70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canım dedıgım gıbı 6 aydan sonra azalır gaz problemı hareketlerı artacagı ıcın az sık dişini 2 ay fılan kaldı 4 aylıktı demı kuzun

menü hazırlamak ve bennnnn yanlıs kişiyle berabersinnn menu hazırlama kralı burda zaten senın kardeşin benim menüm sabıttır, benle beraber beslenırsen yakında gıdaklamaya baslarsın vallaaa ben karışmam
Dilek ayrıca burda sana seslenıyorum, ablandan örnek al biraz bak, kız ne güzeel kıbar kıbar gülüyo hihihiii diye bı de sana bak hahaha hohohoh

aay şaka bı yana hoşgeldin aramıza tekrar kardesınle bırlıkte boyle bı yolda oldugunuz ıcın sansılısın cunku zaten onun bu yolda baya deneyımı var yaşam koçun zaten senın yakınında

Son düzenleme:

Şikayet varr burdaa
Ger-düş kafasına göre takılıyyy Arzu
Burda akşamları menü yazılır genelde o zaman beraber kontrol ederiz.
Sana genel anlattıgım gibi besleniolar ama

Naptın sen akşam ya

[/QUOTE]

Bu gaz masajı sadece bebeklerdemi geçerli

Ben ufak fırlama rolündeyim haa birazda kabayımm Pala Pelüünn nolduuu beegenemedinn mi benii
Kaç aydır beraberizz sıkıldın mı yoksaa bendennnnnn hııı???
Ya ben diyorum şunları ye diye hep bi bahanesi var.
Asıl bahanesi kocası tabi.
Hergün elinde 1 poşet abur cuburla gelirse ve Arzu da akşamları bunu yerse gayet normal yani.

ARKADAŞLARRR busayfayı yeni gördümm zayıflıyonuz mu gerçektenn
bnde doğum kilolarımı veremedimm bir türrlüü yaa

Son düzenleme:
saol canım dedıgım gıbı 6 aydan sonra azalır gaz problemı hareketlerı artacagı ıcın az sık dişini 2 ay fılan kaldı 4 aylıktı demı kuzun

evet canim 4aylik bende hep aynisini diyorum su iki ayda gecsinde sende rahatla bende ozaman simdi pek yatmak istemiyo beni gezdirin diyo

ger-düş yazımı gördün mü bakim cvp ver

aaay dün akşam yazdıgını mı dıyosun canım sporla ılgılı, şimdi gordum onu arada kaynamışşş kusura bakma alıntı yapmadan hızlı hızlı okudum bugun gecmısı zaten gec gırdım dıye:26:

o konuyu dün aksam eşimle konustum, yazılmak ıstıyorum da şimdi işten ayrılma durumu var ya yeni işin saatlerıyle mesafesıyle fılan uyarmı dıye onu bılemedık, bı bekleyelım iş konusu hallolsun, saatım fılan bellı olsun oyle arastıralım dedık

cok saol canımmmm, belli olunca yıne sana dönerim ben kocişin belki istemez dıye dusundum ben, yanı sonucta tanımadıgı bırıyım, kk dan zayıflama calısan ger-düş yani ne alaka dıyebılır, haklıdır da

Ahahahah koptuğum andır

:90::90:

hep kardesımın yuzunden evden gıderken almış bırakmış hepsını yoksa benım jelıbonla işim neeee

ya iştw bazı vefakar yardımsever kardesler var, ablaları da kılo verısn dıye topıklere uye yapıyo ablalarını, bızımkı de boyle evdekı cekmecelere jelıbonlar albenıler atıp kacıooooo bunun heabını sorucam ondannnnn

Dün akşam o bal gibi ellerimle yaptığım spagettıyi 3 tabak tepeleme olarak nasıl afiyetle yedi ama canım kocaam
Bana kiloluyum diye mana bulursan benim gibi olursun inşşşşşş

Biraz kötüyüm sanırım :')

Anneler busayfayı yeni gördümm zayıflıyonuz mu gerçektenn
bnde doğum kilolarımı veremedimm bir türrlüü yaa

