geçmiş olsun kızını:CüvCüv:
teşekkür ederim. iki gündür başından ayrılamıyorum kızımın.suçiçeği sürekli kaşıntı yapıyo,kulak arkalarına kadar kızarmış heryeri canımın içi ya.eve gelen giden de çok iki gündür kayınvalidemler yarın gidiyo diye son ziyaretlerini yapıyolar.bir de arada hastalık, arada da diyet yapmaya çalışıyorum işte. görüşürüz kızlar. kızımın ilaç saati geldi. öpüyorum hepinizi.
Hafta sonu kendimizi saliyoruz kizlar maleseffff
sonuçta zararlı olduğuna inandığım bildiğim şeyleri söylemek gerektiğine inanıyorum önce sağlık birbirimize desteksek sağlığımızıda düşünmeliyiz sağlık olmazsa ne zayıflama ne başka hiçbirşey olmaz dimi :1hug:
sagol canim benim iyikide ekledin o yaziyi lavman kitini almadim yazini okuyunca saglik en onemli sey bagirsaklara zrari olan bir seyi yapmamak en dogrusu kesinlikle boyle yazilar eklenilmeli o yazini okumasam esimle yapicaktik buda sanaŞeniza.s.
slmmm kızlarrrrrrrr her kese günaydın çok mutluyum çokkkk tartıya çıktım 71 kiloyummm 1 kilo daha vermişimmm allahım bu gün içim içime sığmıyorrr hepinize tşk ederimmm eyer bu siteye girip başarı öykülerini okumasaydım hala şişman kalıcaktımm ve sizler bana güç verdiniz allahın izniylee burda motive oldumm sağolun hemen paylaşmak istedimmm şimdi yürüyüşüme gidecemmm hepinize hayırlı günler sizle paylaşmak istedimmmmmm
tebrik ederim arkadaşım darısı tüm isteyenlerin yani hepimizin başına
inşşşşş cnmmm tşklerrrr kendimi 6 lı rakamlarda görecekmiyim bilmiyorummm hevesim hala devam ediyor 69 topiğinde kız kardeşim de varr onunla aynı topikte olmak istiyorum burayıdaa nasıl bırakıcam bilmiyorumm rabbim herkesin muradını versinnn inşşş . ben 20 gün oldu buraya üye olalı 5 kilo gittii vücuduma bakınca 5 değil 8 gibi duruyor giden kilo çok topladı koca popo yok artıkkk kalçalar dümdüzzz inş inşşşş böle devam ederr inanın bu gün başka bi gün benim içinnn veremiyorum diye üzülüyordum bu gün 71 görünce çok mutu oldummm sevincimi sizlerle paylaşmak istedimmmm
ne güzel 20 günde 5 kilo maşalllah darısı başımıza az kalmış 60lı rakamlara senin adına sevindim :)
azrammm uyguladığın özel bir şey var mı? ben de başlayalı 26 gün oldu sanırım buraya katılalı 3 kilo verdim eğer özel birşey varsa paylaşırsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?