bunları bu şekilde eşine söyleyince genemi itiraz ediyor...ben söyleyince yanlış anlıyor kociş,sen söylesen desene...bahane uydurup aldığımdada küsüyor çarem kalmadı sen söyle desene eşine bakalım nediyecek:26:
hakkında hayırlısı olur inş canımvalla bence benim kadar değildir. ben abarttımda abarttım yazacak yüzüm yok yediklerimi bi yazsam roman olur yani. bugün öğlen ve akşam sadece çorba içicem. bide sporda olucam hafta sonunu biraz kurtarırım belki.
bu arada yarın müşavirlik bürosu ile iş görüşmesine gidecem. Luca programını kullanıyorlarmış benimde luca sertifikam vardı çok hevesliler.benden net cevap bekliyorlar. yarın Ak koyun Kara koyun çıkacak ortaya parayı daha konuşmadık herşey yarın belli olacak Bana dua edin kızlar bu işi istiyorum ama maddi olarak sıkılmakta istemiyorum. kocam benden daha istekli en azından çalışma saatleri daha uygun olacak diye seviniyoronun stresi beni mafetti ne zormuş iş değiştirmek riske giriyorum nihayetinde hiç iş değiştirmedim böyle
dün camış gibi yedim ben ya ondan oldu günde 1 kilo fırladı resmenaksam tv de bi kadın lahmacunları nası götürüo bi yandan agzım acık bakıom bi yandan elimde kayısı onu kemiriorm yok dedim anacm bu böle olmaz hemen kocisi aradım lahmacun yiyelim nooluur die aslında cokta sevmem ama bogaz işte aksam 18:00den sora bişi yemem dedim..neyse gittik ben bi dalarsın 2 lahmacuna birden. .aksamda yemekli dügün var dedimki yok burda yedim gittim yemem orda.. hee tabi tabagın biri gelio biri gidio 2.gelen ara sıcak tabagında kendimi bişi ciğnerken buldum o aralıgı hiç hatırlamıorum karanlık orası sora bide baktım tavuklu fln aşmış bi tabak geldi bi catal bakiym dedim yarısında garsona bagırdım alıver sunu die yoksa ekmekle parlatcam tabagı o derece güzeldi yemekler sora dedim cnm kalk biz gidelim pasta fln kesmeden bunlar bende bu bogaz varken indiriveririm animallah koca pastayı öle kalktık gelioduk eve derken annemle babamın evlenme yıldönümü die yoldan aradılar gelin illa kactıgım pasta orda önüme geldi korku filmi gibi kaçamıorum kaloriden ufacık yedim ama saat 10 be anacım yapılmazki bu bu bünyeye e aldı tabi 1 kilo bi anda şimdide kontrol mekanizmamı yitirdim resmen neye dalsam die bakıorum etrafa
bence sen önce kendine olan inancını sonrada eşinin sana olan güven ve sevgisine olan inancnı kayetmişsin...unutmaki ayakları sağlam yere basan kadın herzaman güçlüdür ve herşeyin üstesinden gelir...öncelikle buna kendini şartlaman ve inanman gerekiyor...
hepimizin kendimizi senin hissettiklerin gibi hissettiğimiz dönemler olmuştur ve olacaktırda ama önemli olan bunu kısa dönemde usulünce yaşayıp çabucak toparlamaktır...şimdi sirkelen ve kendine gel ben bu işi öyle yada böyle başarıcam de..
bide az yiyerek hiçbir şekilde kilo veremezsin tam tersine kilo alırsın çünkü vücut kendini korumaya alır ve gelen su bile olsa onu tutar kiloya çevirir(kıtlık zanneder ve korumaya geçer vücut)...bence diyetisyenini dinle ve listeni uygula,birebir olmasa bile öğünlerini atlama ve içeriğini listeye yakın tut ...
