70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Amaann şurdaa iki makara yapıyoruz canımmmm.
Gülerek accıkta hırsla kilo vermece bizimkisi.
Ama ikimizinde 7lerde süresi çoktan doldu bencee...
Beraberrrrr 6ları görelim artık. Yeni yıla 6lı rakamlarda girelim.

kızlar geldim herkesin ağzında leslie diye bişey araştırdım buldum bende yaptım süpr bişey kasları hemen harekete geçiriyo
ortim ne alemlerdesin neler yaptın

kızlar geldim herkesin ağzında leslie diye bişey araştırdım buldum bende yaptım süpr bişey kasları hemen harekete geçiriyo

orti sen ne dıson ben sbaha akşam yapiom lelsie yı süper hemde canını da sıkmıo ınsanın çok sevdım ben leslie yi

bi de zumba fıtness die bişi var

o da cok gusel ve eglencelı facede payalstım link yazaım buaray da bakınnn Zumba Fitness Basic Steps Demo - YouTube

pandoranın kutusu açıldı hanımmmmmmmm

mywishle charm eteklerindeki taşları döküoyolar, duyanlar duymayanlara anlatsınnnn, toplanın gacılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Son düzenleme:
hadi ben kaçtım yemek yapmaya başlıycam
size hayırlı işler

akşama girmeye çalışıcam

kızlar hadin hep beraber şu yeni yarışmaya katılak zayıflama yarışması başlıycakmışya yakında tvde,,ben ciddi ciddi düşünüyorum
eşimede dedim ben girsemmi acaba diyee,hadi ikimiz girekte yarışak dedim,,onun göbeği benimkini döver ama,,maşşallah önden gidiyoo

Kızım sen ne zayıflıyon daha cekıl ordan da bır onumuzu gorek.... kalan 1 kılonu mu vereceksın zayıflama yarısmasında kafa buluyon heralde..
deliye bak yahu dovecem he gıt surdan..

Tamam tamam ben anladım seni ne güzell ne mutlu sana

Ahahhaha geldiğinde atıcak havacıklarıı bizde yalıycaz acuççuklarımızı beyaaaaaa

Ben o kadar yersem kilo alırım

Ama seni tebrik ederim çok fark etmiş

Ye canım arkadaşım iki sigara böreğinin lafımı olur

Imm düşündüm dee ben almiyim darılmazsın inşallah pek bal sevmem de

Meraklı gacı

mywish89 ve moosebeci yaptıkların bunlar görmediniz sanırım

pandoranın kutusu açıldı hanımmmmmmmm

mywishle charm eteklerindeki taşları döküoyolar, duyanlar duymayanlara anlatsınnnn, toplanın gacılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Hava mı atıyosun sen kııııızzzzzzııımmmmm

kızlar regl iken kaç kg fazla cıkıyosunuz tartıda ben 1 kg dan fazla cıkıorum bugün 2 .gün

ben 2 kilo bile çıkıyom problem yok sakin ol

Kızım sen ne zayıflıyon daha cekıl ordan da bır onumuzu gorek.... kalan 1 kılonu mu vereceksın zayıflama yarısmasında kafa buluyon heralde..
deliye bak yahu dovecem he gıt surdan..

eşimle allahın hergünü kalan kilolarım yüzünden zaten laf dayağı yiyorum bide sen yapma gözünü seveyim,,eşim desteği verdiğini sanıyo ama benim istediğim şekilde vermiyo,,diyoki bana senin bünye 60ın altını kaldırmaz yeter bukadar ne diye uğraşıp kafa yoruyosun daha diyo,baksana bacaklarında yağ kalmadı senin diyo ama ben bunları duymak istemiyorum,kendimi biliyorum vede nasıl bünyem kaldırmaz diyorum baksana daha nekadar çok fazlalığım var diyorum,kendimi dahada ince görmek istiyorum aynada charm anla beni ne olur,heleki son günlerde iyice bi hantallaşmış hissediyorum o yüzden,,önümüzden çekil demeyin,,yarışma konusunda haklısın öylesine eğlence olsun diye dedim yoksa burdaki kimsenin oraya girmesine ihtiyacımız yok,obez yarışması nihayetindee

Tamam tamam ben anladım seni ne güzell ne mutlu sana
Ahahhaha geldiğinde atıcak havacıklarıı bizde yalıycaz acuççuklarımızı beyaaaaaa

Valla yaaa azimliyimm Nafffffff amaaa

mywish89 ve moosebeci yaptıkların bunlar görmediniz sanırım

Canım tam yazıcaktım araya iş girdi okudum tüm yazdıklarını.
3.5 ayda süper vermişsin ki gördük de zaten.
Tebrik ediyorum seni. Ablam muhasebeci oldugundn şimdi bakamıyordur
Göstericem bende ona. Bi diyet grubunda falan değilsen burda takılarak sende kalan kilonu bizimle verebilirsin.
Her cuma kilo bildirim günümüz.

Kb diyeti gibi canım onun yaptığı aslında..
Fazla bişi yemiyo canım

anam ben 3 gun fılan denedım sadece o dıyetı.. aslında yapılır da hesap ıslerı benı darlıyor ya... sureklı kendıne bırseyler yapman gerekıyor evdekı yemeklere uyamıyorsun..
sebze yemeklerı fılan degerlerını hesaplamak iş yanı..

kızlar regl iken kaç kg fazla cıkıyosunuz tartıda ben 1 kg dan fazla cıkıorum bugün 2 .gün

1-2 kılo cıkar canım o donemkı beslenmene gore degısır..
bende oldum olacam bır gelmedı... sıskınlıgınden anlıyor zaten ınsan kendını mutlaka...

Seviyorum charmı ya takılıyrum o da beni sevio biliorum

Bende seni seviyorum yavriiimmm....

:26::26::26::26::26:

Valla yaaa azimliyimm Nafffffff amaaa

Amaaaası yok bizde zayıflıycazz çıtır çıtır olcezz

tşk ededim istedikten sonra yapılır inş.:)

ayy ne iyi olur kendime göre bi gurup bulamadım 60-69 çok tenha yaaa kimse bişi yazmıoo kaç gündürr ama ben p.tesileri tartılıormmm cumaya mı geçmem lasımmm ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…