ayyy biz de blackcat'ciimle orti olduk!
pek mesudum, anlatamam!
inşallah biz de incelicez ortiş ortiş!
eheueheueçok uykum var bugun ya orticimm :)
sen naptın ne yıcen öğlen yaz bahamm kitaba uygun mu yidiklerin
Hoşgeldiniz efeeemmmm :) valla en bastan başlaman gerekıcek sanırırm :)
yeme düzeni günlük alışkalıkalr fln önemli biildirirsenız bişiler yazarız :) birde bebek emzırıyrosunuz öyle şok
diyetler yapamazsınzı sanırırm kızkardesımde 80 den 61 e düştü 8. ayda başlamıştı sanırırm dıyete kızı var onunda 11 aylık :)
istersen yardımcı da lur o da kk da
herkessuun ortisi var durur içerusuneee durur içerusunee oy oy oyyy
zayuflarda ne biluurr kilolunun dertleruniii kilolunun dertlerunii oy oyy oyy
spor slaonuna koydum canumun yarisini canumun yarisini o oooyyyyyy
Merhaba kızlar
Bugün itibariyle aranıza katıldım.
Kg verme hırsıma hırs katın lüffeeeeeennn
Doğum yapalı 10 ay oldu ama kg lar yapıştı kaldı üzerimde. Kendimi çoook mutsuz hissediyorum
Yaşam koçum kim olmak ister
Ben yardım edemedim siz el atın
Kendisi ablam olur
Eti sizin kemiği benim
selaaaaaaaaaammm
işteyim kızlar fırsat buldum bi selam çakıp bakim dedim nabersiniz.nasıl gidiyor hayat.
ben haftasonu accayip bozdum dieti yaww gezmelerde yedim içtim valla hakim olamadım kendime neyse toparlandım 2 gündür yine de kendime geldim şükür..
bu sabah
kabızlık nedeni ile kayısıya boğdum kendimi aç karnına 2 koca bardak su içtim üzerine 10 tane kayısı kurusu yedim 1 bardak daha su içtim
işe geldim lıght ekmek ile tost 1 biber 1 domates ve çay eşliğinde kahvaltı ve yeşilçayımı içtim 1 fincan
slm kızlar ,
iş görüşmesinden geldim. ama iş değiştirmiyeceğim çünkü beklediğimdende az bi ücret sözkonusu nerdeyse hepten bedava çalışcam yani onuda kaldıramam ben o kadarını beklemiyordum sadece yol paramı ve yemek ücretimi karşılayacak bir meblağ yok anam yok yine böyle devam :44:
merhabalar... bende 14 ay önce doğum yaptım hamilelikte 18 kilo almıştım 6 kilom kaldı gerçi vermek istediğim 10 kilo, aranıza katılmak istiyorum umarım faydası olur ben bugün başladım diyete, yani daha sık ama az yemeye, akşam elma sirkeside içmeyi düşünüyorum
hahah!inceleceğiz inşallah 38 beden olmak yeniden hayalim.bugün yoğunum ama yarın uzun uzun görüşürüz
erisin yağlar gelsin çıtırlar
merhaba herkese
bılgısayar bashıdna tavuk ızgaramı yerken yazıyorum, bıraz gecmıste dolandım, charm gelmiş son sevındım :70 mywish ablasını bıze emanet etmiş
ben de sabahtan berı adlıyede kosturup geldim, acaıp acıkmışımmmm
herkeste keyıfler yerındedır umarımmmm
merhaba herkese
bılgısayar bashıdna tavuk ızgaramı yerken yazıyorum, bıraz gecmıste dolandım, charm gelmiş son sevındım :70 mywish ablasını bıze emanet etmiş
burayı takip eder ve dediğim kişilerin menülerini takip edersen inan bana vericeksin başarılı olacağına inanıyorum
merhaba herkese
Puhahahhahah
İhohooihihaooo
ahahhahahaha
O resim ne öyle gerdüş yaaa koptum burda
Afiyet olsun cnmHoşgeldin
Ruh halimizi yansıtan en uygun profil o bence
Evet beni zayıflatın el birliğiyle kızlarrrrrr :)
Puhahahhahah
İhohooihihaooo
ahahhahahaha
O resim ne öyle gerdüş yaaa koptum burda
Afiyet olsun cnmHoşgeldin
Ruh halimizi yansıtan en uygun profil o bence
Kesinliklennnn içimde bi sığır yatıyo
hoşgeldin muhasebeci ablaaaşimdi mywishim sana abla derken bende hemen kendımı kucultup abla dedım ama mywısh benım kardesım yasında olduguna gore, bızde senle yaşıtızdır herhalde
zayıflatma konusunda bısı dıyemıycem cunku bu aralar kendıme faydam yok valla
ben de dun aksam koptum, önümden bi ara bi paket benimo gecti, sonra baktım arkadasından bi paket jelibon yürüyo, aaa o da ne bı tane de albeni arkalarından koşturuonoluooo dedim yaaaaa, eşimde bende halimden korktuk valla ben bu avatarı hak ettım
aa kimmiş o bakim merak ettimeheueheueçok uykum var bugun ya orticimm :)
sen naptın ne yıcen öğlen yaz bahamm kitaba uygun mu yidiklerin
Hoşgeldiniz efeeemmmm :) valla en bastan başlaman gerekıcek sanırırm :)
yeme düzeni günlük alışkalıkalr fln önemli biildirirsenız bişiler yazarız :) birde bebek emzırıyrosunuz öyle şok
diyetler yapamazsınzı sanırırm kızkardesımde 80 den 61 e düştü 8. ayda başlamıştı sanırırm dıyete kızı var onunda 11 aylık :)
istersen yardımcı da lur o da kk da
