70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işte budur...seni çok iyi anlayabilecek bir gurubun içine geldin ve emin olki burda herkes gerçekten aile gibi...birbirimizin her sıkıntısına koşarız...gülenle güler ağlayanla ağlarız ve muhkkak sorunlara çözüm buluruz ...UNUTMA KENDİNE GÜVENEN BİR KADIN;İYİ BİR ANNE İYİ BİR EŞ VE SIRDAŞ OLUR VE SAĞLIKLI KENDİNE GÜVENEN NESİLLER BÜYÜTÜR SAĞLIKLI BİR AİLE YAPISI OLUŞTURUR...öpüyorum seni tatlım...bu arada benim adım derya

gerçekten çok doğru bir yerde olduğumu farkettim..süpersiniz şu an işe yeşil çay içmekle başladım:)) tavsiyelerin bana çok iyi geldi..hep moral ve destek veren ben olurdum çevremde ama yaşadıklarım son zamanlarda ağır geldi üzerime demekki neyse daha iyiyim daha iyi olucam.. benim adım da senem çokkk memnun oldum..öpüyorum komacan komacan:))

teşekkürler deryacım..
zaten kadın doğuma gidicem ha bugün ha yarın düzelir diyorum ama 2 aydır sürekli regll durumu var..
3 aylık iğneler neden piyasada yok bilgin var mı canım..

klasik sorun ya okadar basitki tam dediğim gibi yapmıyosun demekki bak önce hazırladığın çizelge resmi varya bitmiş hali onun üstüne tıklayıp resme bak diyceksin sonra çıkan resmin bulunduğu yerde adres çubuğundaki http/ ile başlayıp .png ile biten yazı varya onu kopyalayıp yapıştırınca olucak okadar sen nasıl yaptın acaba:44:

Son düzenleme:
ya ben bu bıdığı ısırasım geliyo her gördüğümde zerra sen en iyisi gelme buraya oğlun kalmıycak yoksaa

aynen öyle tuğbacım..bi tatlı ki sorma..
kendisiyle ilgilenmeyen birine bile şöyle bi alttan tatlı tatlı gülümseyip kendini sevdirmeyi bilyor.
yengem de-yazın yanlarında kalmıştık-hep bu çocuğun yüzü hiç büyümeyecek öpülmekten,mıncıklanmaktan derdi..

kaptan bizi orti yapmış haberin olsun hadi bak yanıt bekliyoooom sabah 9 akşam 17 netteyim akşamları da fırsat buldukça girerim.

hoşgeldin ilaçları bende önermem her türlüsünü kullandım. hepsi para tuzağı daha işe yarayanını görmedim. diyet ve bir de akapunktur işe yarayan yegane yöntemlerim

gerçek anlamda şu anda hoşgeldin bitanem kopma bizden...ben bazen iş yoğunluğumdan giremiyebiliyorum çünkü çalışıyorum,genelde her gece 19-20 arası burda olabiliyorum ...seni muhakkak yokluyacağım ona göre içtima verirsin oldumu senemcim
teşekkürler deryacım..
zaten kadın doğuma gidicem ha bugün ha yarın düzelir diyorum ama 2 aydır sürekli regll durumu var..
3 aylık iğneler neden piyasada yok bilgin var mı canım..

benim bildiğim yan etkileri aylık iğnelere göre çok olduğu için kaldırıldı diye biliyorum ama tam bilmiyorum yanlış yönlendirmeyeyim kuşum

ben bi oğluşu uyutup geleyim kızlar..
kaçmayın bi yere..

inşallah canım çok güzel yapmışsın,,bende çok kararlıyım ama bakıcaz artık

evet canim biraz inceldigimi hissediyorum ama daha cok yolum var yarin adim sayarimda geliyo bakalim gunde kac adim atiyorum alman beden olculerine gore esim dogum gunu hediyesi almis ust bedende 38 alt bedende 40 oluyo buda guzel benim icin ama ben bu alt bedenide nasil incelticem leslie ise yararmi inceltmeye

benim ufaklıkta aynı kız dediğin gibi,ama oğlanı sormaduvar oluyo gelenin yanında patates çuvalı mübarek ,bide acayip bi sinir var beni akşama kadar delirtiyo,ama kız öyle değil,çok masum,ondada abisine baka baka bi sinirlilik başladı ama hadi hayırlısı,en iyisi birbirlerini görmesinleroğlan kızıda bozuyoo,-:13:al işte kız uyandı,,, kendi kendine beşiğinde mırıldanıyo ben alıpta geliyim

Son düzenleme:

CANIM AYNEN BİTMİŞ HALİNİ TIKLdım ve ykukardaki linki kopyaladım ama png ile bitmiyo benimkiler 5 6 kez yaptım ama png ile bitmedi hiçbiri offffyaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18:

CANIM AYNEN BİTMİŞ HALİNİ TIKLdım ve ykukardaki linki kopyaladım ama png ile bitmiyo benimkiler 5 6 kez yaptım ama png ile bitmedi hiçbiri offffyaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18:

tamam sen o bitmiş halindeki linki kopyala buraya ver ben sana çizelge alanına yapıştırabileceğin şekli vericem buraya hadi

kaptanmıı:44:nacizane kaptan yardımcısıyım canım,yanlış anlaşılmasın
leslie bacıya güvenilirmi bilmiyorum,maşallahı var kadının kendini inceltememiş bizi nasıl inceltcek anlayamadım

kizlar ya dogdugundan beri benim kizim uykusu geldiginde agliyo ve aglayarak uyuyo sizdede boyle bidurum oldumu

kizlar ya dogdugundan beri benim kizim uykusu geldiginde agliyo ve aglayarak uyuyo sizdede boyle bidurum oldumu

bütün çocukların çoğu ağlıyarak uyur vede kalkarlar...şifreleri öyle heralde...benim oğlanlarda uyurken ağlarlardı ama uyanınca anlamazdım bir giderdimki yataklarında oynuyor olurlardı agu bugu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…