bizide terketme takip et,listelerini akşamları eksiksiz yaz,gün içindeki muhabbetkleri takip et katıl ve eleştirilere kulak ver ...bunları yaparan pişman olmazsın emin ol
oda cok ugrasiyo ozellikle seker hastaligi konusunda bakti annesi aliniyo oda simdi bana dedi birak ne yiyosa yesin ne yemiyosada yemesin ilaclarla duzeltiriz yapcak bisey yok anlamiyo diyo kizim konusundada torunu sevmek istiyo yapicak bisey yok diyo
gecen bu konu yuzunden feci kavga ettik ozaman dedi sen annemi istemiyosun cocugu her aldiginda onu takip ediyosun diye ben ozaman anlattim derdimi tabi 2gunde kustum ben neler yapiyorum sen annemi istemiyosun dedin diye ben daha ne yapayimda size yaranayim dedim cok kotu olmustum bak yine aklima geldi kotu oldum
çok zor bir durum...benim eşimde ailesi konusunda çok hassastır,aynı konular olmasa bile istememe konusunda bizde çok kavga etmişizdir ve boşanmanın eşiğinden dönmüşüzdür ki benim ailesine her konudas nekadar fedakarlık ettiğimi taviz verdiğimi bildiği haldeoyüzden seni çok iyi anlıyorum canım...allah kolaylık versin nediyeyim
alttaki 4 ziyaretçi ...cesaretiniz yokmu ,niye saklambaç oynuyorsunuz bakayım...çıksanıza ortaya
akşam yediğin ekmekte kilo vermene son derece engel bişey dadlım,oyüzden sabahları ye 2 d. öğlen ve akşam ekmekten uzak dur olurmuelbette yaparım
zaten benm diyet menümde bu şekil ama ben öğle akşamda 1 2 dilim tahıllı ekmek yiyordm artık kilo alıp vermekden sıkıldım 65e düşüp geri çıkıyorm ama bundan sonra devm ilk hedefim 58 ondan sonrada 55 53...........
2 gündür giremiyorum cok yogun gecti teyzem geldi fransadan börek corek sarma öldüm bittimannemgil yarin geliyo cok sükür hayirlisiyla bizim sekretäri aradim bugün dedim kesin yok diycek yinede bir deneyeyim lafimi ikiletmedi yarin da evde kalsam sali gelsem annemgilin ucak ertelenmis dedim tamam dedi cok sevindim sabah erken kalkacaz 8-9 arasi geliyorlar
doqum günün kutlu olsun cnm Rabbim nice hayırlı uzun saqlıklı ve mutlu yıllar nasip etsin
tamam cnm kızım duymasınliste çok güzel olmuş tuqbacım ellerine saqlık
bugün inşallah güzel haberlerle gelicem cnm
günaydın dilekcimmmmm
kızlar ne güzel listemizi sıksık güncellemişsiniz...bunu bütün hafta yapalım tuqba okadar emek veriyor bir defalık olmasın..hadi öpüyorum sizleri süslenip püsleneyim kursa öyle gideyim belki sınav sonucum daha yüksek olur
kahvaltın güzel canım da akşam en son hepsini beraber yazarsan değerlendirmek daha kolay olur...Günaydın kızlarr kahvaltımı yaptım geldim bilmiyorum öğün öğün yazıyor musun yazıyorsanız ben de yazayım :)
Pazar akşamı leslie ile 3 mil yürüdüm :)
sabah leslie ile 2 mil yürüdüm duşumu aldım işe geldim :)
Bu gün ki kahvaltım 9,30
3 dilim çavdar ekmeği
yarım domates
1 ufak salatalık
1 dilm peynir
6 adet zeytin ve çay
anladım canım sağolasın :)
hoşbuldukk :) aa öyle mi ben özel msj atıldııgnı bılmıyorudm o zmana zöel msj atarım :)
hoşbulduk canımm :)
inşallahh hepimiz ulaşırız hedeflerimize :)
Diyet hakkında az bucuk bişeyler biliyorum ama tabii ki önemli olan uygulamak ve kendine göre doğru olanı bulmak
inşallah biz de bunu başarabiliriz :) ben zaten bayaadır kk dayım zaten msj sayımdan belli oluuyoırdur :)
ama hiç diyet topiğine takılmamıştımm hadi bakalımm :)
aaa ben de bafralıyım :) ve evet lahanyaı her halını çok sevrım :) özellikle tursusunu :)
öyle şaap bakalımBu arada cuma günleri mi tartılıyorsunuz ???
