70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecen bu konu yuzunden feci kavga ettik ozaman dedi sen annemi istemiyosun cocugu her aldiginda onu takip ediyosun diye ben ozaman anlattim derdimi tabi 2gunde kustum ben neler yapiyorum sen annemi istemiyosun dedin diye ben daha ne yapayimda size yaranayim dedim cok kotu olmustum bak yine aklima geldi kotu oldum

hakkında hayırlısı olur inş canım

çok hoş anlatmışsın canım yaaa...ama gerçektende fena bir akşam geçirmişsin ve annenlerde tuzu biberi olmuşlar yanii

sana çoooookkkkkkk sonsuz teşekkür ediyorum..birinin beni bu şekilde silkelemesi gerekiyordu, eşimede çok haksızlık ettim haklısın... gerçekten ben güçlü bir kadınım bu güne kadar çok şeyin üstesinden geldim kendi ayaklarımın üstünde durdum. bunları bana hatırlattırdığın için sonsuz teşekkürler..gerçekten ben bu işi başarabilirim 3 ayda bu iş kökünden biticek inş:)))arkadaşım çok sağol tekrar:)))

iyi akşamlar kızlar,
bugn akşama kadar menüm gayet iyiyken akşam yemeğini de 5 gibi yemişken eşim elinde pizzayla geldi..hani şu reklamlarda var..adını yazmıyayım hamurun arasından peynir akıyor ya..yemicem dedim toktum da.bi ısırık alyım dedim ama bi dilimi götürdüm bi bardak light kolayla...
hala artıdayım..
yazın ara vermeden gayet iyi gidiyordu kilolar.. o zamanda kaçamaklarım oluyordu..
acaba yazın bi kez 3 aylık iğne yaptırmıştım onun sıkıntısı olabilr mi..
bi daha iğneyi bulamadığım için yaptıramadım..sürekli bi regl durumu var..

çok zor bir durum...benim eşimde ailesi konusunda çok hassastır,aynı konular olmasa bile istememe konusunda bizde çok kavga etmişizdir ve boşanmanın eşiğinden dönmüşüzdür ki benim ailesine her konudas nekadar fedakarlık ettiğimi taviz verdiğimi bildiği haldeoyüzden seni çok iyi anlıyorum canım...allah kolaylık versin nediyeyim

amin canim aynen ben yaninda olmasam suana kadar kac kere seker komasina girerdi allah bilir esimde bunu biliyo kac sefer ariyorum sekeri simdi boyle napayim bu kadar cikti napayim gibi demekki unutuyolar erkekler anneleri soz konusu olunca

menümü de yazayım
sabah geç kalktım.
kahvaltı öğle yemeği karışık.
11.30 da
2 dilim çav.ekm
1 haş yum.peynir
3 zeytin,dom,salatalık
yeşil çay
ara 1 elma ,1 mandalina
akşam 17 de
3 kaşık mantar-tavuk sote
salata,yarım kase yoğurt
ıspanak borani
maalesef 18.30 da
1 dilim pizza,1 bar liğht kola
az önce 1 mandalin ve yeşil çay
yine az su içtim
yatmadan önce lesli 3 mil yapıcam inşalah

yeni gelenler hoş sefa geldiniz.bu ara topikte trafik çok yoğun gelen giden .takip edemiyorum..

akşam yediğin ekmekte kilo vermene son derece engel bişey dadlım,oyüzden sabahları ye 2 d. öğlen ve akşam ekmekten uzak dur olurmuinşallah hedefine ulaşıcaksın canım

hayırlı olsun bitanem ,noldu geldilermi,haberlerde gördüm hacıların bulunduğu otobüs saldırıya uğramışya çok kötü oldum,,sizinkiler uçakla dönmüşlerdir sağsağlim kavuşmuşsunuzdur..hacı oldular artık ha allahım bizede nasip eder inşallah

kahvaltın güzel canım da akşam en son hepsini beraber yazarsan değerlendirmek daha kolay olur...
Bu arada cuma günleri mi tartılıyorsunuz ???

