sagol canim INSALLAH basarabilirim.
aslinda canim cok tatli istemisti cikolata yememek icin elma yedim...
yaaa bide bise sorcam biz nobette gece kahvalti yapariz ben 1 haftadir kahvaltiya cikmiyorum ama acikiyorum ilerleyen saatlerde bide sabaha kadar ayakda olunca o zamanda kepekli galeta yiyorum bazende meyva sence napsam...yeme diyeceksin biliyorum ama eee sabaha kadar uyumadan durunca acikiyorum.
bide yesil cayin tadini sevmiyorum ama icerim faydasi var nasil olsa
tamam canım hemen oldu sen resme bak dediğine eminmisin onun üstüne sağ tıklayıpneyse buseferlik böyle yapalım al bunu kopyala yapışıtır
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wrT9n5z/weight.png
sagol canim INSALLAH basarabilirim.
aslinda canim cok tatli istemisti cikolata yememek icin elma yedim...
yaaa bide bise sorcam biz nobette gece kahvalti yapariz ben 1 haftadir kahvaltiya cikmiyorum ama acikiyorum ilerleyen saatlerde bide sabaha kadar ayakda olunca o zamanda kepekli galeta yiyorum bazende meyva sence napsam...yeme diyeceksin biliyorum ama eee sabaha kadar uyumadan durunca acikiyorum.
bide yesil cayin tadini sevmiyorum ama icerim faydasi var nasil olsa
bişey sorcam resmin üstüne sağ tıklayıp resme bak diye bişey yokki sağ tıkladığın zaman başkacşey çıkıyo ben işte resme bak yapamadım heralde
bişey sorcam resmin üstüne sağ tıklayıp resme bak diye bişey yokki sağ tıkladığın zaman başkacşey çıkıyo ben işte resme bak yapamadım heralde
canım ekmeği sadece kahvaltıda 2 d. tüketiyoruz,,sonra akşam çok ge yemişsin,6 da bitirmiş oluyoruz yeme işini,olmadı 6.30,,tabi engelin yoksa,,,neyse akşam yemekten sonra su ve yeşil çay haricinde bişey yemiycezki kilo kaybımız olsun,akşam yenen tüm şeyler vücutta sabaha kadar kalıyo ve yağ depolanmasına neden oluyo oyüzden akşam olduğunca hafif şeyler yemeliyizki yatana kadar erisin,bide ıspanak yemeği dediğin ne oluyo yani pirinçle yapılmış ise vay halineee
triendy 21 çok teşekkür ederim canım ya gece gece uğraştrıdım seni allah razı olsun valla bak oldu şimdi dimi süper
canımcım ya ben en üstteki yeri kopyalıyodum hep ondan hata yapmışım senin dediğin yazı altta şimdi gördüm ben hep yukarı yukarı bakıyodum yemek yemiyom diye kafamda basmamaya başladı galibaevet canım bazı arkadaşlarda resme bak çıkmıyo diyodu,peki resmin konumunu kopyala çıkıyomu,,yada altta verdiğim kodlar çıkıyomu,,bana verdiğin linkte yoktu kodlar,,bende resmin üst kısmında get code yazan yere bastım ve kodlar çıkttı bu şekildede yapabilirsin ,,dene bakalım olucakmıı
Eki Görüntüle 292874
şimdi şöyle söyleyım liste diyetısyenın vermiş oldugu bi liste ben öğün saatleını değiştirmiyorum aynen kullanıyorum
birde yıyeceklerım hafta hafta azalıyo 1. hafta listeısnı ıkı hafta uyguluyoruz sonra diğer listeme gecıyorum
bir de akşam yemeğimi o satte yemem gerekıyo cunku anca eve gelıp sofra hazırlayabılıyorum
ve hayır o yanlışa düşmedim pirinç gibi işlenmiş gıdalar kalorinin babası biliyorum :)
