anam ben 3 gun fılan denedım sadece o dıyetı.. aslında yapılır da hesap ıslerı benı darlıyor ya... sureklı kendıne bırseyler yapman gerekıyor evdekı yemeklere uyamıyorsun..
sebze yemeklerı fılan degerlerını hesaplamak iş yanı..
1-2 kılo cıkar canım o donemkı beslenmene gore degısır..
bende oldum olacam bır gelmedı... sıskınlıgınden anlıyor zaten ınsan kendını mutlaka...
Bende seni seviyorum yavriiimmm....
tşk ededim istedikten sonra yapılır inş.:)
ayy ne iyi olur kendime göre bi gurup bulamadım 60-69 çok tenha yaaa kimse bişi yazmıoo kaç gündürr ama ben p.tesileri tartılıormmm cumaya mı geçmem lasımmm ??
eşimle allahın hergünü kalan kilolarım yüzünden zaten laf dayağı yiyorum bide sen yapma gözünü seveyim,,eşim desteği verdiğini sanıyo ama benim istediğim şekilde vermiyo,,diyoki bana senin bünye 60ın altını kaldırmaz yeter bukadar ne diye uğraşıp kafa yoruyosun daha diyo ,baksana bacaklarında yağ kalmadı senin diyo ama ben bunları duymak istemiyorum,kendimi biliyorum vede nasıl bünyem kaldırmaz diyorum baksana daha nekadar çok fazlalığım var diyorum, kendimi dahada ince görmek istiyorum aynada charm anla beni ne olur,heleki son günlerde iyice bi hantallaşmış hissediyorum o yüzden,,önümüzden çekil demeyin ,,yarışma konusunda haklısın öylesine eğlence olsun diye dedim yoksa burdaki kimsenin oraya girmesine ihtiyacımız yok,obez yarışması nihayetindee
gecen ay diyetistyene gittiğimde vücut analizi yapmıştı 1ya yakın kg ödem var dediyuuhhh yani.reglimisin dedi bende ewet ilk gün dedim normal dedi.e ama şimdi bnm ödemler aldı basını gittimi naptı ya..bşide yemedim dün aksamdan beri adam gibi ögün boş gecmesin die azıcık yedim uslu uslu
gecen ay diyetistyene gittiğimde vücut analizi yapmıştı 1ya yakın kg ödem var dediyuuhhh yani.reglimisin dedi bende ewet ilk gün dedim normal dedi.e ama şimdi bnm ödemler aldı basını gittimi naptı ya..bşide yemedim dün aksamdan beri adam gibi ögün boş gecmesin die azıcık yedim uslu uslu
sıkma canını canım...
regl ın bıtınce bol su ve bıtkı caylarıyla goruceksın hemen o odemler gıdıverıcek motıvasyonun artıcak..
her ay bu donemı yasıyoruz hepımız.. :13:
sıkma canını canım...
regl ın bıtınce bol su ve bıtkı caylarıyla goruceksın hemen o odemler gıdıverıcek motıvasyonun artıcak..
her ay bu donemı yasıyoruz hepımız.. :13:
kızlar ya benim midem çok küçülmüş galiba ya da dengeli beslenmeye çok alışmışım, yurtdışındayken fena bozdum midemi söylemesi ayıp yemeği abarttığımdan sürekli kustum orda
midem kabul etmedi yani
ama şimdi de bir terslik var az da yesem normal de yesem midem kocaman şişiyor ve midem yine bulanmaya başlıyor.
napmam lazım sizce?
birkaç gün çok hafif mi beslensem sırf çorba, yoğurt, yeşil çay falan mideyi rahatlatmak için ne dersiniz? :18:
çok fena durumdayım ya sürekli midem ağzımda gibi ıyyy!! :26:
ya ben resmı kacırdım mısanırırm 20 kg fln veri kzılarrr :)
ben sunu öğrendım hiçbir öğünü hıcbırseyle gecırmıceksın akşamalrı k fleks yemek yanlış bencee
kardesıme söledım sna aözel msj atck sımdı canım
Neresine yicekse artık
Topluca gülüyorum
Hayal ettim bi an seni pelinnn
Seninki rahatsızmış canım geçmiş olsunbenimki hasta felanda değil seyahatlere gidiyo değişik değişik güzel yemekler
yiyo geliyo sonra benden istiyosonra yinn gariii yinn garii obez oluyoz
Önemli değil cnmben şaşırmıştım sadece
Sen bana hiç pas vermiyon he noldu küstükmü yoksam
tamam canım dur sakın ol...
ama sana bırsey soyleyım mı... ınsan bır kere zayıflamayı kafasına taktımı ne kadar zayıflarsan zayıfla hala kendını kılolu gormeye baslıyorsun..
