70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de sevmiyordum yeşil çayı.yeni yeni alışmaya başladım..yeşil çayın değişik katkılı olanları var.meyveli vs..kızlar seviyorlardı sen de bi dene istersen...

orti nerelerdesin bi selam çakıp kaçmışsın..
gözüm yollarda kaldı...
orti yarışması başlıyor ben tuğbaya bildirdim orti olduğumuzu..
benim gibi istikrarsız bi ortiyle napcan bilmiyorum ya...

anladım canım da çok zor bişey sordun bana yaaawwne desm bilmemki,,sabaha kadar ayaktasın tamamda kaç gibi çıkıyosunuz gece 3lerde falanmı dahamı erken 1 falan yada 4-5lerdemi eğer 4-5lerdese sorun olmaz ama daha erkeni gece sayılıyo canım ve vücudumuz henüz çalışmaya başlamış olmuyoo,,oyüzden ne desem bilemedim bilmeden,,saatler önemli,,galeta ben yemedim hiç varmı zararı bilmem ama meyve yiyebilirsin sonuçta uyumuyorsun yakarsın yediklerini,insan acıkıncada meyveyle doymuyoki:26:ne biliyim eti form bisküvileri var açlığını bastırır belki benim çok hoşuma gidiyo

iyi geceler kızlar,
lesliyle yürüyüşümü yapayım kitabımı okuyayım
ve yatağa konayım..geç yatınca sabah ta kalkamıyorum...
herşey aksıyor,öpüldünüz..

triendy 21 çok teşekkür ederim canım ya gece gece uğraştrıdım seni allah razı olsun valla bak oldu şimdi dimi süper

bişey sorcam resmin üstüne sağ tıklayıp resme bak diye bişey yokki sağ tıkladığın zaman başkacşey çıkıyo ben işte resme bak yapamadım heralde

evet canım bazı arkadaşlarda resme bak çıkmıyo diyodu,peki resmin konumunu kopyala çıkıyomu,,yada altta verdiğim kodlar çıkıyomu,,bana verdiğin linkte yoktu kodlar,,bende resmin üst kısmında get code yazan yere bastım ve kodlar çıkttı bu şekildede yapabilirsin ,,dene bakalım olucakmıı

şimdi şöyle söyleyım liste diyetısyenın vermiş oldugu bi liste ben öğün saatleını değiştirmiyorum aynen kullanıyorum
birde yıyeceklerım hafta hafta azalıyo 1. hafta listeısnı ıkı hafta uyguluyoruz sonra diğer listeme gecıyorum
bir de akşam yemeğimi o satte yemem gerekıyo cunku anca eve gelıp sofra hazırlayabılıyorum

ve hayır o yanlışa düşmedim pirinç gibi işlenmiş gıdalar kalorinin babası biliyorum :)
kısaca hafta hafta yıyeceklerım azalıcak ılk haftalarımdan az yersem bünyem buna alısıcak ve yakmıycak daha fazla azaltma yoluna gidersem
bu sefer besınsız kalıcam ve sağlığım bozulucak öyle dğeilmi ? birde günlük kalori ihtiyacıma uygun düşüyor kilom var yanı mesela 65 ten
60 a düşmeye calısam bundna daha az yemem gerekır değil mi ama sımdı kılom daha fazla....yanı ben böyle bılıyorum :26:

canımcım ya ben en üstteki yeri kopyalıyodum hep ondan hata yapmışım senin dediğin yazı altta şimdi gördüm ben hep yukarı yukarı bakıyodum yemek yemiyom diye kafamda basmamaya başladı galiba

tamam ozaman canım bu şekilde devam et en azından diyetisyen kontrolündesin,,dene bakalım güzel sonuçlar almıyo çoğu kişide oyüzden dedim,,bende kendi kendimin diyetisyeni oldum canım,,vücudumu en iyi ben tanıyorum ve nasıl kilo vericemi araştıra araştıra buldum yani hangi yiyecekler zararlı kilo yapar hangileri hafif ,,yersem kilo yapmaz herşeyi vede saatleri öğrendim vede buşekilde çok hızlı bişekilde kilo vermeye başladım,,inşallah herşey güzel gider sendede,,

bu arada kilo cetvelin yanlış olmuş canım düzelt istersen

yok canim vermiyorum esim felanda ilk zamanlar ac kaliyo ondan agliyodur diyolardi bende yok uyumak icin agliyo diyodum ama kimse uyumak icin agladigina inanmiyo sonra mama yaptirdi esim kizim yemedi bikerede annem kizim doymuyodur belki dedi bidaha mama yaptik onuda yemedi bi sure bizimle yasayinca anliyolar esim simdi kabul etti uykusu geldiginde agladigini normalde pek aglayan bi cocuk degil sadece uykusu geldiginde yaygarayi kopariyo

canımcım ya ben en üstteki yeri kopyalıyodum hep ondan hata yapmışım senin dediğin yazı altta şimdi gördüm ben hep yukarı yukarı bakıyodum yemek yemiyom diye kafamda basmamaya başladı galiba

yok canım doğru yere bakıyomuşsun,,çünkü resme bak dediğin zamanki sende öyle yazmıyomuş,,işte ozaman yukardaki adres çubuğundaki yerde aynı alttaki kodda yazan adresin aynısı yazıyodu onu copy yapıcaktın ama resme bak çıkmayınca,,sendede oşekil olucak artık,neyse çözüldüya sen ona bak

saat 12:00 gibi kahvalti var canim ben bir haftadir cikmiyorum galetayla gecistiriyorum...galata zararli degil die biliyorum yada bilmek istiyorum diyelim eti formu bende seviyorum onu deneyeyim bari

anladım canım,,canım bencede doymadığı için ağlıyo olabilir,,çünkü bende emzirdiğim zaman 5 aylıktı artık sütüm yetmiyo dediğim zaman kızım bi müddet beni emiyodu sonra bi başlıyodu ağlamaya çünkü süt yeterince gelmiymuş demekkide doymadığı için ağlıyomuş,,sonra bebelac almıştık hemen yedi valla nasıl mutlu oldum,artık kızımı emzirdikten sonra ağlaması başladımı mama yapar verirdim doyduğu zaman hemen uyurdu ogünden sonra hiç huysuzluğu olmadı uyku konusundaa,acaba senin verdiğin mamayı sevmemiş olabilirmi,,ne veriyosun :26:

ben de sevmiyordum yeşil çayı.yeni yeni alışmaya başladım..yeşil çayın değişik katkılı olanları var.meyveli vs..kızlar seviyorlardı sen de bi dene istersen...

meyvalilari deneyeyim bari bole sade sade iyyyy hic hosuma gitmedi dusununce bile..sevemedim yesil cayin tadini bir turlu

Slm kızlar sizi izleyebiliyorum sadece, benimkiler uyumadı daha rahat kalamadım bir türlü. Başımda ağrıyo çok ya. Offf allahım yardım et. Hala uyumuyorlar ben bayılıcam şimdi uykudan he

orti nerelerdesin benimde kiz ayagimda salliyorum hadaldi hadalicak acip duruyo gozlerini arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…