Ben perşembeden perşembeye tartılıyorum cumaları şapiosanız ben de öle yapayım :)
hoşgeldin canım,merak etme senin kayınvalidende benimki gibi bigün geldiğinde aa kızım sen zayıflamışsın iyice diycek nasıl güzel bi duygu bilemezsin,,pederde aksine kocan bakmıyomu yoksa niye bukadar zayıfladın sen diyo gıcık,,Merhaba bende geldimmm aranıza!!Boyum 1.70 kilom 71 çok kötü hissediyorum kendimi,kayınvalidem göbeğin çıktı git kilo ver azcık diyene kadar dikkat etmedim o öyle diyincede hayata küstüm resmen.Ben şimdi nasıl zayıflicam hiç bir fikrim yok
boşver canımya bende son ki aylarda nekadar verdiğime baktımda geçenlerde,2 ayda 2 kiloyu anca vermişim ala vere nolcak bilmemdiyuete başladığımdan beri tututuğum bir defter var ona baktım. bir ay olmuş başlayalı ve ben henüz 2,8 kilo verdim. hatta haftasonu almış gibi de duruyom. moralim bozuldu ya
off ya ne güzel dün sabah 69 dum sabah baktım yine 70regl yaklastı ondan sanırım oteldeym bugün toplantımız var koydular önümüze kuyrabiyleri cıldırdım hırs alırcasına götürdüm 4-5 tane iice tüy diktim üstüne yani bu nası bi eziyet ya yediğimde aldıgım zevkten agır basıo suan sucluluk pöfff
Vay anasınıben burdayken veremedim sen nasıl verdin
Utanıyorum kendimden:
NaF bu Cleopatra ne yapıyosa ondan yapmak lazım baksana 65.5 olmuş
örneğe bak yahuu
ben 80 kiloyken annem 68 kiloydu
annneme hep bu lafı sölüodum
gör bak gelicem geçicem seni diye...
ciddiye almıyodu sanırım oda bu günlerde bunalımda
özellikle yaptığım bişey yok cnm
bütün yaptıklarımı buraya yazıyorum zaten
6 dan sonra su haricinde hiç bişi yiyip içmiorum
6 da 1 kase dolusu spichal K yiorum o kadar onun kilo verdirdiğini düşünüorum ben
ama qün içeriisndede hiç karnımı doyurmuyorum
ayak üstü atıştırmalık yiorum hep
çocuğu olan arkadaşlar varsa birşey sormak istiyorum benim 2 yaşında bir kızım var çocuk o kadar değiştiki anlatamam herhalde şu 2 yaş sendromu dedikleri şeyi yaşamaya başladık herşeye ağlamaya başladı işlarini böyle hallettirebileceğini sanıyo etrafı ben topluyorum hemen arkamdan o dağıtıyo çocuk başkalarının yanında acayip değişiyo yaa annemlerin ilk torunu her dediği yapılıyo ben kızdığımda hemen yüzlüyorlar yapmayın iyilik değil bana kötülük ediyorsunuz diyorum anlayan yok baba tarafıysa çikolata şekerle geliyo her seferinde ben o kadar dikkatliyimki bu konuda daha şimdiye kadar hazır meyve suyu bile tattırmadımhiç yaa onlarsa çikolata şeker topitop allah ne verdiyse o kadar kızıyorumki düzgünce söyledim anlayan yok eşim bişey olmazlarda hep ben mi çok pinpirikliyim kendimi sıkıyorum anlamıyorum
