70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bütün çocukların çoğu ağlıyarak uyur vede kalkarlar...şifreleri öyle heralde...benim oğlanlarda uyurken ağlarlardı ama uyanınca anlamazdım bir giderdimki yataklarında oynuyor olurlardı agu bugu diye

normal demekki simdi uyutucam basladi aglamaya yine

iyi aksamlarrr kizlarrr nasilsiniz menumu yazayimda bi yorum yapin bari be bu diyeti basarabilecekmiyim die meraktayimm
sabahhh ilik suyla basladim gune
kahvalti
2 dilim etimek
1 kk ligts beyaz peynir
ogle
yarim kase sebze corbasi
izmir kofte vardi yemekde sadece 4 koftesini yedim.
1 ayran
salata
aksam
1 tabak bamya
1 kase yogurt
1 dilim etimek
bugun ara yok isteydim yanima meyva almamisim..
gun icinde 2 fincan dogadan form karisik bitki cayi
2 lt su
iste boyleeeeee

iyi aksamlarrr kizlarrr nasilsiniz menumu yazayimda bi yorum yapin bari be bu diyeti basarabilecekmiyim die meraktayimm
sabahhh ilik suyla basladim gune
kahvalti
2 dilim etimek
1 kk ligts beyaz peynir
ogle
yarim kase sebze corbasi
izmir kofte vardi yemekde sadece 4 koftesini yedim.
1 ayran
salata
aksam
1 tabak bamya
1 kase yogurt
1 dilim etimek
biraz once 1 elma yedim
bugun ara yok isteydim yanima meyva almamisim..
gun icinde 2 fincan dogadan form karisik bitki cayi
2 lt su
iste boyleeeeee

kizlar ya dogdugundan beri benim kizim uykusu geldiginde agliyo ve aglayarak uyuyo sizdede boyle bidurum oldumu
daha çok küçük annesi,zaman ver ona,benimkilerde tam tersi oldu gerçi,çok nadirdi ağlayarak uyumaları,gerçi senin dediğin şey uykusu geldiği zaman ağlıyo diyosun,ee daha ne olsun belli ediyo işte uykum geldi anne dayanamıyorum diyosen uyutmakta zorluk çekiyomusun onu söyle,ben mamasını verip yatırırdım uyurdu hemen,ve kendi kendine okadar çok uyuyakaldığı olduki yerlerde hemde
tamam canım inş. olur ya çok denedim

eee linki vermemişsin:26:

eee yukardaki http ile başlayan yeri kopyaladım yapıtırdım allah allah

evet canım çok güzel olmuş,,form çayı iyide yeşil çay metabolizmamızı hızlı çalışmasına yarıyo,ondanda 2 bardak tüketmelisin bence,,bide akşam geç saatlerde meyva yemeyelim olurmu,inanki oda iyi değil...

sallamaya basliyorum canim yaklasik 10 dakika ciglik atiyo sonrada sakinlesiyo sonrada yavas yavas daliyo uykuya bazen 1saat sallatiyo kendini uzuluyorum neden boyle cok agliyo diye

.................................................

Son düzenleme:
Slm kızlar sizi izleyebiliyorum sadece, benimkiler uyumadı daha rahat kalamadım bir türlü. Başımda ağrıyo çok ya. Offf allahım yardım et. Hala uyumuyorlar ben bayılıcam şimdi uykudan he

sallamaya basliyorum canim yaklasik 10 dakika ciglik atiyo sonrada sakinlesiyo sonrada yavas yavas daliyo uykuya bazen 1saat sallatiyo kendini uzuluyorum neden boyle cok agliyo diye