Ben perşembeden perşembeye tartılıyorum cumaları şapiosanız ben de öle yapayım :)
öyle şaap bakalım
hoşgeldin canım,merak etme senin kayınvalidende benimki gibi bigün geldiğinde aa kızım sen zayıflamışsın iyice diycek nasıl güzel bi duygu bilemezsin,,pederde aksine kocan bakmıyomu yoksa niye bukadar zayıfladın sen diyo gıcık,,
diyuete başladığımdan beri tututuğum bir defter var ona baktım. bir ay olmuş başlayalı ve ben henüz 2,8 kilo verdim. hatta haftasonu almış gibi de duruyom. moralim bozuldu ya
boşver canımya bende son ki aylarda nekadar verdiğime baktımda geçenlerde,2 ayda 2 kiloyu anca vermişim ala vere nolcak bilmem
öyle olur tabii,kendini sıkıp yememeliydin
Vay anasını ben burdayken veremedim sen nasıl verdin

Utanıyorum kendimden :
kızım harbi sana neler oluyo bi anlasam nazar değdirdiler sanırım,,zayıfsın ne vermeye çalışıyorsun diye diye
NaF bu Cleopatra ne yapıyosa ondan yapmak lazım baksana 65.5 olmuş

hiçte doğru yapmıyosun canım verdiğin kilo yağdan olduğunu hiç sanmıyorum ben,,düzene sokmalısın yeme işini yoksa çok sağlıksız bi yoldasın

ah canım yaa yaşadıklarının 2 katını birden yaşıyorum,sen haline şükret,benim oğlan 2.5 yaşında,,, kız 1.5 yaşında inanabiliyomusun,oğlan 2yaş sendromunun tam ortasında ,,kız ise 2 yaş sendromuna erken girenlerden ooof ki ne oof,,bazen evde bi çığlık atıyorumki sorma anla artık seninkinden 1tane daha olsa evde nasıl olurdu düşün işte o haldeyim,ama napalım alıştık gibi bişey bu hallerine,,illaki olucak geçicek sabretmekten başka çaremiz yok,melek gibi halleride olmasa çekilmezler doğrusu,en çokta kızım gerçekten bi melek gibi çok mahsun öpmeyide öyle güzel yapıyoki,acıyo dediğimiz an ne işi varsa bırakıp geliyo öpüyo muck muck diye

şeker verme olayına gelince büyükler hep öyle canım benim kayınvalide pederler ayda bikez geliyolar elleri boş geliyolar,iyikide öyle yapıyolar,,ama arada ceplerinden çikolata çıkarıp veriyolar,oğlan aldığı gibi bana getiriyo istemiyorum diyepek sevmezler ,ama kendi anneme gelince çok yakın oturuyo bana arada verir şeker bişey demem çünkü arada sevinsinler diye veriyo,bende nasılsa diş fırçalıyoruz diye,bide diş hapı veriyorum diye yemelerinde sakınca görmüyorum..ama hergün bi cips mutlaka yiyolar bebekkenden alıştılar kopamıyolar,fırınlanmış cipsler varya cheetos işte onlardan rahatça veriyorum,çokta oyalıyo onları susuyorlar en azından iş görüyorum öyle işte canım,takıcak bi durum yok,elbetteki atlatıcaz,sonra gülücez bu günlerimize

bravo süper bi menüüü

Son düzenleme:
buraya takıl canım yardımcı oluruz sanada,hoşgeldin ben tuğba

evet zorunluuuu ve seni elsnopyle ortak seçtim hadi hayırlı olsun öhöm öhöm
benim de ortim yok
ben de zayıflamak istiyorum

ne çok ortak yönümüz var demi

hoğgeldin

benim de yok
ben de orti isterim benim zırlamalarıma dayanacak hergün bildirimde bulunacak herkes kabulüm

orti nasıl olcaz yani napçaz birbirimizi motivemi etçez ben ilk kez oynıycam bilmiyorumda yeniyim benide seçin ...
anlatılmış konu zati anlamışsınız
betül kim ve arkadaşlar sizi ortak yapayım karışık şekilde bakalım nasıl olcak

