70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar, bugünki menüm:

kahvaltı: 1/3 sımit ,1 büyük dlm peynir, 7 yeşil zeytin
öğle: 1 yumurta(tavada),1 dlm çavdar ekmeği
ara: 7-8 badem
akşam: bol salata,fırında tavuk, 3yk domates soslu makarna,salatalık turşusu, kırmızı közlenmiş biber
ara: 1/2 mısır

gecen ay diyetistyene gittiğimde vücut analizi yapmıştı 1ya yakın kg ödem var dediyuuhhh yani.reglimisin dedi bende ewet ilk gün dedim normal dedi.e ama şimdi bnm ödemler aldı basını gittimi naptı ya..bşide yemedim dün aksamdan beri adam gibi ögün boş gecmesin die azıcık yedim uslu uslu

Evet canım bu cuma tartılırsın Tugba(triendy21) e kilo bildirimi yaparsın haftayada yaptıgında listeye girersin.
Liste olunca daha da hırslanıyo insn.
Burası hep aktiftir bide.
Tenhalaşmaz kolay kolay

tamam canım dur sakın ol...
ama sana bırsey soyleyım mı... ınsan bır kere zayıflamayı kafasına taktımı ne kadar zayıflarsan zayıfla hala kendını kılolu gormeye baslıyorsun..
Bu bır takıntı oluyor galıba.. ben bunu yasadım.. bır keresınde 66 ya cıkmıstım o zaman hayatımda ılk defa o kıloyu gormustum..
dıyete basladım 55 e dustum ama hala daha kılolu gıbı goruyordum kendımı.. esım artık aynı senın esın gıbı sıkayet etmeye baslamıstı..
ama ben kendımın farkında degıldım... hala kollarım kalın karnım yaglı gıbı gelıyordu... cocuk gıbı kaldın dıyıp duruyordu benımkı.. cevremde kı herkeste oyle yeter dıyorlardı..
sımdı o resımlere bakıyorum hakıkaten cocuk gıbı kalmısım ne kıc kalmıs ne bas... kesınlıkle o hale donmek ıstemem sımdı begenmedıgım 58-60 kılo aslında benım tam ıdealım..
kadınlık kıvrımları kalmayıncada hıc hos olmuyor hakıkaten... sana tavsıyem kendıne takıntılı halınle degılde objektıf olarak bak o seyden kurtulucaksın.. kılonu korumaya bak yeter...

sıkma canını canım...
regl ın bıtınce bol su ve bıtkı caylarıyla goruceksın hemen o odemler gıdıverıcek motıvasyonun artıcak..
her ay bu donemı yasıyoruz hepımız.. :13:

ahhh ahh ödemi sen gel de bana sor banaa

reglden once bır odmeım orl ayakkabım fln olmaz ayağıma o derecee

ama ödemı reglle atıyorum bırden ınıo hertarafımın şişi

kızlar ya benim midem çok küçülmüş galiba ya da dengeli beslenmeye çok alışmışım, yurtdışındayken fena bozdum midemi söylemesi ayıp yemeği abarttığımdan sürekli kustum orda
midem kabul etmedi yani
ama şimdi de bir terslik var az da yesem normal de yesem midem kocaman şişiyor ve midem yine bulanmaya başlıyor.
napmam lazım sizce?
birkaç gün çok hafif mi beslensem sırf çorba, yoğurt, yeşil çay falan mideyi rahatlatmak için ne dersiniz? :18:
çok fena durumdayım ya sürekli midem ağzımda gibi ıyyy!! :26:

sıkma canını canım...
regl ın bıtınce bol su ve bıtkı caylarıyla goruceksın hemen o odemler gıdıverıcek motıvasyonun artıcak..

umarım gider charm cımm ben şimdiden verdim kendimi bitkiye börtü böcüğe abandım yeşil caya..kış kış diorum ödemlere ama sanırım dediğin gibi bu iş bitince gidecek bu ödemler napalım saglıklıyız oluyoruz polyannacılık yapayım bari

sıkma canını canım...

ben de birkaç gün önce 62.3 kiloydum 62.8 diyor şimdi tartı ,regl dönemimdeyim alakası var mı bilmem. ama çok moral bozucu oluyor,veriyorum diye sevinirken,pat diye artıverdi kilom.