anladım canım hayal edebiliyorum,en alt kattaki komşununda 7 aylık bebeği vardı bi ara evlerine girmiştim bişey konuşmak için,kayınvalidesi beşiğe koymuş sallıyodu ipten beşik tabi ama banamısın demiyo çığlık atıyodu adeta,biz susunca ses yok,işte öyle tuğba falan diye lafa başlamasıyla çığlık çığlığa ağlaması bi oluyodu,rahatsızmı oluyodu ne bi konuşturmadı,al kucağına uyumak istemiyodur dedim ,,aldı ama nafile,susmuyo ben dayanamadım,,zannediyorumki benimkiler gibi camı tıklatınca falan dikkatini verip suscak ,ama nerde anacım dahada bağırıyo ,susturamadım tabi öyle tuhaf geldiki,ben hiç zorluk yaşamadım okonuda zor geldi yani,allahım ben ne şanslıymışım dedim o an...neyse şuandada ikiside kendileri uyur kalktıklarında büyük biraz ağlarda mama istiyo çünkü anında olsun diye başlar ağlamaya,ama kız öyle değil uyandımı kendisi iniyo yatağından geliyo yanımıza,ne biliyimki neden bu şekilde ağlıyo seninki,çok üzüldüm,,ekstra bişey veriyomusun biberon falan:26:

hoş geldin hemşerim..sayımız çoğaldı topikte

hıoşbulduk canımmm :))

şuana kadar toplanan ortiler şu şekilde

naf---erginsena

mywish89--silverpowder

triendy21---kılavuz

ay_she--edirne

elsnopy--arcak81

blackcat_80---shopsessive

rezzan784--ecrin29

deryaak---cleopatra

aldım kabul ettim helalimdir eheuehe

hee öyle mi yapıyoruz yazayım o zaman

Pazar akşamı leslie ile 3 mil yürüdüm :)

sabah leslie ile 2 mil yürüdüm duşumu aldım işe geldim :)

Bu gün ki kahvaltım 9,30

3 dilim çavdar ekmeği
yarım domates
1 ufak salatalık
1 dilm peynir
6 adet zeytin ve çay

11. arası 1 elma

12.30 öğle öğünü
bir kase çorba - 1 dilim ekmek - 1 kase yoğurt

15.00 arası fındık

18.00 arası 1 dilim çavdar ekmeği azcık peynir

19.30 akşam öğünü
1 kase çorbaa- 5 yk ıspanak yemeği - 1 dilim ekmek

21.30 da bişe yemeıhtıyacı hısssetmedımm acıkmadım :) zaten midem bulanıo azbucuk böle işte

aralarda su fln içtim :)

he bu arada akşam yemekten 45 dk sonra leslie ile 3 mil yürüdüm

he birde ekmeklerim çavdar :)

Son düzenleme:
kizlar ya dogdugundan beri benim kizim uykusu geldiginde agliyo ve aglayarak uyuyo sizdede boyle bidurum oldumu
benim sıpa 1 yaşına geldi yeni düzelmeye başladı..artık uyanınca pek ağlamıyor.ama uyandığını uzun süre farketmezsem sıkılıp ağlıyor..beşikte kalmak sıkıyor yavrumu kafayı elleri uzatır beni alın diyemeyeceği için o da ağlıyor tabi...
kızlar herkese iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum...
iyi geceler canım..

herkese iyi geceler...

iyi geceler..

sagol canim INSALLAH basarabilirim.
aslinda canim cok tatli istemisti cikolata yememek icin elma yedim...
yaaa bide bise sorcam biz nobette gece kahvalti yapariz ben 1 haftadir kahvaltiya cikmiyorum ama acikiyorum ilerleyen saatlerde bide sabaha kadar ayakda olunca o zamanda kepekli galeta yiyorum bazende meyva sence napsam...yeme diyeceksin biliyorum ama eee sabaha kadar uyumadan durunca acikiyorum.
bide yesil cayin tadini sevmiyorum ama icerim faydasi var nasil olsa

canım ekmeği sadece kahvaltıda 2 d. tüketiyoruz,,sonra akşam çok ge yemişsin,6 da bitirmiş oluyoruz yeme işini,olmadı 6.30,,tabi engelin yoksa,,,neyse akşam yemekten sonra su ve yeşil çay haricinde bişey yemiycezki kilo kaybımız olsun,akşam yenen tüm şeyler vücutta sabaha kadar kalıyo ve yağ depolanmasına neden oluyo oyüzden akşam olduğunca hafif şeyler yemeliyizki yatana kadar erisin,bide ıspanak yemeği dediğin ne oluyo yani pirinçle yapılmış ise vay halineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…