Bu bır takıntı oluyor galıba.. ben bunu yasadım.. bır keresınde 66 ya cıkmıstım o zaman hayatımda ılk defa o kıloyu gormustum..
dıyete basladım 55 e dustum ama hala daha kılolu gıbı goruyordum kendımı.. esım artık aynı senın esın gıbı sıkayet etmeye baslamıstı..
ama ben kendımın farkında degıldım... hala kollarım kalın karnım yaglı gıbı gelıyordu... cocuk gıbı kaldın dıyıp duruyordu benımkı.. cevremde kı herkeste oyle yeter dıyorlardı..
sımdı o resımlere bakıyorum hakıkaten cocuk gıbı kalmısım ne kıc kalmıs ne bas... kesınlıkle o hale donmek ıstemem sımdı begenmedıgım 58-60 kılo aslında benım tam ıdealım..
kadınlık kıvrımları kalmayıncada hıc hos olmuyor hakıkaten... sana tavsıyem kendıne takıntılı halınle degılde objektıf olarak bak o seyden kurtulucaksın.. kılonu korumaya bak yeter...
mideni yormayacak sindirmesi kolay şeyler ye bir süre bence de. yoğurt çorbası iyi gelir herhalde,yagsız,protein ağırlıklı hem de.kızlar ya benim midem çok küçülmüş galiba ya da dengeli beslenmeye çok alışmışım, yurtdışındayken fena bozdum midemi söylemesi ayıp yemeği abarttığımdan sürekli kustum orda
midem kabul etmedi yani
ama şimdi de bir terslik var az da yesem normal de yesem midem kocaman şişiyor ve midem yine bulanmaya başlıyor.
napmam lazım sizce?
birkaç gün çok hafif mi beslensem sırf çorba, yoğurt, yeşil çay falan mideyi rahatlatmak için ne dersiniz? :18:
kızlar ya benim midem çok küçülmüş galiba ya da dengeli beslenmeye çok alışmışım, yurtdışındayken fena bozdum midemi söylemesi ayıp yemeği abarttığımdan sürekli kustum orda
midem kabul etmedi yani
napmam lazım sizce?
tamam canım dur sakın ol...
ama sana bırsey soyleyım mı... ınsan bır kere zayıflamayı kafasına taktımı ne kadar zayıflarsan zayıfla hala kendını kılolu gormeye baslıyorsun..
Bu bır takıntı oluyor galıba.. ben bunu yasadım.. bır keresınde 66 ya cıkmıstım o zaman hayatımda ılk defa o kıloyu gormustum..
dıyete basladım 55 e dustum ama hala daha kılolu gıbı goruyordum kendımı.. esım artık aynı senın esın gıbı sıkayet etmeye baslamıstı..
ama ben kendımın farkında degıldım... hala kollarım kalın karnım yaglı gıbı gelıyordu... cocuk gıbı kaldın dıyıp duruyordu benımkı.. cevremde kı herkeste oyle yeter dıyorlardı..
sımdı o resımlere bakıyorum hakıkaten cocuk gıbı kalmısım ne kıc kalmıs ne bas... kesınlıkle o hale donmek ıstemem sımdı begenmedıgım 58-60 kılo aslında benım tam ıdealım..
kadınlık kıvrımları kalmayıncada hıc hos olmuyor hakıkaten... sana tavsıyem kendıne takıntılı halınle degılde objektıf olarak bak o seyden kurtulucaksın.. kılonu korumaya bak yeter...
midem kabul etmedi yani
napmam lazım sizce?
midem kabul etmedi yani
napmam lazım sizce?
ay yok canım olur mu ozel yaptıgım bısey deıl yanı belkı alıntılıycak bı durumum olmamıstır zaten bugun ne yaptıgımı bılmıyom aklım oglanda da yenı hastaneye gıdıp geldım ısten 1 saat ızın alıp gene antıbıyotık bi sürü ilaç öksürükten uyuyamıyo zaten kac gündür 1 aydır bı gecmedı kusura bakma canım sana küsmem benam aadını merak edıyom dun bırının kutusuna attın gözümden kacmadı
umarım gider charm cımm ben şimdiden verdim kendimi bitkiye börtü böcüğe abandım yeşil caya..kış kış diorum ödemlere ama sanırım dediğin gibi bu iş bitince gidecek bu ödemlernapalım saglıklıyız oluyoruz polyannacılık yapayım bari
ben de birkaç gün önce 62.3 kiloydum 62.8 diyor şimdi tartı ,regl dönemimdeyim alakası var mı bilmem. ama çok moral bozucu oluyor,veriyorum diye sevinirken,pat diye artıverdi kilom.
canım çorba fılan iç, nane kaynat onu iç, bı kac gun bekle bakalım olmadı bı doktora görün :26:
Canım ben kucukken oyle öksürdüğümde annem benı bı guzel yatırır, goğsüme ve sırtıma zeytınyagı sürer uzıerne karabıber serperdı bol bol, üzierne de sobada utude fılan ısıttıgı havluları koyardı, baya yumusatırdı o beni :26:
Annemde baya yemek hazırlar gıbı hazırlıyomuş benı haa, pişirmeden once marıne edıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?