senin ortağını seçtim az sonra açıklarımitiraz etmiycen ama tammammı
kız bu kırmızıyla işaretlediğim yeri bi açıklarmısın nasıl bi mantık yürüterek yaptın onu allah iyiliğini versin sonuç 0 değil 1 olur ozaman
arayı meyveyle yapıyoruz canım kahve olmaz,bide akşam yemekten sonra heleki 21de meyve yemiyoruz,oda sakıncalı
ya benim en son ortim kimdi unuttum kimle orti olsam yok olup gidiyor bende mi var bi uğursuzluk ben orti istemiyom tubiş topikten kimse ayrılsın istemem
senin ortin ztarmış canım ama gerçektende uçtu gitti o,,sana yeni bi orti ayarlamak lazım du bakalım kimler boştaa:44::26:
iyi yapmışın ozaman
al canım yaptım sen bunu kopyala kontrol panelinden profil düzenleye girip çizelge yazan yere yapıştır hepsi okadar kolay gelsin
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wbUCPt4/weight.png
yinede hoşgeldin canım ,,he buarada senin ortin kaçtı başkasına,
farketmez ben herkesle orti olabilirim
birisi qelsin yamacıma
senide deryaakla eş yaptım,aranmayın bakayım artık

canım anlatıldı yarışma okumuşsundur umarım,kendine bi ortak seçip yarışıyorsun en çok kilo vermek için,,cuma bildirim yapılıyo bana,hep kendi bildirimin hemde orti bildirimi,sonrada en çok kilo veren takım açıklanıyoo moral kaynağı oluyo bize yani
geçmiş olsun sena abla,,artı sen bize 90 bekliyorum demiştin 1 puanla kaçırmışsın ne olmuş yani,bence çok iyi bu bile,inşallah iş sahibi olursun bundan sonra

canım bence adetinin 2. yada 3. günü bir kadın doğum uzmanına hormon tahlili yaptır usg ni yaptır ne var ne yok,yanlış giden nevar bir an önce öğren...eğer bişey varsa oda kilo vermeni engeller...geçmiş olsun tatlım
işte budur...seni çok iyi anlayabilecek bir gurubun içine geldin ve emin olki burda herkes gerçekten aile gibi...birbirimizin her sıkıntısına koşarız...gülenle güler ağlayanla ağlarız ve muhkkak sorunlara çözüm buluruz ...UNUTMA KENDİNE GÜVENEN BİR KADIN;İYİ BİR ANNE İYİ BİR EŞ VE SIRDAŞ OLUR VE SAĞLIKLI KENDİNE GÜVENEN NESİLLER BÜYÜTÜR SAĞLIKLI BİR AİLE YAPISI OLUŞTURUR...öpüyorum seni tatlım...bu arada benim adım derya
amin canim aynen ben yaninda olmasam suana kadar kac kere seker komasina girerdi allah bilir esimde bunu biliyo kac sefer ariyorum sekeri simdi boyle napayim bu kadar cikti napayim gibi demekki unutuyolar erkekler anneleri soz konusu olunca
erkekler bunları yapmanın bizim eşlik ve karılık vazifemiz olduğunu ve olması gereken olduğunu zannediyorlar...oysaki biz bayanlar çoğu şeye eşimizi ve yuvamızı sevdiğimiz ,değer verdiğimiz için yapıyoruz ve erkekler ısrarla bunu anlamıyorlar canım...sana özel bir durum değil yani

edirne nerde hata yapıyorsun,yada nereyi halledemedin bilmeden bişey diyememkii:44::44:

Son düzenleme:

betül benim canim

şuana kadar toplanan ortiler şu şekilde

naf---erginsena

mywish89--silverpowder

triendy21---kılavuz

ay_she--edirne

elsnopy--arcak81

blackcat_80---shopsessive

rezzan784--ecrin29

deryaak---cleopatra

hoş geldin hemşerim..sayımız çoğaldı topikte

şuana kadar toplanan ortiler şu şekilde

naf---erginsena

mywish89--silverpowder

triendy21---kılavuz

ay_she--edirne

elsnopy--arcak81

blackcat_80---shopsessive

rezzan784--ecrin29

deryaak---cleopatra

bu hafta cok kilo vermeyi umuyorum sabah 2mil leslie yaptim kizi uyutunca bi iki daha yapicam insaallah herkese bol kilo vermeler diliyorum

edirne nerde hata yapıyorsun,yada nereyi halledemedin bilmeden bişey diyememkii:44::44:

valla herşeyi doğru yapıyom kopyalayıp yapıştırıyom aynen kaydet diyom ama çizelgeniz formata uygun değildir diyo valla snirlendim kendimi salak gibi hissettim nolur biri yardım etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn taktım bu gece uyuyamam ben yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…