selammmmm
ayy üşüyorum kızlar hasta olucam heralde...2-3 haftadır iyiydim yine hastalanıyorum sanırım..artık hasta olduqum günleri deqilde iyi olduqum günleri sayar oldum
eta sınavından 89 almışım....hiç kutlamayın 100 bekliyodum 89u duyunca aldım aqzımın payını
etayı bitirdik yarın kurs yok resepsiyon varmış çarşamba günü logoya başlıcaz... kurs bitsinde işe başlıyım diye can atıyorum...inşallah iş bulamayarak hüsrana uqramam :97: bu seferde beni işe almazlarsa büüle yapıcam
benim şimdi etaya dönüş yapıp tekrar çalışmam gerekiyor...öpüyorum sizi kızlar iyiakşamlar :79:
kız bu kırmızıyla işaretlediğim yeri bi açıklarmısın nasıl bi mantık yürüterek yaptın onu allah iyiliğini versin sonuç 0 değil 1 olur ozaman
en az 2 saat dir gecmisdeyimson sayfalarda artik hizli hizli gectim anam saat gec oldu okumadanda yatmak istemedim
hic sorma bugün yine patladimannemgili sabah almaya gittik havaalanina saat 9-10 civari geldiler ondan önce babamin isyerine telefon actim babam kac da inecek tam belli deyil diye adam bi patladi bana cok gicik oldum ya neymis 4 hafta gitmis hacc 5-10 gün sürüyormus sen dedim benim dinimi nerden biliyorsunda böyle konusabiliyorsun dedim ucak bu babam ucagin gecikcegini bilemesdinki adamlan girdik telefonda birbirimize yazik 36 saat sürmüs gelmeleri istanbulda da kalmislar bir de o yorgunlukla ise gitmek zorunda kaldi cok morelim bozuldu e annemde incik boncuk almis tam benlik sunu da alayim sunu da diye diye kaptim birsürü
dileekkkk
20 dk. önce msnyi açtım dışarda görünüyorsun :26: kıss yoksa gece msnyi açıkmı unuttun
muazzez ve yeşim uzun zamandır görünmüyorlar...hadi muazzez çalışıyor bizi unuttu yeşim nerelerde...faceyede bakmadım paylaşımları devam ediyormu diye...varmı haberi olan...
bu arada kızlar emine ablamın (mektupp) k.pederi banyoda düşüp kafasını vurmuş..beyin kanaması geçirmiş...hastanedeydi bikaç gündür..önceki gün kaybetmişler...ablacım tekrar başınız saqolsun...arada siteye girdiqinde 2 kelimede olsa yaz ablam...özlüyoruz seni...
Günaydın kızlar
Bi akşam girmedim 8 sayfa geçmiş bırakmışsınız bana anca bitti.
Akşam Al yazmalım'ı izledim o yüzden girmedim nete.
Geç bitti zaten sonra direktt yatak.
Hepimize güzel bir gün olsun.:119:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wIcpZVL/weight.png
Bunu Profilim/ Çizelge alanına kopyalayabilirsin.
Geçmişe bakarsan tugba da yapmış gerçi ama ben sonradan gördüm
Günaydın Sena ablaa..
Msn i işten çıkarken kapatmayı unutmuşum :)
Muazzez abla h.sonu girmişti iyiydi iş için bişiler yazmıştı.
Yeşim bunalımdaydı en son kendimi toparlayana kaa kk ya girmicem demişti.
