inanmiyorum baya büyük bi degiism ya sporda mi yapmis nasil böle incecik olmus ve kac ayda lütfen söyleyin bana da..
çok teşekkürlerr
merakla bekliyorum
önce diyet sonra spor :)
:) rica ederım
triendy21 hoşgeldunuz efeemmm
İyi düşün tubii arada biyerde alıntı yapıp NaF seni özledim seviyorum filan yazmışsındır
Hoşgeldinnn Tuğbaaa
önce diyet sonra spor :)
:) rica ederım
triendy21 Hoşgeldunuz efeemmm
Hoşgeldinnn Tuğbaaa
he naf aklıma geldin şimdi bak,cidden unuttuydum,senide aldımdı şey yazmışsındı hani orti şeyinde şey yapılıyomuştu neydi oo1500-1500=0 cidden onu öylemi yapmıştı en son ben hatırlamıyorum eğer öyleyse oşekil devam edelim
bu arada seni çoooookkk özlediiim:98::123::119::119: çokmu romantiğe bağladım neeee
Evet canım Buraya 79-80 kg oldugumda başladım.
Aynıyız normalde
10 kilo falan verdim buraya geldiğimden beri.
Evet Dilek bayağı verdi. Bende onun gazıyla katıldım buraya.
Spor yapmaya vaktim olmuyor malum çocuktan dolayı birde çalışıyorum yorgunluktan pestil şekilde evde oluyorum.
Önüme ne getirirlerse yeme modundayım, sanırım depresyona giricem böyle giderse
merhabalar... bende 14 ay önce doğum yaptım hamilelikte 18 kilo almıştım 6 kilom kaldı gerçi vermek istediğim 10 kilo, aranıza katılmak istiyorum umarım faydası olur ben bugün başladım diyete, yani daha sık ama az yemeye, akşam elma sirkeside içmeyi düşünüyorum
merhaba herkese
bılgısayar bashıdna tavuk ızgaramı yerken yazıyorum, bıraz gecmıste dolandım, charm gelmiş son sevındım :70 mywish ablasını bıze emanet etmiş
ben de sabahtan berı adlıyede kosturup geldim, acaıp acıkmışımmmm
herkeste keyıfler yerındedır umarımmmm
ARKADAŞLARRR busayfayı yeni gördümm zayıflıyonuz mu gerçektenn
bnde doğum kilolarımı veremedimm bir türrlüü yaa
of of of,ya ağlıycam şimdi,,bu kaçıncı,,birsürü alıntıma yaptığım cvblara devam ederken pc kapandı niye,gözde hanımefendi düğmenin yanında ee niye kapattın desem nolucak anlamıyokii,,kendi kendime patladım,,kızada bağırdım ama mızıklamaktan başka yaptığı bişey olmadı,,tabi ne bilsin annesinin burda çene çaldığını,,neyse saçmalamadan sona ersin bi konuşma,tekrardan yazmak çok zor benim için,uzun cvblar yazdıklarımda olmuştu,ençokta ona yanıyorum,,
şunu söyliyim aklımda kalan,suzii çok sevindim kavuştuğunuza hadi gözün aydın artık,,,demiştim,,
yeni gelenlere hoşgeldinler olsun
ecrin29 canım inanırmısın dün en son konuşmadan sonra pcyi kapayıp odaya girince eşimde geldi,,aklıma geldi senin bebek eşime anlatıyodum ,,oda ya sen ne kadar şanslısın 2sindede öyle ağlama krizleri yaşamadın dedi,bende evet söyledim zaten şanslı olduğumu dedim,,oda senin bebeğin hakkında ne dedi biliyomusun,ağlamasının nedeni gazdır bence,çıkarıyomuymuş gazını diye sorunca dank etti kafama bencede gaz tabiya dedim,,ama çok geçti artık,neyseki sorun gerçekten gazmış,,çünkü bidefasında yedirip yatırdığım zaman durmaksızın ağlıyodu ne yaptıysam susmuyodu gazını çıkarmayı denemiştim nasıl bi gaz çıkardı rahatladı mışıl mışıl uyumuştu,,ben gazını hep sırtını sıvazlayarak çıkarttım,,karnına yaptığım masajlar genelde kabız olduğu zaman yapardım,bisiklet sürer gibi yapıncada kabızlığa birebir bunu deneyerek gördüm yani
elsnopy kız 3 kişi birden yardım etmişiz sen yinbe kendi kafana göre çizelgeni halletmişsin ,allah iyiliğini versin emimadem biliyosun ne diye yardım istiyosun bizden heeee
moosebeci selam hoşgeldin sende aramızaa,dileğin ablasıymışsın,evde hiç yardım etmiyomuydu kardeşin sana heeeee
valla başkada aklımda kalan hiç bişey yok
Arkadaşlaaarrr Japonca isminizi yazmayı deneyin :)))çok eğlenceliii
A= ka, B=tu, C= mi, D= te, E= ku, F=lu, G= ji, H= ri, I= ki, J= zu, K= me, L= ta, M= rin, N= to, O= mo, P= no, Q= ke, R= shi, S= ari, T= chi, U= do, V= ru, W=mei, X= na, Y= fu, Z= zi..
benim adıma bakın heleeee
chidojituka bundan sonra beni japonca ismimle çağırın emii her seferinde biraz sıkar amaa
A= ka, B=tu, C= mi, D= te, E= ku, F=lu, G= ji, H= ri, I= ki, J= zu, K= me, L= ta, M= rin, N= to, O= mo, P= no, Q= ke, R= shi, S= ari, T= chi, U= do, V= ru, W=mei, X= na, Y= fu, Z= zi..
chidojituka bundan sonra beni japonca ismimle çağırın emii her seferinde biraz sıkar amaa
kizlar gorusmek uzere ben cikiyorum kizim agliyo yine
moosebeci mrb ben ay_she nin kardeşiyim özel msj attım ama görmedim sanırırm ?
oh iyi o zaman rahatladım..yasasın kıskanclık...
Özel msj yazamıyorum.
Site biraz karışık geldi kusura bakma anca alışıyorum
Desteğine ihtiyacım varrr
Koçum olaar mısın kiiiii :')
koçun olarrım tabiiii :)) elimden geleni yaparım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?