canim gecmis olsun ben dogum yaptigimdan beri hergun bir yada 2fincan rezene iciyorum evet malesef gaz porblemimiz var biraz kendini cok kasip ayri bi ciglik atiyodu bende neoluyo bukiza diye doktora goturduk doktor muayana etti ve karni hava dolu dedi masaj gosterdi bagirsaklari calistiriyomus onlari yapiyorum biraz iyi geldi simdi osekilde ciglik atmiyo artik nezaman hissetsem hemen masaja basliyorum masajda karnini sagdan soladogru hafif ovaliyorum cunku bagirsaklari oyle calisiyomus diger taraf olmaz dedi doktor bide ayaklarini bisiklet surergibi yapiyoruz gercekten iyi geliyo gaz poroblemi olanlar denesin derim
:)) Ben 26 yaşındayım evet abla demene gerek yok bence de kardeşim bile demiyor :))
en azından bilgilerini paylaşırsın benimle o yeterli.Sende eğer yapamıyosan birbirimize destek olur, birlikte menüler hazırlarız kendimize
Ne dirsiinn hiihihihi
:)) Ben 26 yaşındayım evet abla demene gerek yok bence de kardeşim bile demiyor :))
en azından bilgilerini paylaşırsın benimle o yeterli.Sende eğer yapamıyosan birbirimize destek olur, birlikte menüler hazırlarız kendimize
Ne dirsiinn hiihihihi
hoşgeldin muhasebeci ablaaaşimdi mywishim sana abla derken bende hemen kendımı kucultup abla dedım ama mywısh benım kardesım yasında olduguna gore, bızde senle yaşıtızdır herhalde
zayıflatma konusunda bısı dıyemıycem cunku bu aralar kendıme faydam yok valla
ben de dun aksam koptum, önümden bi ara bi paket benimo gecti, sonra baktım arkadasından bi paket jelibon yürüyo, aaa o da ne bı tane de albeni arkalarından koşturuonoluooo dedim yaaaaa, eşimde bende halimden korktuk valla ben bu avatarı hak ettım
aa kimmiş o bakim merak ettimmaşallah iyi kilo vermiş
bosever canım hayırlıs böyleymiş
boyun kılon yasın kac bakım kılo cızelgesı yap ıstersen once hosgeldın
canım ortimmm saol yaahaklısın normalde ıstedıgım bıseye muhakkak ulasırım daha oncede kılo verdım baya 20 küsür kadar ama uzun vadede ve dıyet yapmadım dıkkat ettım ve cok aktıftım o donem ordan oraya kosturuyordum ama sımdı masa bası calısıyorum ben oglumda en gec 10 da yatıyo bende yoruluyorum ve uykuya hıc dayanamıyorum ses cıkmasın dıye bende yatıyorum bastan süt veriyorum dıye yavas gıttım am asıl o zamn verdım ılk kıloları sonra takıldım yememden fazla kısamıyorum en onemlısı hareket ben sporsuz pek bu ısı beceremeyenlerdenım acıkcası. bi düzen oturtmam lazım evde kosu bandı var am ahergun bısey cıkıyo ama elımden gelenı yapcam yapmam lazım cunku yakın zamanda hamılelık olabılır kısmet tabı.bende bel fıtıgıda oldugu ıcın ne kadar az kıloda kalırsam o kadar ıyı olur ama deıdgım gıbı ben asırı kısamıyorum yememden boyum 1.70 benımde 62 olsam yeter
gözünaydın canım rahatlamışsın
canim gecmis olsun ben dogum yaptigimdan beri hergun bir yada 2fincan rezene iciyorum evet malesef gaz porblemimiz var biraz kendini cok kasip ayri bi ciglik atiyodu bende neoluyo bukiza diye doktora goturduk doktor muayana etti ve karni hava dolu dedi masaj gosterdi bagirsaklari calistiriyomus onlari yapiyorum biraz iyi geldi simdi osekilde ciglik atmiyo artik nezaman hissetsem hemen masaja basliyorum masajda karnini sagdan soladogru hafif ovaliyorum cunku bagirsaklari oyle calisiyomus diger taraf olmaz dedi doktor bide ayaklarini bisiklet surergibi yapiyoruz gercekten iyi geliyo gaz poroblemi olanlar denesin derim