bravo süper bi menüüübu arada bugünkü menüm
sabah
1 dilim k.ekmek
1 haş. yumurta
3 y. zeytn
1 kk peynir
domates salatalık
şekersiz çay
1 kivi
1 form biskivi
öğlen
5 yk. zeytnyağlı tazefasülye
1 brdk ayran
bol salata
1 elma yicemm
akşamda öğlenin aynısı yatmadan 2 saat öncede 1 kivi daha yerim
30 dk leslii 20 dk bisiklet(akşam yapıyorm)
bolbol su ve yeşil çay
buraya takıl canım yardımcı oluruz sanada,hoşgeldin ben tuğbamerhaba arkadaşlar ben daha yeni üye oldum ve aranıza katılmak istiyorum.Ben 1,64 boyundayım ve 76 kiloyum.Aslında 80dim ve diyetisyene başladım ancak 4 kilo verebildim.Şimdi yine motivasyonum düştü biraz uzaklaştım ama biran önce zayıflamaya ihtiyacım var.Hem sağlığım için hem de kendime olan güvenimi yeniden elde etmek için acilen zayıflamak istiyorum.Bana yardımcı olurmusunuz...şimdiden herkese teşekkür ederim..
o zaman aranan orti vasıflaırnı yazıorm öhöm öhöm
en az üni. mezunu
tercihen diyet üzerine yüksek lisans yapmış olmalı
tercihen ilerde okey turnuvası yapılrısa ortim - elim güçlü olsun deyu iyi derecede okey bilme şartı koyyorum
eheueheueheu
otisiz kalmışım bide şart koyyom eheheh :)
evet zorunluuuubenim ortim Charm dı ama yok gelmıyobende acıkcası ortilik oyanmak istemiyom ama zorunluysan bu yenı gelen arkadas elsnopy ye talibim cok takdır ettım valla kendısını gızlıden nası kılo vermıs sadece burtayı takıp ederek maşallah onuna zmı bıraz bana da gecer belkı ama kendı benım gibi hırssız bi orti ısterse
benim de ortim yok
ben de zayıflamak istiyorum
ne çok ortak yönümüz var demi
hoğgeldin
benim de yok
ben de orti isterim benim zırlamalarıma dayanacak hergün bildirimde bulunacak herkes kabulüm
anlatılmış konu zati anlamışsınızorti nasıl olcaz yani napçaz birbirimizi motivemi etçez ben ilk kez oynıycam bilmiyorumda yeniyim benide seçin ...
betül kim ve arkadaşlar sizi ortak yapayım karışık şekilde bakalım nasıl olcakKaptan yardımcım slm, hayırlı olsun orti yarışması inşallah. Ben ilk kez katılıyorum istanbul'dan, yaşım 33, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Biz ecrin29- Betül'le ortağız.Özelede atarım cnm.
senin ortağını seçtim az sonra açıklarımAsırlar sonra tekrar merhaba kızlar son 1 haftadır yurtdışındaydım, hiç uğrayamadım buralara.
Ve tabi ki tahmin edileceği üzere rejim de yalan oldu, elimden geldiğince dikkat ettiysem de...
hemen bir detoksa aldım kendimi bugün, yeşil çay vs..
ya kızlar bilmiyorum ama belki de bana bir ortak lazım, daha çok sorumluluk sahibi olurum belki de ona karşı bilmiyorum ki napıcam ben, söz törenime birkaç hafta kaldı, çok stresliyim.
Umarım görüşmeyeli hepiniz iyisinizdir.
