70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben şöyle düşünüyorummm biz şimdi hatnalrı görüyoruz tv de fln vauu baksana 50 kg nası fit ben niye hantalım bende 5 kg yım oluyoruz

işte burada devreye spor giriyo abı hatun lastık gbi her tarafı kas olmus....yemek yese onunda şişkinliği oluyo ama biz onu bılıyo muyuz

bilmıyoruz gözumzude mukemmel o ksuursuzz ondna oluyo oo

Son düzenleme:

Soslu Ger-düş

Evet canım bu cuma tartılırsın Tugba(triendy21) e kilo bildirimi yaparsın haftayada yaptıgında listeye girersin.
Liste olunca daha da hırslanıyo insn.
Burası hep aktiftir bide.
Tenhalaşmaz kolay kolay

tmm canım inş. ama ben haftaya cuma bildirim yapmaya başlasam çünkü şu ara adet dönemimdeyim ve doğumdan beri ilk defa oluorm
vücudum su topluo tartılırsam motvasyonum bozulacak haftaya cuma bildirim yapmaya başlarım ben olur mu acepp ??

rica ederim canım... ama zaten senın ıdeal kılon 58-60 olmalı.. 62, 1.68 boya olmaz bazı hesaplamalar yanlıs yapıyor...
bende 1.70 ım aynı sayılırız.. 58-60 dan yukarı cıkmazsam super olur... ama bak ben o kıloya gelırsem Allahın ıznıyle yıne aynı sey olur gıbı gelıyor..
kendımı hala zayıflamam lazımmıs gıbı gorebılırım onceden oldugu gıbı.. ama o kıloya bır geleyımde varsın oyle goreyım yanı suan gordugumden ıyıdır..

altına imzamı atarımmmmm kesınlıkle oyle oluyo

:13:

Son düzenleme:

Kilonu yaz istersen haftaya listede olursun
Bu hfta bildirim yaparsan listeye girmek için 2 hafta geçirmen gerekiyor.

bu arada itiraf edeyım, dün akşam ki kopuşumda aslında mywishinn şu 2. favorısi olan püskevitini de tadıcaktım da, markette bulamadım zilliyiii

evet annen baya baya yoğuruyomus seni bunlarla bakalım bızde her yolu denıyoz ıste

Hayııırrrrrrrrrr seni istiyoruummm bennnnn
Bu arada ger-düş h.sonu bademli magnum yedim

hep bensız ye hep bensızzz

Şişştttttttt
Aramızda oooo
Bulamadığına sevindim ayrıca
Ben çok seviyorum onu

soylememmmmmmmm cısssssssssss hele de suzan duymasınnnn

onca aradım bulamadım, kocişte soruyo ne arıyosun oyle dıye, bişi arıyorum dedim, o bişiyin ismi yok mu dıo, bulunca gorursun dedım ama bulamadımmm, elim boş kaldı desem de ınanma bı benımo kaptım bende hemennn

Sen hani cıssları çekmecede bulmuştunnn kardeşin almıştı

heaa kavurma gibin kendı yagında kavuralım senı evt :d

çok azzz hayırr

Akşam öğünü geçiştirilmez ki en azındna bi çorba iç sıcak sıcak daha ıyı sımıtte ne bacımmm

ofisteyim ben simdi aksam simiti getirmiş arkadaslar mis gibi koku yayıldı ayranda var bende öle kapiym dedim accık ucundan aldımda yarıma tamamlasammı acaba ayranıda hüplettim süperdi.:26:sizden onay bekliom geri kalan simit için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…