menü hazırlamak ve bennnnnyanlıs kişiyle berabersinnn menu hazırlama kralı burda zaten senın kardeşin benim menüm sabıttır, benle beraber beslenırsen yakında gıdaklamaya baslarsın vallaaa ben karışmam
Dilek ayrıca burda sana seslenıyorum, ablandan örnek al biraz bak, kız ne güzeel kıbar kıbar gülüyo hihihiii diye bı de sana bak hahaha hohohoh
aay şaka bı yana hoşgeldin aramıza tekrar :26: kardesınle bırlıkte boyle bı yolda oldugunuz ıcın sansılısın cunku zaten onun bu yolda baya deneyımı varyaşam koçun zaten senın yakınında
saol canım dedıgım gıbı 6 aydan sonra azalır gaz problemı hareketlerı artacagı ıcın az sık dişini 2 ay fılan kaldı 4 aylıktı demı kuzun
ger-düş yazımı gördün mü bakim cvp ver
Ahahahah koptuğum andır
Ben ufak fırlama rolündeyim haa birazda kabayımm Pala Pelüünn nolduuu beegenemedinn mi benii
Kaç aydır beraberizz sıkıldın mı yoksaa bendennnnnn hııı???
Ya ben diyorum şunları ye diye hep bi bahanesi var.
Asıl bahanesi kocası tabi.
Hergün elinde 1 poşet abur cuburla gelirse ve Arzu da akşamları bunu yerse gayet normal yani.
Anneler busayfayı yeni gördümm zayıflıyonuz mu gerçektenn
bnde doğum kilolarımı veremedimm bir türrlüü yaa
aaay dün akşam yazdıgını mı dıyosun canım sporla ılgılı, şimdi gordum onu arada kaynamışşş kusura bakma alıntı yapmadan hızlı hızlı okudum bugun gecmısı zaten gec gırdım dıye:26:
o konuyu dün aksam eşimle konustum, yazılmak ıstıyorum da şimdi işten ayrılma durumu var ya yeni işin saatlerıyle mesafesıyle fılan uyarmı dıye onu bılemedık, bı bekleyelım iş konusu hallolsun, saatım fılan bellı olsun oyle arastıralım dedık
cok saol canımmmm, belli olunca yıne sana dönerim benkocişin belki istemez dıye dusundum ben, yanı sonucta tanımadıgı bırıyım, kk dan zayıflama calısan ger-düş yani ne alaka dıyebılır, haklıdır da
:90::90:
hep kardesımın yuzunden evden gıderken almış bırakmış hepsını yoksa benım jelıbonla işim neeee
ya iştw bazı vefakar yardımsever kardesler var, ablaları da kılo verısn dıye topıklere uye yapıyo ablalarını, bızımkı de boyle evdekı cekmecelere jelıbonlar albenıler atıp kacıooooobunun heabını sorucam ondannnnn
Dün akşam o bal gibi ellerimle yaptığım spagettıyi 3 tabak tepeleme olarak nasıl afiyetle yedi ama canım kocaam
Bana kiloluyum diye mana bulursan benim gibi olursun inşşşşşş
Biraz kötüyüm sanırım :')
Dün akşam o bal gibi ellerimle yaptığım spagettıyi 3 tabak tepeleme olarak nasıl afiyetle yedi ama canım kocaam
Bana kiloluyum diye mana bulursan benim gibi olursun inşşşşşş
Biraz kötüyüm sanırım :')
hep kardsımın yuzunden evden gıderken almış bırakmış hepsını yoksa benım jelıbonla işim neeee
ya iştw bazı vefakar yardımsever kardesler var, ablaları da kılo verısn dıye topıklere uye yapıyo ablalarını, bızımkı de boyle evdekı cekmecelere jelıbonlar albenıler atıp kacıooooobunun heabını sorucam ondannnnn