Yarın sabah bir tartılıcam bakalım çok mu kötüye gitmişim yoksa iyi miyim?:18:
kız bu kırmızıyla işaretlediğim yeri bi açıklarmısın nasıl bi mantık yürüterek yaptın onu allah iyiliğini versin sonuç 0 değil 1 olur ozamanCanım ortiler birbirine destek oluyo motive ediyolar birbirlerini
Cuma günü Trendy21 ' e kilo bildirimi yapıyosun ayrıca (eskiden sena ablaya yapılıyodu :26: ) orti bildirimi yapıyosun
Diyelim ki sen 1 kilo verdin ortin 1 kilo aldı 1-1 = 0 oluyo
Ortiler olarak yarışıyoruz kim daha çok kilo verdiyse o topicin birincisi oluyoayrıca ortiler kendi içinde de yarışıyo yani şöyle
toplam verilen kiloda birinci olduysanız ve sen ortinden fazla kilo verdiysen sen ayrıca birinci oluyosun.
Anlatabildim mi bilmiyorum ama bu cuma çözersin olayı
Bakk bakkk araya torpil sokuyo
arayı meyveyle yapıyoruz canım kahve olmaz,bide akşam yemekten sonra heleki 21de meyve yemiyoruz,oda sakıncalıbugünkü menüm sabah:
2 dilim ekmek 1 kk beyaz peynir 4 zeytin domates salatalık 0.5 lşitre su
ara nescafe sütlü , balla tatlandırdığım ıhlamnur çayı 1.5 litre su
akşam etli taze fasulye 1 dilim ekmek yoğurt 0.5 litre su
saat 21 de meyve yemeyi düşünüyorum bide ceviz yiycem
ya benim en son ortim kimdi unuttum kimle orti olsam yok olup gidiyor bende mi var bi uğursuzluk ben orti istemiyom tubiştopikten kimse ayrılsın istemem
menümmm
sabah: 1 denge lıght sandviç ekmeği
içine peynir domates biber
ara: 1 mandalin
öğlen: 1 kase lahana çorbası
ara: 1 tutam üzüm yaş üzüm
akşam: 1 kade lahana çorbası
cezalıyım cezalııı çok yedim hafta sonu. iş çıkışıda sporda olucammm yarında çok dikkatli gidicem. bu arada yarın sabahtan gelemem iş görüşmesinde olucam öğleden sonra gelişmeleri yazarım
al canım yaptım sen bunu kopyala kontrol panelinden profil düzenleye girip çizelge yazan yere yapıştır hepsi okadar kolay gelsiniyi akşamlar kızlar valla ben çizelge işini beceremedim hayrına sevabına çizelgemi hazırlayıpta yapıştırıvercek birileri yokmu nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yapamıyorum yaa başlangıç kilo 73.4 şimdiki kilom 61.7 hedef kilom 58 boyum 1.69 hadi canlarım beee bi el atıverin sevabına
Selam Kızlar...
Ben gecen haftakı korkunc bıldırım kılomun uzerıne daha bıle alarak geldım..
Bugün kü menümü yazayım;
Sabah: Limonlu formçay.
Kahvaltı: 1dil. baklava, 2,5 dil. ekmek, omlet, peynir, domates, salam.
Ara: yok
Öğle: tavuk döner, ayran.
Ara: fincan türk kahvesi.
Akşam (18:30): 1 muz, 2 mandalina.
Ara: Limonlu form çay.
senide deryaakla eş yaptım,aranmayın bakayım artıkfarketmez ben herkesle orti olabilirim
birisi qelsin yamacıma
merhaba kızlar...nasılsınız bakem...ben bugün mahvoldum ya,hiç bukadar yoğun bir pazartesi mesaisi hatırlamıyorum...resmen tuvalete bile zorla kaça kaça gittim okadar yani...
