70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay arzu deyınc ekendı üstüme alındım bı and atam ayzıyoduma klıam geldı senın ablan sanırım arzu facede gördüm ismini yoksa dıycektım ben koca asla eve abur cubur getırmez nerdeee hep kızarım hatta bıgun süpriz yapmıyon dıye

canım akşam öğünü yapmıycak mısn ??? bir de etımek yerıen cavdar yesenn ???

kardesıumın nıkı melojj ben söleim sna amsj atsın kkdan yardımcı olur o :)

Son düzenleme:
Yaa pardon biz mart 2011 ANNELERİ PAYLAŞIMINDA de birbirimize böyle sesleniyoruzda aışkanlık olmuş heralde düzeltirim şimdii :)):2:

merhaba canim ben temmuz 2011 annesiyim burasi cok guzel benim kilo vermemde yardimci oluyolar bide orti durumu var ortime karsi sorumluluk hissediyorum oyuzden daha cok dikkat ediyorum ve bebegime yariycak seylerden yiyorum cikolata cok yiyodum buraya basladigimdan beri cok az yiyorum normalde 1paket yiyodum hatta hamilelikte yine 20kiloyla bitirdigime sasiyorum ilk 3ay hergun 100gr paketlerden yedim normalde okadar cikolatada yemezdim ama bende hamilelikten kaldi simdi normale donmeye basliyorum zaten 2ay sonra ek gidayada basliycaz insaallah ozaman daha cok kilo verebilirim bide taylan kumeliyi okumustum eger hamilelikte normal stantlarda kilo aldiysaniz bebeginiz 6ayina geldiginde eski kilonuza inersiniz diyo emziren annenin vucudu 1ml sut icin 7 kalori harciyomus cunki

Vayyy beee ne azimmm kaç kilo verdi demiştin???
Bacakları çok incelmiş hoş heryeri incelmişş
Tebrik ederimmm ablanı..

Son düzenleme:

Evet ablamın adı da Arzu
Onun kocası tam bi obur ve gözü aç
Çok şanslısın bence yat kalk dua et

canım akşam öğünü yapmıycak mısn ??? bir de etımek yerıen cavdar yesenn ???

kardesıumın nıkı melojj ben söleim sna amsj atsın kkdan yardımcı olur o :)

İnanamıyorummmmmmmmm
Bende böyle olurmuyum acaba yaa
Çabuk pes ediyorum. Veremeyince sinirleniyorum.
Aksamları K fleksle geçireyim diyorum 1-2 hafta bir kaç kg verince belki daha çok gaza gelirim

ilgin için teşekkür edrim de aksilik bnm kızım da 4 aylıkken emmeyi bıraktı suan 8 aylık 65 kilo doğuma giitim normalde 60dım ama sütüm olsun diye yiyince tekrardan 75 oldum diyet yaptımm ama bayramdan sonra gene boşladım ve verdiğim kilomu kocacığımın et yemekleri sayesinde geri aldım bnm şimdi ne yapmam gerekiyo
liste falan varmı uygulanıcakk

Vayyy beee ne azimmm kaç kilo verdi demiştin???
Bacakları çok incelmiş hoş heryeri incelmişş
Tebrik ederimmm ablanı..

ablam değil canım kzıkardeşimmm :) ayrıca resmı alıntından kaldırırmısısnn ???

evet heryerı ınceldı ama az göbekı var plates yapio onun ıcınde

sanırırm 20 kg fln veri kzılarrr :)

İnanamıyorummmmmmmmm
Bende böyle olurmuyum acaba yaa
Çabuk pes ediyorum. Veremeyince sinirleniyorum.
Aksamları K fleksle geçireyim diyorum 1-2 hafta bir kaç kg verince belki daha çok gaza gelirim

ben sunu öğrendım hiçbir öğünü hıcbırseyle gecırmıceksın akşamalrı k fleks yemek yanlış bencee

kardesıme söledım sna aözel msj atck sımdı canım

benim kızda acaip gazlı bir bebekti...ben neredeyse su yerine rezene içtim aylarca.ama geçmedi doktor masaj verdi yaptık olmadı.gaz damlaları işe yaramadı.yavrum çığlık çığlığa ağlıyodu...tabi bende ne yapacağımı şaşırdım.en son om-x diye bitkisel bi şurup verdi doktor.Allaha şükür onu içirdim 2.gün tüm gaz olayı bitti..valla ben o şurubu çıkarana duacıyım...

