70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

DÜN AKŞAM TREND21 İN ŞAAPTIGI ORTİ EŞLEŞTİRMESİ :)

naf---erginsena

mywish89--silverpowder

triendy21---kılavuz

ay_she--edirne

elsnopy--arcak81

blackcat_80---shopsessive

rezzan784--ecrin29

deryaak---cleopatra

merhaba herkese

bılgısayar bashıdna tavuk ızgaramı yerken yazıyorum, bıraz gecmıste dolandım, charm gelmiş son sevındım :70 mywish ablasını bıze emanet etmiş

ben de sabahtan berı adlıyede kosturup geldim, acaıp acıkmışımmmm

herkeste keyıfler yerındedır umarımmmm

Evet emziriyorum hala. Çok memnun olurum kız kardeşinde benimle irtibata geçerse .Valla yediklerimi bugünden başlıyım yazmaya o zaman;

Sabah; 2 etimek az peynir , 1 zeytin , 1 şekerli çay
Öğlen ; 3 köfte, salata (kıvırcık roka havuc) , 1 kase yoğurt yedim
Maydonuzlu Form çayı içtim

3 e doğruda activa yicem kayısılı
Kapanışı K-fleks light sütle yaparım artık saat 17:30 a doğru
Yatmadanda belki meyve yerim

herkessuun ortisi var durur içerusuneee durur içerusunee oy oy oyyy

zayuflarda ne biluurr kilolunun dertleruniii kilolunun dertlerunii oy oyy oyy

spor slaonuna koydum canumun yarisini canumun yarisini o oooyyyyyy

Hoşgeldinn önce canını sıkma moralin yüksek olsun tecrübeli ablalar arkadaşlar yardımcı olacaktır sana canım

Ben yardım edemedim siz el atın
Kendisi ablam olur
Eti sizin kemiği benim

Selamm bitek sen kaçırmadın hafta sonu sıkma canını

Tahmin ediyodum da o kadar düşük mü canım ya :26: hayırlısı demiştik demek değilmiş üzülme

Hoşgeldinnnnn elma sirkesine dikkat et :26:

Evet beni zayıflatın el birliğiyle kızlarrrrrr :)

Puhahahhahah
İhohooihihaooo
ahahhahahaha
O resim ne öyle gerdüş yaaa koptum burda

selam kizlar benim kizdan dolayi bikac gundur menuler hap ikiye dusuyoo kahvalti aksam olarak
menume gelince simdiye kadar
sabah 1bardak ilik su
11de 3dilim k ekmek 2zeytin kkkadar peynir 1tatli kasigi pekmez 2bardak cay 1kupa yesil cay daha ara yapmadim arada bir elma dusunuyorum
aksamda 4 5 arasi yiyoruz esimin gelmesine gore ama ekmek yemiyorum olan yemeklerden yiyorum daha cok sebze yemekleri pisiriyorum buruksel lahanasi ve yogurt yemegi dusunuyorum ve yatarkande 1bardak sut ve 2litre suyumu bitiricem boyle benim bugunki menu

bu arada bugun sevincliyim sonunda reglim busabah itibariyle basladi tabi simdi odem olur ama onemli degil artik korkuyodum kizlarya dun aksam leslie yaptim ben 5milini indirmistim ve dayanamadim 3mil yaptim ama bu baya zorladi beni yutebedaki boyle zordegildi bunda kosmalar felan vardi begendim ama simdi kizi uyutuyorum biraz sonra 2mil daha yapicam

burayı takip eder ve dediğim kişilerin menülerini takip edersen inan bana vericeksin başarılı olacağına inanıyorum

geriye dönükmü bakacağım onlara, 7bin küsür sayfa var nasıl bulacağım? ben ilk defa bakıyorum bu topiğede bilgi verirseniz sevinirim birde eşleştirmemi yapılıyor