buraya takıl canım yardımcı oluruz sanada,hoşgeldin ben tuğba
evet zorunluuuuve seni elsnopyle ortak seçtim hadi hayırlı olsun öhöm öhöm
anlatılmış konu zati anlamışsınız
betül kim ve arkadaşlar sizi ortak yapayım karışık şekilde bakalım nasıl olcak
senin ortağını seçtim az sonra açıklarımitiraz etmiycen ama tammammı
kız bu kırmızıyla işaretlediğim yeri bi açıklarmısın nasıl bi mantık yürüterek yaptın onu allah iyiliğini versin sonuç 0 değil 1 olur ozaman
arayı meyveyle yapıyoruz canım kahve olmaz,bide akşam yemekten sonra heleki 21de meyve yemiyoruz,oda sakıncalı
senin ortin ztarmış canım ama gerçektende uçtu gitti o,,sana yeni bi orti ayarlamak lazım du bakalım kimler boştaa:44::26:
iyi yapmışın ozaman
al canım yaptım sen bunu kopyala kontrol panelinden profil düzenleye girip çizelge yazan yere yapıştır hepsi okadar kolay gelsin
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wbUCPt4/weight.png
yinede hoşgeldin canım ,,he buarada senin ortin kaçtı başkasına,
senide deryaakla eş yaptım,aranmayın bakayım artık
canım anlatıldı yarışma okumuşsundur umarım,kendine bi ortak seçip yarışıyorsun en çok kilo vermek için,,cuma bildirim yapılıyo bana,hep kendi bildirimin hemde orti bildirimi,sonrada en çok kilo veren takım açıklanıyoo moral kaynağı oluyo bize yani
geçmiş olsun sena abla,,artı sen bize 90 bekliyorum demiştin 1 puanla kaçırmışsın ne olmuş yani,bence çok iyi bu bile,inşallah iş sahibi olursun bundan sonra
valla ya bazı ınsanlar var aksama kadar yemse aklına gelmeyen şaşıyorum onlara sırf mecburıyet ıcın yıyolar yanı benımde aklımdna cıkmıyoSağol bebekimhakketten he sen yorum yapmıştın cevap vermeyi unuttum okuyupta
NaF di bağaaakutuna bak canım
İyi akşamlar cnm
Yemek unutulurmu yaa
sana dıyom gel yürü bizde diyearzu ya sızdekı kosu bandını bıze gonder yaa
aradım zaten sordum bugun, referans ıstıyolar, bı form varmıs onu laıp doldurmak gerekıyomuş, bı kısmını spor salonuna gelıcek olan dıer kısmını polis olan dolduracakmış bıde benım kımlık fotokobım 2 vesıkalık ve polısın kımlıgının fotokopısını mı ne istiyoruz dedıler :26: 45 miş bununda fıyatı, polisevi yakın bize gıtmem cok rahat olur haftasonlarıda bayanlara acık guzel olur ebnım ıcın ama, bu referans işi nası olur bılmem, bı bakayım bende arkadaslardan bıde ben de eşime soylıyım belkı vardır tanıdıgı:26: sanmıyorum ama :26:
aay arzu senın elıdne ne guzel fırsatalr varda işte kullanma durumun yok, bende olcak o kosu bandı yada ısyerının spor salonu super olur bnm içinnnn
tamam canım olduk orti charm gelmıs aksam umarım bana kzımaz:18:iyi akşamlar canım bende sana talibim ozaman kız o zaman ortim sensin haa charm gelince beni satmak yok tamammı
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wigqVW7/weight.png hala yoksa cızelgen yaptım orti çizelge kısmına yapıştır bunuiyi akşamlar kızlar valla ben çizelge işini beceremedim hayrına sevabına çizelgemi hazırlayıpta yapıştırıvercek birileri yokmu nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yapamıyorum yaa başlangıç kilo 73.4 şimdiki kilom 61.7 hedef kilom 58 boyum 1.69 hadi canlarım beee bi el atıverin sevabına
selammmmm
ayy üşüyorum kızlar hasta olucam heralde...2-3 haftadır iyiydim yine hastalanıyorum sanırım..artık hasta olduqum günleri deqilde iyi olduqum günleri sayar oldum
eta sınavından 89 almışım....hiç kutlamayın 100 bekliyodum 89u duyunca aldım aqzımın payını
etayı bitirdik yarın kurs yok resepsiyon varmış çarşamba günü logoya başlıcaz... kurs bitsinde işe başlıyım diye can atıyorum...inşallah iş bulamayarak hüsrana uqramam :97: bu seferde beni işe almazlarsa büüle yapıcam
benim şimdi etaya dönüş yapıp tekrar çalışmam gerekiyor...öpüyorum sizi kızlar iyiakşamlar :79:
bende akşamdan yada sabah azığımı hazırlıyom. haftalık meyve falan yükleniyom koca poşetle geliyom işyerine. çekmeceler peynir yoğurt meyve dolu Allahtan kimse gelip görmüyo gülerler halime.
