Ben ufak fırlama rolündeyim haa birazda kabayımm Pala Pelüünn nolduuu beegenemedinn mi benii
Kaç aydır beraberizz sıkıldın mı yoksaa bendennnnnn hııı???
Ya ben diyorum şunları ye diye hep bi bahanesi var.
Asıl bahanesi kocası tabi.
Hergün elinde 1 poşet abur cuburla gelirse ve Arzu da akşamları bunu yerse gayet normal yani.
Evet emziriyorum hala. Çok memnun olurum kız kardeşinde benimle irtibata geçerse .Valla yediklerimi bugünden başlıyım yazmaya o zaman;
Sabah; 2 etimek az peynir , 1 zeytin , 1 şekerli çay
Öğlen ; 3 köfte, salata (kıvırcık roka havuc) , 1 kase yoğurt yedim
Maydonuzlu Form çayı içtim
3 e doğruda activa yicem kayısılı
Kapanışı K-fleks light sütle yaparım artık saat 17:30 a doğru
Yatmadanda belki meyve yerim
Yaa pardon biz mart 2011 ANNELERİ PAYLAŞIMINDA de birbirimize böyle sesleniyoruzda aışkanlık olmuş heralde düzeltirim şimdii :)):2:
canım akşam öğünü yapmıycak mısn ??? bir de etımek yerıen cavdar yesenn ???
kardesıumın nıkı melojj ben söleim sna amsj atsın kkdan yardımcı olur o :)
resmını koyym ama kaldrcm hemen kızlarr
ay arzu deyınc ekendı üstüme alındım bı and atam ayzıyoduma klıam geldı senın ablan sanırım arzu facede gördüm isminiyoksa dıycektım ben koca asla eve abur cubur getırmez nerdeee hep kızarım hatta bıgun süpriz yapmıyon dıye
canım akşam öğünü yapmıycak mısn ??? bir de etımek yerıen cavdar yesenn ???
kardesıumın nıkı melojj ben söleim sna amsj atsın kkdan yardımcı olur o :)
merhaba canim ben temmuz 2011 annesiyim burasi cok guzel benim kilo vermemde yardimci oluyolar bide orti durumu var ortime karsi sorumluluk hissediyorum oyuzden daha cok dikkat ediyorum ve bebegime yariycak seylerden yiyorum cikolata cok yiyodum buraya basladigimdan beri cok az yiyorum normalde 1paket yiyodum hatta hamilelikte yine 20kiloyla bitirdigime sasiyorum ilk 3ay hergun 100gr paketlerden yedim normalde okadar cikolatada yemezdim ama bende hamilelikten kaldi simdi normale donmeye basliyorum zaten 2ay sonra ek gidayada basliycaz insaallah ozaman daha cok kilo verebilirim bide taylan kumeliyi okumustum eger hamilelikte normal stantlarda kilo aldiysaniz bebeginiz 6ayina geldiginde eski kilonuza inersiniz diyo emziren annenin vucudu 1ml sut icin 7 kalori harciyomus cunki
Vayyy beee ne azimmm kaç kilo verdi demiştin???
Bacakları çok incelmiş hoş heryeri incelmişş
Tebrik ederimmm ablanı..
İnanamıyorummmmmmmmm
Bende böyle olurmuyum acaba yaa
Çabuk pes ediyorum. Veremeyince sinirleniyorum.
