nafcım aslında etadan deqil tek düzen hesap planından ve muhasebenin sözel bölümünden aldım o notu...eta diye yanlış yazmışım...pcdende sınav olucaz ama zamanı belli deqil...aralıqın sonuna doqru bilanço mizan muhtasar beyanname vs..bu bölümlerden sınavımız var aralıqın 26sındada sertifika sınavımız var...yedik ayvayı anlıcaqın...ya 89 aldıqıma tabiki üzülücem çünkü sorunun birinde;
iş bankasına 5000tl yatırılmıştır diye bir soru çıktı...kim yatırmış..bizmi carilermi??
bende işlemi şöyle yaptım (biz yatırdık sandım)...
102 bankalar 5000
.....................100 kasa 5000
ama cariler yatırmış..doqru cevap;
100 kasa 5000
..................... 102 bankalar 5000
olucakmış...halbuki reelde böyle şeyler yok...eline fatura gelir kim kime ne ödemiş görürsün...bulmaca gibi sorular gelemz...bu soru sonum oldu..beni 100 almaktan etti...hala içim içimi yiyoo :84:
arzucum tabiki üzülücem...soruyu açık sorsaydı bu olmucaktı
Selammmmmmmm
kaptan günaydın ben aranıza yeni katıldım menümü yorumlayabilirmisin temmuz14den bu yana senin trendynin ve kılavuzun menülerini okuya okuya hergün takip ede ede 73.4 ten 61.700 kiloya düştüm ve üye olmaya karar verdim sizleri alttan ziyaretçi olarak takip edip verdim bu kiloları
Nasılsın Charmmm?
İyi vermişin gene yavaş yavaş gider onlar çabuk alındıgı için o kaa da çabuk gider.
Ben +1000 deyim.
Tebrik ederim canımm, hoşgeldiin...
İyiyim canım çok şükür, sen nasılsın ?
evet son alınanlar cabuk gıdıyor ama +4.200 e cıkmakta buyuk bır basarıydı yanı..
şimdi kaldı + 3.100 gr... Allah kolaylık versın ne dıyelım..
sen nasıl + 1000 desın ? ne zaman hangı kılondan ?
Günaydın
Nivea' daki Ali varya kara çocuk o
nafcım aslında etadan deqil tek düzen hesap planından ve muhasebenin sözel bölümünden aldım o notu...eta diye yanlış yazmışım...pcdende sınav olucaz ama zamanı belli deqil...aralıqın sonuna doqru bilanço mizan muhtasar beyanname vs..bu bölümlerden sınavımız var aralıqın 26sındada sertifika sınavımız var...yedik ayvayı anlıcaqın...ya 89 aldıqıma tabiki üzülücem çünkü sorunun birinde;
iş bankasına 5000tl yatırılmıştır diye bir soru çıktı...kim yatırmış..bizmi carilermi??
bende işlemi şöyle yaptım (biz yatırdık sandım)...
102 bankalar 5000
.....................100 kasa 5000
ama cariler yatırmış..doqru cevap;
100 kasa 5000
..................... 102 bankalar 5000
olucakmış...halbuki reelde böyle şeyler yok...eline fatura gelir kim kime ne ödemiş görürsün...bulmaca gibi sorular gelemz...bu soru sonum oldu..beni 100 almaktan etti...hala içim içimi yiyoo :84:
[/COLOR]
Reelde tabiki böyle şeyler yok banka defterine bakarsın , dekontlarına bakarsın olayı çözersin ama sınavda işte yanıltabiliyorlar ablacım.
Eğer sen bankaya para yatırsaydın yaptığın işlem doğruydu yalnız cari yatırdıysa aşağıdaki işlem yanlış :26:
100 kasa 5000
....................102 bankalar 5000 bu işlem bankadan para çekip kasana koyduğunu gösterir.
Cari müşteri bankaya para yatırdıysa ;
102 banka 5000
....................120 alıcılar 5000 olur.