canim kaptanimiz sena abla yardimcisi trend21i[tugba]ve kilavuz abla var sen hergun yediklerini yaziyosun harfi hatfine onlarda yorumluyo yanlislarini gosteriyo bu sayada dogru beslenmeyi ve kilo vermeyi ogreniyosun her cuma kilo bildirim gunumuz kilolarimizi bildiriyoruz zaten yenigelenlerin yapmasi gereken bir liste var biraz sonra tugba yada kilavuz abla atarlar hosgeldin tekrar

Bol bol yedir boşver
Onlar çirkinleşsin biz güzelliğimize güzellik katalımm

Neresine yicekse artık

Topluca gülüyorum

Hayal ettim bi an seni pelinnn

Seninki rahatsızmış canım geçmiş olsun benimki hasta felanda değil seyahatlere gidiyo değişik değişik güzel yemekler

yiyo geliyo sonra benden istiyo sonra yinn gariii yinn garii obez oluyoz

Hıı eminim yemiyordur 2 paket cipsi gözümün önünde patlattı azııııcııkk yidim itiraf ediyorum ama göz hakkıdır

Yaa pardon biz mart 2011 ANNELERİ PAYLAŞIMINDA de birbirimize böyle sesleniyoruzda aışkanlık olmuş heralde düzeltirim şimdii :)):2:

Önemli değil cnm ben şaşırmıştım sadece

Sen bana hiç pas vermiyon he noldu küstükmü yoksam

bnm kızımın adıda zeynep klima bnde o şurubu kullndım kızım küçükken hem iştah acıyo uykusunuda düzenliyo bitksel olmasıda ayrı bi dejavantaj bnde memenun kalmıştımm

of of of,ya ağlıycam şimdi,,bu kaçıncı,,birsürü alıntıma yaptığım cvblara devam ederken pc kapandı niye,gözde hanımefendi düğmenin yanında ee niye kapattın desem nolucak anlamıyokii,,kendi kendime patladım,,kızada bağırdım ama mızıklamaktan başka yaptığı bişey olmadı,,tabi ne bilsin annesinin burda çene çaldığını,,neyse saçmalamadan sona ersin bi konuşma,tekrardan yazmak çok zor benim için,uzun cvblar yazdıklarımda olmuştu,ençokta ona yanıyorum,,

şunu söyliyim aklımda kalan,suzii çok sevindim kavuştuğunuza hadi gözün aydın artık,,,demiştim,,

yeni gelenlere hoşgeldinler olsun

ecrin29 canım inanırmısın dün en son konuşmadan sonra pcyi kapayıp odaya girince eşimde geldi,,aklıma geldi senin bebek eşime anlatıyodum ,,oda ya sen ne kadar şanslısın 2sindede öyle ağlama krizleri yaşamadın dedi,bende evet söyledim zaten şanslı olduğumu dedim,,oda senin bebeğin hakkında ne dedi biliyomusun,ağlamasının nedeni gazdır bence,çıkarıyomuymuş gazını diye sorunca dank etti kafama bencede gaz tabiya dedim,,ama çok geçti artık,neyseki sorun gerçekten gazmış,,çünkü bidefasında yedirip yatırdığım zaman durmaksızın ağlıyodu ne yaptıysam susmuyodu gazını çıkarmayı denemiştim nasıl bi gaz çıkardı rahatladı mışıl mışıl uyumuştu,,ben gazını hep sırtını sıvazlayarak çıkarttım,,karnına yaptığım masajlar genelde kabız olduğu zaman yapardım,bisiklet sürer gibi yapıncada kabızlığa birebir bunu deneyerek gördüm yani

elsnopy kız 3 kişi birden yardım etmişiz sen yinbe kendi kafana göre çizelgeni halletmişsin ,allah iyiliğini versin emimadem biliyosun ne diye yardım istiyosun bizden heeee

moosebeci selam hoşgeldin sende aramızaa,dileğin ablasıymışsın,evde hiç yardım etmiyomuydu kardeşin sana heeeee

valla başkada aklımda kalan hiç bişey yok

Son düzenleme:

hoşbulduk bnm şimdi çıkmam lazım kızcem uyandı yemek yedireyim ona grip olmusuz hiçde nazımız cekilmiyo ablalar
bnde inşallah başarabilirimm

kızlar mrblar nasılsınız nasıl gıdıo rejım bnm cok kotu yaa 2 gndur cok yıorum bırı bna yardm etsın

İyi düşün tubii arada biyerde alıntı yapıp NaF seni özledim seviyorum filan yazmışsındır

İyi düşün tubii arada biyerde alıntı yapıp NaF seni özledim seviyorum filan yazmışsındır

Hoşgeldinnn Tuğbaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…