70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen hani cıssları çekmecede bulmuştunnn kardeşin almıştı

benımo kendı kacamagımdı, gıttım bızzat aldım marketten :26: paketın yarısını da kocişle paylasıp zararı en aza ındırecektım ama sonra mutfakta cekmeceyı bı actım, bı paket jelıbon 2 tane albenı onları hüplettim bi güzel, işte albenının bırını kociş önümden zor kacırdı

yoksa valla hıc jelıbon canım ıstemez benım yedıgım aradıgım bısı deıldır ama olunca yedim bı guzel:26: bı pakette başka bı bisküvi vardı çekmecede, onu nası yemedım şaştım kendıme, ama bak şimdi aklıma geldi ya eve gıtsemde onu da yesem dıye beklıyorummm

ben kesınlıkle adet oncesı son 10 gune gırdım, ozmn boyle oluyorummm :26: ne yapsam ki acabaaaa

bende 165 boyundayım, 70 kiloyum bugün ne yediğimi yazayım sabah 1 dilim ekmek, kk beyaz peynir, domates, salatalık ara öğün 1 havuç öğlen taze fasülye ve makarna çook az ekmek 1 dilimden az, akşam daha bişey yemedim ben nasıl nerden başlayacağımıda bilmiyorum akşam az yiyince acıkıyorum çok yesem kilo yapıyor bilmiyorum nasıl olacak en yakın zamanda 10 kilo vermem lazım nedersiniz verirmiyim?

Nasıl yakaladım ama seniii demek ki kardeşte suç yokmuşşş o masummuşşş
Kardeşler hep masumdur zaten:119:
Tarçınlı yeşilçayı öneririm canım ama sen bergamotlu yesilcayı hala denemedin dimi.
Süt ısıt süt iç bari içebiliyosan

bende aynı senın gıbıyım valla:26:ama hamburger yemem, onun yerıne yaş pastalar, cekırdekler, cıpsler ucusuo gozumun onundeeee

aaaaaaaaaay bırı benı durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kendinize gelin yawrular sakin olun ve mantıklıca düşünün o boyalı zararlı allı güllü seyleri yedikten sora suanki durumunuzu 2ye katlayarak vicdan azabı verecek size eger hüpletirseniz sakın diorum bi arkadasın lafı vardı irade kas gibidir kullandıkca güçlenir hadi bakkiim görym sizi basarabilirsiniz... buarada bakın bnm mailime tobleronlu browni die bi tarif gelmiş kim kuruyo bu komploları bana ya sakinliğimi korumalıyım Allahım hem toblerone hem browniiiiiiiiiii:18:

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - Diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...apilir-65.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

geçmiş olsun nane limon kaynat sen mideyi hassaslaştırmışsın arada bana da olur. ne yesem çıkarırım çok kötü oluyo biliyom

ayy biraz önce yine gittim çıkardım ne var ne yoksa off offf
canlarım benim ne kadar naziksiniz, ilginiz için çok teşekkür ederim.
yok cnm evli değilim daha yani hamile olma ihtimalim sıfır
midemi üşüttüm ya da tifo falan oluyor olabilirim, çok halsizim de çünkü
çok sağolun kızlar ya iyi ki varsınız

Durunnnnnnnn

Ben geldimm

gel gel panayır var

aay o jelıbon, albenıler ve biskuvi uçarak mı gırdı bızım evın cekmecesıneeee, kardeşim almış koymuş kacmış, itirafta etti, nıye almadın kendı evıne gıderken dıyorum, alırsam yerdım dıyoo bı de utanmadan onun yeırnde ben yedım işte, bu kardesler hep bööle

yok yesılcayın lımonlusundan sonra denemedım hıc :26:

sakin olmalıyım bencede, derın derın nefes alayımmmmm sonrada kendıme dur demelıyım

kimse tınlamamış en iyisi kendime sade türk kahvesi yapayım bari :2:

allaallaa hatuna alıntı yapıyoruz hala tınlamamış kimse dıyo :26:

hoop bacım açlıktan gözlerinde mi kapandı yoksaa

bak sakin olmalıyız, derın derın nefes al, yedıkten sonrakı pişmanlığına odaklan, aynaya bak, göbeğine popona bak, çizelgene bak olduğun ve olmak ıstedıgın arasındaki farka bak.. bu arada kendıme telkin edıyorum bunları, seninle de paylasayım dedim

Bu arada bayanlar hem cuma yarışmasındaki takımlardan birinde yarışıp hem de burda yazışabiliyoruz di mi? Bir bilgisi olan var mı bu konuda. :112:

Son düzenleme:
ay iki bardak suyu diktim kafama bi sıkıştım bi sıkıştım ama size cvp yetıstırcem dıye tuvalete gıremedım, o arada patron fırt dıye tuvalete gırdı artık en az yarım saat cıkmaz, kızlar yaktınız benı kıvranıyorum vallaaaa

hiiiç kime dioruz hey gidi heeeey

canım bence sen bı doktora gıt, mıdenı üşütmüşsündür buyuk ıhtımal, bol nanelı yogurt corbası ya da nane kaynat iç , cok gecmıs olsunnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…