anladım canım,,canım bencede doymadığı için ağlıyo olabilir,,çünkü bende emzirdiğim zaman 5 aylıktı artık sütüm yetmiyo dediğim zaman kızım bi müddet beni emiyodu sonra bi başlıyodu ağlamaya çünkü süt yeterince gelmiymuş demekkide doymadığı için ağlıyomuş,,sonra bebelac almıştık hemen yedi valla nasıl mutlu oldum,artık kızımı emzirdikten sonra ağlaması başladımı mama yapar verirdim doyduğu zaman hemen uyurdu ogünden sonra hiç huysuzluğu olmadı uyku konusundaa,acaba senin verdiğin mamayı sevmemiş olabilirmi,,ne veriyosun :26:
tamam ozaman canım bu şekilde devam et en azından diyetisyen kontrolündesin,,dene bakalım güzel sonuçlar almıyo çoğu kişide oyüzden dedim,,bende kendi kendimin diyetisyeni oldum canım,,vücudumu en iyi ben tanıyorum ve nasıl kilo vericemi araştıra araştıra buldum yani hangi yiyecekler zararlı kilo yapar hangileri hafif ,,yersem kilo yapmaz herşeyi vede saatleri öğrendim vede buşekilde çok hızlı bişekilde kilo vermeye başladım,,inşallah herşey güzel gider sendede,,
bu arada kilo cetvelin yanlış olmuş canım düzelt istersen
saat 12:00 gibi kahvalti var canim ben bir haftadir cikmiyorum galetayla gecistiriyorum...galata zararli degil die biliyorum yada bilmek istiyorum diyelim eti formu bende seviyorum onu deneyeyim bari
aa aslında onuda sever bebekler,ama belliki seninkinin damak tadına uymamış,,başka marka dene istersen,bide farklı tatlardan hoşlanmazlar,neye alıştıysa öyle gidiyolar,ama benimki bebelac yerken devamlı,,kalmamıştı bende aptamil çocuk sütü almıştım junnior olan,,maşallah hepsini bitirmişti,gerçi 1 yaşına girmişti ozaman ama,,aptamil vermistim canim
su an diyetisyen kontrolunde değilim ama o dzenı kullanıyorum kısmen ayrıca simge cıtak ın acil kilo verıyorum ısımlı kitabını
okumanızı tavsıye ederım gunluk beslenme biçimlerini çok güzel anlatmıs ve öretmıs ordan coks ey öğrendım ediğim gibi ben zayıftım evvelden yanı bu
hayatımda yaptıgım ıkıncı dıyet ramzandan once yapmsıtım 7 kg vermıstım sonra nedense bıraktım sımdı gene basladım....ben diyeti kardesımden öğrendım yanı
kendısı 20 kg verdı sonra hamıle akldı doğum yaptı gene 20 kg verdi ve bu listeşerle verdi...daha öncede topiklerde diyet yaparak az yıyerek abzen
aç klarak dıyet yapmıstı evlenmeden kiloluydu cunku kilo verdi fakat troid hastası ve şimdi sırf o zaman düzensiz beslenip yanlış diyet
yaptıgı ıcın hormonalrı bozuldu troid hormonu bozuldu ve ömür boyu ilaç kullanmak zorunda sımdı hem de zehirli troidbunun ıcın ben dıkkatlı
davranıyorum kardesım de hep söyler ne kadar pişman oldugunu asla yemeden kilo verılmıyo yemek lazım tabıı kı ama yağlı agır seylerden bahsetmıyorum
tabıı kı :) uzun yazdım canım ama ksuura bakma send emaşallah güzel kilo vermıssın ama deidğin gibi herkesın vücudu farklı herkese göre değişio aslında ama
belli başlı kurallar var ıste mesela gunde ıkı dılım ekmek dmeıssın ya diyetısyenleırn öneriisne göre 74 kg dkı bi ınsanın gunluk 7 parça tahıl grubundan
yemesi gerek nedir tahıl grubu ekmek patates kestane grıssını kuru baklagıl bu gruba girio yanı :) ama tavsiyelerıen ıhtıyacım var her zmaan
yorumalrını okumak isterım :)
bu arada tıckerı ben hıc farketmedım yaa sen söyleyene kadar hemen düüzeltiyorummm :)
bende sezeryanliyim göbek var bendedegünaydın kızlar
bugün kendimi çok ama çok kötü hissediyorum geçmişide okumadım öle.hafta sonu misafdir geldi.öküz gibi yedim pasta pusta.dünde misafirlikteydik.......ama en önemlisi halam bana hamilemisin dedi????benim sezaryandan kalma kocaman göbeğim için....ahhhhh ahhhhhhh nerde o çıtır 46 kiloluk günlerim....şimdi gidiyimde kendimi temizliğe vereyim...canım acaip sıkkın..
