Allah ıyılıgını versın..
Bende topiğe uzun zaman ara verıpte gelınce hemen senın cızelgene bakıyorum bu gacı kac olmus dıye...
60 ın altına ınmedıgını gorunce sevınıyorum dermısım...bu ne len kotuluk ıcımızı yemıs gıbı konusmaya basladık
Amaann şurdaa iki makara yapıyoruz canımmmm.
Gülerek accıkta hırsla kilo vermece bizimkisi.
Ama ikimizinde 7lerde süresi çoktan doldu bencee...
Beraberrrrr 6ları görelim artık. Yeni yıla 6lı rakamlarda girelim.
kızlar geldim herkesin ağzında leslie diye bişey araştırdım buldum bende yaptım süpr bişey kasları hemen harekete geçiriyo
ortim ne alemlerdesin neler yaptın
pandoranın kutusu açıldı hanımmmmmmmm
mywishle charm eteklerindeki taşları döküoyolar, duyanlar duymayanlara anlatsınnnn, toplanın gacılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
orti sen ne dıson ben sbaha akşam yapiom lelsie yı süper hemde canını da sıkmıo ınsanın çok sevdım ben leslie yi
bi de zumba fıtness die bişi var
o da cok gusel ve eglencelı facede payalstım link yazaım buaray da bakınnn Zumba Fitness Basic Steps Demo - YouTube
hadi ben kaçtım yemek yapmaya başlıycam
size hayırlı işler
akşama girmeye çalışıcam
kızlar hadin hep beraber şu yeni yarışmaya katılak zayıflama yarışması başlıycakmışya yakında tvde,,ben ciddi ciddi düşünüyorum
eşimede dedim ben girsemmi acaba diyee,hadi ikimiz girekte yarışak dedim,,onun göbeği benimkini döver ama,,maşşallah önden gidiyoo
bu arada cleopatrayı cekıstırıyorduk unuttum ne yapmıs nasıl verıyormus arastırdın mı dilek..
çok kısa süredir yapiyorum aslında ama inanamdım valla bacagımı sıka sıka acıttım
böyle yürürken bıngıl bıngıl yağ kmelerini hıssedıodm sımdı yururken sallanma yok ve böyle ayrık bi cilt değil toplu bi görüntü olusmsu
ama sabah akşam yapıyorum onun katkısı olabılır mı acebaa vallaha bana da ımkansız gibi geldı ama sıkı işte valla ay nası
yazmacmaı bılemedım
hiii çok az kaldııı inşallah kilo vermısımdır Allah ımmm
ben cok zor kılo verıom da ya vücudum pek alışkın değil kilo vermeye
2 hafta 1 kg vermişimdir çoook kez onun için tırsıyorumm :26:
ama bu sefer spor da yapiom verıırm ınsallahhh
Sen yeterki iste canım hemen alıyorum
Seninle gaza geliom ben Charm kilo vericek diye yemediğimi bilirim
Bu aralar takıldıgım Cleopatra alışverişe gitcekti bugün.
Arkadasından konuşayım hatun habire kg verio
yemeklerimi düzene koydum önce az az sıkısk günde 6 öğün yedim
3 ana 3 ara hiç birini atlamadım az yediklerimi azaltmadım ama ölçüsündende çıkmadım
ekmek çavdar kullandım kahvaltıda 3 dilim öğlen yemeğinde 1 dilim araların birinde 1 dilim akşam yemeğinde bazen 1 dilim
ben yemeklerimi kendime özel pişirmedim yağsız yada tuzsuz olsun die uğraşmadım evde eşime ne pişirdiysem kaşık hesabı
çorba 1 kase yemek 6-7 kaşık
pilav hiç yemedim sadece 4 haftadan sonra 1 akşam yemeğmde 3 kaşık pilav vardı ekmek olmuodu o zmn
4 haftadan sonra haftada 1 gün 1 öğün serbes oldu
haftada sadece 1 gün sabah tartıldım asıl o zmn motive oluo kilo merakından yemeye yönelmio inssan
su çok içmeden özen göstermedim normal içiodum
sporda hiç yapmadım şimdi hedefime yaklaştım spora başladım
sabahları leslie ile yürüyüş akşamları ebru şallıyla plates
bide 4 haftadır sirkeli su içiorum sabah aç karnına akşam yatarken
günde 4 bardak yeşil çay içiorm
bide artık sularımı hep sıcak ılık içiorm hiç normal içmiorm suyumu vede 10 bardak su içiorm günde
diğer sıvılarla beraber 16 bardak sıvı alıorm
78 le başladım 3,5 ayda 62 ye indim ama sonra ara verdim bayram dönüşü fln 66 ya çıktım 1.5 ayda
kasımın başında yeni diyete başladım 4 hafta oldu 5.200 verdm şimdş 61.4 üm inş. 58 e kdr dvm sonrada olursa 55 :)
bugünkü menüm
kahvaltı(12.30)geç kalkıyorum çarem yok 2 öğün oluyo
2.d ekmek
sucuklu yumurta
kk peynir
4 zeytin
1 domates
ara
1 muz
akşam18.00 diye düşünüyorum
nohut çorbası
bulgur pilavı
yeşil salata
1 kase yoğurt
eşim için sigara böreği sardım eh mecburen bende yiycem,kendim için yiyorsam ne oliyim
Allah ıyılıgını versın..
Bende topiğe uzun zaman ara verıpte gelınce hemen senın cızelgene bakıyorum bu gacı kac olmus dıye...