Anneler derken

Tabi canımmmmm biz kimm jelibon kimm albeni kimm

Vefalı kardeşin hali başka oluyo

Biraz mııı Aahahahha

Bende dün akşam benimkinin psikolojisini bozdum göbeğine bak diye diye sabah aradı k-flakes nerde diye soruyodu

Dün de kocan babamlara aslında yemiyoruz ama 5 kg aldım demiş
Annem diyo ki madem yemiyolar nasıl 5 kg almış

At hemen kardeşinin üstüneee
Abla işte nolcak

tamam canım ıhtıyacın olursa yazarsın o zaman bide yok eşim dedi hatta o da sormus bugun benım gıtmem gerekıyomus referans olarak dedı sen gıt dersen gıderım dedı eşimin huyudur tanımasa bıle canla basla yardım eder elınden geldıgınce herkese hatta ben bazen kızarım bıle dengeyı kuramıyosun dıye ay keske ımkan olsa da beraber gıtsek kızz

asuu facede yazdım oglen yazmıssın ben deıldım o alı sımdı dedı ısten acmıslar laptopu bılgıne

Bol bol yedir boşver
Onlar çirkinleşsin biz güzelliğimize güzellik katalımm

Bu gaz masajı sadece bebeklerdemi geçerli

[/QUOTE]

ben akşam işte o öküzü içime kaçırdım, çık dedim çıkmadı, bu zaten yedıklerımın bı kısmı diğerlerini ben değil içimdeki öküz yediği için onları yazmak ıstemedım

evden aklımda kalan son görüntü, masanın üzerinde kalan son albenıyı kapmak ıcın ugrasan ben ve onu elimden yakalayıp içeriye koşan kocamdı ben de oturdugum yerden koca popomu kaldıramayıp getır onu bana zaten o son baska ıstesemde yıeymem dıye bagırıyodummmm

galıba regl öncesi son 10 güne girdim:26: yoksa bu hayra alamet deıl vallaaaa

o kocanın da yok mu bı göbeği, onuda sokalım bu maratonun içineeee

aaaa aşkolsun mywishimmmmm, sıkılır mıyım ben senden, galıba sen sıkıldınd abahane arıyosunnn ha söyle banaaaaa oohh artık ablanda var arkan saglam ben de kardesımı alıp gelıcem banane bananeeee

bak bak burda Nafla konusurken üstü kapalı nası övmüşüm göklere cıkarmısım seniiiiiii mywish, sen hala konus oyleee

hosgeldin canim benim esimde bana diyo kilo ver kilo ver diye bende ona gosterdim bu gobek ne olcak kendine bak diye onunda acil kilo vermesi lazim ama veremiyo evlendigimizden beri 18 kilo aldi ve bukilolarin 10kilosunu buyaz aldi saman alerjisi var ve ilac kullaniyo ilacda 10kilo aldirdi bide ustune tansiyon hastasi onun icinde ilac kullaniyo e boyle oluncada fazla bisey diyemiyorum bir onceki yazda ilac kullanmamisti ama buyaz mecbur kaldi cok siddetli gecirdi ve bedeli 10 kilo oldu

cok saol canım valla, bakalım bı netlessın hersey bana polisin gelmesi lazım demedıler telefonda buraya gelıp form almanız gerekıyo sonrada o formun bazı yerlerını siz bazı yerlerını referans olan polis dolduracak imzalıycak dedıler, bıde işte kımlık fotokopılerı var :26: bakalım şimdilik aklımda bulunsun, uyarsa kafama yattı bu orda spor işi

valla beraber gıtsek super olurdu, destek cıkardık bırbırımızeee sporumuza gıderdık miss gıbı çıpçıtırrr

Yaa pardon biz mart 2011 ANNELERİ PAYLAŞIMINDA de birbirimize böyle sesleniyoruzda aışkanlık olmuş heralde düzeltirim şimdii :)):2:

Son düzenleme:

Manzarayı gözümde canlandırdım da süpermiş
Yok canım sıkılmam ben senndenn şaka yapıyorduumm
Evet övmüşsün de övülcek pek bi tarafım yok ökz gibi yiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…