Üşüyorummmmmmmm
Patron çıktı birazdan kızlarla pcden spor yapmaya çalışıcazartık ne denk gelirse leslie yada kara çocuk
Öptüm sizi kızlarr
bugün sabah menüm şöyleydi yorumlarınıza açığım 1 bardak şekersiz çay 2 dilim çavdar ekmeği domates salatalık biraz tulum peyniri 8 adet zeytin 1 yumurta ve bir çay kaşığı mürdüm eriği marmeladı işte böyle kızlar.şimdi ortalığı toplamam lazım hazır kızda yokken görüşürüz
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
napıosunuz hatunlarrrrr
sena ablaaa... yetişiyorum kilonaaa az kaldıı
belkide geçerim hee
ben de öyle yapıyorum hafta basındna elim kolum dolu gidiom işee
ohh ne güzell :) kara cocuk kım bu aradazencımı eheuehe
yumurta fazla gelmez mi ya diye kendime sorarken reçel de yemişinçayı şekersiz içmenin anlamı kalmamış bu durumda
marmelat dısında gayet iyi ama zeytınde fazla olmuş sanki :)
nafcım aslında etadan deqil tek düzen hesap planından ve muhasebenin sözel bölümünden aldım o notu...eta diye yanlış yazmışım...pcdende sınav olucaz ama zamanı belli deqil...aralıqın sonuna doqru bilanço mizan muhtasar beyanname vs..bu bölümlerden sınavımız var aralıqın 26sındada sertifika sınavımız var...yedik ayvayı anlıcaqın...ya 89 aldıqıma tabiki üzülücem çünkü sorunun birinde;Bence 89 hiç fena değil kendine haksızlık ediyosuntebrik ettimm ortiii
Hemen açıklayayım canım sena abla ilk değil ikinci hafta yaptığı orti listesinde şöyle bişey yaptı mesela ;
Sena abla ve ben ortiyiz sena abla 1500 gr verdi ben 500 gr aldım tmm mıBu duruma göre bildirim 1500-500 = 1000 gr olur.
Veya
Sena abla 1500 gr verdi ben 1500 gr aldım bu durumda 1500-1500 = 0 olur
Veya
Ortilerin ikiside 1500 gr verdi 1500+1500 = 3000 gr olur
Veya
Ortilerin ikiside kilo aldı 1500+1500 = - 3000 gr olur
anlatabildim mi :26:
Gıcık oluyorum öyle insanlaraneyse canım boşver sağ salim gelmişler kavuşmuşsunuz çok şükür
Emine ablanın başı sağolsun
Sena abla sende dikkat et kendine daha hastalığı tam atlatamadın zaten tekrar hasta olma
valla ya bazı ınsanlar var aksama kadar yemse aklına gelmeyen şaşıyorum onlara sırf mecburıyet ıcın yıyolar yanı benımde aklımdna cıkmıyo
sana dıyom gel yürü bizde diyeciddi ciddi gelrıken formu getır doldurup verelım gıt kaydını ol canım sen bılırısn yanı teklif var ısrar yok bu sefer bırde aynen oyle dedıgın gıbı ımkan var ama kullanamıyom malesef
tamam canım olduk orti charm gelmıs aksam umarım bana kzımaz:18:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wigqVW7/weight.png hala yoksa cızelgen yaptım orti çizelge kısmına yapıştır bunu
vay bee ne hırslı kadınsın 89 almıs ta bıde üzülüyobende işletmeye devam edıcem aöf valla korkuyom muhasebe var nası yapcam dıye :18:
günaydın kızlar
Charmcım gelmıssın ama ben sen gelmıyosun dıye ortımı değiştirmek zorunda kaldım kusura bakma olur mu sakın yanlıs anlama hatta ortılık oyanmıycaktım mecburıyse dedım hem ben ıyı kılo veremıyodum sen bu donem artıya gecsende benden azımlısın daha ıyı bı ortı lazım sana
bence güzel orti ben beğendim afiyet olsun bende 1 simit , üçgen peynir,1 domates yedım sekersiz çaylabugün sabah menüm şöyleydi yorumlarınıza açığım 1 bardak şekersiz çay 2 dilim çavdar ekmeği domates salatalık biraz tulum peyniri 8 adet zeytin 1 yumurta ve bir çay kaşığı mürdüm eriği marmeladı işte böyle kızlar.şimdi ortalığı toplamam lazım hazır kızda yokken görüşürüz
nafcım aslında etadan deqil tek düzen hesap planından ve muhasebenin sözel bölümünden aldım o notu...eta diye yanlış yazmışım...pcdende sınav olucaz ama zamanı belli deqil...aralıqın sonuna doqru bilanço mizan muhtasar beyanname vs..bu bölümlerden sınavımız var aralıqın 26sındada sertifika sınavımız var...yedik ayvayı anlıcaqın...ya 89 aldıqıma tabiki üzülücem çünkü sorunun birinde;
iş bankasına 5000tl yatırılmıştır diye bir soru çıktı...kim yatırmış..bizmi carilermi??
bende işlemi şöyle yaptım (biz yatırdık sandım)...
