- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
bu hafta cok kilo vermeyi umuyorum sabah 2mil leslie yaptim kizi uyutunca bi iki daha yapicam insaallah herkese bol kilo vermeler diliyorum
teşekkürler deryacım..canım bence adetinin 2. yada 3. günü bir kadın doğum uzmanına hormon tahlili yaptır usg ni yaptır ne var ne yok,yanlış giden nevar bir an önce öğren...eğer bişey varsa oda kilo vermeni engeller...geçmiş olsun tatlım
işte budur...seni çok iyi anlayabilecek bir gurubun içine geldin ve emin olki burda herkes gerçekten aile gibi...birbirimizin her sıkıntısına koşarız...gülenle güler ağlayanla ağlarız ve muhkkak sorunlara çözüm buluruz ...UNUTMA KENDİNE GÜVENEN BİR KADIN;İYİ BİR ANNE İYİ BİR EŞ VE SIRDAŞ OLUR VE SAĞLIKLI KENDİNE GÜVENEN NESİLLER BÜYÜTÜR SAĞLIKLI BİR AİLE YAPISI OLUŞTURUR...öpüyorum seni tatlım...bu arada benim adım derya
erkekler bunları yapmanın bizim eşlik ve karılık vazifemiz olduğunu ve olması gereken olduğunu zannediyorlar...oysaki biz bayanlar çoğu şeye eşimizi ve yuvamızı sevdiğimiz ,değer verdiğimiz için yapıyoruz ve erkekler ısrarla bunu anlamıyorlar canım...sana özel bir durum değil yani
şuana kadar toplanan ortiler şu şekilde
naf---erginsena
mywish89--silverpowder
triendy21---kılavuz
ay_she--edirne
elsnopy--arcak81
blackcat_80---shopsessive
rezzan784--ecrin29
deryaak---cleopatra
valla herşeyi doğru yapıyom kopyalayıp yapıştırıyom aynen kaydet diyom ama çizelgeniz formata uygun değildir diyo valla snirlendim kendimi salak gibi hissettim nolur biri yardım etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn taktım bu gece uyuyamam ben yapmam lazım
ya ben bu bıdığı ısırasım geliyo her gördüğümde zerra sen en iyisi gelme buraya oğlun kalmıycak yoksaa
kaptan bizi orti yapmış haberin olsun hadi bak yanıt bekliyoooom sabah 9 akşam 17 netteyim akşamları da fırsat buldukça girerim.yaa süpermiş o zaman benim de acilen bir ortiye ihtiyacım var, her türlü desteği veririmi telefon, mail, buluşma şeklinde bile destek veririm yani o derece!
yeter ki beni dürtükleyecek sağlam bir ortim olsun!
isteyen olursa özel mesaj yazsın kızlar size zahmet zira bugünlerde mesai içinde çok yoğun oluyorum sürekli kontrol edemiyorum, akşamları da evde zor giriyorum.
merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza...
tiroid hastasıyım ilaçta almama rağmen kiloda ilerleme yok maalesef diyetisyenede gittim ama 1600 kalorilik diyet verdi..sonuç sıfır:)) spora gittim 1 saatte 600 kalori yaktım her gün düzenli olarak yediklerimede dikkat ettiğim halde gene sonuç sıfıra yakın( yaa 64 kiloydum 5-6 ayda 10 kilo aldım ve maalesef gitmiyo..artık son çare zayıflama hapı kullanmayı düşünüyorum bu arada bebekte istiyoruz ama bu kiloyla hamile kalmakta istemiyorum ne yapıcamı bilmiyorum ve sağlıklı düşünemiyorum.. nolur bana bir yol gösterin hap kullanayımmı sizce şu an 3 ay daha bebek yapamayız çünkü babamız yok:))
işte budur...seni çok iyi anlayabilecek bir gurubun içine geldin ve emin olki burda herkes gerçekten aile gibi...birbirimizin her sıkıntısına koşarız...gülenle güler ağlayanla ağlarız ve muhkkak sorunlara çözüm buluruz ...UNUTMA KENDİNE GÜVENEN BİR KADIN;İYİ BİR ANNE İYİ BİR EŞ VE SIRDAŞ OLUR VE SAĞLIKLI KENDİNE GÜVENEN NESİLLER BÜYÜTÜR SAĞLIKLI BİR AİLE YAPISI OLUŞTURUR...öpüyorum seni tatlım...bu arada benim adım derya
gerçekten çok doğru bir yerde olduğumu farkettim..süpersiniz şu an işe yeşil çay içmekle başladım:)) tavsiyelerin bana çok iyi geldi..hep moral ve destek veren ben olurdum çevremde ama yaşadıklarım son zamanlarda ağır geldi üzerime demekki neyse daha iyiyim daha iyi olucam.. benim adım da senem çokkk memnun oldum..öpüyorum komacan komacan:))
teşekkürler deryacım..