canim ne diyim beni anlattin sankigünaydın herkese
bugün buraya gelmeye hiç yüzüm yok aslında.. hafta sonu faziaydı yedim de yedim. ruhumdaki açlığı bir türlü bastıramadım. kusacak noktaya gelene kadar yedim. halbuki be kadar istikrarlı gidiyordum. herşeyi mafettim. İş nedeniyle stresliyim onu boğazıma yansıttım sanki stresimi yemek alıcak gibi beni affedin kızlar sanırım bugün fazla uğruyamıycam. vicdan azabından kıvranıyorum.
:26:
hosgeldin canimMerhaba bende geldimmm aranıza!!Boyum 1.70 kilom 71 çok kötü hissediyorum kendimi,kayınvalidem göbeğin çıktı git kilo ver azcık diyene kadar dikkat etmedim o öyle diyincede hayata küstüm resmen.Ben şimdi nasıl zayıflicam hiç bir fikrim yok
hayirlisi olsun canimvalla bence benim kadar değildir. ben abarttımda abarttım yazacak yüzüm yok yediklerimi bi yazsam roman olur yani. bugün öğlen ve akşam sadece çorba içicem. bide sporda olucam hafta sonunu biraz kurtarırım belki.
bu arada yarın müşavirlik bürosu ile iş görüşmesine gidecem. Luca programını kullanıyorlarmış benimde luca sertifikam vardı çok hevesliler.benden net cevap bekliyorlar. yarın Ak koyun Kara koyun çıkacak ortaya parayı daha konuşmadık herşey yarın belli olacak Bana dua edin kızlar bu işi istiyorum ama maddi olarak sıkılmakta istemiyorum. kocam benden daha istekli en azından çalışma saatleri daha uygun olacak diye seviniyoronun stresi beni mafetti ne zormuş iş değiştirmek riske giriyorum nihayetinde hiç iş değiştirmedim böyle
:78:aay kızlar bu nee, gecmıse dalayım dedım içinden cıkamadım valla
Allahımmmmmm yıne 3 gunde mahvolmuşmillet o mısafırlıge gıttım bunu yapmıslar yemedım, arkadaslarla suraya yemege gıttım mıllet sunu yedı ben yemedım dıye ırade orneklerı sergılıyo bizim Suzanda bınbır turlu bahaneyle yıyıo bak yıne Dilegın dılıne düşüceksın 300-500 Suzan dıyee
short gercekden cok güzel yakismisekledım fotomu, madem kociş aldırmıyo ben de bı fotosunu cekeyım de hatıra kalsın dedım
kılo alamayanlarında topıklerı var ya ben bı ara bakmıstım, yatmadan sarelleli ekmekler fılan yıyolardı
hosgeldin canimmerhaba arkadaşlar ben daha yeni üye oldum ve aranıza katılmak istiyorum.Ben 1,64 boyundayım ve 76 kiloyum.Aslında 80dim ve diyetisyene başladım ancak 4 kilo verebildim.Şimdi yine motivasyonum düştü biraz uzaklaştım ama biran önce zayıflamaya ihtiyacım var.Hem sağlığım için hem de kendime olan güvenimi yeniden elde etmek için acilen zayıflamak istiyorum.Bana yardımcı olurmusunuz...şimdiden herkese teşekkür ederim..
hic sorma bugün yine patladimYa bu arada suzan nerde :26: annesi babası geldi tabi bizi gözü görmüyo
oldumu :26: ama zeynepi bayadir göremiyorum ortim kactimi ki bendenortilerinizin isimlerini burayada yazında herkez bilsin kim seçili kim boşta tamammı ilk ben başlıyım ozaman
kılavuz=derya
triendy21=tuğba
zeynepberat=zeynep
sibel29=suzan
inanılması güç ama 68 kiloyummm75,4 68 kiloya düştüm :)
hosgeldin canimAsırlar sonra tekrar merhaba kızlar son 1 haftadır yurtdışındaydım, hiç uğrayamadım buralara.
