturtturuyo bugune kadar bin kere demisimdir anne oturmamasi lazim diye ama yine oturtturuyo biseyde diyemiyorum kucagindan alincada tirip atiyo of offfff
naber kizlar ya canim biskuvi pastasi istiyo ama 60i gorene kadar yemegi dusunmuyorum
bu arada sinir hastasi olcam benim kaynana 74yasinda okadar gucu yok ama inatla habire benim kizi kucaginda tutmaya calisiyo tutmasinda degilim pek gucu olmadigindan habire oturtturuyo bugune kadar bin kere demisimdir anne oturmamasi lazim diye ama yine oturtturuyo biseyde diyemiyorum kucagindan alincada tirip atiyo of offfff
eşin söylesin canım anne dikkat et diye..zaten o yaştaki insanlar inatlaşmayı çok severler :99
bencede eşin uyarsın ...hakkatten bu yaşta laftan anlamıyorlar ve küsüyorlar...oyüzden eşin annenin dilinden anlar ona uygun bir dille anlatırsan o söyler bence
yaa inanaın iradem var ama aç kalsamda veremicemi düşünüyorum psikolojik olarakta sarsıldım artık(daha yeni evliyim eşim çok destek oluyo allhtan ama ben kendimi beğenmiyorum ve onunda beni beğenmiceni düşünüyorum..
bu arada hiç iştahım yok bu aralar
sabah:yarım dilim yani 2 yudum börek yemeyi denedim zorla 2 bardakta yeşil çay içtim
ara:yiyemedim
öğle :birazcık acıkır gibi oldum 2 kaşık sulu yemek yedim gene tıkandım
ara yine yiyemedim
akşamda bir kase çorba içtim şimdide kahve içiyorum yürüyüş yaptım spor olarakta 30 dk kadar..ama inanın sabah bu yediklerimle tartıda hiç bir ilerleme yok..
diyetisyenim 1600 kalorilik diyet veriyo yemelisin illa diyo ama yiyemiyorum. bazende deli gibi çok acıkıyorum ye ye doymuyorum ya ben kendimi anlayamıyorum
aynen dedigin gibi canim seker hastasi bi iniyo bicikiyo anne yemek yemen lazim diyorum canim istemiyo diyo masayi hazirliyorum iki kasik aliyo yemiycem diyo bugun zorla bitirttim yinede sekerinin dusmesini engelleyemedik seker verdimde biraz duzeldi bazi gunler 5 sefer sekerini olcuyorum tabi o halde benim kizida tutmaya calisinca cok korkuyorum basi doner bisey olur benim kiz kucaginda
bunları bu şekilde eşine söyleyince genemi itiraz ediyor...ben söyleyince yanlış anlıyor kociş,sen söylesen desene...bahane uydurup aldığımdada küsüyor çarem kalmadı sen söyle desene eşine bakalım nediyecek:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?