70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam bayanlar
bakıyorum da 60 lı kilolar topiğine geçmenize az kalmış çoğunuzun. ha gayret bakalım. valla ben de bir an önce geçerim inşallah. ahh şu hafta sonları mahvediyor insanı klava:

geçmiş olsun kızını:CüvCüv:

teşekkür ederim. iki gündür başından ayrılamıyorum kızımın.suçiçeği sürekli kaşıntı yapıyo,kulak arkalarına kadar kızarmış heryeri canımın içi ya.eve gelen giden de çok iki gündür kayınvalidemler yarın gidiyo diye son ziyaretlerini yapıyolar.bir de arada hastalık, arada da diyet yapmaya çalışıyorum işte. görüşürüz kızlar. kızımın ilaç saati geldi. öpüyorum hepinizi.

çok geçmiş olsun canım
bi de kayınvalidenler üzerine tuz biber olmuş yani

Hafta sonu kendimizi saliyoruz kizlar maleseffff

malesef canım

hepimiz karabatak gibi olduk bir görünüp bir kaybolan,
yine istikrarımızla diyete devam etmeye çalışan...

sagol canim benim iyikide ekledin o yaziyi lavman kitini almadim yazini okuyunca saglik en onemli sey bagirsaklara zrari olan bir seyi yapmamak en dogrusu kesinlikle boyle yazilar eklenilmeli o yazini okumasam esimle yapicaktik buda sanaŞeniza.s.

tünaydın kızlar.... kahvaltı yapıp hemen açtım bilgisayarı ama bugün çok işim var.. sabah tatıldım yine 75 çıktı... sonra görüşürüz... hepimize güzel pazarlar....... hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

sagol canim benim iyikide ekledin o yaziyi lavman kitini almadim yazini okuyunca saglik en onemli sey bagirsaklara zrari olan bir seyi yapmamak en dogrusu kesinlikle boyle yazilar eklenilmeli o yazini okumasam esimle yapicaktik buda sanaŞeniza.s.

rica ederim canım ne demek kendime zararlı olduğunu inandığım birşeyi başkasınada tavsiye etmem.:1hug:

gunaydin kizlar kizi temizle doyur anca sira geldi 2dilim kepekli ekmek peynir zeytin cay ictim hava kapali bugun esimin cani Cin yemegi cekmis bugun bari hafif yemekleri var hafta sonum kacamaksiz gecse sevinecegim dunu iyi atlattim bugunde Cin yemegi hem odul hem saglikli olucak su cinlilere aciyorum iskender kebap yemeden olmek uzeri kaymakli baklavadan tadamamak buyuk kayip insan icin denek bir cinli bulsamda bunlari yedirsem bakalim kac ayda tosun olurdu bizde bilimsel bir calisma yapmis olurduk

Merhabalar herkese arkadaslar,
Ben bütün gece nerdeyse uyumadim o yüzden yeni ayaklandim midem hicbirsey almiyor basim catliyor..
Simdi bi greyfurtsuyu iciyorum sonrasinAllah kerim..
Bu arada kilom ac karnina 43,30 kg
Yarismaci arkadaslarin bilgisine

en zor diyet benimki sagim sisman solum sisman eskiden 60 kiloda bile ingiliz arkadaslarim az yedigimde delirdin mi inceciksin derlerdi simdi 69 kaldi 9kilo buradaki kilo ortalamasi 90 hersekilde en sisko halim bile yine ingilizlere yetisemedi kendimi o kadar obezin arasinda sisman gorup cezalandiramiyorum kisaca kizlar laf aramizda topik olarak Ingiltere standartlarinda hepiniz citir hatta zayif sinirindasiniz emin olun............ zayif var mi var elbet ama o zayiflarin bacaklari ince ust beden ince kalca yok ama bel gobek bingil bingil tipik fast-food beslenme Turk kadini guzel be kardesim

bu aralar çok yemek ziyan oluyor eşim bu hafta hep tok geldi benimde yemediğim şeylerdi içim gitti dökerken ama birde yediğimi düşündüm hayatta onları yersem zayıflayamam günah diye üzülüyorum ama onları yesem bana yazık zaten yavaş zayıflıyorum.Allah ım affeder inş.

slmmm kızlarrrrrrrr her kese günaydın çok mutluyum çokkkk tartıya çıktım 71 kiloyummm 1 kilo daha vermişimmm allahım bu gün içim içime sığmıyorrr hepinize tşk ederimmm eyer bu siteye girip başarı öykülerini okumasaydım hala şişman kalıcaktımm ve sizler bana güç verdiniz allahın izniylee burda motive oldumm sağolun hemen paylaşmak istedimmm şimdi yürüyüşüme gidecemmm hepinize hayırlı günler sizle paylaşmak istedimmmmmm

tebrik ederim arkadaşım darısı tüm isteyenlerin yani hepimizin başına

tebrik ederim arkadaşım darısı tüm isteyenlerin yani hepimizin başına

inşşşşş cnmmm tşklerrrr kendimi 6 lı rakamlarda görecekmiyim bilmiyorummm hevesim hala devam ediyor 69 topiğinde kız kardeşim de varr onunla aynı topikte olmak istiyorum burayıdaa nasıl bırakıcam bilmiyorumm rabbim herkesin muradını versinnn inşşş . ben 20 gün oldu buraya üye olalı 5 kilo gittii vücuduma bakınca 5 değil 8 gibi duruyor giden kilo çok topladı koca popo yok artıkkk kalçalar dümdüzzz inş inşşşş böle devam ederr inanın bu gün başka bi gün benim içinnn veremiyorum diye üzülüyordum bu gün 71 görünce çok mutu oldummm sevincimi sizlerle paylaşmak istedimmmm

ne güzel 20 günde 5 kilo maşalllah darısı başımıza az kalmış 60lı rakamlara senin adına sevindim :)

ne güzel 20 günde 5 kilo maşalllah darısı başımıza az kalmış 60lı rakamlara senin adına sevindim :)

sağollll arkadaşımmmm allah cümlenizden razı olsunnn burayı okudukça daha çok hırs yapıyorummm hepimiz istediğimiz kiloya gelirizz inşşşş cumaya kadar 70 olsammm avazım çıktığı kadar bağırıcamm evdeee oley oleyyyyyy diyeeeee hahaha ya ben çok mutluyum yaa çocuklar gibi oldummmm allahımmm binlerce kere şükürler olsunn bu şişkoluktan kurtulucamm eşim beni gördüğünde çok şaşırıcak çokkkkkk

azrammm uyguladığın özel bir şey var mı? ben de başlayalı 26 gün oldu sanırım buraya katılalı 3 kilo verdim eğer özel birşey varsa paylaşırsan sevinirim

azrammm uyguladığın özel bir şey var mı? ben de başlayalı 26 gün oldu sanırım buraya katılalı 3 kilo verdim eğer özel birşey varsa paylaşırsan sevinirim

hiç özel bi şey yokkk ama ilaç kullanıyorumm cilt içinnn doktor bana dedikii bu ilaçla günde 4 litre su içeceksin dedii sadece suyumu düzenli içiyorum artı diyete devamm ve yürüyüşş evde sopalı hareketler başka özel bi şey yokk cnmm evde hop hop zıpladımmm inanın çok mutluyummm yanlız gidip alamadım ama 5 bi yerdenin geçen sene çok faydasını görmüştümm iştahı kapatmakta bine bir bu sene alamadım daha kendi çapımda burdan okuduklarımı uyguluyorumm hiç aksatmadım yürüyüşlerimi budurrr başka bişi yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…