Ve tabi ki tahmin edileceği üzere rejim de yalan oldu, elimden geldiğince dikkat ettiysem de...
hemen bir detoksa aldım kendimi bugün, yeşil çay vs..
ya kızlar bilmiyorum ama belki de bana bir ortak lazım, daha çok sorumluluk sahibi olurum belki de ona karşı bilmiyorum ki napıcam ben, söz törenime birkaç hafta kaldı, çok stresliyim.
Umarım görüşmeyeli hepiniz iyisinizdir.
Yarın sabah bir tartılıcam bakalım çok mu kötüye gitmişim yoksa iyi miyim?:18:
ya benim en son ortim kimdi unuttum kimle orti olsam yok olup gidiyor bende mi var bi uğursuzluk ben orti istemiyom tubiştopikten kimse ayrılsın istemem
gecmis olsun senacim dikkat et havalar sogudu iyice hastalik daha kolay geliyor sinavina da sevindim isallah yakinda is de bulursun sIkIndilarin gecerselammmmm
ayy üşüyorum kızlar hasta olucam heralde...2-3 haftadır iyiydim yine hastalanıyorum sanırım..artık hasta olduqum günleri deqilde iyi olduqum günleri sayar oldum
eta sınavından 89 almışım....hiç kutlamayın 100 bekliyodum 89u duyunca aldım aqzımın payını
etayı bitirdik yarın kurs yok resepsiyon varmış çarşamba günü logoya başlıcaz... kurs bitsinde işe başlıyım diye can atıyorum...inşallah iş bulamayarak hüsrana uqramam :97: bu seferde beni işe almazlarsa büüle yapıcam
benim şimdi etaya dönüş yapıp tekrar çalışmam gerekiyor...öpüyorum sizi kızlar iyiakşamlar :79:
hosgeldin canimmerhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza...
tiroid hastasıyım ilaçta almama rağmen kiloda ilerleme yok maalesef diyetisyenede gittim ama 1600 kalorilik diyet verdi..sonuç sıfır:)) spora gittim 1 saatte 600 kalori yaktım her gün düzenli olarak yediklerimede dikkat ettiğim halde gene sonuç sıfıra yakın( yaa 64 kiloydum 5-6 ayda 10 kilo aldım ve maalesef gitmiyo..artık son çare zayıflama hapı kullanmayı düşünüyorum bu arada bebekte istiyoruz ama bu kiloyla hamile kalmakta istemiyorum ne yapıcamı bilmiyorum ve sağlıklı düşünemiyorum.. nolur bana bir yol gösterin hap kullanayımmı sizce şu an 3 ay daha bebek yapamayız çünkü babamız yok:))
deryam canim cigerim gelemedim gecmisdenSUZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ...
naber kız,annenler geldimi geldiyse gözün aydın darısı başımıza
yine sen bitane yemis birakmissin zerram ben olsam hepsini yerdim bi basladimmi icimdeki canavar kuduruyor :84:iyi akşamlar kızlar,
bugn akşama kadar menüm gayet iyiyken akşam yemeğini de 5 gibi yemişken eşim elinde pizzayla geldi..hani şu reklamlarda var..adını yazmıyayım hamurun arasından peynir akıyor ya..yemicem dedim toktum da.bi ısırık alyım dedim ama bi dilimi götürdüm bi bardak light kolayla...
hala artıdayım..
yazın ara vermeden gayet iyi gidiyordu kilolar.. o zamanda kaçamaklarım oluyordu..
acaba yazın bi kez 3 aylık iğne yaptırmıştım onun sıkıntısı olabilr mi..
bi daha iğneyi bulamadığım için yaptıramadım..sürekli bi regl durumu var..
bende eve geri geldigimizde duydum
hayırlı olsun bitanem ,noldu geldilermi,haberlerde gördüm hacıların bulunduğu otobüs saldırıya uğramışya çok kötü oldum,,sizinkiler uçakla dönmüşlerdir sağsağlim kavuşmuşsunuzdur..hacı oldular artık ha allahım bizede nasip eder inşallah
Slm kızlar sizi izleyebiliyorum sadece, benimkiler uyumadı daha rahat kalamadım bir türlü. Başımda ağrıyo çok ya. Offf allahım yardım et. Hala uyumuyorlar ben bayılıcam şimdi uykudan he
oy oy oyyyyy...kıyamam ben sana...hangisi verdi o notu sana,süle gidip kafasını kırayım...şaka bir yana hiç bilmeyerek başlamış birisi için genede mükemmel bir sonuç bence,kendine haksızlık etme bitanem...öpüyorum seni allah zihin açıklığı versin güzelim
iyi akşamlar kızlar valla ben çizelge işini beceremedim hayrına sevabına çizelgemi hazırlayıpta yapıştırıvercek birileri yokmu nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yapamıyorum yaa başlangıç kilo 73.4 şimdiki kilom 61.7 hedef kilom 58 boyum 1.69 hadi canlarım beee bi el atıverin sevabına
dileekkkk
20 dk. önce msnyi açtım dışarda görünüyorsun :26: kıss yoksa gece msnyi açıkmı unuttun
muazzez ve yeşim uzun zamandır görünmüyorlar...hadi muazzez çalışıyor bizi unuttu yeşim nerelerde...faceyede bakmadım paylaşımları devam ediyormu diye...varmı haberi olan...