bosever canım hayırlıs böyleymişslm kızlar ,
iş görüşmesinden geldim. ama iş değiştirmiyeceğim çünkü beklediğimdende az bi ücret sözkonusu nerdeyse hepten bedava çalışcam yani onuda kaldıramam ben o kadarını beklemiyordum sadece yol paramı ve yemek ücretimi karşılayacak bir meblağ yok anam yok yine böyle devam :44:
boyun kılon yasın kac bakım kılo cızelgesı yap ıstersen once hosgeldınmerhabalar... bende 14 ay önce doğum yaptım hamilelikte 18 kilo almıştım 6 kilom kaldı gerçi vermek istediğim 10 kilo, aranıza katılmak istiyorum umarım faydası olur ben bugün başladım diyete, yani daha sık ama az yemeye, akşam elma sirkeside içmeyi düşünüyorum
canım ortimmm saol yaaorti hani diyosunya bende hırs yok diye bak sana ne dicem ben görümcemin bana dediği bir lafı kafaya çok pis taktım bana demiştiki ben bir arkadaşla kilo muhabbeti ediyordum görümcemde vardı bana dediki aaa biz senin bu haline acayip alıştık ama bak bak sanki ben öncedende tombiktimde sanki boyda uzunya benim iriydim baya yani kilo vermeden yüzüne yalandan bir gülümseme fırlattım içimdende ben sana gösteririm gününü dedim ve işte o gün bugündür eriyorum hani çok kötü bir laf değildi belki ama kendisi 34 yaşında 1 çocuk annesi ve 47 kilo olunca bu lafı bende çok kötü hırs yaptı sende kendine hedef belirle ve hedefine ilerle hertürlü seni gazlamaya varım ben sen orti de hemen koşarım ben dersane sektöründe öğretmendim sonra doğurunca ayrıldım evdeyim sen birde çalışıyormuşsun hayli hayli verirsin
selam kizlar benim kizdan dolayi bikac gundur menuler hap ikiye dusuyoo kahvalti aksam olarak
menume gelince simdiye kadar
sabah 1bardak ilik su
11de 3dilim k ekmek 2zeytin kkkadar peynir 1tatli kasigi pekmez 2bardak cay 1kupa yesil cay daha ara yapmadim arada bir elma dusunuyorum
aksamda 4 5 arasi yiyoruz esimin gelmesine gore ama ekmek yemiyorum olan yemeklerden yiyorum daha cok sebze yemekleri pisiriyorum buruksel lahanasi ve yogurt yemegi dusunuyorum ve yatarkande 1bardak sut ve 2litre suyumu bitiricem boyle benim bugunki menu
bu arada bugun sevincliyim sonunda reglim busabah itibariyle basladi tabi simdi odem olur ama onemli degil artik korkuyodum kizlarya dun aksam leslie yaptim ben 5milini indirmistim ve dayanamadim 3mil yaptim ama bu baya zorladi beni yutebedaki boyle zordegildi bunda kosmalar felan vardi begendim ama simdi kizi uyutuyorum biraz sonra 2mil daha yapicam
bende bayılıyom senın oglana o resımde de cok tatlı cıkmıs maşallah
anam bu iğne neymiş böyle ben 5 doz oldum hıcte zorluk cekmedım buldum yanı iğneyi.neyse bıraktım artık
canım buyuk ıhtımal senın kız gazlı bi bebek benım oglandan bılıyom yıkardı ortalıgı ve benımkı daha beter ayaktada sallatamzdı bızde salıncak yapmıstık 1 yasına kadar oyel gıttı sımdıde uykuları tam düzene gırerken hasta oldu 1 aydır düzelemedik 2 yasına kadar ıns düzene gırer bu uykular sende rezene fıaln dene kendın ıc bakalım yedıkelrıne de dıkkat et sogul seyler yıyp ıcme gaz yapar
gözünaydın canım allah kabul etsın darısı bzılere olsun ınsallah
emine abla basın saolsun allah rahmet eylesın
canım gunaydın gecmsıten ancak yazıyorumsabah yazdım yedıklerımı ne guzel oh kafanı dınlersın bıraz ben calıstıgım ıcın cocugu haftasonuda bırılerıne bırakmak ıstemıyorum kıyamıyorum bu seferde ıslerım kalıyo :26:
canım ebnım cok sevıdnım kırılmadıgına yanı gecmsıı okudum tugba mecbur yazmıs bakalım bu sefrde deneyım olcak mı bend etartılmadım cumadan berı ne durumdayım bılmıyom:44:
kızlar gözümü korkuttunuz ne karısık bu muhasebe ıslerı yaa kendı basıma okuyup anlayabılır mıyım acaba kurs agıtme durumum yok çünkü:44:
Kesinliklennnn içimde bi sığır yatıyo
hoşgeldin muhasebeci ablaaaşimdi mywishim sana abla derken bende hemen kendımı kucultup abla dedım ama mywısh benım kardesım yasında olduguna gore, bızde senle yaşıtızdır herhalde
zayıflatma konusunda bısı dıyemıycem cunku bu aralar kendıme faydam yok valla
ben de dun aksam koptum, önümden bi ara bi paket benimo gecti, sonra baktım arkadasından bi paket jelibon yürüyo, aaa o da ne bı tane de albeni arkalarından koşturuonoluooo dedim yaaaaa, eşimde bende halimden korktuk valla ben bu avatarı hak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?