Hocaya sordunmu bu soru yanıltıyo diye :26: belki hatalı soru diye puanını düzeltirler sonuçta öğrenci değil öğretmen hatası
Bide Allah yardımcın olsun sınavlar için
Cuma, c.tesi, pazar yemelerim sonucu tartı bana üstün, gayret ve başarımdan ötürü 72.4 ü gösterdi.
Wc e çıkamadan tartıldım hoş. Ama genel anlamda 1 kilo işte bahane katmıyım
Ben gitsin diye uğraştıkca onlar artarak üstüme üstüme geliyolar.
Bende wc cıkamadan tartıldım aslında o kadar degılızdır dımı..
Şaka tabı... verırsın kuzum ya 1 kg cuk nedırkı.. sen bana bak...
İş yerini yanındakı apt komsualr tatlı yapıp getırmıslerrhem de etimek tatlısı bölee yaaa
yemem ben dıyetteyım dedim Allah rızası için bi çatal yi diyince bi çatal aldım ama çok güzel gosukuo yaa
ortim yettim gari geldim kurtarmaya sakın el sürme biz zayıflıycaz çıtır olcaz ozaman zayıf halinle yersin
bende bayılıyom senın oglana o resımde de cok tatlı cıkmıs maşallahaynen öyle tuğbacım..bi tatlı ki sorma..
kendisiyle ilgilenmeyen birine bile şöyle bi alttan tatlı tatlı gülümseyip kendini sevdirmeyi bilyor.
yengem de-yazın yanlarında kalmıştık-hep bu çocuğun yüzü hiç büyümeyecek öpülmekten,mıncıklanmaktan derdi..
anam bu iğne neymiş böyle ben 5 doz oldum hıcte zorluk cekmedım buldum yanı iğneyi.neyse bıraktım artıkgerçek anlamda şu anda hoşgeldin bitanem kopma bizden...ben bazen iş yoğunluğumdan giremiyebiliyorum çünkü çalışıyorum,genelde her gece 19-20 arası burda olabiliyorum ...seni muhakkak yokluyacağım ona göre içtima verirsin oldumu senemcim
benim bildiğim yan etkileri aylık iğnelere göre çok olduğu için kaldırıldı diye biliyorum ama tam bilmiyorum yanlış yönlendirmeyeyim kuşum
canım buyuk ıhtımal senın kız gazlı bi bebek benım oglandan bılıyom yıkardı ortalıgı ve benımkı daha beter ayaktada sallatamzdı bızde salıncak yapmıstık 1 yasına kadar oyel gıttı sımdıde uykuları tam düzene gırerken hasta oldu 1 aydır düzelemedik 2 yasına kadar ıns düzene gırer bu uykular sende rezene fıaln dene kendın ıc bakalım yedıkelrıne de dıkkat et sogul seyler yıyp ıcme gaz yaparsallamaya basliyorum canim yaklasik 10 dakika ciglik atiyo sonrada sakinlesiyo sonrada yavas yavas daliyo uykuya bazen 1saat sallatiyo kendini uzuluyorum neden boyle cok agliyo diye
gözünaydın canım allah kabul etsın darısı bzılere olsun ınsallahfavorilerime ekliyorum sayfayi yenileyip hepkizlar naptiniz bana guu 7603 sayfa da baslamissim 7641 de bitmis yani 37 sayfa gecmis varmis bir günde 37 sayfa masllah
siz uyuyorsunuzbende yatayim iyi geceler :92:
emine abla basın saolsun allah rahmet eylesındileekkkk
20 dk. önce msnyi açtım dışarda görünüyorsun :26: kıss yoksa gece msnyi açıkmı unuttun
muazzez ve yeşim uzun zamandır görünmüyorlar...hadi muazzez çalışıyor bizi unuttu yeşim nerelerde...faceyede bakmadım paylaşımları devam ediyormu diye...varmı haberi olan...
