70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkessuun ortisi var durur içerusuneee durur içerusunee oy oy oyyy

zayuflarda ne biluurr kilolunun dertleruniii kilolunun dertlerunii oy oyy oyy

spor slaonuna koydum canumun yarisini canumun yarisini o oooyyyyyy
ortim helal sana tatlı yemeyince daha dinçsin bak valla süper şarkı

günaydın çızlarrrr
dünkü menüm
sabah
2 dilim çavdar ekmeğine peynirli tost,salatalık
ara
unutuldu
öğlen
1 tabak çorba
ara
2-3 kaşık daha çorba
akşam
yeşil fasülye,salata,1 yk et kavurması,turşu,bulgur çorbası

2.5 lt su

menü pek olmadı biliyorumda misafir vardı herşey alt üst oldu bi oturtamıyorum şu misafirle menülerimi darısı bugüne inş

benimde ortim yokkk...acil orti aranıyooooo
şimdi gidip ev temizlemem gerek çoluk çocuk mahvetti..hepinizi öpüyorummm

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Bugün itibariyle aranıza katıldım.
Kg verme hırsıma hırs katın lüffeeeeeennn
Doğum yapalı 10 ay oldu ama kg lar yapıştı kaldı üzerimde. Kendimi çoook mutsuz hissediyorum
Yaşam koçum kim olmak ister

aaa dileğin ablası mısın canım hosgeldın sende gel takıl buraya valla verırısnmerak etmne elımızden geln yardımı yapmaya calısıyoruz hepımız topıkce hem san aörnek te vereyım bende ablamı getırdım buraya yanı 90 üstü topiğine kendisi 33 kg verdı ve hala devame dıyo yanii

selaaaaaaaaaammm

işteyim kızlar fırsat buldum bi selam çakıp bakim dedim nabersiniz.nasıl gidiyor hayat.
ben haftasonu accayip bozdum dieti yaww gezmelerde yedim içtim valla hakim olamadım kendime neyse toparlandım 2 gündür yine de kendime geldim şükür..
bu sabah
kabızlık nedeni ile kayısıya boğdum kendimi aç karnına 2 koca bardak su içtim üzerine 10 tane kayısı kurusu yedim 1 bardak daha su içtim
işe geldim lıght ekmek ile tost 1 biber 1 domates ve çay eşliğinde kahvaltı ve yeşilçayımı içtim 1 fincan

Evet Dilek bayağı verdi. Bende onun gazıyla katıldım buraya.
Spor yapmaya vaktim olmuyor malum çocuktan dolayı birde çalışıyorum yorgunluktan pestil şekilde evde oluyorum.
Önüme ne getirirlerse yeme modundayım, sanırım depresyona giricem böyle giderse

ortim helal sana tatlı yemeyince daha dinçsin bak valla süper şarkı

eheueheue çok uykum var bugun ya orticimm :)

sen naptın ne yıcen öğlen yaz bahamm kitaba uygun mu yidiklerin

Hoşgeldiniz efeeemmmm :) valla en bastan başlaman gerekıcek sanırırm :)

yeme düzeni günlük alışkalıkalr fln önemli biildirirsenız bişiler yazarız :) birde bebek emzırıyrosunuz öyle şok

diyetler yapamazsınzı sanırırm kızkardesımde 80 den 61 e düştü 8. ayda başlamıştı sanırırm dıyete kızı var onunda 11 aylık :)

istersen yardımcı da lur o da kk da

Son düzenleme:

hoşgeldin canım bende pazar günden beri buradayım üye olarrak ama üye olmadan temmuzdan beri aralarındaydımda haberleri yok bende burayı düzenli takip ederek doğum kilolarımın hepsini verdim hatta şimdi eksilerdeyim sana naçizane tavsiyeem kılavuzun sena ablanın triendynin menülerini düzenli takip et kilolar koşaraktan gidicek güven bana

slm kızlar ,

iş görüşmesinden geldim. ama iş değiştirmiyeceğim çünkü beklediğimdende az bi ücret sözkonusu nerdeyse hepten bedava çalışcam yani onuda kaldıramam ben o kadarını beklemiyordum sadece yol paramı ve yemek ücretimi karşılayacak bir meblağ yok anam yok yine böyle devam :44:

merhabalar... bende 14 ay önce doğum yaptım hamilelikte 18 kilo almıştım 6 kilom kaldı gerçi vermek istediğim 10 kilo, aranıza katılmak istiyorum umarım faydası olur ben bugün başladım diyete, yani daha sık ama az yemeye, akşam elma sirkeside içmeyi düşünüyorum

doğrudur canım :) tabıı herkesın kendıen göre bi listesı var
benım henuz lıstemde yumurta yok sanıyorum ılerleyen haftalarda :)

zaten önemli olan dengeli beslenmek aç kalmak değil dımı :)

ne güzel inşallah bende sizin gibi eksilere inerim, aslında şimdiye kadar çok şikayetçi değiildim halimden zayıflığıda sevmiyorum ama artık yeter vermem lazım inşallah başarılı olurum

orti hani diyosunya bende hırs yok diye bak sana ne dicem ben görümcemin bana dediği bir lafı kafaya çok pis taktım bana demiştiki ben bir arkadaşla kilo muhabbeti ediyordum görümcemde vardı bana dediki aaa biz senin bu haline acayip alıştık ama bak bak sanki ben öncedende tombiktimde sanki boyda uzunya benim iriydim baya yani kilo vermeden yüzüne yalandan bir gülümseme fırlattım içimdende ben sana gösteririm gününü dedim ve işte o gün bugündür eriyorum hani çok kötü bir laf değildi belki ama kendisi 34 yaşında 1 çocuk annesi ve 47 kilo olunca bu lafı bende çok kötü hırs yaptı sende kendine hedef belirle ve hedefine ilerle hertürlü seni gazlamaya varım ben sen orti de hemen koşarım ben dersane sektöründe öğretmendim sonra doğurunca ayrıldım evdeyim sen birde çalışıyormuşsun hayli hayli verirsin

ne güzel inşallah bende sizin gibi eksilere inerim, aslında şimdiye kadar çok şikayetçi değiildim halimden zayıflığıda sevmiyorum ama artık yeter vermem lazım inşallah başarılı olurum

burayı takip eder ve dediğim kişilerin menülerini takip edersen inan bana vericeksin başarılı olacağına inanıyorum

ben verebileceğinize inanıyorum karar vermek adım atmak başarmanın öteki adı bence yarı yarıya başardınız o halde demek oluyor buda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…