kızlar herkese iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum...
iyi geceler canım byyyyy
bütün çocukların çoğu ağlıyarak uyur vede kalkarlar...şifreleri öyle heralde...benim oğlanlarda uyurken ağlarlardı ama uyanınca anlamazdım bir giderdimki yataklarında oynuyor olurlardı agu bugu diye
daha çok küçük annesi,zaman ver ona,benimkilerde tam tersi oldu gerçi,çok nadirdi ağlayarak uyumaları,gerçi senin dediğin şey uykusu geldiği zaman ağlıyo diyosun,ee daha ne olsun belli ediyo işte uykum geldi anne dayanamıyorum diyokizlar ya dogdugundan beri benim kizim uykusu geldiginde agliyo ve aglayarak uyuyo sizdede boyle bidurum oldumu
tamam canım inş. olur ya çok denedim
işte böyle oluyo benimkiler
daha çok küçük annesi,zaman ver ona,benimkilerde tam tersi oldu gerçi,çok nadirdi ağlayarak uyumaları,gerçi senin dediğin şey uykusu geldiği zaman ağlıyo diyosun,ee daha ne olsun belli ediyo işte uykum geldi anne dayanamıyorum diyosen uyutmakta zorluk çekiyomusun onu söyle,ben mamasını verip yatırırdım uyurdu hemen,ve kendi kendine okadar çok uyuyakaldığı olduki yerlerde hemde
eee linki vermemişsin:26:
iyi aksamlarrr kizlarrr nasilsiniz menumu yazayimda bi yorum yapin bari be bu diyeti basarabilecekmiyim die meraktayimm
sabahhh ilik suyla basladim gune
kahvalti
2 dilim etimek
1 kk ligts beyaz peynir
ogle
yarim kase sebze corbasi
izmir kofte vardi yemekde sadece 4 koftesini yedim.
1 ayran
salata
aksam
1 tabak bamya
1 kase yogurt
1 dilim etimek
biraz once 1 elma yedim
bugun ara yok isteydim yanima meyva almamisim..
gun icinde 2 fincan dogadan form karisik bitki cayi
2 lt su
iste boyleeeeee
daha çok küçük annesi,zaman ver ona,benimkilerde tam tersi oldu gerçi,çok nadirdi ağlayarak uyumaları,gerçi senin dediğin şey uykusu geldiği zaman ağlıyo diyosun,ee daha ne olsun belli ediyo işte uykum geldi anne dayanamıyorum diyosen uyutmakta zorluk çekiyomusun onu söyle,ben mamasını verip yatırırdım uyurdu hemen,ve kendi kendine okadar çok uyuyakaldığı olduki yerlerde hemde
eee linki vermemişsin:26:
eee yukardaki http ile başlayan yeri kopyaladım yapıtırdım allah allah
sallamaya basliyorum canim yaklasik 10 dakika ciglik atiyo sonrada sakinlesiyo sonrada yavas yavas daliyo uykuya bazen 1saat sallatiyo kendini uzuluyorum neden boyle cok agliyo diye
hoş geldin hemşerim..sayımız çoğaldı topikte
şuana kadar toplanan ortiler şu şekilde
naf---erginsena
mywish89--silverpowder
triendy21---kılavuz
ay_she--edirne
elsnopy--arcak81
blackcat_80---shopsessive
rezzan784--ecrin29
deryaak---cleopatra
hayırlı olsun bitanem ,noldu geldilermi,haberlerde gördüm hacıların bulunduğu otobüs saldırıya uğramışya çok kötü oldum,,sizinkiler uçakla dönmüşlerdir sağsağlim kavuşmuşsunuzdur..hacı oldular artık ha allahım bizede nasip eder inşallah
kahvaltın güzel canım da akşam en son hepsini beraber yazarsan değerlendirmek daha kolay olur...
öyle şaap bakalım]
benim sıpa 1 yaşına geldi yeni düzelmeye başladı..artık uyanınca pek ağlamıyor.ama uyandığını uzun süre farketmezsem sıkılıp ağlıyor..beşikte kalmak sıkıyor yavrumu kafayı elleri uzatır beni alın diyemeyeceği için o da ağlıyor tabi...kizlar ya dogdugundan beri benim kizim uykusu geldiginde agliyo ve aglayarak uyuyo sizdede boyle bidurum oldumu
iyi geceler canım..kızlar herkese iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum...
iyi aksamlarrr kizlarrr nasilsiniz menumu yazayimda bi yorum yapin bari be bu diyeti basarabilecekmiyim die meraktayimm
sabahhh ilik suyla basladim gune
kahvalti
2 dilim etimek
1 kk ligts beyaz peynir
ogle
yarim kase sebze corbasi
izmir kofte vardi yemekde sadece 4 koftesini yedim.
1 ayran
salata
aksam
1 tabak bamya
1 kase yogurt
1 dilim etimek
bugun ara yok isteydim yanima meyva almamisim..
gun icinde 2 fincan dogadan form karisik bitki cayi
2 lt su
iste boyleeeeee
herkese iyi geceler...
evet canım çok güzel olmuş,,form çayı iyide yeşil çay metabolizmamızı hızlı çalışmasına yarıyo,ondanda 2 bardak tüketmelisin bence,,bide akşam geç saatlerde meyva yemeyelim olurmu,inanki oda iyi değil...
hıoşbulduk canımmm :))
aldım kabul ettim helalimdir eheuehe
hee öyle mi yapıyoruz yazayım o zaman
Pazar akşamı leslie ile 3 mil yürüdüm :)
sabah leslie ile 2 mil yürüdüm duşumu aldım işe geldim :)
Bu gün ki kahvaltım 9,30
3 dilim çavdar ekmeği
yarım domates
1 ufak salatalık
1 dilm peynir
6 adet zeytin ve çay
11. arası 1 elma
12.30 öğle öğünü
bir kase çorba - 1 dilim ekmek - 1 kase yoğurt
15.00 arası fındık
18.00 arası 1 dilim çavdar ekmeği azcık peynir
19.30 akşam öğünü
1 kase çorbaa- 5 yk ıspanak yemeği - 1 dilim ekmek
21.30 da bişe yemeıhtıyacı hısssetmedımm acıkmadım :) zaten midem bulanıo azbucuk böle işte
aralarda su fln içtim :)
he bu arada akşam yemekten 45 dk sonra leslie ile 3 mil yürüdüm
he birde ekmeklerim çavdar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?