70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım çok üzüldüm...
Ama yapacak bırsey yok hayırlısı...
Soruda mutlaka gizlide olsa bir yönlendirme vardır...açık açıkda sorulmaya bılıyor cogu zaman malesef..
bende işletme mezunuyum bu tip sorular cok vardı... aktif pasif in yeri karıştımı olay bitiyor zaten...

Tebrik ederim canımm, hoşgeldiin...

Nasılsın Charmmm?
İyi vermişin gene yavaş yavaş gider onlar çabuk alındıgı için o kaa da çabuk gider.
Ben +1000 deyim.

İyiyim canım çok şükür, sen nasılsın ?
evet son alınanlar cabuk gıdıyor ama +4.200 e cıkmakta buyuk bır basarıydı yanı..
şimdi kaldı + 3.100 gr... Allah kolaylık versın ne dıyelım..
sen nasıl + 1000 desın ? ne zaman hangı kılondan ?

Cuma, c.tesi, pazar yemelerim sonucu tartı bana üstün, gayret ve başarımdan ötürü 72.4 ü gösterdi.
Wc e çıkamadan tartıldım hoş. Ama genel anlamda 1 kilo işte bahane katmıyım
Ben gitsin diye uğraştıkca onlar artarak üstüme üstüme geliyolar.

Günaydın

Nivea' daki Ali varya kara çocuk o

enee onun neresi kara akça pakça bi çocuk

ama burada da yanlış var eğer cari bankadakı hesabımıza para yatırıyorsa cari alacak yaızlır banka da borç

ama senın yazdıgın şekle göre banka bızım kasamıza nakıt parayı getirmiş koymuş gfibi olmuş canım ama soruda çok alengirli sorulmus

yani daha acık yazabilirlerdi :)

ay ben de onu yazıyordum sımdı :)

Bende wc cıkamadan tartıldım aslında o kadar degılızdır dımı..
Şaka tabı... verırsın kuzum ya 1 kg cuk nedırkı.. sen bana bak...

İş yerini yanındakı apt komsualr tatlı yapıp getırmıslerr hem de etimek tatlısı bölee yaaa

yemem ben dıyetteyım dedim Allah rızası için bi çatal yi diyince bi çatal aldım ama çok güzel gosukuo yaa

ortim yettim gari geldim kurtarmaya sakın el sürme biz zayıflıycaz çıtır olcaz ozaman zayıf halinle yersin

ortim yettim gari geldim kurtarmaya sakın el sürme biz zayıflıycaz çıtır olcaz ozaman zayıf halinle yersin

orti Allah gönderi kızzz nerdeyse bi çatal daha alıorm du dediim ortimin hatrına almayım

ayy ı nsallah zayılayınca yiriz dimi biz daha da güzelelrini yaparıız bu tatlıalrınn

bende bayılıyom senın oglana o resımde de cok tatlı cıkmıs maşallah
anam bu iğne neymiş böyle ben 5 doz oldum hıcte zorluk cekmedım buldum yanı iğneyi.neyse bıraktım artık
sallamaya basliyorum canim yaklasik 10 dakika ciglik atiyo sonrada sakinlesiyo sonrada yavas yavas daliyo uykuya bazen 1saat sallatiyo kendini uzuluyorum neden boyle cok agliyo diye
canım buyuk ıhtımal senın kız gazlı bi bebek benım oglandan bılıyom yıkardı ortalıgı ve benımkı daha beter ayaktada sallatamzdı bızde salıncak yapmıstık 1 yasına kadar oyel gıttı sımdıde uykuları tam düzene gırerken hasta oldu 1 aydır düzelemedik 2 yasına kadar ıns düzene gırer bu uykular sende rezene fıaln dene kendın ıc bakalım yedıkelrıne de dıkkat et sogul seyler yıyp ıcme gaz yapar
favorilerime ekliyorum sayfayi yenileyip hep kizlar naptiniz bana guu 7603 sayfa da baslamissim 7641 de bitmis yani 37 sayfa gecmis varmis bir günde 37 sayfa masllah
siz uyuyorsunuz bende yatayim iyi geceler :92:
gözünaydın canım allah kabul etsın darısı bzılere olsun ınsallah
emine abla basın saolsun allah rahmet eylesın
canım gunaydın gecmsıten ancak yazıyorum sabah yazdım yedıklerımı ne guzel oh kafanı dınlersın bıraz ben calıstıgım ıcın cocugu haftasonuda bırılerıne bırakmak ıstemıyorum kıyamıyorum bu seferde ıslerım kalıyo :26:
canım ebnım cok sevıdnım kırılmadıgına yanı gecmsıı okudum tugba mecbur yazmıs bakalım bu sefrde deneyım olcak mı bend etartılmadım cumadan berı ne durumdayım bılmıyom:44:

kızlar gözümü korkuttunuz ne karısık bu muhasebe ıslerı yaa kendı basıma okuyup anlayabılır mıyım acaba kurs agıtme durumum yok çünkü:44:

