ortim helal sana tatlı yemeyince daha dinçsin bak valla süper şarkıherkessuun ortisi var durur içerusuneee durur içerusunee oy oy oyyy
zayuflarda ne biluurr kilolunun dertleruniii kilolunun dertlerunii oy oyy oyy
spor slaonuna koydum canumun yarisini canumun yarisini o oooyyyyyy
Merhaba kızlar
Bugün itibariyle aranıza katıldım.
Kg verme hırsıma hırs katın lüffeeeeeennn
Doğum yapalı 10 ay oldu ama kg lar yapıştı kaldı üzerimde. Kendimi çoook mutsuz hissediyorum
Yaşam koçum kim olmak ister
Merhaba kızlar
Doğum yapalı 10 ay oldu ama kg lar yapıştı kaldı üzerimde. Kendimi çoook mutsuz hissediyorum
Ben yardım edemedim siz el atın
Kendisi ablam olur
Eti sizin kemiği benim
ortim helal sana tatlı yemeyince daha dinçsin bak valla süper şarkı
Merhaba kızlar
ben de öyle yapıyorum hafta basındna elim kolum dolu gidiom işee
ohh ne güzell :) kara cocuk kım bu aradazencımı eheuehe
yumurta fazla gelmez mi ya diye kendime sorarken reçel de yemişinçayı şekersiz içmenin anlamı kalmamış bu durumda
marmelat dısında gayet iyi ama zeytınde fazla olmuş sanki :)[/QUl canım sena kaptanın menülerini takip edersen kendisi yumurtayı mutlaka öneriyor yumurta tok tutarak sağlıklı beslenmenin en önemli yardımcılarından biri sabah kahvaltıları benim için çok önemli 4 aydır sağlıklı besleniyorum hergün kahvaltımı krallar gibi ediyorum ama napıyorum öğle ve akşam menülerimde kendimi frenliyorum bu sayede kilo verimim düzenli gidiyor
Evet Dilek bayağı verdi. Bende onun gazıyla katıldım buraya.
Spor yapmaya vaktim olmuyor malum çocuktan dolayı birde çalışıyorum yorgunluktan pestil şekilde evde oluyorum.
Önüme ne getirirlerse yeme modundayım, sanırım depresyona giricem böyle giderse
canım sena kaptanın menülerini takip edersen kendisi yumurtayı mutlaka öneriyor yumurta tok tutarak sağlıklı beslenmenin en önemli yardımcılarından biri sabah kahvaltıları benim için çok önemli 4 aydır sağlıklı besleniyorum hergün kahvaltımı krallar gibi ediyorum ama napıyorum öğle ve akşam menülerimde kendimi frenliyorum bu sayede kilo verimim düzenli gidiyor
hoşgeldin canım bende pazar günden beri buradayım üye olarrak ama üye olmadan temmuzdan beri aralarındaydımda haberleri yok bende burayı düzenli takip ederek doğum kilolarımın hepsini verdim hatta şimdi eksilerdeyim sana naçizane tavsiyeem kılavuzun sena ablanın triendynin menülerini düzenli takip et kilolar koşaraktan gidicek güven bana
ne güzel inşallah bende sizin gibi eksilere inerim, aslında şimdiye kadar çok şikayetçi değiildim halimden zayıflığıda sevmiyorum ama artık yeter vermem lazım inşallah başarılı olurum
ne güzel inşallah bende sizin gibi eksilere inerim, aslında şimdiye kadar çok şikayetçi değiildim halimden zayıflığıda sevmiyorum ama artık yeter vermem lazım inşallah başarılı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?