aaay dün akşam yazdıgını mı dıyosun canım sporla ılgılı, şimdi gordum onu arada kaynamışşş kusura bakma alıntı yapmadan hızlı hızlı okudum bugun gecmısı zaten gec gırdım dıye:26:
o konuyu dün aksam eşimle konustum, yazılmak ıstıyorum da şimdi işten ayrılma durumu var ya yeni işin saatlerıyle mesafesıyle fılan uyarmı dıye onu bılemedık, bı bekleyelım iş konusu hallolsun, saatım fılan bellı olsun oyle arastıralım dedık
cok saol canımmmm, belli olunca yıne sana dönerim benkocişin belki istemez dıye dusundum ben, yanı sonucta tanımadıgı bırıyım, kk dan zayıflama calısan ger-düş yani ne alaka dıyebılır, haklıdır da
hep kardesımın yuzunden evden gıderken almış bırakmış hepsını yoksa benım jelıbonla işim neeee
Anneler derken
Tabi canımmmmm biz kimm jelibon kimmalbeni kimm
Vefalı kardeşin hali başka oluyo
Biraz mıııAahahahha
Bende dün akşam benimkinin psikolojisini bozdum göbeğine bak diye diyesabah aradı k-flakes nerde diye soruyodu
Bu gaz masajı sadece bebeklerdemi geçerli
[/QUOTE]
Şikayet varr burdaa
Ger-düş kafasına göre takılıyyy Arzu
Burda akşamları menü yazılır genelde o zaman beraber kontrol ederiz.
Sana genel anlattıgım gibi besleniolar ama
Naptın sen akşam ya
Ben ufak fırlama rolündeyim haa birazda kabayımm Pala Pelüünn nolduuu beegenemedinn mi benii
Kaç aydır beraberizz sıkıldın mı yoksaa bendennnnnn hııı???
Ya ben diyorum şunları ye diye hep bi bahanesi var.
Asıl bahanesi kocası tabi.
Hergün elinde 1 poşet abur cuburla gelirse ve Arzu da akşamları bunu yerse gayet normal yani.
Anneler derken
Tabi canımmmmm biz kimm jelibon kimmalbeni kimm
Vefalı kardeşin hali başka oluyo
Biraz mıııAahahahha
Bende dün akşam benimkinin psikolojisini bozdum göbeğine bak diye diyesabah aradı k-flakes nerde diye soruyodu
Dün de kocan babamlara aslında yemiyoruz ama 5 kg aldım demiş
Annem diyo ki madem yemiyolar nasıl 5 kg almış
At hemen kardeşinin üstüneee
Abla işte nolcak
tamam canım ıhtıyacın olursa yazarsın o zaman bide yok eşim dedi hatta o da sormus bugun benım gıtmem gerekıyomus referans olarak dedı sen gıt dersen gıderım dedıeşimin huyudur tanımasa bıle canla basla yardım eder elınden geldıgınce herkese hatta ben bazen kızarım bıle dengeyı kuramıyosun dıye ay keske ımkan olsa da beraber gıtsek kızz
ben akşam işte o öküzü içime kaçırdım, çık dedim çıkmadı, bu zaten yedıklerımın bı kısmı diğerlerini ben değil içimdeki öküz yediği için onları yazmak ıstemedım
evden aklımda kalan son görüntü, masanın üzerinde kalan son albenıyı kapmak ıcın ugrasan ben ve onu elimden yakalayıp içeriye koşan kocamdıben de oturdugum yerden koca popomu kaldıramayıp getır onu bana zaten o son baska ıstesemde yıeymem dıye bagırıyodummmm
galıba regl öncesi son 10 güne girdim:26: yoksa bu hayra alamet deıl vallaaaa
o kocanın da yok mu bı göbeği, onuda sokalım bu maratonun içineeee
aaaa aşkolsun mywishimmmmm, sıkılır mıyım ben senden, galıba sen sıkıldınd abahane arıyosunnn ha söyle banaaaaa oohh artık ablanda var arkan saglam ben de kardesımı alıp gelıcem banane bananeeee
bak bak burda Nafla konusurken üstü kapalı nası övmüşüm göklere cıkarmısım seniiiiiii mywish, sen hala konus oyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?