anlıyorum bazen objektif oluyorum eski elbiselerim kotlarım belimden düşüyo nerdeyse çok seviniyorum,,ama ne biliyim,boyum 168 ideal kiloma baktığımda 62 bazı yerlerde 60 dedim tam olmuşum yeter,ama bigün bi yerde 56 tam ideal kilonuz 56-58 arasında kalmaya çalışın dediğinde,evet haklı dedim kendi kendime,işte ozaman daha mutlu olucam eminim dedim,,bende kol namına bişey kalmamış incecik,ama basenlerim var gibi daha,, bide fazla kaçırınca göbek çıkıyoya sinir oluyorum,az yyedimmi bişey yok ama sanki midem karnıma inmiş yediklerim hoop dışarı çıkartıyo göbeğimii,neyse canım kendimi dahada kasmamaya çalışcam giderse gitsin kabulum gitmezsede üzmemeye çalışcam artık,eşim benden daha çok üzülüyo kilo veremedim yine bu hafta diyinceeonu üzmemek için bari belli etmemeliyim artık teşekkür ederim
hakkaten ya zeytinyağı karabiber ohhhhhhhh
aa adaşmısız memnun oldum
yaşasın kötülük..
inşallaahh yavriiimm öf 20 kg beee..... yazarmı acaba cızelgemde...
senın 20 e 5 kg fılan var zaten benım 10 var
canım ben kucukken oyle öksürdüğümde annem benı bı guzel yatırır, goğsüme ve sırtıma zeytınyagı sürer uzıerne karabıber serperdı bol bol, üzierne de sobada utude fılan ısıttıgı havluları koyardı, baya yumusatırdı o beni :26:
annemde baya yemek hazırlar gıbı hazırlıyomuş benı haa, pişirmeden once marıne edıyomuş
Evet canım bu cuma tartılırsın Tugba(triendy21) e kilo bildirimi yaparsın haftayada yaptıgında listeye girersin.
Liste olunca daha da hırslanıyo insn.
Burası hep aktiftir bide.
Tenhalaşmaz kolay kolay
anlıyorum bazen objektif oluyorum eski elbiselerim kotlarım belimden düşüyo nerdeyse çok seviniyorum,,ama ne biliyim,boyum 168 ideal kiloma baktığımda 62 bazı yerlerde 60 dedim tam olmuşum yeter,ama bigün bi yerde 56 tam ideal kilonuz 56-58 arasında kalmaya çalışın dediğinde,evet haklı dedim kendi kendime,işte ozaman daha mutlu olucam eminim dedim,,bende kol namına bişey kalmamış incecik,ama basenlerim var gibi daha,, bide fazla kaçırınca göbek çıkıyoya sinir oluyorum,az yyedimmi bişey yok ama sanki midem karnıma inmiş yediklerim hoop dışarı çıkartıyo göbeğimii,neyse canım kendimi dahada kasmamaya çalışcam giderse gitsin kabulum gitmezsede üzmemeye çalışcam artık,eşim benden daha çok üzülüyo kilo veremedim yine bu hafta diyinceeonu üzmemek için bari belli etmemeliyim artık teşekkür ederim
altına imzamı atarımmmmmkesınlıkle oyle oluyo
ohhh fırında baharatlı gereği düşünüldü pek de severım dıyete de uygun yagsız
Soslu Ger-düş
tmm canım inş. ama ben haftaya cuma bildirim yapmaya başlasam çünkü şu ara adet dönemimdeyim ve doğumdan beri ilk defa oluorm
vücudum su topluo tartılırsam motvasyonum bozulacak haftaya cuma bildirim yapmaya başlarım ben olur mu acepp ??
yağsız mızeytınyaglı ama ektra yaga gerek yok benım yagım yeter
sana bı pınguı vereyım benı yeme bırak
bu arada itiraf edeyım, dün akşam ki kopuşumda aslında mywishinn şu 2. favorısi olan püskevitini de tadıcaktım da, markette bulamadım zilliyiii
canım çorba fılan iç, nane kaynat onu iç, bı kac gun bekle bakalım olmadı bı doktora görün :26:
canım ben kucukken oyle öksürdüğümde annem benı bı guzel yatırır, goğsüme ve sırtıma zeytınyagı sürer uzıerne karabıber serperdı bol bol, üzierne de sobada utude fılan ısıttıgı havluları koyardı, baya yumusatırdı o beni :26:
annemde baya yemek hazırlar gıbı hazırlıyomuş benı haa, pişirmeden once marıne edıyomuş
Kilonu yaz istersen haftaya listede olursun
Bu hfta bildirim yaparsan listeye girmek için 2 hafta geçirmen gerekiyor.
Hayııırrrrrrrrrr seni istiyoruummm bennnnn
Bu arada ger-düş h.sonu bademli magnum yedim
Şişştttttttt
Aramızda oooo
Bulamadığına sevindim ayrıca
Ben çok seviyorum onu
hep bensız ye hep bensızzz
soylememmmmmmmm cısssssssssss hele de suzan duymasınnnn
onca aradım bulamadım, kocişte soruyo ne arıyosun oyle dıye, bişi arıyorum dedim, o bişiyin ismi yok mu dıo, bulunca gorursun dedım ama bulamadımmm, elim boş kaldıdesem de ınanma bı benımo kaptım bende hemennn
yağsız mıZeytınyaglı ama ektra yaga gerek yok benım yagım yeter
Sana bı pınguı vereyım benı yeme bırak
yarım simit 1 bardak ayran nasıl kapanış için :44:
heaa kavurma gibin kendı yagında kavuralım senı evt :d
çok azzz hayırr
Akşam öğünü geçiştirilmez ki en azındna bi çorba iç sıcak sıcak daha ıyı sımıtte ne bacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?