70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bence 89 hiç fena değil kendine haksızlık ediyosun tebrik ettimm ortiii

kız bu kırmızıyla işaretlediğim yeri bi açıklarmısın nasıl bi mantık yürüterek yaptın onu allah iyiliğini versin sonuç 0 değil 1 olur ozaman

Hemen açıklayayım canım sena abla ilk değil ikinci hafta yaptığı orti listesinde şöyle bişey yaptı mesela ;

Sena abla ve ben ortiyiz sena abla 1500 gr verdi ben 500 gr aldım tmm mı Bu duruma göre bildirim 1500-500 = 1000 gr olur.

Veya

Sena abla 1500 gr verdi ben 1500 gr aldım bu durumda 1500-1500 = 0 olur

Veya

Ortilerin ikiside 1500 gr verdi 1500+1500 = 3000 gr olur

Veya

Ortilerin ikiside kilo aldı 1500+1500 = - 3000 gr olur

anlatabildim mi :26:

Gıcık oluyorum öyle insanlara neyse canım boşver sağ salim gelmişler kavuşmuşsunuz çok şükür

Emine ablanın başı sağolsun

Sena abla sende dikkat et kendine daha hastalığı tam atlatamadın zaten tekrar hasta olma

Üşüyorummmmmmmm

Patron çıktı birazdan kızlarla pcden spor yapmaya çalışıcaz artık ne denk gelirse leslie yada kara çocuk

Öptüm sizi kızlarr

sanada yeşekkür ederim canım yardımın için

herkese günaydın umarım herkes iyidir ecrin29 sanada çok teşekkür ederim yardımın için arcak naber ortağım ne yedin ne içtin anlat bakalım ben kızı ananesine gönderdim evi toparlıcam bugün birazda onların kafası şişsin bugün demi ama

Sağol bebekim hakketten he sen yorum yapmıştın cevap vermeyi unuttum okuyupta

NaF di bağaaa kutuna bak canım

İyi akşamlar cnm

Yemek unutulurmu yaa
valla ya bazı ınsanlar var aksama kadar yemse aklına gelmeyen şaşıyorum onlara sırf mecburıyet ıcın yıyolar yanı benımde aklımdna cıkmıyo
sana dıyom gel yürü bizde diye ciddi ciddi gelrıken formu getır doldurup verelım gıt kaydını ol canım sen bılırısn yanı teklif var ısrar yok bu sefer bırde aynen oyle dedıgın gıbı ımkan var ama kullanamıyom malesef
iyi akşamlar canım bende sana talibim ozaman kız o zaman ortim sensin haa charm gelince beni satmak yok tamammı
tamam canım olduk orti charm gelmıs aksam umarım bana kzımaz:18:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wigqVW7/weight.png hala yoksa cızelgen yaptım orti çizelge kısmına yapıştır bunu
vay bee ne hırslı kadınsın 89 almıs ta bıde üzülüyo bende işletmeye devam edıcem aöf valla korkuyom muhasebe var nası yapcam dıye :18:

günaydın kızlar

Charmcım gelmıssın ama ben sen gelmıyosun dıye ortımı değiştirmek zorunda kaldım kusura bakma olur mu sakın yanlıs anlama hatta ortılık oyanmıycaktım mecburıyse dedım hem ben ıyı kılo veremıyodum sen bu donem artıya gecsende benden azımlısın daha ıyı bı ortı lazım sana

bugün sabah menüm şöyleydi yorumlarınıza açığım 1 bardak şekersiz çay 2 dilim çavdar ekmeği domates salatalık biraz tulum peyniri 8 adet zeytin 1 yumurta ve bir çay kaşığı mürdüm eriği marmeladı işte böyle kızlar.şimdi ortalığı toplamam lazım hazır kızda yokken görüşürüz

Leslie ile 1 mile yapıldı şirketteki kızlarıda ayarttım öğle yemeğinden önce yada sonra tekrar yapıcaz

ee hiç yoktan iyidir dimi günde 2 mile

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
napıosunuz hatunlarrrrr
sena ablaaa... yetişiyorum kilonaaa az kaldıı
belkide geçerim hee

bende akşamdan yada sabah azığımı hazırlıyom. haftalık meyve falan yükleniyom koca poşetle geliyom işyerine. çekmeceler peynir yoğurt meyve dolu Allahtan kimse gelip görmüyo gülerler halime.

