- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
Sen hani cıssları çekmecede bulmuştunnn kardeşin almıştı
çok açım 5 hamburger menü yiyecek kapasitede açımm yardım edinnn:18::18::18:
benımo kendı kacamagımdı, gıttım bızzat aldım marketten :26: paketın yarısını da kocişle paylasıp zararı en aza ındırecektım ama sonra mutfakta cekmeceyı bı actım, bı paket jelıbon 2 tane albenıonları hüplettim bi güzel, işte albenının bırını kociş önümden zor kacırdı
yoksa valla hıc jelıbon canım ıstemez benım yedıgım aradıgım bısı deıldır ama olunca yedim bı guzel:26: bı pakette başka bı bisküvi vardı çekmecede, onu nası yemedım şaştım kendıme, ama bak şimdi aklıma geldi ya eve gıtsemde onu da yesem dıye beklıyorummm
ben kesınlıkle adet oncesı son 10 gune gırdım, ozmn boyle oluyorummm :26: ne yapsam ki acabaaaa
bende aynı senın gıbıyım valla:26:ama hamburger yemem, onun yerıne yaş pastalar, cekırdekler, cıpsler ucusuo gozumun onundeeee
aaaaaaaaaay bırı benı durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar ya benim midem çok küçülmüş galiba ya da dengeli beslenmeye çok alışmışım, yurtdışındayken fena bozdum midemi söylemesi ayıp yemeği abarttığımdan sürekli kustum orda
midem kabul etmedi yani
ama şimdi de bir terslik var az da yesem normal de yesem midem kocaman şişiyor ve midem yine bulanmaya başlıyor.
napmam lazım sizce?
birkaç gün çok hafif mi beslensem sırf çorba, yoğurt, yeşil çay falan mideyi rahatlatmak için ne dersiniz? :18:
çok fena durumdayım ya sürekli midem ağzımda gibi ıyyy!! :26:
Durunnnnnnnn
Ben geldimm
Nasıl yakaladım ama seniii demek ki kardeşte suç yokmuşşş o masummuşşş
Kardeşler hep masumdur zaten:119:
Tarçınlı yeşilçayı öneririm canım ama sen bergamotlu yesilcayı hala denemedin dimi.
Süt ısıt süt iç bari içebiliyosan
kendinize gelin yawrular sakin olun ve mantıklıca düşünün o boyalı zararlı allı güllü seyleri yedikten sora suanki durumunuzu 2ye katlayarak vicdan azabı verecek size eger hüpletirseniz sakın diorum bi arkadasın lafı vardı irade kas gibidir kullandıkca güçlenir hadi bakkiim görym sizi basarabilirsiniz...buarada bakın bnm mailime tobleronlu browni die bi tarif gelmiş kim kuruyo bu komploları bana ya sakinliğimi korumalıyım Allahım hem toblerone hem browniiiiiiiiiii:18:
mrb kızlar bende 70 kilodan kurtulamadım gittiama bu defa kurtulucammm
kimse tınlamamış en iyisi kendime sade türk kahvesi yapayım bari :2:
allaallaa hatuna alıntı yapıyoruz hala tınlamamış kimse dıyo :26:
hoop bacım açlıktan gözlerinde mi kapandı yoksaa
bak sakin olmalıyız, derın derın nefes al, yedıkten sonrakı pişmanlığına odaklan, aynaya bak, göbeğine popona bak, çizelgene bak olduğun ve olmak ıstedıgın arasındaki farka bak.. bu arada kendıme telkin edıyorum bunları, seninle de paylasayım dedim
ayy biraz önce yine gittim çıkardım ne var ne yoksa off offf
canlarım benim ne kadar naziksiniz, ilginiz için çok teşekkür ederim.
yok cnm evli değilim daha yani hamile olma ihtimalim sıfır
midemi üşüttüm ya da tifo falan oluyor olabilirim, çok halsizim de çünkü
çok sağolun kızlar ya iyi ki varsınız
Bu arada bayanlar hem cuma yarışmasındaki takımlardan birinde yarışıp hem de burda yazışabiliyoruz di mi? Bir bilgisi olan var mı bu konuda. :112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?