70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aptamil vermistim canim

su an diyetisyen kontrolunde değilim ama o dzenı kullanıyorum kısmen ayrıca simge cıtak ın acil kilo verıyorum ısımlı kitabını
okumanızı tavsıye ederım gunluk beslenme biçimlerini çok güzel anlatmıs ve öretmıs ordan coks ey öğrendım ediğim gibi ben zayıftım evvelden yanı bu
hayatımda yaptıgım ıkıncı dıyet ramzandan once yapmsıtım 7 kg vermıstım sonra nedense bıraktım sımdı gene basladım....ben diyeti kardesımden öğrendım yanı
kendısı 20 kg verdı sonra hamıle akldı doğum yaptı gene 20 kg verdi ve bu listeşerle verdi...daha öncede topiklerde diyet yaparak az yıyerek abzen
aç klarak dıyet yapmıstı evlenmeden kiloluydu cunku kilo verdi fakat troid hastası ve şimdi sırf o zaman düzensiz beslenip yanlış diyet
yaptıgı ıcın hormonalrı bozuldu troid hormonu bozuldu ve ömür boyu ilaç kullanmak zorunda sımdı hem de zehirli troid bunun ıcın ben dıkkatlı
davranıyorum kardesım de hep söyler ne kadar pişman oldugunu asla yemeden kilo verılmıyo yemek lazım tabıı kı ama yağlı agır seylerden bahsetmıyorum
tabıı kı :) uzun yazdım canım ama ksuura bakma send emaşallah güzel kilo vermıssın ama deidğin gibi herkesın vücudu farklı herkese göre değişio aslında ama
belli başlı kurallar var ıste mesela gunde ıkı dılım ekmek dmeıssın ya diyetısyenleırn öneriisne göre 74 kg dkı bi ınsanın gunluk 7 parça tahıl grubundan
yemesi gerek nedir tahıl grubu ekmek patates kestane grıssını kuru baklagıl bu gruba girio yanı :) ama tavsiyelerıen ıhtıyacım var her zmaan
yorumalrını okumak isterım :)

bu arada tıckerı ben hıc farketmedım yaa sen söyleyene kadar hemen düüzeltiyorummm :)

saat 12:00 gibi kahvalti var canim ben bir haftadir cikmiyorum galetayla gecistiriyorum...galata zararli degil die biliyorum yada bilmek istiyorum diyelim eti formu bende seviyorum onu deneyeyim bari

bencede devam et sen kashvaltıya çıkmamaya,,ne diyim canım bence hiçte iyiye işaret değil buu

aptamil vermistim canim
aa aslında onuda sever bebekler,ama belliki seninkinin damak tadına uymamış,,başka marka dene istersen,bide farklı tatlardan hoşlanmazlar,neye alıştıysa öyle gidiyolar,ama benimki bebelac yerken devamlı,,kalmamıştı bende aptamil çocuk sütü almıştım junnior olan,,maşallah hepsini bitirmişti,gerçi 1 yaşına girmişti ozaman ama,,
of ya canım inanki afakanlar bastı beni,şuan yanına gelip o bebişi kucağıma alıp niye uyumuyosun sen bakiyim anneyi niye üzüyosun diye mıncıklamak geliyoo

ne kadarda güzel söylemişsin az yiyerek hiç bir zaman kilo veremez kimse,haa verir vermesine ama ömür boyuda öyle az yemiycekya insan,yediği anda hemen fazlasıyla geri alır,,inanırmısın benim yediğim kadar yese başkası bilmiyorum bukadar kilo verebilirmiydi,şaşıyorum kendime,okadarda dikkat etmedim yediklerime,eşim evde olduğu ve ona yemek hazırlamak zorunda olduğum için hiç doğru dürüst devamlı sağlıklı beslenemedim,herşeyden yedim yağlısınıda kızartmasınıda,,sorma valla yinede güzel kilo verdim eşime inatama son 1 kaç kiloda benle inatlaşıyokiloluyken kilo vermek daha hızlı oluyo oyüzden şanslısınız,ama ideal kilonunda altına inmeye çalışırsanız bigün sizide görürüm ben,veremiyorum diye hayıflanırsınız ben gibiburda beraber vericez bütün kiloları hiç merak etmeyin yeterki isteyin

kizlar iyi geceler bikac dakika daha kizi sallayip tam uykuya dalmasini bekliyorum sonra leslie yapip uyuycam yarin gorusmek uzere

hadi kaçın artık kaçın bende gidiyorum,çocukların ikiside ayakta eşimde uykudan kalktı saat 21.30da ben gidiyorum dedi neymiş arkadaşı aramış gel demiş kahveyeama hala gelmedi gıcık neyse çocukları hazırlıyımda uyusunlar biran evvel,,bende eşimi bekliycem bide sabah 7de işe gidiyo kendi kalkıp,nasıl uyancaksa yazık,gitmeyiversin bananehadi kaçtım