60 ın altına ınmedıgını gorunce sevınıyorum dermısım...bu ne len kotuluk ıcımızı yemıs gıbı konusmaya basladık
şekersiz evet ama 1 çay kasıgı bal katıyorum hakiki bal..
bırde ben kupada ıcıyorum kahve fıncanında degıl...
ne dersin istermisin..
kızlar geldim herkesin ağzında leslie diye bişey araştırdım buldum bende yaptım süpr bişey kasları hemen harekete geçiriyo
ortim ne alemlerdesin neler yaptın
yemeklerimi düzene koydum önce az az sıkısk günde 6 öğün yedim
3 ana 3 ara hiç birini atlamadım az yediklerimi azaltmadım ama ölçüsündende çıkmadım
ekmek çavdar kullandım kahvaltıda 3 dilim öğlen yemeğinde 1 dilim araların birinde 1 dilim akşam yemeğinde bazen 1 dilim
ben yemeklerimi kendime özel pişirmedim yağsız yada tuzsuz olsun die uğraşmadım evde eşime ne pişirdiysem kaşık hesabı
çorba 1 kase yemek 6-7 kaşık
pilav hiç yemedim sadece 4 haftadan sonra 1 akşam yemeğmde 3 kaşık pilav vardı ekmek olmuodu o zmn
4 haftadan sonra haftada 1 gün 1 öğün serbes oldu
haftada sadece 1 gün sabah tartıldım asıl o zmn motive oluo kilo merakından yemeye yönelmio inssan
su çok içmeden özen göstermedim normal içiodum
sporda hiç yapmadım şimdi hedefime yaklaştım spora başladım
sabahları leslie ile yürüyüş akşamları ebru şallıyla plates
bide 4 haftadır sirkeli su içiorum sabah aç karnına akşam yatarken
günde 4 bardak yeşil çay içiorm
bide artık sularımı hep sıcak ılık içiorm hiç normal içmiorm suyumu vede 10 bardak su içiorm günde
diğer sıvılarla beraber 16 bardak sıvı alıorm
78 le başladım 3,5 ayda 62 ye indim ama sonra ara verdim bayram dönüşü fln 66 ya çıktım 1.5 ayda
kasımın başında yeni diyete başladım 4 hafta oldu 5.200 verdm şimdş 61.4 üm inş. 58 e kdr dvm sonrada olursa 55 :)
mywishle charm eteklerindeki taşları döküoyolar, duyanlar duymayanlara anlatsınnnn, toplanın gacılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
hadi ben kaçtım yemek yapmaya başlıycam
size hayırlı işler
akşama girmeye çalışıcam
kızlar hadin hep beraber şu yeni yarışmaya katılak zayıflama yarışması başlıycakmışya yakında tvde,,ben ciddi ciddi düşünüyorum
eşimede dedim ben girsemmi acaba diyee,hadi ikimiz girekte yarışak dedim,,onun göbeği benimkini döver ama,,maşşallah önden gidiyoo
kızlar regl iken kaç kg fazla cıkıyosunuz tartıda ben 1 kg dan fazla cıkıorum bugün 2 .gün
Kızım sen ne zayıflıyon daha cekıl ordan da bır onumuzu gorek....kalan 1 kılonu mu vereceksın zayıflama yarısmasında kafa buluyon heralde..
deliye bak yahu dovecem he gıt surdan..
Tamam tamam ben anladım senine güzell ne mutlu sana
Ahahhahageldiğinde atıcak havacıklarıı bizde yalıycaz acuççuklarımızı beyaaaaaa
mywish89 ve moosebeci yaptıkların bunlar görmediniz sanırım
Kb diyeti gibi canım onun yaptığı aslında..
Fazla bişi yemiyo canım
kızlar regl iken kaç kg fazla cıkıyosunuz tartıda ben 1 kg dan fazla cıkıorum bugün 2 .gün
Seviyorum charmı ya takılıyrum o da beni sevio biliorum
eşimle allahın hergünü kalan kilolarım yüzünden zaten laf dayağı yiyorum bide sen yapma gözünü seveyim,,eşim desteği verdiğini sanıyo ama benim istediğim şekilde vermiyo,,diyoki bana senin bünye 60ın altını kaldırmaz yeter bukadar ne diye uğraşıp kafa yoruyosun daha diyo ,baksana bacaklarında yağ kalmadı senin diyo ama ben bunları duymak istemiyorum,kendimi biliyorum vede nasıl bünyem kaldırmaz diyorum baksana daha nekadar çok fazlalığım var diyorum, kendimi dahada ince görmek istiyorum aynada charm anla beni ne olur,heleki son günlerde iyice bi hantallaşmış hissediyorum o yüzden,,önümüzden çekil demeyin ,,yarışma konusunda haklısın öylesine eğlence olsun diye dedim yoksa burdaki kimsenin oraya girmesine ihtiyacımız yok,obez yarışması nihayetindee
Valla yaaa azimliyimm Nafffffff amaaa
Valla yaaa azimliyimm Nafffffff amaaa
Canım tam yazıcaktım araya iş girdi okudum tüm yazdıklarını.
3.5 ayda süper vermişsin ki gördük de zaten.
Tebrik ediyorum seni. Ablam muhasebeci oldugundn şimdi bakamıyordur
Göstericem bende ona. Bi diyet grubunda falan değilsen burda takılarak sende kalan kilonu bizimle verebilirsin.
Her cuma kilo bildirim günümüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?