neyse menümü vereyim
sabah(07.20)
2 kızarmış tam tahıllı ekm.üzerine labne peynir,1 hşl.yumurta,yarım kırmızı köz biber,6 yeşil zeytin,1 tatlı kaşığı tahin pekmez,çay
ara(10.30)
1 mandalina
öğle(12.30)
1 tabak etli kuru fasülye,6 kaşık yoğurt
ara(15.20)
5 tane fındık
akşam(18.00)
1 brd.süt ve 1 avuç çeçil peynir
gün boyu 3.5 lt. su,1 fnc.yeşil kahve,1 fnc.yeşil çay
SPOR:
yok çünkü felaket bir gündü ama birazdan yok böyle dansı izlerken plates çemberimle 600 tane iç bacak hareketimi yattığım yerde icra ederim
yatmadan 1 brd.süt daha içerim
canım anlatıldı yarışma okumuşsundur umarım,kendine bi ortak seçip yarışıyorsun en çok kilo vermek için,,cuma bildirim yapılıyo bana,hep kendi bildirimin hemde orti bildirimi,sonrada en çok kilo veren takım açıklanıyoo moral kaynağı oluyo bize yaniiyi akşamlar arkadaşlar.daha bugün üye oldum fakat şu birkaç sayfayı okumak bile beni çok motive etti..Kötü bir hafta sonundan sonra çok iyi oldu bu.Tek sorunum daha site hakkında fazla bir bilgiye sahip değilim ve şu ortaklık işinin nasıl olduğunu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.
geçmiş olsun sena abla,,artı sen bize 90 bekliyorum demiştin 1 puanla kaçırmışsın ne olmuş yani,bence çok iyi bu bile,inşallah iş sahibi olursun bundan sonraselammmmm
ayy üşüyorum kızlar hasta olucam heralde...2-3 haftadır iyiydim yine hastalanıyorum sanırım..artık hasta olduqum günleri deqilde iyi olduqum günleri sayar oldum
eta sınavından 89 almışım....hiç kutlamayın 100 bekliyodum 89u duyunca aldım aqzımın payını
etayı bitirdik yarın kurs yok resepsiyon varmış çarşamba günü logoya başlıcaz... kurs bitsinde işe başlıyım diye can atıyorum...inşallah iş bulamayarak hüsrana uqramam :97: bu seferde beni işe almazlarsa büüle yapıcam
benim şimdi etaya dönüş yapıp tekrar çalışmam gerekiyor...öpüyorum sizi kızlar iyiakşamlar :79:
canım bence adetinin 2. yada 3. günü bir kadın doğum uzmanına hormon tahlili yaptır usg ni yaptır ne var ne yok,yanlış giden nevar bir an önce öğren...eğer bişey varsa oda kilo vermeni engeller...geçmiş olsun tatlımiyi akşamlar kızlar,
bugn akşama kadar menüm gayet iyiyken akşam yemeğini de 5 gibi yemişken eşim elinde pizzayla geldi..hani şu reklamlarda var..adını yazmıyayım hamurun arasından peynir akıyor ya..yemicem dedim toktum da.bi ısırık alyım dedim ama bi dilimi götürdüm bi bardak light kolayla...
hala artıdayım..
yazın ara vermeden gayet iyi gidiyordu kilolar.. o zamanda kaçamaklarım oluyordu..
acaba yazın bi kez 3 aylık iğne yaptırmıştım onun sıkıntısı olabilr mi..
bi daha iğneyi bulamadığım için yaptıramadım..sürekli bi regl durumu var..