zaten kadın doğuma gidicem ha bugün ha yarın düzelir diyorum ama 2 aydır sürekli regll durumu var..
3 aylık iğneler neden piyasada yok bilgin var mı canım..
inşallah canım çok güzel yapmışsın,,bende çok kararlıyım ama bakıcaz artık
aynen öyle tuğbacım..bi tatlı ki sorma..
kendisiyle ilgilenmeyen birine bile şöyle bi alttan tatlı tatlı gülümseyip kendini sevdirmeyi bilyor.
yengem de-yazın yanlarında kalmıştık-hep bu çocuğun yüzü hiç büyümeyecek öpülmekten,mıncıklanmaktan derdi..
klasik sorun ya okadar basitki tam dediğim gibi yapmıyosun demekki bak önce hazırladığın çizelge resmi varya bitmiş hali onun üstüne tıklayıp resme bak diyceksin sonra çıkan resmin bulunduğu yerde adres çubuğundaki http/ ile başlayıp .png ile biten yazı varya onu kopyalayıp yapıştırınca olucak okadar sen nasıl yaptın acaba:44:
CANIM AYNEN BİTMİŞ HALİNİ TIKLdım ve ykukardaki linki kopyaladım ama png ile bitmiyo benimkiler 5 6 kez yaptım ama png ile bitmedi hiçbiri offffyaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18:
gerçek anlamda şu anda hoşgeldin bitanem kopma bizden...ben bazen iş yoğunluğumdan giremiyebiliyorum çünkü çalışıyorum,genelde her gece 19-20 arası burda olabiliyorum ...seni muhakkak yokluyacağım ona göre içtima verirsin oldumu senemcim
tamm peki ben de aksilik olmadıkça burdayım:)) sık sık seyahat ediyorum eşimin işi dolayısıyla onun dışında bir engel yok..
kaptanmıı:44:nacizane kaptan yardımcısıyım canım,yanlış anlaşılmasınkaptan bizi orti yapmış haberin olsun hadi bak yanıt bekliyoooom sabah 9 akşam 17 netteyim akşamları da fırsat buldukça girerim.
hoşgeldin ilaçları bende önermem her türlüsünü kullandım. hepsi para tuzağı daha işe yarayanını görmedim. diyet ve bir de akapunktur işe yarayan yegane yöntemlerim
leslie bacıya güvenilirmi bilmiyorum,maşallahı var kadının kendini inceltememiş bizi nasıl inceltcek anlayamadımevet canim biraz inceldigimi hissediyorum ama daha cok yolum var yarin adim sayarimda geliyo bakalim gunde kac adim atiyorum alman beden olculerine gore esim dogum gunu hediyesi almis ust bedende 38 alt bedende 40 oluyo buda guzel benim icin ama ben bu alt bedenide nasil incelticem leslie ise yararmi inceltmeye
tamam sen o bitmiş halindeki linki kopyala buraya ver ben sana çizelge alanına yapıştırabileceğin şekli vericem buraya hadi
kizlar ya dogdugundan beri benim kizim uykusu geldiginde agliyo ve aglayarak uyuyo sizdede boyle bidurum oldumu
tamam sen o bitmiş halindeki linki kopyala buraya ver ben sana çizelge alanına yapıştırabileceğin şekli vericem buraya hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?