Son düzenleme:
herkese iyi gecelerrr
kimsecikler var mııııı???
aylar sonra kendime bişeyler almak için yarın dışarı çıkıcam inşallah
waikide bi tane kot pantolon beğenmiştim onu alıcam kendime
heyecan yaptım valla
her gittiğimde üstüme kıyafetleri giyip,yakıştırmayıp üzqün bir şekilde ayrılyodum mağazadan
inşallah yarın mutlu ayrılırımm:26:
sabah kahvaltıya anneme qidicem
oğluşumu anneme bırakıp öğleden sonra da kız kardeşimle alışverişe çıkıcam inşallah
hepinize ii qecelerr tatlı rüyalarrr

en az 2 saat dir gecmisdeyim son sayfalarda artik hizli hizli gectim anam saat gec oldu okumadanda yatmak istemedim

bende sezeryanliyim göbek var bendede teyzemde benim morelimi bozdu 66 kiloyum diyo
canim ne diyim beni anlattin sanki

hosgeldin canim
hayirlisi olsun canim isallah diledigin gibi dilediginden güzel olur canim
:78: ben simdiye kadar size demedim ama ben bagimliyim sor hadi ne bagimlisin diye karbonhydrat bagimlisiyim kurtarin beni icimde kocaman kurt var

short gercekden cok güzel yakismis ben o kilo alma topigine hic bakmayayim onlar beni yoldan cikartir top olarak yuvarlanarak geri dönerim size
hosgeldin canim
Ya bu arada suzan nerde :26: annesi babası geldi tabi bizi gözü görmüyo
hic sorma bugün yine patladim annemgili sabah almaya gittik havaalanina saat 9-10 civari geldiler ondan önce babamin isyerine telefon actim babam kac da inecek tam belli deyil diye adam bi patladi bana cok gicik oldum ya neymis 4 hafta gitmis hacc 5-10 gün sürüyormus sen dedim benim dinimi nerden biliyorsunda böyle konusabiliyorsun dedim ucak bu babam ucagin gecikcegini bilemesdinki adamlan girdik telefonda birbirimize yazik 36 saat sürmüs gelmeleri istanbulda da kalmislar bir de o yorgunlukla ise gitmek zorunda kaldi cok morelim bozuldu e annemde incik boncuk almis tam benlik sunu da alayim sunu da diye diye kaptim birsürü
ortilerinizin isimlerini burayada yazında herkez bilsin kim seçili kim boşta tamammı ilk ben başlıyım ozaman

kılavuz=derya
triendy21=tuğba

zeynepberat=zeynep
sibel29=suzan
oldumu :26: ama zeynepi bayadir göremiyorum ortim kactimi ki benden
inanılması güç ama 68 kiloyummm 75,4 68 kiloya düştüm :)
cok tebrik ederim canim
hosgeldin canim yurta geri döndün canim geri düzene sokarsin insallah
ya benim en son ortim kimdi unuttum kimle orti olsam yok olup gidiyor bende mi var bi uğursuzluk ben orti istemiyom tubiş topikten kimse ayrılsın istemem

gecmis olsun senacim dikkat et havalar sogudu iyice hastalik daha kolay geliyor sinavina da sevindim isallah yakinda is de bulursun sIkIndilarin gecer
bu sefer almazlarsa bende yardima gelirim

hosgeldin canim

SUZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ...
naber kız,annenler geldimi geldiyse gözün aydın darısı başımıza
deryam canim cigerim gelemedim gecmisden altda gördüm seni ama alinti almakla ugrasiyordum biran önce bitsede kizlarlan konusayim diye ugrasdim ama en az 15 sayfa vardin kesin geldiler hayatim isallah allah bizede nasip eder
yine sen bitane yemis birakmissin zerram ben olsam hepsini yerdim bi basladimmi icimdeki canavar kuduruyor :84:
bende eve geri geldigimizde duydum yok canim cok sükür sag salim aldik geldik onlari birde teyzem havaalaninda duramadi gelenlerin ordan kacip iceriye girelim dedi yarim saat bekledik indigini gördük ama gelen giden yok dayanamayip yazak yerden daldik iceriye neyse kimse fark etmedi hacilarin arasina karisdik bavul bekliyorlarmis teyzem annemin arkasina sokuldu annem onu görünce basladi aglamaya tabii sulu göz bende duramadim cok sevindi
Slm kızlar sizi izleyebiliyorum sadece, benimkiler uyumadı daha rahat kalamadım bir türlü. Başımda ağrıyo çok ya. Offf allahım yardım et. Hala uyumuyorlar ben bayılıcam şimdi uykudan he