ben de öyle yapıyorum hafta basındna elim kolum dolu gidiom işee

Üşüyorummmmmmmm

Patron çıktı birazdan kızlarla pcden spor yapmaya çalışıcaz artık ne denk gelirse leslie yada kara çocuk

Öptüm sizi kızlarr

ohh ne güzell :) kara cocuk kım bu arada zencımı eheuehe

yumurta fazla gelmez mi ya diye kendime sorarken reçel de yemişin çayı şekersiz içmenin anlamı kalmamış bu durumda
marmelat dısında gayet iyi ama zeytınde fazla olmuş sanki :)

Yeni gelen görmediğim arkadaşlar hoşgeldinizzzzz

Arcak bacımm bende sendenim yemek unutulurmu yahu

Gell gelll gelll güzelimmmmmmmmmm gell gell acımıycakkkkkkkkk

Spor yapınca pek enerjik oldum

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
napıosunuz hatunlarrrrr
sena ablaaa... yetişiyorum kilonaaa az kaldıı
belkide geçerim hee

Günaydın

Nivea' daki Ali varya kara çocuk o

nafcım aslında etadan deqil tek düzen hesap planından ve muhasebenin sözel bölümünden aldım o notu...eta diye yanlış yazmışım...pcdende sınav olucaz ama zamanı belli deqil...aralıqın sonuna doqru bilanço mizan muhtasar beyanname vs..bu bölümlerden sınavımız var aralıqın 26sındada sertifika sınavımız var...yedik ayvayı anlıcaqın...ya 89 aldıqıma tabiki üzülücem çünkü sorunun birinde;
iş bankasına 5000tl yatırılmıştır diye bir soru çıktı...kim yatırmış..bizmi carilermi??
bende işlemi şöyle yaptım (biz yatırdık sandım)...

102 bankalar 5000

.....................100 kasa 5000

ama cariler yatırmış..doqru cevap;

100 kasa 5000

..................... 102 bankalar 5000

olucakmış...halbuki reelde böyle şeyler yok...eline fatura gelir kim kime ne ödemiş görürsün...bulmaca gibi sorular gelemz...bu soru sonum oldu..beni 100 almaktan etti...hala içim içimi yiyoo :84:

arzucum tabiki üzülücem...soruyu açık sorsaydı bu olmucaktı

Son düzenleme:
bence güzel orti ben beğendim afiyet olsun bende 1 simit , üçgen peynir,1 domates yedım sekersiz çayla

canım zaten hep öyledir acık sorsalar daha cok yapan olcak gıcıklıgına soruları şaşırtmacalı yapıyolar işte sen üzülme yinede

Selaamm kızlaarr...

Canım olurmu oyle sey..
Haklısın cunku 3 haftadan fazla oldu ara verelı..
Hemde dolu dolu artılarla geldım... dun 1.100 u vermısım Allahtan...
Ortilik mecburmuymus...:44: ben hiç ortilik bir halde degılım suan napcaz bılmem.. su artıları vereydım once..
Bakalım bu hafta ne kadar gıder..
Charmmm gelmişşş

Günaydınnn...

kaptan günaydın ben aranıza yeni katıldım menümü yorumlayabilirmisin temmuz14den bu yana senin trendynin ve kılavuzun menülerini okuya okuya hergün takip ede ede 73.4 ten 61.700 kiloya düştüm ve üye olmaya karar verdim sizleri alttan ziyaretçi olarak takip edip verdim bu kiloları

Reelde tabiki böyle şeyler yok banka defterine bakarsın , dekontlarına bakarsın olayı çözersin ama sınavda işte yanıltabiliyorlar ablacım.

Eğer sen bankaya para yatırsaydın yaptığın işlem doğruydu yalnız cari yatırdıysa aşağıdaki işlem yanlış :26:

100 kasa 5000

....................102 bankalar 5000 bu işlem bankadan para çekip kasana koyduğunu gösterir.

Cari müşteri bankaya para yatırdıysa ;

102 banka 5000

....................120 alıcılar 5000 olur.

Hocaya sordunmu bu soru yanıltıyo diye :26: belki hatalı soru diye puanını düzeltirler sonuçta öğrenci değil öğretmen hatası

Bide Allah yardımcın olsun sınavlar için

Selammmmmmmm

Nasılsın Charmmm?
İyi vermişin gene yavaş yavaş gider onlar çabuk alındıgı için o kaa da çabuk gider.
Ben +1000 deyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…