Aksamları K fleksle geçireyim diyorum 1-2 hafta bir kaç kg verince belki daha çok gaza gelirim
canim gecmis olsun ben dogum yaptigimdan beri hergun bir yada 2fincan rezene iciyorum evet malesef gaz porblemimiz var biraz kendini cok kasip ayri bi ciglik atiyodu bende neoluyo bukiza diye doktora goturduk doktor muayana etti ve karni hava dolu dedi masaj gosterdi bagirsaklari calistiriyomus onlari yapiyorum biraz iyi geldi simdi osekilde ciglik atmiyo artik nezaman hissetsem hemen masaja basliyorum masajda karnini sagdan soladogru hafif ovaliyorum cunku bagirsaklari oyle calisiyomus diger taraf olmaz dedi doktor bide ayaklarini bisiklet surergibi yapiyoruz gercekten iyi geliyo gaz poroblemi olanlar denesin derim
ilgin için teşekkür edrim de aksilik bnm kızım da 4 aylıkken emmeyi bıraktı suan 8 aylık 65 kilo doğuma giitim normalde 60dım ama sütüm olsun diye yiyince tekrardan 75 oldum diyet yaptımm ama bayramdan sonra gene boşladım ve verdiğim kilomu kocacığımın et yemekleri sayesinde geri aldım bnm şimdi ne yapmam gerekiyo
liste falan varmı uygulanıcakk
sanırırm 20 kg fln veri kzılarrr :)
ben sunu öğrendım hiçbir öğünü hıcbırseyle gecırmıceksın akşamalrı k fleks yemek yanlış bencee
kardesıme söledım sna aözel msj atck sımdı canım
Bol bol yedir boşver
Onlar çirkinleşsin biz güzelliğimize güzellik katalımm
ben akşam işte o öküzü içime kaçırdım, çık dedim çıkmadı, bu zaten yedıklerımın bı kısmı diğerlerini ben değil içimdeki öküz yediği için onları yazmak ıstemedım
evden aklımda kalan son görüntü, masanın üzerinde kalan son albenıyı kapmak ıcın ugrasan ben ve onu elimden yakalayıp içeriye koşan kocamdıben de oturdugum yerden koca popomu kaldıramayıp getır onu bana zaten o son baska ıstesemde yıeymem dıye bagırıyodummmm
galıba regl öncesi son 10 güne girdim:26: yoksa bu hayra alamet deıl vallaaaa
o kocanın da yok mu bı göbeği, onuda sokalım bu maratonun içineeee
aaaa aşkolsun mywishimmmmm, sıkılır mıyım ben senden, galıba sen sıkıldınd abahane arıyosunnn ha söyle banaaaaa oohh artık ablanda var arkan saglam ben de kardesımı alıp gelıcem banane bananeeee
bak bak burda Nafla konusurken üstü kapalı nası övmüşüm göklere cıkarmısım seniiiiiii mywish, sen hala konus oyleee
hosgeldin canim benim esimde bana diyo kilo ver kilo ver diye bende ona gosterdim bu gobek ne olcak kendine bak diye onunda acil kilo vermesi lazim ama veremiyo evlendigimizden beri 18 kilo aldi ve bukilolarin 10kilosunu buyaz aldi saman alerjisi var ve ilac kullaniyo ilacda 10kilo aldirdi bide ustune tansiyon hastasi onun icinde ilac kullaniyo e boyle oluncada fazla bisey diyemiyorum bir onceki yazda ilac kullanmamisti ama buyaz mecbur kaldi cok siddetli gecirdi ve bedeli 10 kilo oldu
Hıı eminim yemiyordur 2 paket cipsi gözümün önünde patlattı azııııcııkk yidim itiraf ediyorum ama göz hakkıdır
Yaa pardon biz mart 2011 ANNELERİ PAYLAŞIMINDA de birbirimize böyle sesleniyoruzda aışkanlık olmuş heralde düzeltirim şimdii :)):2:
ay arzu deyınc ekendı üstüme alındım bı and atam ayzıyoduma klıam geldı senın ablan sanırım arzu facede gördüm isminiyoksa dıycektım ben koca asla eve abur cubur getırmez nerdeee hep kızarım hatta bıgun süpriz yapmıyon dıye
canim kaptanimiz sena abla yardimcisi trend21i[tugba]ve kilavuz abla var sen hergun yediklerini yaziyosun harfi hatfine onlarda yorumluyo yanlislarini gosteriyo bu sayada dogru beslenmeyi ve kilo vermeyi ogreniyosun her cuma kilo bildirim gunumuz kilolarimizi bildiriyoruz zaten yenigelenlerin yapmasi gereken bir liste var biraz sonra tugba yada kilavuz abla atarlar hosgeldin tekrar