bugün benimde kafam agridi gecmis olsun canim icinden sinirlenince basagrisi yapmisdir ne diycekdim lahana corbasi masal oldu göresim bile gelmiyo daha 2 kova dondurulmus var bende

favorilerime ekliyorum sayfayi yenileyip hep kizlar naptiniz bana guu 7603 sayfa da baslamissim 7641 de bitmis yani 37 sayfa gecmis varmis bir günde 37 sayfa masllah
siz uyuyorsunuz bende yatayim iyi geceler :92:

teşekkür ederim canım arkadaşımmm senin bu motive edici yazıların olmasa napardım bilmiyorum...çok başkasın çokkkk

dileekkkk
20 dk. önce msnyi açtım dışarda görünüyorsun :26: kıss yoksa gece msnyi açıkmı unuttun

muazzez ve yeşim uzun zamandır görünmüyorlar...hadi muazzez çalışıyor bizi unuttu yeşim nerelerde...faceyede bakmadım paylaşımları devam ediyormu diye...varmı haberi olan...

bu arada kızlar emine ablamın (mektupp) k.pederi banyoda düşüp kafasını vurmuş..beyin kanaması geçirmiş...hastanedeydi bikaç gündür..önceki gün kaybetmişler...ablacım tekrar başınız saqolsun...arada siteye girdiqinde 2 kelimede olsa yaz ablam...özlüyoruz seni...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wIcpZVL/weight.png

Bunu Profilim/ Çizelge alanına kopyalayabilirsin.
Geçmişe bakarsan tugba da yapmış gerçi ama ben sonradan gördüm

gevezelik etmekten günaydın demeyi unutmuşum günaydınlar efendimmm

Günaydın Sena ablaa..
Msn i işten çıkarken kapatmayı unutmuşum :)
Muazzez abla h.sonu girmişti iyiydi iş için bişiler yazmıştı.
Yeşim bunalımdaydı en son kendimi toparlayana kaa kk ya girmicem demişti.

Günaydın kızlar
Bi akşam girmedim 8 sayfa geçmiş bırakmışsınız bana anca bitti.
Akşam Al yazmalım'ı izledim o yüzden girmedim nete.
Geç bitti zaten sonra direktt yatak.
Hepimize güzel bir gün olsun.:119:

Günaydın kızlaarr :) bu sabah çok açımmmmm

evet belli bi kilonun altına inmek zor :) en çok kiloluyken kilo veriliyo sonra düşüyo kilo verme oranı
biz 75 kg iken 1 ayda 4-5 kg verıyoruz diyelim ki ama 55 kg birisi 1 kiloyu 1 ayda anca verıyo normal bişey tabıı bu :)

bizim diyetisyeının gösterdiğinin ve verdiği listenın en ıyı yanı aa ben dıyetteyım bunu yıyemem diye bişey yok
mesela nedir kurufasulye mı var yemekte kurufasulye tahıl yerine gectıgınden ekmeğini yemezsın kurufasulye yersin
listende salta mı var cacık gelir onla halledersin gibi
böyle değişimler yaparsın aslen aynı listeye ben de bağlı kalamam yok ızgara da somon yok bilmem ne zaten iş hayatında
o kadar zor ki yemek işleri hep evden tasıyorum ben dolap yaptım burda kendıme ev gibi dolap yanı napaımm :)

Son düzenleme:
gevezelik etmekten günaydın demeyi unutmuşum günaydınlar efendimmm
günaydın
günaydın
Günaydın kızçelerr
günaydın

günaydın. ya bende iş yerine bir buzdolabı alacam bu gidişle. her gün taşı taşı yoruldum. öğlen için yemek getiremediğimden kahvaltı gibi oluyo hep. ilk başladığımda öğlenleri yoğurt yiyordum devamlı daha iyi kilo vermiştim. sanırım yoğurt metabolizmaya iyi geliyor ben yine yoğurtlu öğlenlere döneyim bari kahvaltı usulü inceltmedi beni...

günaydın :) bizim iş yerınde buzdolabu mutfak ımkanları var gerekrıse sıtabılıyorum yemeklerımı bu acıdan ii oluyo cidden
ama şimdi kış yanı yoğurt fln çekmeceye koysan durur bozulmaz ben dolaba koymuyorum çok soğumasın diye hemen
fatura klasörlerinin altında duruyo ehehehe

bende akşamdan yada sabah azığımı hazırlıyom. haftalık meyve falan yükleniyom koca poşetle geliyom işyerine. çekmeceler peynir yoğurt meyve dolu Allahtan kimse gelip görmüyo gülerler halime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…