öyle yap canım bencede..
zaten mıde bırsey ıstemıyorken yada kaldıramıyorken ustune yuklemeye devam etmek dogru degıl..
sen dınlendır bır kac gun dedıgın gıbı ıyı gelıcektır emınım..

ya ben resmı kacırdım mı

ay yok canım olur mu ozel yaptıgım bısey deıl yanı belkı alıntılıycak bı durumum olmamıstır zaten bugun ne yaptıgımı bılmıyom aklım oglanda da yenı hastaneye gıdıp geldım ısten 1 saat ızın alıp gene antıbıyotık bi sürü ilaç öksürükten uyuyamıyo zaten kac gündür 1 aydır bı gecmedı kusura bakma canım sana küsmem ben am aadını merak edıyom dun bırının kutusuna attın gözümden kacmadı

altına imzamı atarımmmmm kesınlıkle oyle oluyo

mideni yormayacak sindirmesi kolay şeyler ye bir süre bence de. yoğurt çorbası iyi gelir herhalde,yagsız,protein ağırlıklı hem de.

bencede bikaç gün daha rahatlatıcı şeylerlebeslen bari geçmiş olsun canım

anlıyorum bazen objektif oluyorum eski elbiselerim kotlarım belimden düşüyo nerdeyse çok seviniyorum,,ama ne biliyim,boyum 168 ideal kiloma baktığımda 62 bazı yerlerde 60 dedim tam olmuşum yeter,ama bigün bi yerde 56 tam ideal kilonuz 56-58 arasında kalmaya çalışın dediğinde,evet haklı dedim kendi kendime,işte ozaman daha mutlu olucam eminim dedim,,bende kol namına bişey kalmamış incecik,ama basenlerim var gibi daha,, bide fazla kaçırınca göbek çıkıyoya sinir oluyorum,az yyedimmi bişey yok ama sanki midem karnıma inmiş yediklerim hoop dışarı çıkartıyo göbeğimii,neyse canım kendimi dahada kasmamaya çalışcam giderse gitsin kabulum gitmezsede üzmemeye çalışcam artık,eşim benden daha çok üzülüyo kilo veremedim yine bu hafta diyinceeonu üzmemek için bari belli etmemeliyim artıkteşekkür ederim

Son düzenleme:

hamıle olmayasın kızgercı bılmıyom evlı mıydın ama bekarsan mideni üşütmüş olabilirsin düzelene kadar hafif seylerle beslenmen iyi olur

canım çorba fılan iç, nane kaynat onu iç, bı kac gun bekle bakalım olmadı bı doktora görün :26:

canım ben kucukken oyle öksürdüğümde annem benı bı guzel yatırır, goğsüme ve sırtıma zeytınyagı sürer uzıerne karabıber serperdı bol bol, üzierne de sobada utude fılan ısıttıgı havluları koyardı, baya yumusatırdı o beni :26:

annemde baya yemek hazırlar gıbı hazırlıyomuş benı haa, pişirmeden once marıne edıyomuş

gidecek canım gidecek... merak etmeyin.. devaamm...

ben de birkaç gün önce 62.3 kiloydum 62.8 diyor şimdi tartı ,regl dönemimdeyim alakası var mı bilmem. ama çok moral bozucu oluyor,veriyorum diye sevinirken,pat diye artıverdi kilom.

tabıkı alakası var canım... reglın bıtınceye kadar tartılma sonrasında eksılıgını gorunce keyfın yerıne gelır canım..
sakın o moral bozukluguyla kendını yemeye verme verecegın varken veremezsın bu hatalara dustuk hepımız...

hakkaten ya zeytinyağı karabiber ohhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…