Afiyet olsun cnm Hoşgeldin

Puhahahhahah
İhohooihihaooo
ahahhahahaha

Ruh halimizi yansıtan en uygun profil o bence

anca vakit bulabildim yazmaya 3,5 yaşında bir kızım var onunla ilgilenmem gerekiyo.benim en büyük sorunum erken kalkamamak evet erken kalkamadığım içinde öğünlerimi düzenleyemiyorum.saat 11-12 gibi kahvaltı yapınca hepsi birbirine giriyo...Üstüne üstlük birde diyetisyene gidiyorum sanki paraları havaya saçıyormuşum gibi..nerdeyse birbuçuk ay oldu ve ben ancak 4 kilo verebildim.önceleri çok güzel yapıyordm ama ne oldu bilmiyorum ama motivasyonum çok düştü.yazdan buyana bu siteye girip kilo verenlerin hikayelerini okuyorum çok güzel hikayeler var.bende çok istiyorum..inşallah sizlerle zayıflayacağıma inanıyorum.Kızıma uygun bir kreş bulabilirsem hemen spora başlayacağım..hergün iki bardak yeşil çay içmeye başladım,ekmek ölçülerimi azalttım ama yeterli değil hareket katmam lazım galiba..Leslie videolarının bir çoğunu indirdim ama hangi saattte ne kadar yapmam gerekir bilmiyorum.neyse sizleri sevdim ve inanıyorum sizlerle zayıflayacağıma...çok uzattım galiba .herkese iyi günlerrr

Evet beni zayıflatın el birliğiyle kızlarrrrrr :)

hoşgeldin muhasebeci ablaaa şimdi mywishim sana abla derken bende hemen kendımı kucultup abla dedım ama mywısh benım kardesım yasında olduguna gore, bızde senle yaşıtızdır herhalde
zayıflatma konusunda bısı dıyemıycem cunku bu aralar kendıme faydam yok valla

Puhahahhahah
İhohooihihaooo
ahahhahahaha

ben de dun aksam koptum, önümden bi ara bi paket benimo gecti, sonra baktım arkadasından bi paket jelibon yürüyo, aaa o da ne bı tane de albeni arkalarından koşturuo noluooo dedim yaaaaa, eşimde bende halimden korktuk valla ben bu avatarı hak ettım

Afiyet olsun cnm Hoşgeldin

Ruh halimizi yansıtan en uygun profil o bence

Kesinliklennnn içimde bi sığır yatıyo

:)) Ben 26 yaşındayım evet abla demene gerek yok bence de kardeşim bile demiyor :))
en azından bilgilerini paylaşırsın benimle o yeterli.Sende eğer yapamıyosan birbirimize destek olur, birlikte menüler hazırlarız kendimize
Ne dirsiinn hiihihihi

aa kimmiş o bakim merak ettim maşallah iyi kilo vermiş
bosever canım hayırlıs böyleymiş
boyun kılon yasın kac bakım kılo cızelgesı yap ıstersen once hosgeldın
canım ortimmm saol yaa haklısın normalde ıstedıgım bıseye muhakkak ulasırım daha oncede kılo verdım baya 20 küsür kadar ama uzun vadede ve dıyet yapmadım dıkkat ettım ve cok aktıftım o donem ordan oraya kosturuyordum ama sımdı masa bası calısıyorum ben oglumda en gec 10 da yatıyo bende yoruluyorum ve uykuya hıc dayanamıyorum ses cıkmasın dıye bende yatıyorum bastan süt veriyorum dıye yavas gıttım am asıl o zamn verdım ılk kıloları sonra takıldım yememden fazla kısamıyorum en onemlısı hareket ben sporsuz pek bu ısı beceremeyenlerdenım acıkcası. bi düzen oturtmam lazım evde kosu bandı var am ahergun bısey cıkıyo ama elımden gelenı yapcam yapmam lazım cunku yakın zamanda hamılelık olabılır kısmet tabı.bende bel fıtıgıda oldugu ıcın ne kadar az kıloda kalırsam o kadar ıyı olur ama deıdgım gıbı ben asırı kısamıyorum yememden boyum 1.70 benımde 62 olsam yeter

gözünaydın canım rahatlamışsın

canim gecmis olsun ben dogum yaptigimdan beri hergun bir yada 2fincan rezene iciyorum evet malesef gaz porblemimiz var biraz kendini cok kasip ayri bi ciglik atiyodu bende neoluyo bukiza diye doktora goturduk doktor muayana etti ve karni hava dolu dedi masaj gosterdi bagirsaklari calistiriyomus onlari yapiyorum biraz iyi geldi simdi osekilde ciglik atmiyo artik nezaman hissetsem hemen masaja basliyorum masajda karnini sagdan soladogru hafif ovaliyorum cunku bagirsaklari oyle calisiyomus diger taraf olmaz dedi doktor bide ayaklarini bisiklet surergibi yapiyoruz gercekten iyi geliyo gaz poroblemi olanlar denesin derim

Kesinliklennnn içimde bi sığır yatıyo

Ahahahah koptuğum andır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…