bu arada kızlar emine ablamın (mektupp) k.pederi banyoda düşüp kafasını vurmuş..beyin kanaması geçirmiş...hastanedeydi bikaç gündür..önceki gün kaybetmişler...ablacım tekrar başınız saqolsun...arada siteye girdiqinde 2 kelimede olsa yaz ablam...özlüyoruz seni...
canım gunaydın gecmsıten ancak yazıyorumherkese günaydın umarım herkes iyidir ecrin29 sanada çok teşekkür ederim yardımın için arcak naber ortağım ne yedin ne içtin anlat bakalım ben kızı ananesine gönderdim evi toparlıcam bugün birazda onların kafası şişsin bugün demi ama
canım ebnım cok sevıdnım kırılmadıgına yanı gecmsıı okudum tugba mecbur yazmıs bakalım bu sefrde deneyım olcak mı bend etartılmadım cumadan berı ne durumdayım bılmıyom:44:Selaamm kızlaarr...
Canım olurmu oyle sey..
Haklısın cunku 3 haftadan fazla oldu ara verelı..
Hemde dolu dolu artılarla geldım... dun 1.100 u vermısım Allahtan...
Ortilik mecburmuymus...:44: ben hiç ortilik bir halde degılım suan napcaz bılmem.. su artıları vereydım once..
Bakalım bu hafta ne kadar gıder..
Günaydınnn...
enee onun neresi kara akça pakça bi çocuk
ama burada da yanlış var eğer cari bankadakı hesabımıza para yatırıyorsa cari alacak yaızlır banka da borç
ama senın yazdıgın şekle göre banka bızım kasamıza nakıt parayı getirmiş koymuş gfibi olmuş canım ama soruda çok alengirli sorulmus
yani daha acık yazabilirlerdi :)
ay ben de onu yazıyordum sımdı :)
Rekor senin üstadımm ama verirsin sen hemen bi gaza gelion gidio kilocuklar.
Bende öyle değil takıldım mı takılıyorum.
enee onun neresi kara akça pakça bi çocuk
ama burada da yanlış var eğer cari bankadakı hesabımıza para yatırıyorsa cari alacak yaızlır banka da borç
ama senın yazdıgın şekle göre banka bızım kasamıza nakıt parayı getirmiş koymuş gfibi olmuş canım ama soruda çok alengirli sorulmus
yani daha acık yazabilirlerdi :)
ay ben de onu yazıyordum sımdı :)
İş yerini yanındakı apt komsualr tatlı yapıp getırmıslerrhem de etimek tatlısı bölee yaaa
yemem ben dıyetteyım dedim Allah rızası için bi çatal yi diyince bi çatal aldım ama çok güzel gosukuo yaa
orti Allah gönderi kızzz nerdeyse bi çatal daha alıorm du dediim ortimin hatrına almayım
ayy ı nsallah zayılayınca yiriz dimi biz daha da güzelelrini yaparıız bu tatlıalrınn
Sorma canım çok akça pakça
Muhasebecimisin sende
Yemeeeeeeee
kızlar gözümü korkuttunuz ne karısık bu muhasebe ıslerı yaa kendı basıma okuyup anlayabılır mıyım acaba kurs agıtme durumum yok çünkü:44:
evet allah gönderdi içime doğdu valla sakın yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zayıf zayıf yiycez tatlıları şekerim
resimlerimizi de koyarız zayıflayınca oleyyyyyyyyyyy
est canım...
bu arada ben 10 kg da takıldım 11 olmadı bı turlu sen 15 e dayanmısın...
gercı ılk cızelgenı yaptıgında 5-6 kg vermıs gorunuyordun galıba yanılmadıysam.. :44:
yanı buraya gelmeden oncemı baslamıstın dıyete.. :44:
kızlar orti eşleştirmeleri yapıldı mı ?
benim hala ortim yokkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?