kısaca hafta hafta yıyeceklerım azalıcak ılk haftalarımdan az yersem bünyem buna alısıcak ve yakmıycak daha fazla azaltma yoluna gidersem
bu sefer besınsız kalıcam ve sağlığım bozulucak öyle dğeilmi ? birde günlük kalori ihtiyacıma uygun düşüyor kilom var yanı mesela 65 ten
60 a düşmeye calısam bundna daha az yemem gerekır değil mi ama sımdı kılom daha fazla....yanı ben böyle bılıyorum :26:
anladım canım hayal edebiliyorum,en alt kattaki komşununda 7 aylık bebeği vardı bi ara evlerine girmiştim bişey konuşmak için,kayınvalidesi beşiğe koymuş sallıyodu ipten beşik tabi ama banamısın demiyo çığlık atıyodu adeta,biz susunca ses yok,işte öyle tuğba falan diye lafa başlamasıyla çığlık çığlığa ağlaması bi oluyodu,rahatsızmı oluyodu ne bi konuşturmadı,al kucağına uyumak istemiyodur dedim ,,aldı ama nafile,susmuyo ben dayanamadım,,zannediyorumki benimkiler gibi camı tıklatınca falan dikkatini verip suscak ,ama nerde anacım dahada bağırıyo ,susturamadım tabi öyle tuhaf geldiki,ben hiç zorluk yaşamadım okonuda zor geldi yani,allahım ben ne şanslıymışım dedim o an...neyse şuandada ikiside kendileri uyur kalktıklarında büyük biraz ağlarda mama istiyo çünkü anında olsun diye başlar ağlamaya,ama kız öyle değil uyandımı kendisi iniyo yatağından geliyo yanımıza,ne biliyimki neden bu şekilde ağlıyo seninki,çok üzüldüm,,ekstra bişey veriyomusun biberon falan:26:
canımcım ya ben en üstteki yeri kopyalıyodum hep ondan hata yapmışım senin dediğin yazı altta şimdi gördüm ben hep yukarı yukarı bakıyodum yemek yemiyom diye kafamda basmamaya başladı galiba
anladım canım da çok zor bişey sordun bana yaaawwne desm bilmemki,,sabaha kadar ayaktasın tamamda kaç gibi çıkıyosunuz gece 3lerde falanmı dahamı erken 1 falan yada 4-5lerdemi eğer 4-5lerdese sorun olmaz ama daha erkeni gece sayılıyo canım ve vücudumuz henüz çalışmaya başlamış olmuyoo,,oyüzden ne desem bilemedim bilmeden,,saatler önemli,,galeta ben yemedim hiç varmı zararı bilmem ama meyve yiyebilirsin sonuçta uyumuyorsun yakarsın yediklerini,insan acıkıncada meyveyle doymuyoki :26:ne biliyim eti form bisküvileri var açlığını bastırır belki benim çok hoşuma gidiyo
yok canim vermiyorum esim felanda ilk zamanlar ac kaliyo ondan agliyodur diyolardi bende yok uyumak icin agliyo diyodum ama kimse uyumak icin agladigina inanmiyo sonra mama yaptirdi esim kizim yemedi bikerede annem kizim doymuyodur belki dedi bidaha mama yaptik onuda yemedi bi sure bizimle yasayinca anliyolar esim simdi kabul etti uykusu geldiginde agladigini normalde pek aglayan bi cocuk degil sadece uykusu geldiginde yaygarayi kopariyo
ben de sevmiyordum yeşil çayı.yeni yeni alışmaya başladım..yeşil çayın değişik katkılı olanları var.meyveli vs..kızlar seviyorlardı sen de bi dene istersen...
Slm kızlar sizi izleyebiliyorum sadece, benimkiler uyumadı daha rahat kalamadım bir türlü. Başımda ağrıyo çok ya. Offf allahım yardım et. Hala uyumuyorlar ben bayılıcam şimdi uykudan he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?