bu arada kızlar emine ablamın (mektupp) k.pederi banyoda düşüp kafasını vurmuş..beyin kanaması geçirmiş...hastanedeydi bikaç gündür..önceki gün kaybetmişler...ablacım tekrar başınız saqolsun...arada siteye girdiqinde 2 kelimede olsa yaz ablam...özlüyoruz seni...
gevezelik etmekten günaydın demeyi unutmuşumgünaydınlar efendimmm
ne kadarda güzel söylemişsin az yiyerek hiç bir zaman kilo veremez kimse,haa verir vermesine ama ömür boyuda öyle az yemiycekya insan,yediği anda hemen fazlasıyla geri alır,,inanırmısın benim yediğim kadar yese başkası bilmiyorum bukadar kilo verebilirmiydi,şaşıyorum kendime,okadarda dikkat etmedim yediklerime,eşim evde olduğu ve ona yemek hazırlamak zorunda olduğum için hiç doğru dürüst devamlı sağlıklı beslenemedim,herşeyden yedim yağlısınıda kızartmasınıda,,sorma valla yinede güzel kilo verdim eşime inatama son 1 kaç kiloda benle inatlaşıyo kiloluyken kilo vermek daha hızlı oluyo oyüzden şanslısınız,ama ideal kilonunda altına inmeye çalışırsanız bigün sizide görürüm ben,veremiyorum diye hayıflanırsınız ben gibi burda beraber vericez bütün kiloları hiç merak etmeyin yeterki isteyin
günaydıngevezelik etmekten günaydın demeyi unutmuşumgünaydınlar efendimmm
günaydınGünaydın kızlar
Bi akşam girmedim 8 sayfa geçmiş bırakmışsınız bana anca bitti.
Akşam Al yazmalım'ı izledim o yüzden girmedim nete.
Geç bitti zaten sonra direktt yatak.
Hepimize güzel bir gün olsun.:119:
günaydınGünaydın kızçelerr
Günaydın kızlaarr :) bu sabah çok açımmmmm
evet belli bi kilonun altına inmek zor :) en çok kiloluyken kilo veriliyo sonra düşüyo kilo verme oranı
biz 75 kg iken 1 ayda 4-5 kg verıyoruz diyelim ki ama 55 kg birisi 1 kiloyu 1 ayda anca verıyo normal bişey tabıı bu :)
bizim diyetisyeının gösterdiğinin ve verdiği listenın en ıyı yanı aa ben dıyetteyım bunu yıyemem diye bişey yok
mesela nedir kurufasulye mı var yemekte kurufasulye tahıl yerine gectıgınden ekmeğini yemezsın kurufasulye yersin
listende salta mı var cacık gelir onla halledersin gibi
böyle değişimler yaparsın aslen aynı listeye ben de bağlı kalamam yok ızgara da somon yok bilmem nezaten iş hayatında
o kadar zor ki yemek işleri hep evden tasıyorum ben dolap yaptım burda kendıme ev gibi dolap yanı napaımm :)
günaydın. ya bende iş yerine bir buzdolabı alacam bu gidişle. her gün taşı taşı yoruldum. öğlen için yemek getiremediğimden kahvaltı gibi oluyo hep. ilk başladığımda öğlenleri yoğurt yiyordum devamlı daha iyi kilo vermiştim. sanırım yoğurt metabolizmaya iyi geliyor ben yine yoğurtlu öğlenlere döneyim bari kahvaltı usulü inceltmedi beni...
günaydın :) bizim iş yerınde buzdolabu mutfak ımkanları var gerekrıse sıtabılıyorum yemeklerımı bu acıdan ii oluyo cidden
ama şimdi kış yanı yoğurt fln çekmeceye koysan durur bozulmaz ben dolaba koymuyorum çok soğumasın diye hemen
fatura klasörlerinin altında duruyo ehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?