Rekor senin üstadımm ama verirsin sen hemen bi gaza gelion gidio kilocuklar.
Bende öyle değil takıldım mı takılıyorum.

est canım...
bu arada ben 10 kg da takıldım 11 olmadı bı turlu sen 15 e dayanmısın...
gercı ılk cızelgenı yaptıgında 5-6 kg vermıs gorunuyordun galıba yanılmadıysam.. :44:
yanı buraya gelmeden oncemı baslamıstın dıyete.. :44:

Sorma canım çok akça pakça

Muhasebecimisin sende

Yemeeeeeeee

orti Allah gönderi kızzz nerdeyse bi çatal daha alıorm du dediim ortimin hatrına almayım

ayy ı nsallah zayılayınca yiriz dimi biz daha da güzelelrini yaparıız bu tatlıalrınn

evet allah gönderdi içime doğdu valla sakın yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zayıf zayıf yiycez tatlıları şekerim
resimlerimizi de koyarız zayıflayınca oleyyyyyyyyyyy

Yemekten önceki leslie randevuma gidiyorum sonra yemek yer gelirim kızlar görüşürüzzzzz

Derya aklım sende :26:

Sorma canım çok akça pakça

Muhasebecimisin sende
Yemeeeeeeee

evet canım muhasebcıyım aslında sadece muahsebeci değilim
Ticaret meslek lisesi okudum sonra ilahıyat okudum açıköğretim önlisans
bilg. çok ilgim oldugu ıcın de sonradan Web tasarım-Programlama okudum kursa gittim
böle yanı ama su an muhasebede calısıyorum

kızlar gözümü korkuttunuz ne karısık bu muhasebe ıslerı yaa kendı basıma okuyup anlayabılır mıyım acaba kurs agıtme durumum yok çünkü:44:

yok kız o kadar karısık değil ama çok man kafa ınsnaalr var şöleki şimdi satılmayan ürünleri iade etces say getır dıom depocuya
hep eksık stok tutmuo e dıorm daha gecen ay saydık stoğu nası oluyo dıyo ben kırıkları bıldırmedım kırık satılmaz cunku dıo
e sımdı ben gırılmeyenı nasıl cıkıcam krıırk cıkık say getır dıom ya kırık pc girilmes musterıye satılmaz dıo ya kardesım say getır
ayıplı mal ıade edıces saçmalama işini yap dedim gıcık ettı benı anlatamıosn yanı sen depocusun abı say dıosa saycaksın bırak cıkılırmı
satılırmı pc ye gırılırmı ben karar vereıom ona alla allaa :)

evet allah gönderdi içime doğdu valla sakın yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zayıf zayıf yiycez tatlıları şekerim
resimlerimizi de koyarız zayıflayınca oleyyyyyyyyyyy

koyarız vallahaaaa

Evet canım Buraya 79-80 kg oldugumda başladım.
Aynıyız normalde
10 kilo falan verdim buraya geldiğimden beri.

kızlar orti eşleştirmeleri yapıldı mı ?
benim hala ortim yokkkkkkk

herkessuun ortisi var durur içerusuneee durur içerusunee oy oy oyyy

zayuflarda ne biluurr kilolunun dertleruniii kilolunun dertlerunii oy oyy oyy

spor slaonuna koydum canumun yarisini canumun yarisini o oooyyyyyy

Sibel29
bende eve geri geldigimizde duydum yok canim cok sükür sag salim aldik geldik onlari birde teyzem havaalaninda duramadi gelenlerin ordan kacip iceriye girelim dedi yarim saat bekledik indigini gördük ama gelen giden yok dayanamayip yazak yerden daldik iceriye neyse kimse fark etmedi hacilarin arasina karisdik bavul bekliyorlarmis teyzem annemin arkasina sokuldu annem onu görünce basladi aglamaya tabii sulu göz bende duramadim cok sevindi [/B]

Gözün aydın cnm ailen dönmüş, allah kabul etsin inşallah ve bizlere de nasip etsin.

bugün benimde kafam agridi gecmis olsun canim icinden sinirlenince basagrisi yapmisdir ne diycekdim lahana corbasi masal oldu göresim bile gelmiyo daha 2 kova dondurulmus var bende [/QUOTE][/B][/B]
Saol cnm bende uyuya kaldım onlarla. Lahana çorbası benimki de duruyordu burnumu kapatıp döktüm valla. Fazla içemedim. Ancak 3-4 kase.

Kızlar herkese slm. Nasılsınız bende geçmişi okuyayım dedim ne çok birikmiş. Bugün 11 de kalktık kızımla. Daha kahvaltı bile yapamadım. Gideyim yiyeyim barim azıcık bişeyler. Ayrıca bu sabah tartıda - rakamlara inmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…