işte budur...seni çok iyi anlayabilecek bir gurubun içine geldin ve emin olki burda herkes gerçekten aile gibi...birbirimizin her sıkıntısına koşarız...gülenle güler ağlayanla ağlarız ve muhkkak sorunlara çözüm buluruz ...UNUTMA KENDİNE GÜVENEN BİR KADIN;İYİ BİR ANNE İYİ BİR EŞ VE SIRDAŞ OLUR VE SAĞLIKLI KENDİNE GÜVENEN NESİLLER BÜYÜTÜR SAĞLIKLI BİR AİLE YAPISI OLUŞTURUR...öpüyorum seni tatlım...bu arada benim adım deryasana çoooookkkkkkk sonsuz teşekkür ediyorum..birinin beni bu şekilde silkelemesi gerekiyordu, eşimede çok haksızlık ettim haklısın... gerçekten ben güçlü bir kadınım bu güne kadar çok şeyin üstesinden geldim kendi ayaklarımın üstünde durdum. bunları bana hatırlattırdığın için sonsuz teşekkürler..gerçekten ben bu işi başarabilirim 3 ayda bu iş kökünden biticek inş:)))arkadaşım çok sağol tekrar:)))
erkekler bunları yapmanın bizim eşlik ve karılık vazifemiz olduğunu ve olması gereken olduğunu zannediyorlar...oysaki biz bayanlar çoğu şeye eşimizi ve yuvamızı sevdiğimiz ,değer verdiğimiz için yapıyoruz ve erkekler ısrarla bunu anlamıyorlar canım...sana özel bir durum değil yaniamin canim aynen ben yaninda olmasam suana kadar kac kere seker komasina girerdi allah bilir esimde bunu biliyo kac sefer ariyorum sekeri simdi boyle napayim bu kadar cikti napayim gibi demekki unutuyolar erkekler anneleri soz konusu olunca
buraya takıl canım yardımcı oluruz sanada,hoşgeldin ben tuğba
evet zorunluuuuve seni elsnopyle ortak seçtim hadi hayırlı olsun öhöm öhöm
anlatılmış konu zati anlamışsınız
betül kim ve arkadaşlar sizi ortak yapayım karışık şekilde bakalım nasıl olcak
senin ortağını seçtim az sonra açıklarımitiraz etmiycen ama tammammı
kız bu kırmızıyla işaretlediğim yeri bi açıklarmısın nasıl bi mantık yürüterek yaptın onu allah iyiliğini versin sonuç 0 değil 1 olur ozaman
arayı meyveyle yapıyoruz canım kahve olmaz,bide akşam yemekten sonra heleki 21de meyve yemiyoruz,oda sakıncalı
senin ortin ztarmış canım ama gerçektende uçtu gitti o,,sana yeni bi orti ayarlamak lazım du bakalım kimler boştaa:44::26:
iyi yapmışın ozaman
al canım yaptım sen bunu kopyala kontrol panelinden profil düzenleye girip çizelge yazan yere yapıştır hepsi okadar kolay gelsin
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wbUCPt4/weight.png
yinede hoşgeldin canım ,,he buarada senin ortin kaçtı başkasına,
senide deryaakla eş yaptım,aranmayın bakayım artık
canım anlatıldı yarışma okumuşsundur umarım,kendine bi ortak seçip yarışıyorsun en çok kilo vermek için,,cuma bildirim yapılıyo bana,hep kendi bildirimin hemde orti bildirimi,sonrada en çok kilo veren takım açıklanıyoo moral kaynağı oluyo bize yani
geçmiş olsun sena abla,,artı sen bize 90 bekliyorum demiştin 1 puanla kaçırmışsın ne olmuş yani,bence çok iyi bu bile,inşallah iş sahibi olursun bundan sonra
Günaydın kızlarr kahvaltımı yaptım geldim bilmiyorum öğün öğün yazıyor musun yazıyorsanız ben de yazayım :)
aaa ben de bafralıyım :) ve evet lahanyaı her halını çok sevrım :) özellikle tursusunu :)
şuana kadar toplanan ortiler şu şekilde
naf---erginsena
mywish89--silverpowder
triendy21---kılavuz
ay_she--edirne
elsnopy--arcak81
blackcat_80---shopsessive
rezzan784--ecrin29
deryaak---cleopatra
hoş geldin hemşerim..sayımız çoğaldı topikte
edirne nerde hata yapıyorsun,yada nereyi halledemedin bilmeden bişey diyememkii:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?