102 bankalar 5000
.....................100 kasa 5000
ama cariler yatırmış..doqru cevap;
100 kasa 5000
..................... 102 bankalar 5000
olucakmış...halbuki reelde böyle şeyler yok...eline fatura gelir kim kime ne ödemiş görürsün...bulmaca gibi sorular gelemz...bu soru sonum oldu..beni 100 almaktan etti...hala içim içimi yiyoo :84:
arzucum tabiki üzülücem...soruyu açık sorsaydı bu olmucaktı
valla ya bazı ınsanlar var aksama kadar yemse aklına gelmeyen şaşıyorum onlara sırf mecburıyet ıcın yıyolar yanı benımde aklımdna cıkmıyo
sana dıyom gel yürü bizde diyeciddi ciddi gelrıken formu getır doldurup verelım gıt kaydını ol canım sen bılırısn yanı teklif var ısrar yok bu sefer bırde aynen oyle dedıgın gıbı ımkan var ama kullanamıyom malesef
tamam canım olduk orti charm gelmıs aksam umarım bana kzımaz:18:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wigqVW7/weight.png hala yoksa cızelgen yaptım orti çizelge kısmına yapıştır bunu
vay bee ne hırslı kadınsın 89 almıs ta bıde üzülüyobende işletmeye devam edıcem aöf valla korkuyom muhasebe var nası yapcam dıye :18:
günaydın kızlar
Charmcım gelmıssın ama ben sen gelmıyosun dıye ortımı değiştirmek zorunda kaldım kusura bakma olur mu sakın yanlıs anlama hatta ortılık oyanmıycaktım mecburıyse dedım hem ben ıyı kılo veremıyodum sen bu donem artıya gecsende benden azımlısın daha ıyı bı ortı lazım sana
Charmmm gelmişşş
nafcım aslında etadan deqil tek düzen hesap planından ve muhasebenin sözel bölümünden aldım o notu...eta diye yanlış yazmışım...pcdende sınav olucaz ama zamanı belli deqil...aralıqın sonuna doqru bilanço mizan muhtasar beyanname vs..bu bölümlerden sınavımız var aralıqın 26sındada sertifika sınavımız var...yedik ayvayı anlıcaqın...ya 89 aldıqıma tabiki üzülücem çünkü sorunun birinde;
iş bankasına 5000tl yatırılmıştır diye bir soru çıktı...kim yatırmış..bizmi carilermi??
bende işlemi şöyle yaptım (biz yatırdık sandım)...
102 bankalar 5000
.....................100 kasa 5000
ama cariler yatırmış..doqru cevap;
100 kasa 5000
..................... 102 bankalar 5000
olucakmış...halbuki reelde böyle şeyler yok...eline fatura gelir kim kime ne ödemiş görürsün...bulmaca gibi sorular gelemz...bu soru sonum oldu..beni 100 almaktan etti...hala içim içimi yiyoo :84:
arzucum tabiki üzülücem...soruyu açık sorsaydı bu olmucaktı
Selaamm kızlaarr...
Canım olurmu oyle sey..
Haklısın cunku 3 haftadan fazla oldu ara verelı..
Hemde dolu dolu artılarla geldım... dun 1.100 u vermısım Allahtan...
Ortilik mecburmuymus...:44: ben hiç ortilik bir halde degılım suan napcaz bılmem.. su artıları vereydım once..
Bakalım bu hafta ne kadar gıder..
Günaydınnn...
Selaamm kızlaarr...
Canım olurmu oyle sey..
Haklısın cunku 3 haftadan fazla oldu ara verelı..
Hemde dolu dolu artılarla geldım... dun 1.100 u vermısım Allahtan...
Ortilik mecburmuymus...:44: ben hiç ortilik bir halde degılım suan napcaz bılmem.. su artıları vereydım once..
Bakalım bu hafta ne kadar gıder..
Günaydınnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?