of of of,ya ağlıycam şimdi,,bu kaçıncı,,birsürü alıntıma yaptığım cvblara devam ederken pc kapandı niye,gözde hanımefendi düğmenin yanında ee niye kapattın desem nolucak anlamıyokii,,kendi kendime patladım,,kızada bağırdım ama mızıklamaktan başka yaptığı bişey olmadı,,tabi ne bilsin annesinin burda çene çaldığını,,neyse saçmalamadan sona ersin bi konuşma,tekrardan yazmak çok zor benim için,uzun cvblar yazdıklarımda olmuştu,ençokta ona yanıyorum,,
şunu söyliyim aklımda kalan,suzii çok sevindim kavuştuğunuza hadi gözün aydın artık,,,demiştim,,
yeni gelenlere hoşgeldinler olsun
ecrin29 canım inanırmısın dün en son konuşmadan sonra pcyi kapayıp odaya girince eşimde geldi,,aklıma geldi senin bebek eşime anlatıyodum ,,oda ya sen ne kadar şanslısın 2sindede öyle ağlama krizleri yaşamadın dedi,bende evet söyledim zaten şanslı olduğumu dedim,,oda senin bebeğin hakkında ne dedi biliyomusun,ağlamasının nedeni gazdır bence,çıkarıyomuymuş gazını diye sorunca dank etti kafama bencede gaz tabiya dedim,,ama çok geçti artık,neyseki sorun gerçekten gazmış,,çünkü bidefasında yedirip yatırdığım zaman durmaksızın ağlıyodu ne yaptıysam susmuyodu gazını çıkarmayı denemiştim nasıl bi gaz çıkardı rahatladı mışıl mışıl uyumuştu,,ben gazını hep sırtını sıvazlayarak çıkarttım,,karnına yaptığım masajlar genelde kabız olduğu zaman yapardım,bisiklet sürer gibi yapıncada kabızlığa birebir bunu deneyerek gördüm yani
elsnopy kız 3 kişi birden yardım etmişiz sen yinbe kendi kafana göre çizelgeni halletmişsin ,allah iyiliğini versin emimadem biliyosun ne diye yardım istiyosun bizden heeee
moosebeci selam hoşgeldin sende aramızaa,dileğin ablasıymışsın,evde hiç yardım etmiyomuydu kardeşin sana heeeee
valla başkada aklımda kalan hiç bişey yok
İyi düşün tubii arada biyerde alıntı yapıp NaF seni özledim seviyorum filan yazmışsındır
of of of,ya ağlıycam şimdi,,bu kaçıncı,,birsürü alıntıma yaptığım cvblara devam ederken pc kapandı niye,gözde hanımefendi düğmenin yanında ee niye kapattın desem nolucak anlamıyokii,,kendi kendime patladım,,kızada bağırdım ama mızıklamaktan başka yaptığı bişey olmadı,,tabi ne bilsin annesinin burda çene çaldığını,,neyse saçmalamadan sona ersin bi konuşma,tekrardan yazmak çok zor benim için,uzun cvblar yazdıklarımda olmuştu,ençokta ona yanıyorum,,
şunu söyliyim aklımda kalan,suzii çok sevindim kavuştuğunuza hadi gözün aydın artık,,,demiştim,,
yeni gelenlere hoşgeldinler olsun
ecrin29 canım inanırmısın dün en son konuşmadan sonra pcyi kapayıp odaya girince eşimde geldi,,aklıma geldi senin bebek eşime anlatıyodum ,,oda ya sen ne kadar şanslısın 2sindede öyle ağlama krizleri yaşamadın dedi,bende evet söyledim zaten şanslı olduğumu dedim,,oda senin bebeğin hakkında ne dedi biliyomusun,ağlamasının nedeni gazdır bence,çıkarıyomuymuş gazını diye sorunca dank etti kafama bencede gaz tabiya dedim,,ama çok geçti artık,neyseki sorun gerçekten gazmış,,çünkü bidefasında yedirip yatırdığım zaman durmaksızın ağlıyodu ne yaptıysam susmuyodu gazını çıkarmayı denemiştim nasıl bi gaz çıkardı rahatladı mışıl mışıl uyumuştu,,ben gazını hep sırtını sıvazlayarak çıkarttım,,karnına yaptığım masajlar genelde kabız olduğu zaman yapardım,bisiklet sürer gibi yapıncada kabızlığa birebir bunu deneyerek gördüm yani
elsnopy kız 3 kişi birden yardım etmişiz sen yinbe kendi kafana göre çizelgeni halletmişsin ,allah iyiliğini versin emimadem biliyosun ne diye yardım istiyosun bizden heeee
moosebeci selam hoşgeldin sende aramızaa,dileğin ablasıymışsın,evde hiç yardım etmiyomuydu kardeşin sana heeeee
valla başkada aklımda kalan hiç bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?